Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz M_AND_Ms #23564 üzenetére

    Létre lehet hozni, de meg kell vele küzdeni: bal oldalt létrehozod az új mappát, majd átváltasz a célmappára, és ezután balról behúzod az újonnan létrehozott mappát. Nekem arra nem sikerült rájönnöm, hogyan tudok a szív ikonnal hozzáadott kijelzőt az oldalon állva anélkül, hogy megnyissam a könyvjelzőkezelőt.

    A gyorshívónál nem lehet sem az indexkép méretét módosítani, sem az oszlopok számát, sem magát a képet. Az utóbbi generálásánál az a szánalmas, hogy az O1x-ben bevezetett és O24-ig működő <link rel="icon" type="image/png" href="..." /> megoldást nem ismeri az új kód. Külön poén, hogy a hivatalos kommunikáció szerint azért kellettek ilyen méretű előnézeti képek a füleken, mert abban az esetben, ha egy site-ról nyitottál meg több fület, azonnal fel tudod ismerni. Nos, ha egy site-ról van több oldal elmentve a gyorshívóba, aminél kicsinyített képről azonnal felismernél, melyikről van szó, az mostantól nem megy ... Szóval modern design van, de még annyira sem testre szabható, mint a mostani, ami szintén alig.

    Ebből nem lesz a stabil O25-ben könyvjelzőkezelés, 2-3 verzió kell még ahhoz, hogy kiforrja magát.

    bluobluo75: lusta vagyok linket keresni, de egy fejlesztő mondta azt a napokban (vagy az O24 next vagy az O25 developer megjelenés kapcsán), hogy ismét fókuszba került. A kijelentés értelmezését rád bízom, mert ebből bármit ki lehet hozni és annak az ellenkezőjét is :DDD

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák