Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz LonGleY #21895 üzenetére

    Örülök, hogy észrevetted, hogy pont arra a changelogra hivatkozom, ami a helyzet komikumát igazolja... ;]

    Nyisd már ki a szemedet. Ez a hír ("Opera confirms it will follow Google and ditch WebKit for Blink, as part of its commitment to Chromium") 2013. április elején született, erre a hsz.-re a kipróbálható verziónál 2013 májusában repültünk rá. Ugye tudod, mennyi idő telt el azóta? Most van 2014. februárja. Mit tud a böngésző? Mik azok a látványos fejlesztések, amiket az Opera ígért, és amit ennyi idő alatt elért? Remélem észrevetted, hogy még a bármely böngészőben alapvetőnek számító könyvjelző-kezelés sem működik úgy, ahogy kéne, és úgy, ahogy ígérték már pár hónapja, hogy fog.
    Olyan ember, akinek minimális tapasztalata is van a szoftverfejlesztésben, röhög ezen a haladási ütemen, és röhög azokon a csokorba gyűjtött bugfixeken, amiket te óriási haladásnak tekintesz. Szarul készítettek el valamit? Igen, ez van, ilyen a szoftverfejlesztés, a bugokat javítani kell. Ezt folyamatosan kell csinálni, AMELLETT, hogy a felhasználók igényeit kielégítik, mert a felhasználót aztán rohadtul nem érdekli, hogy "DNA-15376 Devtools window placement setting is missing", "DNA-15843 Renderer crashes after closing tab", "DNA-14649 When opening a link with attachment in a new tab, a new tab opens with “Loading” title", "DNA-12431 “Make Opera my default browser” on settings page should identify stream (Next/Developer)" (váóóó!!), "DNA-13546 Speed Dial is sometimes deleted when added to a folder containing extensions only" (taps!), "DNA-13705 Crash when closing tab when camera/microphone indicator quickly changes its state", "DNA-15007 Bookmark folder drop menu closed on adding to speed dial and deleting bookmark"....
    Még gyűjtögethetnék neked. Ezeket mindenféle válogatás nélkül, klatty-klatty módszerrel gyűjtöttem ki neked.

    Azért ha már a changelogra hivatkozol állandóan, olvasd is el azok tartalmát, mielőtt mást akarsz hülyének beállítani. :)

    (#21899) LonGleY :
    "Mondd meg nekik, hogy priorizáljanak, biztos érdekli őket! :Đ
    Ez pont az a sírás, amire meg én nem vagyok kíváncsi."

    Igaz, ezt nem nekem írtad, de szerintem többek nevében állíthatom, hogy mi meg a szemellenzős ajnározásra nem vagyunk kíváncsiak, amikor azt meg sem tudod alapozni rendesen, lényegében a hsz.-eidet ismételgeted, csak másféleképpen megfogalmazva. Mi a kritikáinkat alá szoktuk támasztani, például azzal, hogy igen, ezt írtuk két hónappal ezelőtt is, és a helyzet azóta is változatlan. Ezek tények, nem üres sirámok. De ha még sirámok is, a helyzet ismeretében talán hadd engedtessék meg. :)

    "Eszerint a changelogot is most látod először, így kicsit
    érdekes ez a semmit sem csinálnak hozzáállás. De ez
    most nem ellened szólt, csak az általános hangulatnak."

    Ezt sem nekem írtad, de nem értem, honnan vetted, hogy nem nézi a changelogot.
    Ha elolvasod még egyszer, kicsit figyelmesebben, amit írt, láthatod, hogy idézett egyet a sok, általad óriási ütemű javítgatásnak vélt listából, cinikusan kifigurázva ezzel a javaslatodat, hogy mindenki böngészgesse figyelmesen a changelogot, és csodákat fog látni.
    Ő is megtette, én is megtettem, mielőtt írtam volna, és mint előbb írtam, inkább vicces a helyzet, mint meggyőző. :)

    Bár amúgy neked tök jó, hogy nincsenek nagy igényeid, és ilyen elnéző vagy, így legalább nem vagy elégedetlen, ha ezt tudná az Opera, ők örülnének a legjobban, hiszen pontosan ilyen igényű felhasználókra építenek... ;] :))

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák