Új hozzászólás Aktív témák

• NyalokAA
    senior tag

Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben.

Szerintem is a hatékonyabb, élesebb verseny ami igazán hiányzik. Ami a hatósági oldalt illeti az NMHH vezetőjét már leváltották. Bár nem hiszem, hogy a előfizetéses tarifák árai okozták a fő indikációt. :B Biztosan lesznek még fejcserék de a lényeg inkább az, hogy ez mennyi és milyen rendszer szintű változást hoz a magyar piacon.

A Yettel félig már összebútorozott a 4ig-vel. Hamarosan indul a Yettel otthoni szolgáltatása a One hálózatán és kapnak egy darabot a 2Connectből is cserébe , hogy a Cetin ( Yettel ) adótornyaira fogják átterelni a mobil szolgáltatásokat mivel a németektől drága a bérlés ( vantage towers )
    Magyarország Kormánya és a Telekom között pedig partnerségi együttműködési megállapodás van lassan 14 éve.

Ez nem a változás szeléről árulkodik :(

Ettől függetlenül és minden politikát kizárva még az aktuális 2026-os árakkal kalkulálva ( Gigabites net + nagy tv csomag + otthoni vezetékes telefon ) 12-14 ezer Ft az unióban elég kedvező ár és fizetésarányosan is dobogón vagyunk. Az áremelés mindenki pénztárcájának fáj , de az is tarthatatlan volt , hogy aki mondjuk 3éve fizetett elő fele annyit fizet mint egy új előfizetést kötő ügyfél.
    Én is sokallom természetesen mielőtt megdobáltok kővel :D ~9990Ft amit én reálisan szájhúzogatás nélkül adnék net+tv - ért , de ez nem kívánság műsor.

Új hozzászólás Aktív témák