Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Lejárt az idő...

    Visszavonok egy dolgot: a "gyárilag" hozzáadott mappák, "videók" stb, törölhetőek szerencsére.

    Azt viszont nem találom, hogy ha a gyorshívóról átegyek a könyvjelzőkre, akkor hogyan lehet visszamenni a gyorshívóra? Csak a visszanyíllal? Jobb lett volna ugyanúgy 3 fül mint eddig.
    Más: a felfedezés nevű csodába ország és nyelvi részen magyar választást miért nem tesznek? Nem mintha hiányozna vagy használnám, de van vietnámi, meg bengáli nyelv is, talán a magyar is elférne.

    Dumi86: akkor sajnos úgy látszik én vagyok rosszul összerakva, de kinek a pap, kinek a paplan. :D
    Nem azt mondom hogy baj hogy van ilyen, csak maradhasson a régi is választhatóan, és talán nem ez lett volna a legfontosabb, hogy csempéket készítsenek.
    Mindenesetre nekem sok gyorshívó ikon van, és sokkal könnyebben felismerhető volt pl hogy a grafikonokat tartalmazó kis ikon a tőzsdéé, a barnás árnyalat a PH-é, a f@szöld a HWSW, az időképen a hőmérséklet látszik, stb. Nem kellett elolvasni mi van odaírva, pillanatok alatt lehetett nyomni a dolgot. Én pedig a gép előtt egyet utálok: várni és eflesleges egér és billenytűmozdulatokat csinálni. Kb 60 gyorshívó ikon van kint, lekicsinyítve és így csak színeket látok soknál ugyanolyan felirattal, mert az alcím csak akkor látszik ha fölé viszem az egeret.
    De ettől függetlenül elismerem, hogy lehet hogy bennem van a hiba és a többség nem ilyen mint én. Én a tipikusan régi user vagyok aki nem szereti a modernizált csicsákat, nem nézni hanem használni akarom a gépet. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák