Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin
üzenetére
Ha jól rémlik te eddig összesen annyit tettél, hogy éppen az aktuális embert kritizálod szakmailag, miközben neked vannak alapvető hiányosságaid. Pl. emlékszem, mikor hexeditorral igyekeztél kideríteni mi lehet az EBR fájlokban... azóta is azon röhögök. Szóval itt azt hiszem neked lenne mit tanulni a fájlrendszerekről és egyéb dolgokról...
Összecsomagoltad már a boot binárist? Képzeld, nekünk sikerült kibontani is és összerakni is! Nem nekem, én csak kibontani tudtam egy teljesen másképp megírt programmal, mint ami nektek elérhető. Tudod nekem van olyan segítségem, aki szakmailag elismert, nem is egy! Van viszont egy rossz hírem: az új verzió forráskódja véletlen csak nálam van meg... és mivel én ilyen hülye zöldfülü kezdő vagyok, most szépen megvárom még TE, aki szakértesz itt nekem oldalakon át, megírod, hogy ki tudják próbálni... Ha rajtam múlik, ha nyitott, ha zárt a bootloader, az életben sem fogtok rájönni, mert hogy én ilyen önző köcsög vagyok és ebből egy bit nem sok, annyit nem fogok kiadni... ja és ezt a szar összefoglalót is csak úgy a saját fejemből írtam 5 órán keresztül, nem is mások tudását összeszedve és másokat meghallgatva... áhh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest