Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz LonGleY #20665 üzenetére

    Desktop szinten az oldalkompatibilitást elősegítő browser.js-t frissítik néha, de abból is 3 hetes a legutolsó darab. Most ez vagy azt jelenti, hogy azóta nem rontottak el egyetlen népszerű oldalt sem, vagy azt, hogy a Linux userek duplán megszívták.

    <MZ/X>: aki a 15-öt látva rosszul lett, annak a 16-ot sem ajánlom, a leendő 17-et sem, kizárólag a legutolsó 18-as developer buildet (mert annál frissebb nincsen ...), és azt is úgy, hogy az opera://flags oldalon alaposan körülnéz, és bekapcsol még fejlesztés alatt álló feature-öket is. Stabilitási probléma nincsen, csak tudásbeli, de azt használva már egy kicsit finomabban csiszolt kőbaltát érezhetsz a magadénak.

    operapref.ini
    Ez volt már a 15-ben is, JSON formátumú Preferences fájl a profilodban.

    sessionok
    Hivatalos kommunikáció: erre jó a speed dial folder, elmentheted bele az összes megnyitott fület, és egyszerre meg tudod őket nyitni.

    könyvjelzők
    Hivatalos kommunikáció: a 18-ban készen van az API, elvileg tud mindent, amit a régi, Quick Access Bar néven van könyvjelzősáv. De ... nincsen bookmark manager, nickname beírási lehetőség, bookmark panel, a QAB helye is fix, nem tudod a könyvjelzők címkéit elrejteni, stb. Chrome bookmark bővítményekkel a helyzet némileg javítható.

    testreszabhatóság
    Hivatalos kommunikáció: vannak témák, azokkal le tudod cserélni a speed dial háttérképét :) Majd egyszer talán ...

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák