Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertho
tag
Szia!
Köszönöm a leírást.
Sajnos a tabletem megadta magát. A droidboot elindul. Megpróbáltam a 4,9 Gb és az 5,58 Gb particionalast is megcsinálni. Végig fut, de a TAB nem indul.Egyszer már volt particionálva Opendott flesherrel, de az fel sem ismeri.
A tablet a mellékelt kép szerinti hibát írja ki.
Van ötletetek hogy tudnám újra életre kelteni?
Köszönöm!
Üdv:
Rob -
Hoshi_HUN
csendes tag
Ez alapján a leírás alapján sikerült életet lehelnem a tabba. Felraktam a scriptekkel a 4,9 es és a 5,58 as rendszert is. Működnek. Félig.
Nincs hang, és a töltöttségjelző is mindig 0%-ot mutat, ha bedugom a töltőt, nem érzékeli.
Van-e erre valami megoldás?Ha garanciáztatásra kerülne a sor, melyik rendszert tegyem rá vissza?
(Phone flash toollal csak a teclast ROM-ot tudom felrakni, a többi megáll 5%-on) -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest