Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #12956 üzenetére

    "Mert nem azzal van a probléma, hanem hogy az idők során teleszemetelődött az operaprefs.ini, override.ini és társai."
    Nem pont azt akartad írni, hogy "mert AZZAL van a probléma"? :) A tagadószó most zavaró, mert úgy értelmezem, pont azt akarod kihozni, hogy ezek teleszutykolódása a para, ami amúgy simán lehet.

    "Emlékszel, mikor nálad is és nálam is a History Navigation Mode=3 beállítás ellentétes eredményt okozott, mint a többieknél, aztán egy operaprefs.ini törlés után megjavult?"
    Persze, hogy emlékszem, bár úgy rémlik, akkor még nem is volt operaprefs.ini fájlom, hanem csak valami opera6.ini fájl, nem tudom, miben különbözött a kettő.

    Egyébként szerintem az nagyon gáz, ha ennyire nem figyelnek oda az ilyen fájlok módosulásaira, hogy ne legyen már teleokádva mindenféle szarral. Azért van már egy történelme az Operának, a sok bugból, reportból már fel kellett volna figyelniük rá, hogy ez létező probléma, ami megoldásra vár.

    Az okozhatja a problémát, hogy átdefiniáltam a saját szám íze szerint a jobbklikkes menü sorrendjét? Zavart a számomra nem kézenfekvő sorrend, így módosítottam az arra vonatkozó ini fájlt, ami működik is, de lehet, hogy most épp ez okozza a gondot.
    Amúgy majd újratelepítem az Operát (bár most nem tudom, megoldja-e - mindenesetre tipikus Windows-os megoldás :DD), de addig is érdekel, vajon ez lehet-e az oka.

    "A Facebookot állandóan javítják, próbáld frissíteni a browser.js-t. Én nem tudom megnézni, mivel nálam domainszinten blokkolva van. :D"
    Fogadjunk, a Nagy Testvér-szindróma miatt! :DD

    "Gmailt pedig M2-ből használom."
    Az micsoda? :F

    "Szerintem ráér, mikor lesz majd 64 bites Opera. Addig úgysem használhat 2 gigától többet, ahogy egyetlen 32 bites processz sem."
    Ezt most nem értettem. :F Az Operám ~1 GB-ot használ, amikor rengeteg fül meg van nyitva egyszerre, ami nem kevés. De ez még mindig nem 2 GB. :D
    És mivel hatmillió programot használok, ami egymástól függetlenül zabálja a RAM-ot, így legtöbbször a 2 GB nem elég (nem csak Operához!), szerintem bőven indokolt egy kis plusz memória beszerzése... Nem így látod? :)
    (Amúgy 64 bites oprendszert használok, bár ez most tök lényegtelen, attól még nem lesz létező 64 bites Opera. De gondoltam akkó' má' hozzáteszem.)

    Szerk.:
    ja, még egy eszembe jutott: Firefox-ban egyedül az tetszik, hogy elég faszán lehet belőle kimásolni a dolgokat, pl. a HTML-elemek alt attribútumát is kimásolja, amennyiben pl. egy képről van szó, vagy egyéb, rejtett információról - lásd Prohardver-smiley-k alt attribútuma, így az idézett szövegből a smiley-k is másolhatók (jó, most ez nem sarkalatos probléma, amire szükségem van, ez igazából más miatt érdekes, csak azért mondom épp ezt, hogy példát hozzak fel rá), vagy pl. Facebook-chat kimásolása esetén (tudom, nálad domainszinten blokkolva van, de én használom :DDD) másolja a szöveggel együtt ugyanúgy a konkrét csetüzenet elküldésének pontos időpontját (óra, perc), és a smiley-kat is (pedig azok képek formájában jelennek meg, de az alt attribútumban ott van a smiley jele, ahogy PH-nál is, pl.: <img alt=":D" ...... />).
    Erre van megoldás?
    Nem csak pont ennél a két említett példánál lenne erre szükségem, de ezzel talán már sokat szembesültek.

    Még egy:
    láttátok, a Firefox 4 új dizájnja mennyire egy az egyben Opera-utánzat? :D
    Pl. a fülek szerkezete, a bal felső sarokban lévő lenyíló menü a Firefox felirattal...
    Legalábbis nekem egyből az jutott eszembe, hogy az Opera dizájnját lopták.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák