Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Nyomtatóval készült a Lenovo Legion notebook kijelzője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
18300 - 18201
18690 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-19 19:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
-
Toth_Jani
őstag

Erre gondolok. De nekem van hűségidős reklám mentes RTL premiumom és februárban lett a szerződés megkötve.Tudta??
Az ONE TV Family előfizetőknek (havi 4000 forintért) automatikusan benne volt a csomagjában külön díj nélkül az RTL+ Prémium reklám mentes változat.
De a költségek miatt már csak a reklámos jár amiben azért minden elérhető!!
Az egyéni előfizetők, dönthetnek hogy lemondják, és nézik ingyen reklámokkal vagy fizetnek tovább külön!! (Élő hűség szerződés mellett fizetni kell tovább és a reklám mentes jár.) -
SeatLeon08
tag
-
boborján2
őstag
Szerintem a kép a képbent biztos a szerzői jogi baromságokra hivatkozva nem akarják megcsinálni.
Nekem mondjuk az is érdekes kettős mérce, amikor a webes One TV közli, hogy a tartalomszolgáltató nem engedélyezi a lejátszást webes felületen, ugyanakkor ugyanaz a műsor meg megy a boxon OTT-on keresztül, ami amúgy szintén netes nem?
Ezesetben nem technológiai oldalról van a szabályozás.
Csak azt nézik hogy webes online tv, vagy "normál" tv adás.
-
jack982
senior tag
Ti is kaptatok RTL+ premium reklámokkal aktiválásról mailt? Ezt hogyan értelmezzem? Anno februárban hűséget kötöttem, de szó se volt reklámosított rtl +-ról.
erre gondolsz?:
Tökéletesen érthető. /s -
SeatLeon08
tag
Ti is kaptatok RTL+ premium reklámokkal aktiválásról mailt? Ezt hogyan értelmezzem? Anno februárban hűséget kötöttem, de szó se volt reklámosított rtl +-ról.
-
gduck
addikt
Igen, én leadtam hibára.

Ügyintéző segítőkész volt, de 40 perc kellett, amíg sikerült elintézni az új konfigot. Még nem volt képben ezzel kapcsolatban, de rendes, segítőkész volt!beszélgetés kivonata:
- probléma elmondása
- várakozás után válasz: még a területen nem történt meg a fejlesztés
- elmondtam, hogy már hónapokkal ezelőtt megjelent a DOCSIS 3.1-es feltöltési csatorna, szerintem a fejlesztés megtörtént
- várakozás után válasz: igen , valóban de díjcsomagot kell váltanom, kapcsolhatja-e az ügyintézőt
- mondom, nem, mert az ÁSZF 2/B 1.2.26-os pontjában ott van a - már értékesítése amúgy megszűnt - internet díjcsomagom 100Mbit/s feltöltés sebességgel jelölve. Meg az előző számlán is értesítettek a változásról.
- várakozás után válasz: valóban, igazam van, MINDEN 1000-es csomagnak változni fog a feltöltése
- várakozás... modem újraindul, konfig letöltNe vagyok otthon, így ellenőrizni nem tudom.
Kép otthonról

-
gduck
addikt
Igen, én leadtam hibára.

Ügyintéző segítőkész volt, de 40 perc kellett, amíg sikerült elintézni az új konfigot. Még nem volt képben ezzel kapcsolatban, de rendes, segítőkész volt!beszélgetés kivonata:
- probléma elmondása
- várakozás után válasz: még a területen nem történt meg a fejlesztés
- elmondtam, hogy már hónapokkal ezelőtt megjelent a DOCSIS 3.1-es feltöltési csatorna, szerintem a fejlesztés megtörtént
- várakozás után válasz: igen , valóban de díjcsomagot kell váltanom, kapcsolhatja-e az ügyintézőt
- mondom, nem, mert az ÁSZF 2/B 1.2.26-os pontjában ott van a - már értékesítése amúgy megszűnt - internet díjcsomagom 100Mbit/s feltöltés sebességgel jelölve. Meg az előző számlán is értesítettek a változásról.
- várakozás után válasz: valóban, igazam van, MINDEN 1000-es csomagnak változni fog a feltöltése
- várakozás... modem újraindul, konfig letöltNe vagyok otthon, így ellenőrizni nem tudom.
-
trec12
addikt
Nem a mostani Yettel ajánlatról van szó, lesz vezetékes szolgáltatásuk, ami a One (exDigi és Voda) hálózaton fog menni. [link]
Többen is ezt a bejelentést várjuk itt a topikban. Nyilván akinek van most mobil előfizetése ott, lehet még jobb csomagot tudnak adni mobil+vezetékesre pakkban.Többen is ezt a bejelentést várjuk itt a topikban.
Eddig semmi nyoma az indulásnak. Tartok tőle, hogy a megszellőztetett július elejei indulásból ezen a héten már semmi nem lesz.... -
pjen
félisten
-
garga pista
Topikgazda
Szintén Ex-Digi, Debrecen. Kb. ugyan ez fogadott ma reggel. A csatorna újra pásztázás eddig nem segített. Fura amúgy, de a TV menüjébeől csak ez a három opció elérhető: Vodafon, DIGI, Szokásos. Nem kellene most már "ONE"-nak is lennie, vagy nem tudom ez hogy megy...?
Annak a listának semmi köze a szolgáltatóhoz, a TV szoftverébe van beégetve. Nagyon ritkán van, hogy ezt a gyártó frissíti.
Egyébként meg amit láttok azok tesztképek, tehát van jel és adatfolyam -> egy újrakeresés semmit nem fog ezen változtatni, mert működik az adó oldal. Nagyon leegyszerűsítve kb. úgy kell elképzelni mintha bekapcsolnád a tv-t de nincs bedugva HDMI kábel és nincs jel feliratot látsz, a tv megy csak jelet nem kap. TV újraindítás után is ezt fogod látni, amíg nem dugsz be kábelt, na kb. ez van az adó oldalon most.
-
SunMount3r
nagyúr
Szintén Ex-Digi, Debrecen. Kb. ugyan ez fogadott ma reggel. A csatorna újra pásztázás eddig nem segített. Fura amúgy, de a TV menüjébeől csak ez a három opció elérhető: Vodafon, DIGI, Szokásos. Nem kellene most már "ONE"-nak is lennie, vagy nem tudom ez hogy megy...?
-
sandró60
addikt
-
Yipman1
csendes tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Ma reggel még mindig nincs meg a 100Mbps upload, nálatok mizújs, leadta valaki hibára?
-
pjen
félisten
Akkor ezt írd le, ne utólag magyarázd meg. A kérdeződnek mint írtam földi Prime boxa van, a kábeles cuccokkal a HDMI kábelen kívül semmire nem megy vele.
Mondtam már, van az egéren egy görgő, hasznald. Egyébként pedig biztos nem.tőled fogom.megkérdezni, hogy mit írjak.
-
garga pista
Topikgazda
Akkor ezt írd le, ne utólag magyarázd meg. A kérdeződnek mint írtam földi Prime boxa van, a kábeles cuccokkal a HDMI kábelen kívül semmire nem megy vele.
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A Connect Box-t érdemes lehet lecserélni sagemcom 3896-re? 500/22-es nettel van. Van a családban bridge és router módban is egy-egy.
-
pjen
félisten
Az eredeti kérdező (prsq) Mindigtv-s Prime boxról beszél, ahhoz nem jó a kábeles boxok távja, ahogy írtam az AV kábel se a szokásos sima RCA/scart. De mivel kb minden megvan a kérdezőnek, nem lesz gondja sztem. Max egy rövid HDMI-t kell hozzárkani és kész.
Nem csak neki szólt az ajánlat, bárkinek. Két VTV távval már tudtam segíteni fórumtársnak. Te tényleg szerepet tévesztettél.
-
garga pista
Topikgazda
Az eredeti kérdező (prsq) Mindigtv-s Prime boxról beszél, ahhoz nem jó a kábeles boxok távja, ahogy írtam az AV kábel se a szokásos sima RCA/scart. De mivel kb minden megvan a kérdezőnek, nem lesz gondja sztem. Max egy rövid HDMI-t kell hozzárkani és kész.
-
garga pista
Topikgazda
Volt szolga CI modul is, amit béreltél, ez arra vonatkozik.
Egyebként ha lesz sok eladó Conax CI modul, lehet a műholdas m4-hez beszerezni olcsón (meg persze kártyát, stb...)
A Prime dekóderhez amúgy egy jack-scart kábel járt (AV kábel), ehhez nem jó akármilyen vezeték. Nyilván a HDMI az ugyanaz mint bármi máshoz. -
prsq
aktív tag
az ászfben szeleplő díj lista elég jó segtség. Persze lehetne annyi eszük, hogy nem a kábeltévés listát, hanem az antennás listát küldik el.
• Dekóder 6.600 forint kötbér
• Tápegység 2.750 forint kötbér
• Távirányító 2.750 forint kötbér
• HDMI csatlakozó 2.200 forint kötbér
• Scart kábel 2.200 forint kötbér
• CI+ modul 12.600 forint kötbér
• Wifi képes dekóder 11.600 forint kötbérElvileg eltettem minden káblelt, mert elég drágán mérik

Igen, a box és a mellé kapott kábelek, csak akkor, ha ők adták bérletbe.
A CI modul-t valami 1 éves prepaiddel megvettem, talán 20e Ft-ért.
Tuti saját, nem fogom visszaküldeni.
Hadd ne tegyek már el számlát 15 évre, mert ők mohó köcsögök. -
pjen
félisten
az ászfben szeleplő díj lista elég jó segtség. Persze lehetne annyi eszük, hogy nem a kábeltévés listát, hanem az antennás listát küldik el.
• Wifi képes dekóder 11.600 forint kötbérElvileg eltettem minden káblelt, mert elég drágán mérik

Nekem párszor már cseréltek boxot, a kábelt, tápot, távot mindíg ott hagyták. Esetleg ki tudlak segíteni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
Felmondott Mindigtv Extra szerződésre jött levél a One-tól, hogy mit kell nekik visszaküldeni.
Eleve jó, hogy mindent felsorolnak, azt is, ami sosem volt az előfizetőnél.
Másrészt a MindigTv-sekre ebből semmi nem vonatkozik. De a "vissza nem szolgáltatott eszközök tekintetében az ÁSZF szerint kártérítési díjak kerülnek felszímításra."WTF? Nem képesek leírni, hogy mit akarnak vissza, de közben büntetéssel fenyegetőznek?
Én amiről tudok, az a Prime doboz (+táp, táv, kábel a tévéhez; kártya ebben nem volt), a másik tévéhez egy kártya. (De a CI modul és a Wayteq doboz már saját tulajdon, jó pénzért vásárolt,)
Beérik ezek ennyivel, vagy a tévét is adjuk oda?
(Van egy rossz LCD TV.)

-
Geth
veterán
Felmondott Mindigtv Extra szerződésre jött levél a One-tól, hogy mit kell nekik visszaküldeni.
Másrészt a MindigTv-sekre ebből semmi nem vonatkozik. De a "vissza nem szolgáltatott eszközök tekintetében az ÁSZF szerint kártérítési díjak kerülnek felszímításra."WTF? Nem képesek leírni, hogy mit akarnak vissza, de közben büntetéssel fenyegetőznek?
Én amiről tudok, az a Prime doboz (+táp, táv, kábel a tévéhez; kártya ebben nem volt), a másik tévéhez egy kártya. (De a CI modul és a Wayteq doboz már saját tulajdon, jó pénzért vásárolt,)
(Van egy rossz LCD TV.)
Én azt adnám le, amit annak idején a szolgáltató adott.
Ha abból valamit nem kérnek (nincs a levélben), mehet a megfelelő hulladék kategóriába.
Ha abból valamit kérnek (benne van a levélben) és valóban elhagytam volna, akkor kifizetném a büntit. -
prsq
aktív tag
(Van egy rossz LCD TV.)
-
TheHardOne
tag
Na most elseje, negyed négy van. Nyilván csak egy normális országban lenne az, hogy 00:01-kor minden érintett felhasználó modeme újraindult, letöltötte az új konfigurációs fájlt, és onnantól kezdve az ÁSZF-ben meghatározott (új) sávszélesség érhető el. Ehhez képest reggel óta akárkivel beszéltem, akárkit kértem, hogy nézze meg a honlapon a rá vonatkozó gigabit hfc ajánlatot, sehol nem emeltek/minden címen továbbra is a 40 Mbit/s feltöltést írja, mint rendelhető, úgy is, hogy éjjel óta 5x néztem a honlapot, ami egyébként ebből 4x karbantartásra hivatkozva be sem tudta tölteni az ajánlatokat... Ilyenkor mi van? Nem illene legalább egy közleményt kiadni, hogy akkor most mi a helyzet? (Tudom, hogy hőség, meg minden...) Főleg, hogy 2 hónapon belül minden korábbi egyéni kedvezményt eltörölnek, szóval nem lenne mindegy, hogy előre (1000/100) vagy vissza (250/20) vált az ember pár héten belül...
-
Sonja
nagyúr
Ha van epack kedvezmény, akkor ilyen esetben azt felszokták számolni a következő számlán, mivel feltétele, hogy időben fizeted a számlát.
Nincs semmi ilyesmim.

#18269 Intruder2k5: Remélem azért nem így lesz.
Majd meglátjuk. 
-
RVR400
veterán
Ha van epack kedvezmény, akkor ilyen esetben azt felszokták számolni a következő számlán, mivel feltétele, hogy időben fizeted a számlát.
Sajnos igen, szóval jobban járna a 20 Ft-nyi késedelmi kamattal.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nem késedelmi kamatnak hívják, hanem adminisztrációs díjnak, és kereken 600 forintot szoktak erre számlázni. Ha határidő után érkezik be a befizetés, a következő számlában ott lesz a 600 Ft adminisztrációs díj.
-
4264adam
nagyúr
-
cigam
titán
-
Sonja
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
Nem fognak felszámolni kamatot. Egy ideig kapnád az email értesítőt hogy elmaradásod van és ennyi.
-
Sonja
nagyúr
2009 óta van Digim (ugye most már One), de mindig időben befizettem a számlát. 17 év után most először elfelejtettem.
Ez van.
Gyorsan ma befizettem NET-en kersztül. Ezért is fognak felszámolni késedelmi kamatot? Nem tudja valaki.

-
dchard
veterán
Magától nem fog az tuti, mivel a modemnek töltenie kell a friss konfig fájlt. Szóval érdemes lesz újraindítani. Ezek feltöltési értékek határ eset, még az Arrissal is ami tudja az emelt adásteljesítményt. Ha van bármi a modem előtt amit ki tudsz kapni (osztó), vagy régi MMWO, vagy csillapító, azt én megtenném

-
wwenigma
Jómunkásember
-
dchard
veterán
-
4264adam
nagyúr
Kb igen.
Nekem így tevődik össze, Debrecen 2TV DVB-C + Net:
-
NyalokAA
senior tag
Stimmel a tájékoztató levél alapján. Az exDigis netek ára fix tarifás. Tv , ha csomagban van igénybe véve 4000Ft a telefon pedig 500Ft lesz.
Net 1000 - 7990
Tv - 4000
telefon - 500
-epack kedvezményez pontosan 11490 Ft
-
szaboi6512
addikt
-
NyalokAA
senior tag
Nálam a meglévő szolgáltatásoknál, már ha nem értem félre....
Ezt kaptam az előző számlával---
Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy a One Magyarország Zrt. egységesíti a korábban a jogelőd DIGI Távközlési és
Szolgáltató Kft. által biztosított lakossági és kisvállalati műsorterjesztési,
és vezetékes telefonszolgáltatás forgalomban lévő díjcsomagjainak elnevezését és
díjszabását. A folyamat 2026. augusztus 1-jétől árváltozással jár.
Mi változik?
A szolgáltatás elnevezése: 2026. augusztus 1-jétől a vezetékes televíziós díjcsomagot D FIX TV
néven biztosítjuk.
A szolgáltatás ára: A D FIX TV csomag ára változik, 2026 augusztus 1-jétől a szolgáltatás One
Általános Szerződési Feltételeiben (ÁSZF) is feltüntetett bruttó 5990 Ft-os áron biztosítjuk Önnek.
2026. augusztus 1-jétől egységes, bruttó 500 forintos áron nyújtjuk a vezetékes TV-csomag
mellé vásárolt vezetékes telefonszolgáltatást.
Ha kizárólag vezetékes telefonszolgáltatással rendelkezik, akkor azt D FIX Tel 1500 néven
biztosítjuk bruttó havi 3280 forintért.
Net áráról nem írnak hogy változna.D FIX NET 250 - 6990
D FIX NET 500 - 7490
D FIX NET 1000 - 7990 -
szaboi6512
addikt
Hol mutatja a fiók, hogy mennyi lesz az emelés után? Mert én semmi ilyesmit nem látok, sőt, még levelet sem kaptam az emelésről.
Arról viszont kaptam, hogy július 1-től, azaz mától alapból a reklámos Rtl+ prémium jár a Family csomag mellé, de hiába megyek rá a fiókomban, hogy csomag módosítása, nem ad be semmilyen választási lehetőséget. Írja, hogy válasszam ki, mire szeretnék módosítani, de nincs ott semmi opció, a módosítás gomb pedig szürke...
Nálam a meglévő szolgáltatásoknál, már ha nem értem félre....
Ezt kaptam az előző számlával---
Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy a One Magyarország Zrt. egységesíti a korábban a jogelőd DIGI Távközlési és
Szolgáltató Kft. által biztosított lakossági és kisvállalati műsorterjesztési,
és vezetékes telefonszolgáltatás forgalomban lévő díjcsomagjainak elnevezését és
díjszabását. A folyamat 2026. augusztus 1-jétől árváltozással jár.
Mi változik?
A szolgáltatás elnevezése: 2026. augusztus 1-jétől a vezetékes televíziós díjcsomagot D FIX TV
néven biztosítjuk.
A szolgáltatás ára: A D FIX TV csomag ára változik, 2026 augusztus 1-jétől a szolgáltatás One
Általános Szerződési Feltételeiben (ÁSZF) is feltüntetett bruttó 5990 Ft-os áron biztosítjuk Önnek.
2026. augusztus 1-jétől egységes, bruttó 500 forintos áron nyújtjuk a vezetékes TV-csomag
mellé vásárolt vezetékes telefonszolgáltatást.
Ha kizárólag vezetékes telefonszolgáltatással rendelkezik, akkor azt D FIX Tel 1500 néven
biztosítjuk bruttó havi 3280 forintért.
Net áráról nem írnak hogy változna. -
garga pista
Topikgazda
Hol mutatja a fiók, hogy mennyi lesz az emelés után? Mert én semmi ilyesmit nem látok, sőt, még levelet sem kaptam az emelésről.
Arról viszont kaptam, hogy július 1-től, azaz mától alapból a reklámos Rtl+ prémium jár a Family csomag mellé, de hiába megyek rá a fiókomban, hogy csomag módosítása, nem ad be semmilyen választási lehetőséget. Írja, hogy válasszam ki, mire szeretnék módosítani, de nincs ott semmi opció, a módosítás gomb pedig szürke...
Ott ahol lenti képek készültek, meglévő szolgáltatások talán a menüpont neve.
Csak több csomag esetén vagy nem mutatja, vagy nem is lesz emelés amit még senki se tud
De akinél változik, dobjon be egy képet arról. -
garga pista
Topikgazda
Nem a mostani Yettel ajánlatról van szó, lesz vezetékes szolgáltatásuk, ami a One (exDigi és Voda) hálózaton fog menni. [link]
Többen is ezt a bejelentést várjuk itt a topikban. Nyilván akinek van most mobil előfizetése ott, lehet még jobb csomagot tudnak adni mobil+vezetékesre pakkban. -
Voice24
őstag
Fiókokban látható hogy mennyi lesz az emelést követően.
-
trec12
addikt
-
S_N88
csendes tag
-
trec12
addikt
-
szaboi6512
addikt
-
vpeti22
kezdő
-
stanley00
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat. A Yettel azért nem opció nekem mert az kb. 15 ezerről indul net + tv kombóban, az még a ONE-nál is drágább. Előrébb nem vagyok akkor ha jelenleg nem egyértelmű még, hogy az én 2019-es csomagomat is érinti-r az árváltozás.
-
jack982
senior tag
-
gduck
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nem, nem látható a 2019-es csomagnál.

-
szaboi6512
addikt
Sziasztok!
Kérlek nézzétek el nekem, hogy nem minden korábbi hozzászólást olvastam el de én is kíváncsi lennék erre az augusztus 1-től bejelentett árváltozásra a díjcsomagok egységesítése címén. Jelenleg exDIGI-s előfizetőként ezek a szolgáltatások vannak cirka 7.000 Ft-os áron D FIX TV 2019 és D FIX NET 1000 FTTH 2019. Jelen állás szerint ez biztosan emelkedni fog automatikusan augusztus 1-től e-pack kedvezménnyel 11.490 Ft-ra? Ha biztosan így lesz akkor nekem kellene megelőznöm, hogy megkeresem őket egy visszautasíthatatlan ajánlat reményében vagy várjak, hogy ők keressenek meg?
-
trec12
addikt
Sziasztok!
Kérlek nézzétek el nekem, hogy nem minden korábbi hozzászólást olvastam el de én is kíváncsi lennék erre az augusztus 1-től bejelentett árváltozásra a díjcsomagok egységesítése címén. Jelenleg exDIGI-s előfizetőként ezek a szolgáltatások vannak cirka 7.000 Ft-os áron D FIX TV 2019 és D FIX NET 1000 FTTH 2019. Jelen állás szerint ez biztosan emelkedni fog automatikusan augusztus 1-től e-pack kedvezménnyel 11.490 Ft-ra? Ha biztosan így lesz akkor nekem kellene megelőznöm, hogy megkeresem őket egy visszautasíthatatlan ajánlat reményében vagy várjak, hogy ők keressenek meg?
Értékelhető ügyfélmegtartó ajánlatot valószínüleg csak akkor kapsz ha fel szeretnéd mondani. Várd meg mit ad majd a Yettel vezetéken lehet már ma kiderül.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Sziasztok!
A tájékoztató levél szerint egységesen 11.490 Ft lesz a havidíj.
Viszont az ÁSZF-ben a változásnál nincs felsorolva a 2019-es tarifacsomag, ezért többek szerint nem is érinti a változás. De az ÁSZF már nem is ismeri a 2019-es csomagot, szerintem azért maradt ki. -
wwenigma
Jómunkásember
-
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
-
Joker88
őstag
volt upc-s szerződést hoztuk át ugye mikor megvette a one..
a lényeg,hogy a számlák be vannak fizetve a 2 tv box-ra ellenben az egyik tv-n ezt írja ki : " az előfizetés lejárt, chip azonosító : sok szám , S/C: sok szám "
Mi lehet a probléma ? vagy központilag van megint valami ? -
garga pista
Topikgazda
Az nem, mert más frekvenciákon megy a le és a feltöltés, a kettő nem átjárható.
-
cocka
veterán
-
kezo0
addikt
-
cocka
veterán
-
kezo0
addikt
-
cocka
veterán
Kedvenc mondatom, csak hogy az exvodásoknak se legyen nyugta.
Egyes lakossági vezetékes szolgáltatások esetén 2026. szeptember 1-jétől megszünteti az egyedi havidíj-kedvezményeket, amennyiben a határozott időtartamú előfizetői szerződés 2026. május 31-ig bezárólag határozatlan idejűvé vált

-
kutyuska
aktív tag
Megvolt a csere, exDIGI optika, Huawei HG8147X6-10 az új eszköz.
DVB-C, SmartCAM Airmod verzióval. Kb. 20m 4mm-es koax a TV-ig, nincs jelszint gond.
A Mikrotik eszközömmel nehezen állt össze a pppoe kapcsolat, többszöri router/bridge konfig váltás után egy PC-vel sikerült a pppoe kapcsolat, ezután már a Mikrotikról is működött.
Érti a fene
-
pjen
félisten
"Nem, csak.azért tettem be a.képet, mert ott a koax és jön is.rajta a.Tv. Atszerződés ellenére."
Mindeközben innen indult a téma, erre jöttek a válaszok: #18205
A kábeltv szempontjából meg totál nem releváns, van-e nálad saját router mert nem azon múlik lesz-e koaxos DVB-C. Következetlen magyarázatod, ennyi volt a gond, bedobva egy kép (totál feleslegesen) semmi leírással, vagy összeszedett magyarázttal.Ölvasd el ezt. Erre válaszoltam.
Swenkaktív tag
Nálam úgy van, hogy az optikai bejövő kábel belemegy egy HuaweiOptiXstar-ba, ennek a lan kimenete belemegy egy asus routerbe. Internet, wifi ok. /bridge üzemmódra kell állíttatni a Huaweit/ A fenti Hauweinek van egy koax kimenete is, ez koax kábellel bele a tv antenna bemenetére. Hangolás és kész. Nálam igy megy. Be tettem a képet, hogy nálam így van. Tehát nem Neked és nem realmadrid92 fórumtársnak hanen, Swenk fórumtársnak tettem be a képet és írtam, hogy nálam így van megoldva. De itt én kiszálltam, nem hiszem, hogy Neked bármikor is meg kéne magyaráznom, hogy mért irok egy hsz t. -
gduck
addikt
-
kezo0
addikt
-
garga pista
Topikgazda
"Nem, csak.azért tettem be a.képet, mert ott a koax és jön is.rajta a.Tv. Atszerződés ellenére."
Mindeközben innen indult a téma, erre jöttek a válaszok: #18205
A kábeltv szempontjából meg totál nem releváns, van-e nálad saját router mert nem azon múlik lesz-e koaxos DVB-C. Következetlen magyarázatod, ennyi volt a gond, bedobva egy kép (totál feleslegesen) semmi leírással, vagy összeszedett magyarázttal. -
pjen
félisten
Ha visszaolvasol, a kezdetkor már rossz embernek válaszoltál, és nyilván a kép se segített.
Miért is?
-
Geth
veterán
-
garga pista
Topikgazda
Ha visszaolvasol, a kezdetkor már rossz embernek válaszoltál, és nyilván a kép se segített.
-
pjen
félisten
18209HSZ.
"Más: Régen a Diginél koaxon jött a tv adás, most hogy átszerződtünk, már csak internet alapú tv van, aminek szerintem rosszabb a minősége. Lehet kérni hogy koaxon is legyen tv adás?" -
Geth
veterán
Abban a szálban, amiben egy másik kolléga panaszkodott a kapott eszköz Wi-Fi képességeire. Nála is egy eszköz van, csak sz*r a Wi-Fi-je

-
gduck
addikt
-
cocka
veterán
-
gduck
addikt
Holnap UP: 40-->100
-
pjen
félisten
Célszerű lett volna akkor mondjuk a kép alá odaírni, mit akartál vele szemléltetni

Egyébként meg le volt már sokszor írva, ha átszerződik valaki ottmarad a DVB-C jel az optikán, mivel ha CI modult kér valaki, akkor azon kapja az adást. Nem kapcsolják le az ONT CATV kimenetét, vagy szűrőzik be az optikai jelet, csak ha valaki nem kér tv előfizetést.Lehet, hogy sokszor le lett írva regebben, de fórumtárs most kérdezte. Swenk fórumtárs leírta, nála, hogy van és én betettem egy képet, hogy külön router nélkül is megy. Kb ennyi.
-
garga pista
Topikgazda
Célszerű lett volna akkor mondjuk a kép alá odaírni, mit akartál vele szemléltetni

Egyébként meg le volt már sokszor írva, ha átszerződik valaki ottmarad a DVB-C jel az optikán, mivel ha CI modult kér valaki, akkor azon kapja az adást. Nem kapcsolják le az ONT CATV kimenetét, vagy szűrőzik be az optikai jelet, csak ha valaki nem kér tv előfizetést. -
garga pista
Topikgazda
Ennyire használhatatlan a gyári router amit adnak? Ez elég gáz, akkor cserélem sajátra, köszi.
Más: Régen a Diginél koaxon jött a tv adás, most hogy átszerződtünk, már csak internet alapú tv van, aminek szerintem rosszabb a minősége. Lehet kérni hogy koaxon is legyen tv adás?Változó, van aki elégedett vele, de nagyobb távot nem igazán tud, meg sok klienstől is le tud akadni. Hosszútávon sokkal jobb egy saját router beszerzése.
A koax most is megy, ha van az ONT-n koax kimenet nyugodtan kösd rá a tv-ket, de egyébként meg átszerződésnél (vagy új szerződénél) kérni kell CI modult (mediacard) és akkor koaxon viszik a jelet a tv-hez.
Ha nincs az ONT-t koax (CATV) kimenet, de van kábeltv előfizetés, akkor egy mininode-al meg megoldható a DVB-C vétel. -
pjen
félisten
-
Geth
veterán
-
pjen
félisten
Nálam úgy van, hogy az optikai bejövő kábel belemegy egy HuaweiOptiXstar-ba, ennek a lan kimenete belemegy egy asus routerbe. Internet, wifi ok. /bridge üzemmódra kell állíttatni a Huaweit/ A fenti Hauweinek van egy koax kimenete is, ez koax kábellel bele a tv antenna bemenetére. Hangolás és kész. Nálam igy megy.
nálam nincs is.külön router. -
Swenk
aktív tag
Sziasztok!
Gigabites internethez és TV-hez kaptunk egy HuaweiOptiXstar routert, amelynek a wifije teljesen használhatatlan, folyamatosan leszakad, megszakad 2,4 és 5ghz-en is, mobilon, notebookon és TV-n is. Lehet/kell ezen valamit állítani vagy érdemes saját routert használni?
Nálam úgy van, hogy az optikai bejövő kábel belemegy egy HuaweiOptiXstar-ba, ennek a lan kimenete belemegy egy asus routerbe. Internet, wifi ok. /bridge üzemmódra kell állíttatni a Huaweit/ A fenti Hauweinek van egy koax kimenete is, ez koax kábellel bele a tv antenna bemenetére. Hangolás és kész. Nálam igy megy.
-
pjen
félisten
Ennyire használhatatlan a gyári router amit adnak? Ez elég gáz, akkor cserélem sajátra, köszi.
Más: Régen a Diginél koaxon jött a tv adás, most hogy átszerződtünk, már csak internet alapú tv van, aminek szerintem rosszabb a minősége. Lehet kérni hogy koaxon is legyen tv adás?Próbáld ki, ha nem.vágták el a.koaxot szerintem most is jön rajta, pont úgy mint atszerződes előtt. Én ís.átszerződtem, de a koaxon oft a tv.
-
Swenk
aktív tag
Akkor mégiscsak sajnálom, hogy én vagyok a one egyetlen, megkülönböztetett űgyfele, előfizetője, aki mini box pro-t, 1750 Ft bérleti díjért sem kaphat a Tv Family előfizetése mellé. Ha kérek ilyen boxot a card helyett, akkor az a válasz, hogy nem lehet, belső informatikai hiba miatt. Ez megy már 2 hete. Hibajegyek mentek, válasz informatikus kollégáink dolgoznak rajta, folyamatban.Jogosultságom megvan, műszaki feltételek adottak, és mégsem. Talán a januári frissítéskor sikerül. DE azt már nem várom meg. Csak érdekességként írtam ide a Fórumra.
-
realmadrid92
aktív tag
Saját router, a Huawei-t telefonos ÜFszolgáltaon modem módba át kell rakatni és kikérni az internethez a felhasználónevet + jelszót (Ez nem a Wifi jelszó!), majd ezt a kombót beadni a saját routerben, saját router WAN portját a Huawei LAN1-el összekötni.
Más: Régen a Diginél koaxon jött a tv adás, most hogy átszerződtünk, már csak internet alapú tv van, aminek szerintem rosszabb a minősége. Lehet kérni hogy koaxon is legyen tv adás? -
perempe
veterán
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
Gigabites internethez és TV-hez kaptunk egy HuaweiOptiXstar routert, amelynek a wifije teljesen használhatatlan, folyamatosan leszakad, megszakad 2,4 és 5ghz-en is, mobilon, notebookon és TV-n is. Lehet/kell ezen valamit állítani vagy érdemes saját routert használni?
Saját router, a Huawei-t telefonos ÜFszolgáltaon modem módba át kell rakatni és kikérni az internethez a felhasználónevet + jelszót (Ez nem a Wifi jelszó!), majd ezt a kombót beadni a saját routerben, saját router WAN portját a Huawei LAN1-el összekötni.
-
sz.j
nagyúr
"1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot......"
Felhívtam a 1270-es számot, az ügyeletes szaki majdnem egy órát töltött az állítgatásokkal (ha jól emlékszem a 2,4 és az 5 szétválasztásával/átnevezésével), de sajnos továbbra sincs wi-fi kapcsolat a modem és a HP250 G3 noti között ...

Megjegyzés: okostelcsin továbbra is van wi-fi kapcsolat.Valami olyasmit mondott a szaki, hogy a témával kapcsolatban 72 órán belül "szakértők" (?) fogok keresni ....
"Valami olyasmit mondott a szaki, hogy a témával kapcsolatban 72 órán belül "szakértők" (?) fognak keresni ...."
Megoldódott a probléma!
Visszahívtak az One-tól és mikorra a noti bekapcsolást követően felállt a rendszer már volt wi-fi-m.
Köszönöm m9ndenkinek a segítőkész infókat!
-
realmadrid92
aktív tag
Sziasztok!
-
cocka
veterán
Nem igazán világos, milyen szerzői jogi vonzata van annak, ha egy műsor nézése közben kis időre átváltok egy másik alkalmazásra (mert mondjuk elolvasnék egy frissen érkezett mailt stb.), és ekkor a tévés app nem hallgat el és tűnik el a háttérben, hanem egy kis ablakban megy tovább az adott műsor, a többi alkalmazás felett "úszva".
(Érdekes, a nemrég indult Canal+ app már rögtön az induláskor tudja ezt a kunsztot...)"... a webes One TV közli, hogy a tartalomszolgáltató nem engedélyezi a lejátszást webes felületen, ugyanakkor ugyanaz a műsor meg megy a boxon OTT-on keresztül, ami amúgy szintén netes..." --> a boxhoz netkapcsolat kell, ez tény, de az nem jelent "webes felületet".
Nem igazán világos, milyen szerzői jogi vonzata van annak, ha
Miért, az világos, hogy milyen szerzői jogi alapja van annak, hogy RTL csoportéknál nem lehet előretekerni?
a boxhoz netkapcsolat kell, ez tény, de az nem jelent "webes felületet".
És a háttérben az OTT verzió meg a webes nem tök ugyanazt a streamet szedi vajon?

-
pjen
félisten
-
Varszegig
veterán
Már megy, kicsit több mint egy órán át nem ment. Mondjuk, most hogy elvileg magasabb lett a felhasználói élményem, a fiókomba belépve kb. 1 percenként összeomlás, végtelen ciklusban nem működő formok, "Hoppá" üzenetek, szóval jobb volt, amíg nem ment.
-
Swenk
aktív tag
Sziasztok! Akinek van minibox pro-ja, tényleg sokkal szebb képet ad, mint a DVB-C koaxxal?
Új hozzászólás Aktív témák
-
18300 - 18201
18690 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- World of Warships
- hdanesz: Peugeot 3008 (2025) - 1.2 lágyhibrid - első tapasztalatok
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- KISDUCK: WhatSUP?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- JavaScript topic
- One mobilszolgáltatások
- VPN topic
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- AMD GAMING PC! Ryzen 3800X / RX 6750 XT/ 16GB DDR4 / 512GB NVMe / B550M AX!
- AKCIÓ! LENOVO Legion Pro 5 16 GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Apple iPad Air 4th Gen. 256GB Wifi + Cellular tablet extrával garanciával hibátlan működéssel

Tökéletesen érthető. /s

Ez van.
Gyorsan ma befizettem NET-en kersztül. Ezért is fognak felszámolni késedelmi kamatot? Nem tudja valaki. 

Pedig 2x is csinálta, magára húzta konfigot. Miskolc, koax gigabit.

nálam nincs is.külön router.

Gubek-Einste
kabelmania27