Új hozzászólás Aktív témák

• cocka
    veterán

Én nem hinném, h sokkal jobb (vagy egyáltalán más) ajánlat lenne. Igazából ha bemegy vki felmondani, akkor is telefonon hívják a központot, totál baromság szerintem. Ha már bemegyek személyesen, legyen már feljogosítva az ügyintéző, ha telefonálgatni akarnék az otthonról is meg tudom tenni :DDD

Családban le lett mondva az egyik exDigis előfizu, én vittem be az ONT-t leadni a héten. Ahova "szoktam" menni üfszolgálat, van egy nagy asztal 3 részre osztva, nyilván olyan GDPR szerinti, hogy amíg vártam h nekem elintézze a leadást, mindent végighallgathatok amit a másik intéz, épp jöttek szerződést hosszabbítani, net marad TV-t lemondják, egyből központ hívás volt...

ha bemegy vki felmondani, akkor is telefonon hívják a központot, totál baromság szerintem

Ja, Generali ugyanez. Gondoltam magamban, hát ember, itt vagyok a központotokban a fővárosban, miért kell innen telefonálgatni egy második ügyintézőnek? A pultnál ülő felhívja a 2. ügyintézőt, hogy hívjon fel engem a megadott telefonszámon és beszéljek az ügyintézővel, aztán a beszélgetés végén még visszakapcsolja magát a pultnál ülőhöz, hogy jó akkor mindent megbeszéltetek az ügyféllel? Nevetséges körülményeskedés.

Új hozzászólás Aktív témák