Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz brd #23379 üzenetére

    Mondjuk attól nem is csodálom. ;] Mi tart amúgy XP-nél? Gyenge hardver, vagy milyen oka van?

    (#23376) brd : Talán fél éve volt, amikor egy moderátor írt nekem privátban, hogy rakjam egy hsz.-be a külön-külön megírt hsz.-eimet, amikor a PHP topicban segítettem pár embernek. Akkor különösen vicces volt, mivel ugye ott ráadásul segítségről volt szó, arról, hogy én elkúrom az időmet mások érdekében, azért, hogy nekik jó legyen, és abból nekem aztán semmi hasznom nem származik, és még el is ment vele némi szabadidőm (mondjuk így jár, aki agypihentetőnek fórumozik). (Max. annyi hasznom van belőle, hogy jólesett segíteni olyannak, aki nem vágja a témát.)
    Persze el is küldtem a ×csába az illetőt, hogy ezt ugye mégse gondolja komolyan, nem beszélve róla, hogy az emberke állítólag fejlesztő, így főleg tudhatná, hogy ez milyen nevetséges. Szóval vannak még páran, akik ezt a degenerált elvet követik megszokásból. Ami ugye a b@szogatómániás moderátorok hibája, akik fogalmam sincs, hogy ezt a hatalommal való visszaélésüket milyen okból kezdték el annak idején. (Ha valaki 1-2 odavetett szót tényleg képes külön-külön írogatni, azt még megértem, hogy csesztetik most is.) Talán kihalóban van a szokás, nem tudom, biztos attól is függ, melyik topicot milyen moderátor látogatja, és milyen hangulatában van.

    (#23375) LonGleY:
    "A többszöri linkeléssel lehet egszerűbben válaszolni"
    Akarod mondani, a külön-külön írt válaszokkal. :)

    "Ennyit tud a motor, nincs elegánsabb megoldás rá"
    Szerintem az is elegáns módszer, hogy ha máshoz beszélsz, akkor másik hsz.-t írsz. Igaz, ezeket most egybeírtam, mert eléggé OFF. Persze lehetne alternatív módszer is, amivel meg lehetne jelölni, hogy ez valamilyen threadhez tartozik, de az speciel annyira nem triviális probléma pl. szerveroldalon, mint amilyen problémákkal jelenleg tele van a fórum.
    Számomra az is vicc, hogy az ilyen szintű AJAX-ozás valódi problémát jelent. (Olyan 20-25 perces problémának gondolom, és ebbe beleszámoltam az IDE elindítását, meg némi tökvakarászást, esetleg papírra jegyzetelést, hogy hogy is legyen.)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák