Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz mAtThEw0319 #21954 üzenetére

    Most már nincs energiám összeszedni, amiket itt hónapok óta átrágtunk, hogy mi a bajunk a böngészővel, de a lényeg nagyon röviden, hogy minden iszonyatos nyögvenyelősen készül, de még nagyobb baj, hogy nem készül.

    A gyorsaság valódi erénye.
    De említettél kapásból kettő funkciót, aminek a hiánya zavar, pedig az írásod alapján átlagos böngésző-felhasználói szokásaid vannak (mégis könyvjelző-kezelés és szinkronizáció minden formája kéne), és ami miatt korábban azt írtad, hogy tuti le fogod váltani a böngészőt egy másikra,ha ezek hiányából problémád származik (mondjuk most meg elégedettnek tűnsz, fura). (A jelszókezeléssel kapcsolatos technikai részleteket itt tudod elolvasni dqdb-től, ha érdekel, itt fejtette ki, mitől platform- és gépfüggő a dolog jelenleg.)
    Az általad hiányolt szinkronizáció hónapok óta készül. A könyvjelző-kezelés még régebb óta. Ígértek fűt-fát, mégsem teljesülnek az ígéretek. Nagyon sok minden lenne még, ami az általános böngészést kényelmesebbé tehetné. A hivatalos csatornákon keresztül csak hablatyolnak a semmiről, mint valami kezdő marketinges, érdemi tartalmat nem írnak, mire számíthatunk, mikor. Túl sok értelme nincs már az egykor innovatív cégről beszélni, de ennél azért a többségünk többre számított. Van még kérdés, miért vagyunk elégedetlenek? Igaz, nem írtam komplett listát arról, hogy mi az, ami szarul vagy nem működik, de hosszú is lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák