Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmisi99

    addikt

    Heló! Lenne egy nagy problémám. Soha nem lehet rám csatlakozni online játékokban.

    Részletesebben kifejtem hogy mi is a helyzet. Nos mióta megvan a gépem (3 év) azóta nem igazán lehet rám csatlakozni pl hamachis hálózatoknál ha készítek akármilyen játék szervert (left 4 dead minecraft call of duty.........). Én mindenkire tudok csatlakozni de rám rengetegszer nem lehet és nem tudom a hiba okát. Azóta már volt 10x rendszer újrarakás és azóta volt már többféle vírusirtó. Most pl vírusirtó sincs mégse jó a dolog.

    A technikai körülmények:
    Router mödül vagyok de kábelesen csatlakozom az internethez. Van itthon egy másik pc az ugyan erre a routerre csatlakozik de az vezeték nélkül. Azon a gépen akár milyen szervert csinálok minden gond nélkül tudok én csatlakozni rá és a barátaim is. De az én saját pcmen lévő játék szerverekre soha nem lehet csatlakozni pedig látszólag a másik gép csak hardverben különbözik (na jó meg azon még win7 van nekem meg már 8).

    Összegezve: csak az én gépemen nem jó a hálózat ugyan arról a routerről más gépen tökéletes, nincs se vírusírtó se a rendszerrel nincs baj mert sokszor volt újrarakva és az évek során mindig ez volt.

    Ez lenne a helyzet remélem tudnátok segíteni mert azt nagyon megköszönném! :R

Új hozzászólás Aktív témák