Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz fatal` #20375 üzenetére

    Gondolom a 17-es stabilba már bekerülnek a rendes könyvjelzők is, mert ez így elég röhejes, hogy félig van implementálva.
    Akarod mondani: a 18-as stabilba már valószínűleg bekerülnek a rendes könyvjelzők is ;] A mai 17-es build igazából már 18-as az egyik fejlesztő szerint, így a 17-es Next már nem lesz okosabb ennél, maximum hibamentesebb.

    A bookmark backend készen van, extensionből lehet kezelni, csak a rendes bookmark manager hiányzik.

    Sk8erPeter: De basszus, micsoda elképesztő gyökérség, hogy az ablakok közti mozgatás alapból le van tiltva?
    Még fejlesztés alatt álló funkció, amíg nem stabil, addig opt-in megoldásként él. Az utóbbi pár buildben folyamatosan javítottak rajta. Ez a saját felület miatt 100% Opera fejlesztés, valamennyire érthető lépés a részükről (bár én a dev channelben bekapcsoltam volna).

    Ha én fogom egy készen lévő program kódját, és elkezdem átdolgozni, az nem jelenti azt, hogy akkor elromlanak a funkciói, azt csak akkor jelenti, ha vagy elkúrok valamit, vagy elkezdem kigyomlálni a kódot, és törölgetek belőle részeket!!
    Itt kivételesen nincsen rajtuk sapka: a saját felület miatt ezt a részt nem a Chromiumról hozták át, saját maguk nem gondoltak ilyenre. Dobd fel a Desktop Team Blogon az ötletet.

    Engem legjobban a gyorshívó testreszabhatóságának hiánya zavar, illetve az e téren végzett cselekedeteik idegesítenek fel mérhetetlenül. Ígérik, hogy majd lesz valami, de hogy mi, azt még ők sem tudják (lusta vagyok előkeresni ezt a konkrét beismerést), de addig is kinyírják azt a két lehetséges módszert, ahogyan mégis lehetséges volt: az első 17-es buildben biztonságra hivatkozva dobták az opera:// oldalakon működő kiegészítőket, majd a hétfőiben az opera.pak fájl kézi módosíthatóságát (a következő lépés részemről az opera.exe patchelése lesz, hogy az opera.pak fájlt lehessen patchelni alapvető funkciókért).

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák