Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz myke01 #27132 üzenetére

    Vagy keress egy jól működő smooth scrolling bővítményt, vagy vegyél fokozatmentes görgetésre képes Logitech egeret, vagy barátkozz meg a mostani állapottal, vagy kapcsold ki az opera://flags/?search=smooth%20scrolling címen.

    Valaha volt jól működő smooth scrolling a Blinkben, amit csak flags szintjén vezettek ki. Aztán egy renderelést érintő fejlesztés után kikerült, de úgy tűnik, idővel visszamászott (ami nekem a javaslataim között a második opciót használva nem tűnt fel, ahogyan az eltűnése sem, egyszerűen az egér szolgáltatta gyakori és kisebb görgetési esemény kiváltotta a smooth scrollingot). Abból, hogy amikor tényleg jól működött, akkor is csak flaggel lehetett bekapcsolni, ne fűzz túl nagy reményeket ahhoz, hogy az Opera lépni fog bármit is ezen ügyben, régebben is sokan kérték ezt a feature-t, és akkor is magasan tettek rá.

    Petyyyyy: így nem láttam még hardveres gyorsítást szétesni, amivel előfordul probléma.
    Egy megoldás és két félmegoldás létezik arra, ha gyakran fordul elő: frissíted a videokártya driverét, vagy ha az nem elég, akkor kikapcsolod a hardveres gyorsítást, vagy áttérsz a Firefox/Edge egyikére (Chrome nem jó, az ugyanúgy bugos lesz a közös alap miatt).

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák