Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #23392 üzenetére

    "Opera Developer 24.x, most épp Chrome alól írok, mert az Operában túl sok fül nyílna meg egyből ahhoz, hogy most el akarjam indítani."

    Tehát akkor nem a Lazy tab loadinggal függ össze.

    "De eddig nem ezekről volt szó, hanem az értesítőkről, hogy jön ez ahhoz?"

    Úgy, hogy nem használok Facebookot, így lövésem sincs, hogy az ottani értesítések milyen kóddal vannak megoldva. Ezek szerint azoknak meg kellene nyílnia a háttérben...

    "De a kijelölés letiltását mindig is gyűlöltem, menjen a ×csába, aki más szokásokra akar nevelni."

    Pedig gondolj bele. Szegény, éhbérért (reklámbevételek) dolgozó újságírónak most ellopják a szellemi termékét. Így meg legalább a technikai analfabéták elől védte magát. ;]

    "Neked mégis mibe kerül külön hsz.-be írni, ha egy más embernek válaszolsz, más felvetéseire?"

    Akkor jön a következő kérdés. Ugyanazon user különböző hsz-eire viszont egy hsz-ben válaszolunk? Mert ha igen, akkor értelmetlen, mert ugyanúgy végig kell verekedni magunkat 20-30+ hozzászóláson és ráadásul még a kronológiai sorrend is megbomlik, ami miatt kihagyhatunk régebbi, de mások által írt hsz-eket.

    Ha viszont külön-külön, akkor a végén már átláthatatlan lenne az egész, mert most te válaszolsz 3 embernek külön-külön, én válaszolok 3x a te külön-külön írt hsz-eidre és az én válaszomra még válaszol rajtad kívül 2 ember, így már 9-9 hsz keletkezik.

    "Ha nagyon összefüggnek a témák, és olyan, mintha egyszerre több emberrel is megvitatnál valamit, akkor még megértem, de ha más jellegű válaszokat adsz, akkor nem értem, miért zavar téged egy másik hsz. fejléce, amivel legalább követhető is egy thread."

    Mert általában a topic jellegéből adódóan maximum ilyen általános, lokálos/fáradt gőzös topicokban van erre gyakrabban esély. Máskülönben azért valamelyest releváns a téma.

Új hozzászólás Aktív témák