Új hozzászólás Aktív témák

• Köszi a képeket, jófajták az osztók és rendben van a bekötés, és a bejövő jel, esetleg nézd meg hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók az osztóknál és a modemnél, sajnos a feltöltési érték magas. Esetleg ha meglehet csinálni akkor a modemes szobába lehetne még egy kábelt levinni így a bejövőre tehetnél egy ilyen hármas osztót, a -4dB kimenetre mehetne a modem, a másik kettőre pedig a box és a tv, külső hálózati javítás nélkül ezzel a megoldással sem lenne 50 alatt a feltöltési érték viszont 54 és 55 alá menne.

Köszi. Mielőtt jött a szerelő átnéztem mindet, szorosak voltak, de szétszedtem, megtisztítottam (oxid sem igazán látszott a belső ereken), az akkori előtte-utána teszt sem hozott érdemi változást az értékekben. Szerelő pont ezt javasolta (1 db 3-as osztó - persze, hogy jobb lenne a csillapítás miatt), de a modemes szobában éppen tele van a cső, talán majd a következő festés előtt bővítem. :K
    Pár éve ugyanígy nyáron dőlt dugába a kábeles rendszer, végül akkor oszlopelosztókat kellett cserélni és jelszintezni. Semmi sem tart örökké, főleg ha a szabadban van ;)

Új hozzászólás Aktív témák