Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Ne haragudj meg, de a hozzászólásaid szinte értelmezhetetlenek. Egy csomó ideszórt szó központozás nélkül.
Linkelték neked a leírásomat. Ahhoz nem kell külön indítani a generic.sh-t, mert a start után lefuttatandó utasítások közé bekerülő opkg.sh script indulása során lefuttatásra kerül. Belenéztem a legújabb buildekbe is, nem változott a tartalma.Nem tudom ellenőrízni a leírásom, mert nem használom állandó jelleggel azt a routert és nem is akarom ezért nulláról újrakezdeni a beállítását. De biztosan jól értelmezted és hajtottad végre? Minden lépése tiszta és értelmezhető?
- Az RWFS partíció lekérdezése. Az első lépés annak kiderítése, hogy a routereden a fennmaradt üres partíció hová került, mivel az annak idején működö különböző fejlesztő csapatok más helyre tették. A példámban ez az mtd11, ezt kell behelyettesíteni a következő utasításba.
- Formázás. A lekérdezett RWFS partíció számát behelyettesítve formázni kell azt. Nem tettem a leírásba parancskimenetet, de ha hibára fut, akkor ide bemásolva azt tudnak/tudunk segíteni, hogy mi lehet a gond.
- Induláskor lefutó script. Szerintem ez sem változott. Az adminfelület megfelelő helyére másolva ezt a scriptet, minden induláskor lefut az utasítás sorozat. Az opkg.sh ellenőrzi, hogy telepítve van-e az optware/entware és ha nincs telepíti.
- A csomagok telepítését ssh-n kell végezni, ez nem egy végrehajthatatlan feladat kezdőnek sem. Mindannyian jártunk ebben a cipőben.A bemásolt parancskimeneted alapján szerintem az olvasható partíción meglévő eredeti /opt könyvtárba próbált települni az entware. Ennek az az oka, hogy nincs csatolva írható/olvasható partíció a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Pánik a memóriapiacon
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest