Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
OMV Samba megosztás eléréssel kapcsolatban kérnék segítséget. PC-n már régóta használom, be van állítva, megy gond nélkül. Most egy laptopon próbálom, amin még nem állítottam meg korábban, de nem sikerül. Fájlkezelőben a hálózatok alatt megjelenik az OMV, de hibát dob:

De most mi lehet a gond? Csekkoltam Win alatt a futó szolgáltatásokat, amik szükségesek, Windows szolgáltatások ki-bekapcsolásánál az SMB-re vonatkozó dolgokat (SMB v1 nincs bekapcsolva, de a PC-n sem, ahol látom a megosztást). Valakinek ötlet? -
Toncos
tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Igen... 12-es a WIFI-kártya, 11-es az SSD-slot, kifelé néznek (itt fotón is), és még csak nem is szintben vannak... Egy ilyen műanyag alakos-lépcsős b@szt kell a házba bepattintani, hogy szerelhető legyen, de sajnos úgy vettem a gépet, hogy nem volt benne. Úgy tűnik, 20 g fröccsöntött műanyag olcsóbb, mint 50 cm^2 PCB.

#22096 csixy
Szerintem azzal nem lesz gond, ha tud az alaplapi M2-ről bootolni (márpedig elvileg tud, 8. gen. Intel), akkor a BIOS támogatja, egy PCI-E NVME M2 adapter meg kb. csak összehuzalozza a lábakat. 4. gen. inteles asztalim is tud adapterrel beletett NVME SSD-ről bootolni, csak modolni kellett a BIOS-t, mert alapból nem támogatja. -
-
Toncos
tag
válasz
Soderes
üzenetére
OK, elfogadom. Volt munkahelyemen (KKV, külsős IT-s cég) futottak ilyen szerverek, de azok valszeg belsős fájlszerverek voltak, valszeg elindították, utána nem volt frissítve sem évekig. Viszont rémlik, hogy valóban lehetett leállás eldurrant pendrive miatt...
Az SSD-t megoldom. Van szabad slot az alaplapon, csak elfuserált helyen, kifelé néz, így a rögzítéshez vagy beszerzem a bracketet Kínából, vagy tákolok valamit, de nem egyszerű. Viszont ötletet adtál: a szabad PCI-E 1x slotok is bőven jók erre a célra adapterrel (a 8x slot már foglalt SSD-nek, más célra).
-
-
Toncos
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Különös oka nincs, csak sima
:
- Az SFF-házban lévő véges számú lemezhelyet jobban ki tudom használni.
- Tudtommal elég bevett gyakorlat szervereket így üzemeltetni, ismerős is javasolta.
- Ha külön plugin van hozzá, hogy ne nyírja a rendszer a drive-ot, akkor, gondoltam, nem is eretnek gondolat.
- Nem volt intenzív használatban, és csakis a rendszer volt a pendrive-on, pl. a néhány docket container másik lemezen volt.
Ott mehet félre a gondolatmenet, hogy ez mégis csak egy netre kötött gép, amit rendszeresen, időszakosan frissítettem, tehát mindenképpen volt (felül)írás. Nem is biztos, hogy az áramszünet nyírta ki, csak akkor indult újra először azóta, hogy kritikus helyen keletkezett hibás szektor. De a tapasztalatok meg az itteni vélemények alapján beleszuszakolok még egy SSD-t (van egy szabad nvme-slot, csak nagyon rossz helyen).#22082 csixy
Nagyon köszönöm a részletes leírást, csábító, hogy ne kelljen újracsinálni a rendszert. Kicsit szűkösen vagyok hardverrel (csak notebookom van linuxos, külső házam pedig nincs nvme-s). Illetve nem tudom, mekkora esélye van, hogy ha a grubon kívül máshol is van hibás szektor a pendrive-on, akkor azzal együtt tükrözöm le, és majd később ad random hibát.
Mindenkinek köszi a hozzászólásokat, megyek SSD irányba!
-
válasz
motrola
üzenetére
A Pendrájv és az Sd nem tud trimmelni és a cellák azonos mértékű elhasználódását sem tudja felvállalni, "kopós" anyagból vannak , mint minden a világon. Ezek miatt viszonylag hamar alakulhatnak ki a felületükön vak, beégett-avagy kiégett foltok , hiányok hibák. Beégnek, mint a plazma TV képernyője. Ezek az eszközök tehát csak egy-egy viszonylag ritkán felülírt statikus kép eltárolására valók. A többszálon való törlés-írogatás hamar taccsra vágja őket. ... Rendszernek tehát SSD, EMMC mehet. HDD is mehet, csak az lassabb, de ledöglés szempontjából sokkal biztonságosabb. Külső USB-s NVME SSD pazar lehetőség, csak drága. Külső USB-s SATA SSD önmagában az esetek többségében alapból nem tudja az UNMAP funkciót, tehát nem fsTRIMmelődik, de a rendszer szűzen simán telepíthető rá, de a telepítés után, ha a vezérlője nem tudja az UNMAP funkciót, akkor a #22082 hsz-ben leírt mókolást meg kell csinálni, mert egyébként utólag sajnos be fog lassulni. .... A Belülre szerelt bármilyen SSD tökéletes választás a rendszer számára. Az SLC, TLC, MLC és a puffer szempontokat az SSD-k szempotjából még itt külön lehetne tárgyalni, de itt most szerintem nem annyira lényeges és fontos a megközelítéshez.
-
-
válasz
Toncos
üzenetére
Nincs túl sok OMV tapasztalatom, de egy barkács módszert tudok mondani, bízván abban , hogy ez is csak egy debian rendszer. Tehát úgy értelmeztem, hogy az OMV rendszered egy pendrájvon van jelenleg ami hiba, mert pendrájvon rendszer futtatás mindig kinyírja a pendrájvot. Tehát amit most mondok ki lehet próbálni, nem történik semmi baj, ha nem sikerül, mert az eredeti pendájvodon nem változtatunk semmit. Szükséged lesz hozzá egy USB-s külső tokba tett NVME SSD-re,
( vagy egy olyan tokba tett SATA SSD-re aminek a vezérlője az fstrim parancsot átengedi, más USB-s tok is használható lenne , de ez esetben mókolni kell, például :
A Gembird EE2-U3S-6 ház és az Axagon EE25-XA6 ház linux alatti Trim és UNMAP engedélyezéséhez a /etc/udev/rules.d/10-trim.rules fájlba ez a sor szükséges:ACTION=="add|change", ATTRS{idVendor}=="174c", ATTRS{idProduct}=="55aa", SUBSYSTEM=="scsi_disk", ATTR{provisioning_mode}="unmap"
A két id értékét az lsusb paranccsal lehet megkeresni. )
A SATA SSD-t tehát most hanyagoljuk, maradjunk az NVME SSD mellett, mert az saját magának intézi a trimmelési funkciókat.
Dugd be a pendrájvodat egy 64 bites linux rendszerbe (mint amilyen az OMV rendszered volt 64 bit UEFI, vagy Legacy MBR) és DD-vel , vagy a Gparted copy paste módszerével csinálj egy másolatot a pendrájvodról a egy külsős NVME ssd-re.
Ezután biztonságosan távolítsd el a pendrájvodat és az marad abban az állapotában ahogy volt. Most a működő linux rendszeren sudo update-grub és enter ha debian - ubuntu családba való a linux vagy más rendszereken sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg és enter. Ezzel felveszi a rendszer a grubmenüjébe a sérült rendszeredet. Most indítsd újra a gazdalinuxot és a grubmenüjéből a saját OMV rendszeredet bootold be. Ha minden jó akkor a conzolos cli OMV root promptodhoz jutsz be. Itt sudo grub-install /dev/sda és enter (ha a /dev/sda-n van az OMV rendszered) , majd sudo update-grub következik.
Állítsd le a rendszert és tedd vissza az USB-s NVME SSD-det a régi pendrájv helyére, vagy vedd ki a tokból NVME SSD-t , ha van használható M2 slot az alaplapodon és dugd bele abba. És boot és voilaaaá!
De ezután még egy sudo update-grub kell , hogy kiperegjen a jelenlegi grub menüből az előzőleg használt segéd linux és estleges egyéb rendszerek grub indító sora. -
Toncos
tag
Sziasztok!
Üzemelt egy OMV-s gépem, ami a legutóbbi áramszünet után nem indult újra, GRUB környékén elkezdett hibákat dobálni. A boot pendrive-ot (egy fémházas, talán nem gagyi Sandisk Ultra Luxe 32 GB, USB3.1) ellenőrizve vagy 100 nem olvasható blokkot talált, valszeg ez a hibás.
A flashmemory plugin elvileg telepítve volt, nem emlékszem, hogy bármit tekergettem volna rajta. Viszont a stick új kora óta gépbe dugva (mindegy, melyikbe) idle-ben is szinte kéznek kellemetlenül meleg.
Mit gondoltok, mi a valószínűbb, hogy valamit kifelejtettem az OMV beállításban, hogy ne nyírja a drive-ot, vagy valami más típust kellene választani? -
paizinho
tag
Szia !
Gratula a haladáshoz!
Az a célod, hogy a felhasználók csak egy megosztást lássanak, de az a megosztás használja a 4 vinyót ?
Ha igen, akkor a mergerfs plugint érdemes körbe járnod.
Itt az OMV7 doski : The MergerFS Plugin For OMV7
Összerakod a winchetereket ebbe a "tömbbe", a kapacitásaik összeadódnak, a méretek lehetnek különbözők. Ezen hozod létre a megosztás(oka)t, amit a felhasználók használhatnak. Nekem bevált.Ha az adatvesztés elkerülése is cél, hogy egy HDD kiesése (véletlen törlés) esetén is megmaradjanak az adataid akkor a Snapraid (SnapRAID Plugin For OMV7) segíthet ebben. Igaz, hogy ehhez szükséges egy külön paritás HDD-t "beáldozni". (én beáldoztam
)Azt gondolom, hogy ezek működnek USB- HDD-vel is, nekem SATA-n vannak a cuccaim.
DE csak szép lassan, lépésenként, körültekintően. Itt a fórumon a tagtársak segítőkészek.
Sok sikert! -
Most, hogy működik a legújabb OMV, akkor megtehetem akár azt is, hogy cli belépésből telepítek egy XFCE rendszert, mivel a pálcika VM-eket kerülöm és ezután igazi GUI-ból tudom managelni a fájlrendszeremet? A vasam kibírja. Termanallal elvagyok, de Nemo és Gparted, valamint XFCE4-terminal nélkül számomra szánalmas az élet. Szeretek óvatosan garázdálkodni.
-
válasz
Pista0001
üzenetére
Köszi!. Mindegy, így mostmár szeretem! Tökjó! Csak a két plussz adata650-nel, meg az eddig nem volt 8 kilós Trust UPS-sel, meg egy-két aprósággal már most túl vagyok a 150 eFt plusz költségen. Igaz gyári nashoz is megvettem volna a szünetmentes tápegységet.Legalább saját nasom van és azt úgy tákolgatom, ahogy akarom. Legalább így már kapott a talpa alá egy szünetmentes tápegységet a F@st 5670 szolgáltatói eszközöm, meg a GL.iNet Flint 2 Tomato 64-es routerem és a saját NAS kütyüm.
-
Soderes
senior tag
Nem tudom ez, hogy sikerült.

Elméletileg megoldható, a symlink. De sok problémával fogsz szembesülni : samba követi a symlinket, viszont alapból tiltva van. Mit jelent ez? A Win-ben a linkelt mappába nem lehet belépni és ezért a sambát konfigolni kell.
Nincs quota, nincs védelem. Ha user töröl, akkor töröl a symlinkröl is és nem lehet visszahozni.
Meglehet csinálni, de szívni lehet vele.TrueNAS egy hulladék.
-
Sziasztok! Kitermeltem egy intel atomos kis rohambilit 8 giga rammal (Asus vm40b). Másra már úgysem alkalmas, vettem még hozzá kettő 2 terás külsős vinyót és elhatároztam hogy öregségemre csinálok egy nast. Került még hozzá 3 kinőtt vincseszter és egy 120-as SATA SSD...erre tettem a rendszert és nekiduráltam magam, először a biosból kikefélgettem a felesleges opciókat. Természetesen először truenast tettem rá, ami másnap estére összef@sta magát. Az OMV viszont stabilnak tűnik. Az összes vinyóra egy-egy Ext4-es partíciót csináltam. Sikerült nulla tapasztalattal az egyik vinyón egy mappát samban megosztani. Az igényem nem sok, nem csinálok semmi tükröt, trükköt. A HDD-ket külön-külön fogom használni. Az működhet, hogy csinálok a másik négy vinyóra is egy-egy mappát és az egyetlen megosztott mappámba bele symlinkelgetem őket? Így minden felhasználó gépen csak azt az egy mappát kell megosztani és kész? Bízván abban, hogy semelyik felhasználó sem fog belerondítani a levesbe és nem törli le az adatokat. ???? Itt egy kép, nekem tetszik.

-
Soderes
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hol fut?
Ha docker containerben OMV alatt akkor lehetséges, ha natívan akkor megfontolnám.Nekem évek óta 4.2.5 van fent.
Nem szeretem ezeket babrálni.
Ami jól működik, azt minek csesztesse az ember. -
LLKobe
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Én pár napja upgradeltem a legújabbra, minden faja, megy ahogy eddig is.
-
Black&White
addikt
Egy viszonylag régi, de nálam problémamentesen futó qbittorrent image-et használok, kb. 1 éve (5.0.3 r0).
Frissíthetek a legújabbra, vagy esetleg lebeszélnétek róla?
Az óvatosság csak azért, mert a bittorent topicban azért előfordulnak panaszos esetek.
Köszi!
-
mzsol
tag
Sziasztok! Frissítettem a portainer-t, ezzel semmi gond nincs. Ezt követően vettem éeszre hogy a portainer-nél megadott port-t (9443) már másik container-nél használatban van. Így leszedtem a portainert és másik porttal újra raktam. De sajnos a 9443-as porton nem érem el a másik container-t. Annak ellenére hogy módosítottam a portainer portját mégis foglalva maradhatott az első felrakás miatt? Hol lehet ezt ellenőrizni, hogyan lehet felszabadítani?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Pc ről másolnék omv szerverre! Egyszercsak a feltöltés egész 300kB/s lett!
Ujrainditottam mindentde a sebesség az maradt! Eddig 30-100MB/s volt a sebesség!
merre keresgéljek hibaügyben,
üdv -
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
OMV frissitése után a portainerben a local down státuszban van.
Ráklikkelve a " failed load environment" üzenetet dobja.
Lehetséges, hogy a frissités miatt? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Másik win 10 es gépröé probálom elérni az OMV megosztást , de csak a web es felület jön be!
Sajátgép - hálózat alól nem tudom elérni!
valami 5 let valakinek,
üdv -
Multibit
nagyúr
Feltettem a wireguard kiegészítőt OMV7 alá. Beállítottam a tunnelt és egy klienst, exportáltam a két config fájlt. Mikor az androidos telefonom wireguard appjában importálni próbálom a tunnel configot, ezt a hibaüzenetet kapom: "Nem importálható az alagút: Ismeretlen tulajdonság az Interface-ben".
Itt van a tunnel config:[Interface]Address = 10.192.1.254/24SaveConfig = trueListenPort = 51820PrivateKey = *****PostUp = iptables -A FORWARD -i %i -j ACCEPT; iptables -A FORWARD -o %i -j ACCEPT; iptables -t nat -A POSTROUTING -o enp1s0 -j MASQUERADEPostDown = iptables -D FORWARD -i %i -j ACCEPT; iptables -D FORWARD -o %i -j ACCEPT; iptables -t nat -D POSTROUTING -o enp1s0 -j MASQUERADE[Peer]PublicKey = *****AllowedIPs = 10.192.1.1/32PresharedKey = *****Mi a hiba benne?
-
Rpd
csendes tag
Sziasztok!
HDD csatolásnál ezt a hibát kapom folyamatosan. Mi lehet a probléma?
500 - Internal Server ErrorFailed to execute command 'export PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/local/sbin; export LC_ALL=C.UTF-8; export LANGUAGE=; omv-salt deploy run --no-color fstab 2>&1' with exit code '1': debian: ---------- ID: create_filesystem_mountpoint_f28d0c0b-9f93-45f5-859c-6c12dc7c0c76 Function: file.accumulated Result: True Comment: Accumulator create_filesystem_mountpoint_f28d0c0b-9f93-45f5-859c-6c12dc7c0c76 for file /etc/fstab was charged by text Started: 20:34:59.481174 Duration: 2.169 ms Changes: ---------- ID: mount_filesystem_mountpoint_f28d0c0b-9f93-45f5-859c-6c12dc7c0c76 Function: mount.mounted Name: /srv/dev-disk-by-uuid-cebf196a-5f57-47f6-be89-aeb6570915ee Result: True Comment: Started: 20:34:59.486318 Duration: 73.561 ms Changes: ---------- ID: create_filesystem_mountpoint_bd34212c-b761-407e-9b0a-8903e67cb43d Function: file.accumulated Result: True Comment: Accumulator create_filesystem_mountpoint_bd34212c-b761-407e-9b0a-8903e67cb43d for file /etc/fstab was charged by text Started: 20:34:59.560223 Duration: 2.272 ms Changes: ---------- ID: mount_filesystem_mountpoint_bd34212c-b761-407e-9b0a-8903e67cb43d Function: mount.mounted Name: /srv/dev-disk-by-uuid-5137500d-737d-4fd8-b476-045e4553a439 Result: True Comment: Started: 20:34:59.562872 Duration: 44.65 ms Changes: ---------- ... -
válasz
Soderes
üzenetére
Továbbra is docker verzióról van szó, ezen felül is a portainernél jött elő, hogy nem támogatja még az új docker verziónál történt nagyobb módosításokat és a portainer webes felületén van bug. OMV-nek nincs köze hozzá.
Egyébként én nem vettem észre hogy az OMV 7-el baj lenne. Arra figyelj hogy OMV7 Debian 11-et használ ha jól tudom és jövök augusztus végén lejár a support, így biztonsági frissítések se fognak jönni, feltéve ha ez érint. [link]
-
Soderes
senior tag
Egyébként pár napja kint van OMV 8 beta.
-
Soderes
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Melyik OMV verzió?
Én speciel nem váltottam főverziót, mert láttam, olvastam hogy nem oké 7-es.
És úgy látszik a dolgok nem változtak.
Amúgy sem izgatott a kubernetes.Maradtam a 6.9.16-nál
És nincs is vele semmi gondom.
Eddig lekopogom, nem volt semmilyen frissítéssel problémám. -
válasz
LLKobe
üzenetére
A portainer nem fog megoldódni amíg a portainerben nem oldják meg a problémát, azaz amíg nem jön ki egy új verzió amiben benne van a bugfix. Szóval a docker frissítés nem fog erre megoldást adni, mert nem a docker a rossz, hanem a többi image-nek kell implementálni a docker változtatást. Tehát 2 opciót látok. Vársz amíg a portainer csapat kiad egy új verziót amiben benne lesz a bugfix (ki tudja mikor, melyik verzióban) vagy a fenti linkem alapján beteszed azt az 1 sort.
-
válasz
Balinov
üzenetére
Elvileg docker, valami nagyobb változtatás volt amit le kell kezelnie a többi image-nek is. Nekem portainernél jött elő a hiba, nem tudtam belemenni a local environmentbe hogy lássam a konténereket, de konténerek nem tűntek el, ott voltak továbbra is mert terminalban meg tudtam azokat nézni.
-
Gabesz87
veterán
Ha jól láttam OMV-n, már van 29.0.2-es Docker update. Próbálta valaki? Nekem 29.0.0 van, de hálistennek nem tapasztaltam ezt az eltűnő konténerek hibát. VIszont emiatt nem is merek updatelni addig, amíg megerősítést nem látok valahol, hogy rendben van

-
klrt
tag
válasz
Soderes
üzenetére
Későn olvastam az írásod már bátran lefrissítettem a mai frisítéseket. Simán ment minden, nem tűnt el semmi!
Ha, megmondod hol keressem a log-ot akkor megpróbálkozom vele. Nem értek hozzá!aicon
Ha még így aktuális, hogy frissítettem és megmondod, hogy tudom kideríteni szívesen megkeresem. -
akinél eltűntek a konténerek, a docker verziót kellene megnézni és azt is beírni a poszba
-
Soderes
senior tag
Valami logot tudsz dobni esetleg?
-
itt inkább user error lesz, win 11-re szépen fel lehet csatolni az OMV samba megosztást.
fapados? elcseszett? há persze...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
SMB fix
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
This is likely the fact that with Windows 11 24H2, SMB signing was made the default (according to https://techcommunity.microsoft.com/blog/filecab/smb-signing-required-by-default-in-windows-insider/3831704).
It's possible to fix from an elevated PowerShell; by running Set-SmbClientConfiguration -RequireSecuritySignature $false (in addition to the other workarounds enabling guest access), I was able to get the shared folder (\\10.0.2.4\qemu) from the guest VM.
Set-SmbClientConfiguration -RequireSecuritySignature $false
---------
https://www.asus.com/hu/support/faq/1054736/
Ha nem tudja használni az SMB-t a Windows 11-ben, tekintse meg a következő megoldásokat, és válasszon közülük egyet a beállításhoz:
Megjegyzés: A következő módszerek csökkenthetik a rendszer biztonságát, ezért csak megbízható hálózati környezetben ajánlottak.
1. módszer. Engedélyezze a nem biztonságos vendég bejelentkezéseket:
a. A nyilvántartási szerkesztő használatával:
a1. Írja be és keresse meg a [nyilvántartási szerkesztőt] a Windows keresősávjában, majd kattintson a [Megnyitás] gombra.
a2. Lépjen ide: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\LanmanWorkstation].
Ha a [LanmanWorkstation] nem létezik, kattintson a jobb gombbal a [Microsoft] elemre, válassza az [Új] > [Kulcs] elemet, és nevezze el így: [LanmanWorkstation].
a3.Jobb egérgombbal kattintson a [LanmanWorkstation]-re, válassza az [Új] > [DWORD (32-bit) Value] elemet és nevezze el így: [AllowInsecureGuestAuth].
a4. Jobb egérgombbal kattintson a [AllowInsecureGuestAuth]-re, válassza a [Módosítás] opciót, állítsa az Érték adatait 1-re, majd kattinson az [OK] gombra.
b. A helyi csoportirányelvek szerkesztőjének használatával:
b1. Nyomja meg a [Win] + [R] billentyűkombinációt a billentyűzeten, írja be a [gpedit.msc] parancsot, majd kattintson az [OK] gombra.
b2. Lépjen ide: [Számítógép konfiguráció] > [Felügyeleti sablonok] > [Hálózat] > [Lanman Workstation].
b3. A jobb oldali ablakban kattintson a jobb gombbal a [Nem biztonságos vendég bejelentkezések engedélyezése] elemre, majd válassza a [Szerkesztés] lehetőséget.
b4. Válassza az Engedélyezve lehetőséget, majd kattintson az [OK] gombra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:

tradeelek11