Új hozzászólás Aktív témák

• trec12
    addikt

Nonstop L vezetékes telefon

Nyugi nálunk is ez van, de én azért szeretem, mert ennyiért órákat lehet ingyen pofázni az ügyfélszolgálatokkal és nem kell azt lesni, hogy hány perce várom már az ügyintézőt és hogy mennyi ment el forgalmi díjra hót feleslegesen.

Mindezt FilmBox Pro nélkül, mert olyan csomag már nincs

Hát ugyanez van a régi TV csomagoknál is, hogy ha most legalább ennyit akarnál, akkor szerződj TV family-re, különben szart se kapsz és még a webes One TV-t is elvesszük. Hű micsoda biznisz!

Akkor ugye törvény szerint maradnia kell az eddigi árnak, ha jól tudom, ugye?

Igen, nekem 4 éve megy határozatlannal. Ezt eddig csak az inflációkövető marhasággal emelték háromszor.

Nem, akkor folyamatosan emelni fognak, és bármikor megvonhatják az eddigi kedvezményeket is.

Szerintem ez hazugság vagy minimum féligazság, mert ha az előfizető meglát egy háromszoros árat hirtelen, azonnal szerződést bonthat és még az is lehet, hogy a Trékom horror árával is jobban jár.
    Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben.

Jó nagy szopás mindenesetre, hogy nincs verseny és igazából alig van kihez menekülni és biztos vagyok benne, hogy ott sincs minden rendben.

Szerintem is a hatékonyabb, élesebb verseny ami igazán hiányzik. Ami a hatósági oldalt illeti az NMHH vezetőjét már leváltották. Bár nem hiszem, hogy a előfizetéses tarifák árai okozták a fő indikációt. :B Biztosan lesznek még fejcserék de a lényeg inkább az, hogy ez mennyi és milyen rendszer szintű változást hoz a magyar piacon.

Új hozzászólás Aktív témák