Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz westroit #25194 üzenetére

    Attól a Comodótól meg kellene szabadulni, és másra (Privatefirewall) vagy újabb Comodóra cserélni. Használd ezt a batch fájlt, ha máshogyan nem megy.

    A probléma ott van, hogy az SPDY kapcsolatok megszakadnak nálad protokolhibával. Ma a weboldalak jelentős része a HTTP/1.1-es protokollon keresztül a böngészőkkel. Ennek egy Google általi, de manapság mindenki által támogatott továbbfejlesztése az SPDY, amely gyorsabb oldalletöltést tesz lehetővé, és úgy tűnik, az nCore támogatja már (a HTTP/2 is erre épül).

    Ez lehet a tűzfal és lehet a vírusirtó miatt is, próbáld meg letiltani az egyiket, úgy betölteni az oldalt, majd a másikat, hátha kiderül. A böngésző szintén lehet bűnös, bár nálam nincsen semmi probléma Opera 31-gyel sem, de próbáld meg a legfrissebb fejlesztői Operával is, hogy itt megy-e (telepítésnél használd a beállításokat, és válaszd az USB telepítést egy mappába, így nem nyúl a normál Operádhoz, és könnyen meg tudsz tőle szabadulni egy mappa törlésével). A 11.64-es Opera még nem támogatja a protokollt, így ott azért nem jön elő, de a 12.17 igen, nézd meg abban is, ha van kéznél, és ha lehetséges, akkor Firefoxszal vagy Chrome-mal, hogy ezeknél mi a helyzet.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák