Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz dqdb #20653 üzenetére

    Köszi az infókat! A rettenet zavaró opera:// protokollos szarságról, amire már sok szót vesztegettem, nincs esetleg hír? :D Nálam folyton előjön a para, iszonyat zavaró. Kerülő megoldásként már rájöttem legalább arra, hogy az egyből beillesztett címnél, ha látom, hogy már megint az opera belső lapjain akarja megnyitni az URL-t tök indokolatlanul, amit paste-elek a címsorba, nyomok egy Ctrl+A, Ctrl+X, Ctrl+V, Enter kombót, akkor legalább már jól nyitja meg... :U (magyarul berakom a címet, majd kivágom, újra beillesztem, Enter)
    Kár, hogy a jelszavak a portable-változatnál nem mennek az Operában más OS alatt...ez egy iszonyat gyökérség. Bár biztos paráznak tőle, hogy akkor feltörhető lenne, de nehogy már ne tudják megoldani.

    Gondolom a felpattanó window.prompt() ablakban a minden egyéb böngészőnél tapasztalható alapértelmezett szöveg kijelölése működésről sincs hír, hogy Operában is legyen már így, ne maradjon kijelöletlenül... :(
    Azt ugye mindenki utálja, ha egy böngésző tök másképp működik, mint az összes többi (lásd régen Internet Explorer), ilyen jellegű dolgokban, szóval ne az Opera akarja már ilyen baromságokkal megváltoztatni a szokásokat, mert nem fog belőle jól kijönni... :)

    Szerk.: ezt az opera:// protokollos hülyeséget bármikor tudom reprodukálni sajnos (jelenlegi verzió: 18.0.1277.0), nyomok egy Ctrl+N-t, és egyből Ctrl+V-vel paste-elek egy URL-t, ezt kapom, ha rögtön Entert is nyomok:

    Opera - internal opera:// protocol stupidity

    Írtad, hogy nálad ez ritkábban jön elő mostanság, hogy csinálod? :D
    Nálam elég következetesen tapasztalható ez az idiótaság.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák