Hirdetés
- Kormányos topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen processzort vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Flash SSD
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez forradalmi ötlet, biztosan lehet valamire használni, csak még nem tudom, hogy mire...
Inkább olyan kellene, hogy duplájára lehessen kinyitni, hogy ebédlőasztalnak is jó legyen
Aki él és nem boldog, az téved!
-
konzumpro
senior tag
Lehetne hirdetőoszlop hengerforma is amit síkba lehet húzni. Csak minek?
-
L3zl13
nagyúr
1:10-nél mondja a fickó, hogy ugyan a panelen nem látszik, de a műanyag házzal már vannak gondok a hajlítgatás miatt.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
so_ha
senior tag
A lényeg nem feltétlenül a hajlítás lehetőségén van, hanem hogy 8K 65"-on, és mindez nyomtatott Oled panelen. Ez utóbbin csődöltek be a japánok a Joleddel, amit most szemmel láthatóan a TCL visz tovább. 2021-ben már bemutatott a TCL egy 8K 65"-os nyomtatott Oled Tv-t, és most úgy tűnik, hogy a fejlesztést komolyan gondolják.
-
arty
veterán
-
L3zl13
nagyúr
Térfogatában egy falra szerelhető, fél centis laphoz képest még össze is jöhet a 10x.
És hogy használhatnál valamit rendesen asztalnak, mikor az egy gombnyomásra leborít mindent ami rá van téve/le kell pakolnod mindent róla, hogy használhasd?
Ez a fekete lyuk/fekete pokol nálad valami kijelző fóbia lehet.
Aki hülye, haljon meg!
-
kapal
tag
Számunkra sem elfogadható, hogy egy nagy feketeség virítson a falon. Feleségem azt szokta mondani, hogy úgy néz ki, mint egy házi oltár. Ezért aztán projektorunk van.
De, persze, kinek-kinek mi az ízlése, mindenki csinál, amit akar.
Ez az összecsukós megoldás nekem is tetszik, de ha megvalósul egyáltalán, nem lesz olcsó. -
arty
veterán
a szemed nem így ítéli meg, pláne ha mondjuk egy asztalos ezt valahogy elburkolja, beépíti valami használhatóbb asztalkába, polcrendszerbe, mittomén
és amúgy igen, le kell pakolni róla, mielőtt "indítod"... minél kevesebbszer tévézel, annál inkább működő koncepció(nekem otthon is jóérzés, amikor a tévé alatti bútor teteje üres, olyan rend érzetet kelt - nyilván ez ritka, köszönhetően magamna/családnak.... de ELVBEN!
)
nézd, engem nem zavar alapvetően a batár tévé a falamon, de azért nélküle biztosan kellemesebb lenne, csak nem tudom megoldani... (ráadásul nálam kettő is van fent egy falon, a monitorom és a tévém egymás mellett 55+83...)
és a tévék elé még lejön a vászon, amikor "mozizunk"
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy gombnyomással asztallá alakítható a modell.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest