Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz házimozis #4894 üzenetére

    "Ha kiadod a (fél)gagyit, [...] akkor biztosítod a jövődet."
    Ezzel pont nem értek egyet. Ha egy gyártó egy bizonyos termékében egyszer nagyot csalódtál, akkor onnantól kezdve fenntartásokkal fogod kezelni az összes többi terméküket is. Ez hosszabb távon nem hiszem, hogy megéri. Pl. én azért nem vettem Vistát, mert annyi negatív visszajelzést hallottam róla, hogy úgy gondoltam, én nem kérek belőle. Ismerőseim közül ezzel elég sokan vannak így...és ha csak az én ismerőseim közül páran így gondolkoznak, akkor a világon hány ember gondolkozik hasonlóképpen? Akkor már nem érné meg jobban a Microsoftnak, hogy készítsen egy alaposan tesztelt, javított operációs rendszert, mint hogy szimplán lejárassa magát? Az a pénz, amit abból a plusz megvett termékből kaszáltak volna (ha általános az elégedettség), jóval több, mint az a pénz, amit az utólagos szervizkényszerből kaptak (volna).
    Emiatt sokan térhetnek át más platformra - lásd Mac OS X: sokkal több pozitív visszajelzést hallani azok részéről, akik ez utóbbit kipróbálták, és azóta is használják. Ez egy nagyon jó reklám az Apple-nek, rossz a Microsoftnak.
    Tehát nem igaz az, hogy megéri félszart gyártani.

    "Csak az tölt le filmet, akit nem maga a film érdekel." Ezt az aláírást mivel támasztod alá? :DDD Én is töltök le filmet, és érdekel a film... :U (igen, nincs mindig pénzem megvenni DVD-n többezer Ft-ért...)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák