Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz Dr.FantastiK #12 üzenetére
Hat en mar lattam par sima dobozt eletemben, de azokon nem volt se IEC csatlakozo, se USB csatlakozo.
-
Ez kifejezetten adatfeldolgozásra készült eszköz. Tekints speciális háttértárnak.
Ha beraksz egy alaplap mellé 4 darab HDD-t, inkább SSD-t. nem fog tudni ekkora sebességgel kiszolgálni egy másik gépet. Gondolom AI-hoz optimális. Másodpercek alatt cserélni a feladatokat és a hozzájuk tartozó adatállományt.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
tibaimp
nagyúr
Az árát én is furcsálltam! Ennyiért összerakok egy nagyobb házba egy PC-t, és abba is tehetek 4 darab HDD-t, ráadásul tuti működni is fog benne, nincs semmilyen korlát, és bármi másra is használható, ha épp az kellene.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
jerry311
nagyúr
Retegtermek, az biztos.
De pl. asonlo arban NAS csak 1G kapcsolattal van (a 115 MB/sec -et egy jobb HDD kihajtja), ezen meg ott a 40G USB. -
Dr.FantastiK
őstag
170 EZRET ez soha nem er !!
.
.. csak egy sima doboz, nem tobb.Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Dragon3000 #8 üzenetére
Ja jó, a példaadat félrement... De a limitáló tényező mibenléte még kérdéses!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Ennél mi limitálja a támogatott max tárhelyet? 22TB/5Fiók.... vannak ennél nagyobb vinyók is...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tibaimp
nagyúr
Ha ez DAS, akkor ez annyiban különbözik egy NAS-tól, hogy nincs benne OP rendszer, vagyis egy alap Linux? Jól tudom?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
jerry311
nagyúr
válasz Dragon3000 #2 üzenetére
Igen, csak hat a tapasztalat... A marketinges mindig nagyobbat mond, mint a mernok, aki elkeszitette a termeket.
-
jerry311
nagyúr
40 vagy 10?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Drón topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...