Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Na lehet hogy sikerül valami megoldást találnom a jelszókezelésre. Mondjuk még nem biztos hogy teljesen beválik, attól függ majd mennyre tudom testreszabni a programot. Végre sikerült a Roboformot úgy feltelepíteni hogy egyszerre működjön a 12.16-os és a 19-es USB-s telepítésű operában is. Sajnos a roboform nem az usb verzió, az nem támogatja az operát és a chrome-ot elvileg. Tehát a hordozhatósága még kérdéses lesz, bár szerintem a profil fájl az mobilis lesz. Úgy vettem észre, csak akkor működik rendesen ha az Opera a Program Files (x86) mappa Opera mappájában (azaz az alapértelmezettben) található. (Vagy csak nem jöttem rá hogyan működjön más mappában is)
    Nem tudom mekkora gondot okozhat, hogy egy Opera mappában van a mndkettő 12.16-os és a 19-es usb-s opera is. Jelenleg úgy látom nincs egymást fedő fájljuk, így működnek egy mappából egyszerre. (sőt ideraktam a Roboformot és a Roboform profile fálját is, majd meglátom menyire jó ötlet) Ha mindkettő operába húzással hozzáadom a kiterjesztéseket, a 19-eshez a chrome-ét akkor működnek.

    Amit még valahogy meg kellene oldanom, hogy a roboform ne kérjen mesterjelszó, egy gombnyomásos legyen a jelszó beillesztés - tehát úgy automatizáljam ahogy nekem kényelmes, és a legfontosabb hogya roboform kikapcsoljon ha kilépek a böngészőből. Vajon az utolsó megoldható valahogy? Szeretném ha csak akkor futna ha a böngésző is fut.
    Még azt nem tudom mennyire lassíthatja az operát, mintha lassabb lett volna az este, de lehet hogy csak a net szenvedett.
    Eddig ez az ami úgy tűnik hogy jól kezeli a beléptetéseket és abszolút offline is tud maradni, bár van szinkronizálási lehetőség benne ha jól látom. Remélem azt ha kikapcsolom nem megy a netre a program.
    Az okozhat gondot hogy az "Opera" nevű alapértelmezett mappában együtt van az usb-s 12.16-os és az új usb-s 19-es opera is? Mindkettőnek van profile mappája, de nincsenek benne közös fájlok (még)

Új hozzászólás Aktív témák