- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztrofotózás
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Fold3-at vettem anno pár hónappal a megjelenés után (újan, SES-ben), majd 4-et előrendelésben.
Mindkettőről feljött a fólia ~8 hónap után, és a Samu csak úgy vállalta rá a garanciát, ha felküldöm szervízbe. A 3-at úgy adtam el, amikor meg a 4-et kellett két hétre Bp-re küldenem, lett egy S23U, és amikor visszajött a F4, el id adtam.
Tudom, hogy le lehet cserélni, de a garit nem akartam ellőni, és ezt nem a kisujjamból szedtem, hanem a szervízben mondák, itt, Szegeden. Más kérdés, hogy hiába van meg majdnem mindenhez a szervizes háttér itt, a Foldokat fel kellett (legalábbis anno) Bp-re küldeni. Nem tudom néhány havonta két hetekre nélkülözni a telefont.
Imádtam használni, de amíg ezt meg nem oldják, nem lesz hajtogatós telefonom újra. Legalábbis Samsung, mert aztán a toll támogatást kivették, és az kell, de ez már másik sztori
-
gusthy
veterán
-
Lajmund
őstag
-
Z_A_P
addikt
A telefonodat 99%-ban nem telefonalasra hasznalod.
Arra a 99%-ra pedig jobb a belso tablet modja. -
worxland
addikt
-
Balu117
junior tag
Egyre jobban érzem a késztetést hogy kipróbáljak egyet. Várom már a Szeptembert hogy kiderüljön mi lesz.
///félek a droidtól/// főleg ennyi pénzért nem próbálkoznék… -
Lajmund
őstag
Fold 5-nél 2 év után kezdett felválni. 5 perc alatt csereltem jobbra mint a gyári. Most fold 7 van semmivel nem igenyel több figyelmet mint egy sima telefon. Cserébe van nagy kijelződ ami mindenre is jobb.
-
johnny500
aktív tag
-
adamklark
senior tag
-
janeszgol
félisten
A mai darabok ahogy nézem, egyáltalán nem sérülékenyebbek, mint egy sima telefon, persze leszámítva azt a tényt, hogy a belső kijelző puha. Viszont mivel általában csak akkor nyitja ki az ember, amikor használja is a belső kijelzőt, ezt se érzem valódi problémának: egy okostelefon is sérülékenyebb, mint egy nyomógombos, mégis elterjedt.
De, valódi probléma a belső kijelző. A fólia 100%, hogy feljön, amit idővel cserélni kell.
-
adamklark
senior tag
-
Ricardo
titán
Minden technológiai újítás hasonló utat jár be.
Anno az érintős telefonok is úri huncutságnak számítottak, ma meg az az alap.
Vagy ott vannak a "lapos " tévék. Annó amikor bejöttek, aranyáron voltak, ma meg nem kapsz mást.
Nem feltétlen a kínaiak miatt. Egyszerűen előbb utóbb minden újítás lecsúszik az alsób szegmensekbe. -
Sgr_A
addikt
-
adamklark
senior tag
Kínai versenytársak úgyis letornázzák az árakat egy évtized alatt, addig meg marad drága mulatság. Bár technikailag 2 telefon van összegyúrva szóval nagyon olcsón nem tudják adni
-
gusthy
veterán
Engem igazából a sérülékenysége foglalkoztat (ebben a főnököm a példa, egy régebbi samus flipes telójánál a kijelzőt 3x cseréltette, aztán megunta, s eladta)
Igen, tudom a mostaniak már nem annyira gagyik, mint a 3-4 évesek. Ha van itt olyan aki szervizes tapasztalattal rendelkezik, megerősítheti ezt.A mai darabok ahogy nézem, egyáltalán nem sérülékenyebbek, mint egy sima telefon, persze leszámítva azt a tényt, hogy a belső kijelző puha. Viszont mivel általában csak akkor nyitja ki az ember, amikor használja is a belső kijelzőt, ezt se érzem valódi problémának: egy okostelefon is sérülékenyebb, mint egy nyomógombos, mégis elterjedt.
-
janeszgol
félisten
Nem hinném. Ez a Fold és Flip jó móka, de zsákutca. Persze nekem is tetszik a Fold8, szeretnék is majd venni, de én egyszer fogom csak kinyitni, lássam működik-e a belső kijelző és utána soha többet.
-
joey04
titán
-
Technoman
őstag
Engem igazából a sérülékenysége foglalkoztat (ebben a főnököm a példa, egy régebbi samus flipes telójánál a kijelzőt 3x cseréltette, aztán megunta, s eladta)
Igen, tudom a mostaniak már nem annyira gagyik, mint a 3-4 évesek. Ha van itt olyan aki szervizes tapasztalattal rendelkezik, megerősítheti ezt. -
gusthy
veterán
Sztem meg ez baromság. Csak most egyre jobban felkapott és ez a trend. De volt ez úgy már hogy megtört a varázs. Hétköznapi munkásembernek ez drága és sérülékeny. A gazdagoknak meg nem kell ennyi. De persze ez csak tipp.
Régen a sima mobil is nagyon drága volt. Meg aztán az okostelefon is. Meglátjuk, hogy ebből mi lesz. Aki használt már ilyet, tudja, mennyire hozzá lehet szokni.
-
7Heads Drago
veterán
Sztem meg ez baromság. Csak most egyre jobban felkapott és ez a trend. De volt ez úgy már hogy megtört a varázs. Hétköznapi munkásembernek ez drága és sérülékeny. A gazdagoknak meg nem kell ennyi. De persze ez csak tipp.
-
Lajmund
őstag
Ez a jövő nincs mese. Sima telefon kevés rendszeres használathoz. Olyanok lesznek a sima telefonok idővel mint most a nyomogombosok.
-
bollokcs80
Korrektor
-
Technoman
őstag
-
bmt50
senior tag
Inkább lehetne egy FE változat, S7 procival, sima+ultraszéles kamerával, emberi áron.
Igen, és 5,5 coll alatti kijelzővel.
-
bollokcs80
Korrektor
Inkább lehetne egy FE változat, S7 procival, sima+ultraszéles kamerával, emberi áron.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Erősebb kijelzővel, komolyabb egészségkövetéssel itt az Apple Watch Series 12
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- 16GB Patriot Viper 4 (2x8GB) DDR4 3400MHz PV416G340C6K
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 1000GB IPS 2.2K TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 13"FHD notebook - Ultra 5 225U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris W11