Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #20202 üzenetére

    "Erőforrásigény szempontjából egyáltalán nem az."
    Egy ilyen határozott kijelentés, mint hogy manapság a scriptek is erőforrás-igényesebbek, ebben a formában megint csak hatalmas bullshit. Egyszerűen ebben a formában értelmetlen ez az állítás. Főleg, hogy tökéletesen cáfolható ezer oldalról, és ha akarjuk, alátámasztható megint csak ezer oldalról.
    "Attól függ", ismerős, ugye? :U

    "Átlaguser meg ne buzeráljon ilyen mélységű beállításokat grafikus felületen sem. A Windows-os Registry-t is csak szétcseszi a hozzá nem értő, egy hozzáértő meg a parancssorral is elboldogul."
    Egyrészt ez nem tudom, hogy jön ide, másrészt már az is kérdéses, egyáltalán most miféle "ilyen mélységű" beállításokról beszélsz.

    "dqdb írta, hogy így natív kódban fut le a UserJS/UserCSS, nem úgy, mint TamperMonkey-val."
    Nem, ezt sehol nem írta. Amit extensionnel oldasz meg, kerülő megoldással, az hogy lenne már natív? Ha natív lenne, nem kellene hozzá extension.

    "Nem véletlenül lett anonim topic a modker."
    Nyilván van előnye, de amikor valaki arra képtelen, hogy először moderátor megkeresése nélkül (óvóbácsihoz rohanástól mentesen) annak az illetőnek szóljon, akinek a viselkedése valamilyen módon őt zavarja, az igencsak töketlen balfék. Persze ha nem hallgat az illető a szép szóra, akkor már esetleg lehet kérni erősebben, aztán ha már többeket zavar a gyökérsége (lásd "silver star" hülyeségeit), akkor már lehet menni a modkerbe.

    Egyébként megmondom őszintén, én először rád gyanakodtam, mivel te kardoskodtál nagy hévvel a "Javítsuk a Prohardvert!"-topicban az ellen, hogy valaki külön-külön címezze a hsz.-eit. ;]
    Mondjuk én akkor sem fogok átszokni erre, hogy undorító ocsmány áttekinthetetlen+követhetetlen óriáshsz.-eket írjak, mint régen. ;]

    Amúgy látom, a fejlesztőpanelnél itt írtakkal már nem tudtál vitatkozni, be kellett látnod, hogy az Opera Dragonfly az, amelyik jelen esetben okoskodni akart helyetted. :DDD ;]

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák