Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz dqdb #22163 üzenetére

    Igaz, így pontos. :)

    "Linkelhetted volna az O21 changelogját is, hosszú ígérgetés után usability terén halk pukkanás. Egyetlen említést érdemlő feature, hogy 9 hónap után sikerült végre implementálni azt az opciót, hogy a teljes címet láthatod a címsorban. Mielőtt még valaki rákérdezne, nem az Aura nem ilyen, azzal csak a kötelező kört tudták le, hogy a Google-féle úton maradhassanak."
    Kívánságod teljesüljön :D
    http://blogs.opera.com/desktop/changelog21/
    Most ha nem baj, ennek a tartalmát nem illesztem be. :D
    Képes voltam végigmenni a listán, és megint azt látom, hogy jó sok hülye crash és idióta bug javítva lett, de nem látok jelentős újítást.
    Viszont amit írtál, hogy már a teljes URL látható a címsorban, nem látom, lehet, hogy pont átugrottam, de most nem találom. Csak a "DNA-15717 Hide very long URLs in Download-Manager" bejegyzést látom, ami az URL láthatóságával kapcsolatos, de az meg más.

    Amúgy az opera://flags/#activation-order-tab-cycling beállításról jutott eszembe, hogy hatalmas baromság, hogy az 1-es, 2-es gombokra rakták a sima balra-jobbra fülváltást, és nincs is rá általam ismert alternatíva... (Ha van ilyen, szólj, plíz.)
    Amikor például Google-oldalon vagy, akkor remek, hogy megnyomod az 1-et/2-t, és jól a keresett string mögé rakja az 1-est/2-est.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák