Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #6088 üzenetére

    hogy mondjuk mekkora a kép

    Ezt automatikusan kiírja, ha új tabon megnyitod a képet már a tabon a kép neve mellett. Ez az egy tetszik benne. EXIF adatokat meg tényleg nem lehet megnézni benne.

    legutóbb használtak megjelenítése, nem sorban, egymás után való megjelenítés

    Nekem ez például tetszett benne. Azóta az Operát is így használom, de ez már nagyon szubjektív, hogy kinek mi jön be. Én általában egyszerre végigkattintom a megnyitandó tabokat és így nem kell végigpörgetnem, sem egyenként visszaváltani, csak az elsőre, aztán jobbra zárja a többit.
    Bónuszként ha mindezt középső gombbal, vagy userscriptes hosszúklikkel teszem, akkor úgy nyitja, mint a Chrome vagy a FF 3, tehát jobbra zárja a tabokat, ha pedig Ctrl+Shift+klikk-el, akkor automatikusan visszavált a korábban használtra.

    Azért kíváncsi lennék, hogy az Opera hogyan teljesít a versenyben

    Töltsd le a 100 leglátogatottabb oldal listáját és próbáld ki, hogy először minden böngészőben kiüríted a cache-t, aztán egyszer Operába írod be a címet, máskor meg IE8-ba/FF-be/Chrome-ba/Safariba és szemmel is látni fogod a különbséget.

    Minden gép, minden konfiguráció más és más. Még attól is függ, hogy milyen pluginek vannak betöltve a böngészőben, vagy mik futnak a háttérben.

    Vagy Te már próbáltad a bétát?

    Már nem béta, hanem RC1, azt próbáltam ki. Nem igazán jött be. Az accelators ötletes, de nem tud olyat mutatni, amit az Opera egyéni keresőivel meg ne lehetne oldani.
    A Webslices-t még nem tudtam kipróbálni, állítólag csak az ebay-en van, én ott sem tudtam előhívni a kis ikont, az inPrivate Filtering abszolút nem működik AdBlock-ként, hanem valami nemtudommi, nem sikerült rájönnöm... A tabok lassabban nyílnak meg, mint a Chrome-ban (ami szintén multiprocess) és több betöltendő tabnál erősen akadozik.
    Ezek az egyéni tapasztalatok.

    Szerintem a legobjektívebb és legátfogóbb teszt a Sunspider. Összehasonlító táblázat is van. Az egyikkel megcsinálod, elmented a hosszú linket, majd bemásolod a compare részhez.

Új hozzászólás Aktív témák