Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz dqdb #26991 üzenetére

    Na sebaj, akkor egyelőre így kell megszokom a helyzetet. Én fejleszteni nem tudok, s ha tudnék sem lenne rá időm/energiám. A gyorshívós dolgon elgondolkozom, lehet valahogy megvalósítható - bár adott lapcsoportokkal mikor dolgozok akkor azok a munka befejeztével más állapotban vannak (kikerül valami, bekerül új, benne levő lapokon másik aloldalnál tartok, stb), tehát újra le kellene menteni, mielőtt egy másik lapcsoportra megyek át. Akkor már előrébb vagyok a tabhamster lapcsoport felül mentéssel.
    Mindenesetre a kihagyott 2 év alatt egész jól összeszedte magát az Opera. Összességében jobbnak érzem, csak van egy-két dolog ami hiányzik. És ami érdekes, hogy előtte a Chrome-ot próbálva, annál nem éreztem ugyanezt, sőt, az nekem elég vánszorgósnak nézett ki mire megnyitottam a lapcsoportokat benne.
    Vagy, ha a FF lenne mobilon kicsit pörgősebb, és tudna sortördelni, az is alternatíva lenne úgy. Mert elég fontos lett a mobilos böngészés is, van mikor mobilon többet olvasok, mint laptopon. A sync meg kell köztük, hogy tudjam adott oldalt ott folytatni ahol tartottam.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák