Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #21924 üzenetére

    "A motorcserével szerintem keveseknek van problémájuk"

    Pedig továbbra is úgy tippelem, hogy az minden probléma gyökere.

    "aki már szerzett némi tapasztalatot egy programozási nyelvben, az beláthatja, hogy egy fastruktúra implementálása, UI-on történő megvalósítása, pár szövegmezővel való kiegészítése, valamint az ezekhez tartozó funkciók életre keltése (eseménykezelők, tárolás, eddig tárolt információk megjelenítése, módosíthatósága, stb.) nem tarthat hónapokig."

    A nyitott kérdés továbbra is áll: Akkor miért nem készített eddig senki egyetlen olyan Chromium forkot sem, ahol ez(ek) a nagyon triviális és egyszerű dolgok normálisan vannak implementálva?

    1. Mert senki sem használ könyvjelzőket és további, nagyon egyszerűen és gyorsan megvalósítható fícsöröket és csak mi kockák gondoljuk úgy, hogy valójában igen.

    2. Mert a Chromium alap olyan foshulladék, ami ellentmond a tradicionális programozási elveknek, mert a Google ezt is a saját képére akarja formálni (mint mindent).

    Az igazságot csak akkor tudjuk meg, ha valaki bebizonyítja a kettő közül valamelyiket, de már akkor közelebb kerülünk hozzá, ha megcáfolja a kettő közül valamelyiket.

Új hozzászólás Aktív témák