Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
válasz
kikinda2
üzenetére
Szia!
Ahogy az IPV6 "áll" még az unokáink sem fogják megérni az IPV4 kivezetését
.Családban és az ismerősöknél (én vagyok az ügyeletes rendszergazda) több VPN kapcsolatot alakítottam ki. Általában a távoli "eszközök" dupla NAT mögött vannak. Eddig úgy oldottam meg a dolgot hogy a távoli rendszeren volt az OVPN kliens nálam meg a szerver. Ez azért volt jó mert ha a szolgáltató alaphelyzetbe állította valami oknál fogva a szolgáltatói eszközt (törődött a port forward), akkor is létre tudott jönni a VPN kapcsolat.
Ezzel csak az volt a gond hogy szelektív VPN-t kell(ett) alkalmaznom, hogy csak a "szükséges eszközök" fogyasszák a "szűkös VPN" sávszélt. Most hogy sikerült a tailscale-t beüzemelnem a padavan eszközökön bridge módban azt vettem észre, hogy a tailscale jobban/gyorsabban/megbízhatóbban működik az esetemben ha az eszközöknek IPV6 címe (is/vagy csak az) van. Tudom... lehetne jobb/drágább eszközt is használni, de felesleges. A MIR3G, Redmi AC-2100 tökéletes. AP-nek is tudom használni őket a szolgáltatói router mellett, megbízhatóak (több éve nincs velük gondom, csak "rendes" tápegység kell a gyári helyett) és a wifi lefedettségük is elég jó családi házban.Megjegyzés: Csak a "belső" hálózaton használok IPV6-ot a "nagyvilág" felé csak a baj van még vele. (Saját tapasztalat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
)