Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    Sziasztok!

    Na megtértem.

    3 hete van meg az érintőkijelzős ultrabookom és eddig tesztelgettem a böngészőket. Chrome CPU zabáló és borzasztóan hangosan pörgeti a ventit. Firefox: lassú, CPU zaba, érintéstámogatás 0. IE nagyon gyors, semmit nem zabált, de Youtubeot képtelen volt FHDban normálisan betölteni és rengeteg fagyás és összeesés.

    És maradt az Opera ( 25-ös verzió ) , nagyon reménykedtem hogy kielégíti minden igényemet. Hát be is jött! Kezdve ott, hogy 1 fájl átmásolásával minden könyvjelzőmet sikerült átrakni Chromeból, Youtube gyorsabban tölt mint chromeban, indításkor minimális CPU használat, 10 tab megnyitva egész jól használja az erőforrásokat, talán több memóriát fogyaszt, de inkább memóriából, minthogy HDD pörgesse, mint a chrome ( néha fagyasztotta is a gépet ).
    Egyedül amit fel tudnék neki róni, az a HTML5 weblapok scrollozása érintéskor, kicsikét szaggat ( IE nagyon smooth volt, kb. mint ipademen. ). De nagyon gyorsan tölti be a weblapokat, sok a bővítménye ( kevesebb mint chrome, de több mint IE-ben, ahol kb. alig volt megbízható és normális. ).

    Egyelőre úgy látszik, ennél fogok maradni, látom Sk8erPeter aktív topiclakó :) szóval ez csak jót jelenthet ,
    később jobban beleásom magam a motorba, bővítményekbe és a "trükkökbe" :)

    :R

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák