- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
18100 - 18001
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
"azt mondta a szerelő" ezek szerint nem olvasta a hatályban lévő létesítési szabályzatot. Amit garga pista írt közelebb áll a valósághoz .
A szerelő arra a technológiára köt amire a munkalapot kapja , ha ez nem lehetséges mert pl nincs szabad végpont a kötődobozban visszadobja a munkalapot. A kedves megrendelő ezután eldöntheti , hogy elfogadja a párhuzamosan futó koax technológián a szolgáltatást vagy megvárja a bővítést optikán. Ez jó esetben pár napon belül megvalósul , de az is lehet soha
-
pjen
félisten
Nem lesz a koax kivezetve, csak mint már te is írtad felétek van koax és optika is. Ahol optika van és van szabad kapacitás arra kötnek. Max akkor lehetne a koaxot a párhuzamos részen kivezetni, ha megnövelik az optika kapacitását, mert nem mindenhol van annyi végpont h minden előfizető elférjen rajta.
A 2Connect az infrastruktúrát biztosító cég, gyakorlatilag aki a hálózatot szereli, építi.Nekem azt mondta a.szerelő, hogy ahol párhuzamosan van ott már optikát kötnek. Lehet bővítenek mert a sarokról húztak egy optikai kábelt az első villany oszlopig, pedig már volt egy és arról az oszlopról kötöttek a házba.
-
garga pista
Topikgazda
Nem lesz a koax kivezetve, csak mint már te is írtad felétek van koax és optika is. Ahol optika van és van szabad kapacitás arra kötnek. Max akkor lehetne a koaxot a párhuzamos részen kivezetni, ha megnövelik az optika kapacitását, mert nem mindenhol van annyi végpont h minden előfizető elférjen rajta.
A 2Connect az infrastruktúrát biztosító cég, gyakorlatilag aki a hálózatot szereli, építi. -
pjen
félisten
Sziasztok!
ExDigisként megkerestem a ONE-t írásban a lehetséges átszerződésről.
Ezt a választ kaptam:Tisztelt Ügyfelünk!Köszönettel vettük ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresését, amellyel kapcsolatban az alábbiról szeretnénk tájékoztatni. Tájékoztatjuk, hogy írásban érdemi ajánlatot nem tudunk adni ezért kérjük szerződés módosítás miatt látogasson el ügyfélszolgálati irodánk egyikébe, vagy hívja a 1270-es helyi tarifával hívható telefonszámot, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és teljeskörű tájékoztatást nyújtanak szolgáltatásinkról, kedvezményeinkről. Az alábbi link segítségével megtekintheti üzleteinket az ország egész területén. https://www.one.hu/ugyintezes/kapcsolat/uzleteinkMegértését és együttműködését köszönjük.
Csak szóban tudnak ajánlatot adni? Miért nem akarják leírni a jelenlegi, ill. az augusztusi változás utáni lehetőségeket?
A lehetőségek változhatnak. Lesz e nálad egyéb szolgáltató. Milyen csomagot szeretnél. Abban az időben milyen akciók lesznek. A hivást rögzítik , vissza kereshető. + nagyon sok függ az ügyintézőtől. Én először 1 mini boxot kértem cserére 10K. Aztán még kettőt. Az első ügyintező azt mondta + 10K. A második ingyen kiküldte, egyszer már fizettem csere díjat jelszóval.
-
pjen
félisten
Nem akarok spammelni, részemről (ideiglenesen) lezárva, privátban kifejtettem.
Én teljesen lezárom. Te szerepet tévesztettél.
-
pjen
félisten
Valami változás elindult. 2 hónapja hívtam az üfsz t. Határozottan azt mondták az ONE koaxos. Ma kötöttek a sarkon. Megkérdeztem qz ONE től vannak(valami 2 connect) . És optikát kötöttek. Mondták az új bekötések már optikák. Lehet mégis kivezetik a párhuzamoa koax- optika rendszert?
-
Akelaus
senior tag
Sziasztok!
Ezt a választ kaptam:Tisztelt Ügyfelünk!Köszönettel vettük ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresését, amellyel kapcsolatban az alábbiról szeretnénk tájékoztatni. Tájékoztatjuk, hogy írásban érdemi ajánlatot nem tudunk adni ezért kérjük szerződés módosítás miatt látogasson el ügyfélszolgálati irodánk egyikébe, vagy hívja a 1270-es helyi tarifával hívható telefonszámot, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és teljeskörű tájékoztatást nyújtanak szolgáltatásinkról, kedvezményeinkről. Az alábbi link segítségével megtekintheti üzleteinket az ország egész területén. https://www.one.hu/ugyintezes/kapcsolat/uzleteinkMegértését és együttműködését köszönjük.
Csak szóban tudnak ajánlatot adni? Miért nem akarják leírni a jelenlegi, ill. az augusztusi változás utáni lehetőségeket?
"hívja a 1270-es helyi tarifával hívható telefonszámot"
Én megtettem, és össze vissza beszélt az ügyintéző, még azzal sem volt tisztában, hogy milyen árak szerepelnek a kiküldött tájékoztatóban.
💁🏻♂️😂 -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
Úgy látszik ezen nem sikerült változtassanak, tavaly is ugyanitt tartottak még. Sőt, meghatalmazással se engednek átszerződni.
-
garga pista
Topikgazda
-
oporto65
újonc
Sziasztok!
-
garga pista
Topikgazda
-
wwenigma
Jómunkásember
99% semmi különleges nincs benne, vmi egyszerű kínai tömeg USB Wifi adapter. Egyetlen egy dolog számít, hogy milyen chipset van benne, mert annak a drivere van valószínűleg (csak) belerakva a box szoftverébe, így azt az egyet ismeri csak fel. Ha vki bedugja Win/linux PC-be meg lehet nézni milyen chipset van benne, így simán lehet keresni.
DGC3 [link]
Realtek RTL8852, max custom fw van rajta...
-
garga pista
Topikgazda
Nálam mindig annyi történt, hogy felépült a kapcsolat, az elején jónak tűnt, aztán egy idő után hopp nincs net. Na nézzük mi van már megint. Lekapcsolódott a főrouterről.
Bármilyen routert nem lehet átkofigolni (régen nem is tudták ezt a funkciót)
Esetleg a Tp-linkek közül tudnál linkelni olyan routert, aminek elérhető a webes UI emulátora és kifejezetten ezt a funkciót tartalmazza?
Ja csak az a leírás pont egy olyan hordozható routerről szól, aminek vagy ötféle működési módja van. Én nem ilyen hordozható routerre gondoltam, hanem "asztalira".
Ez konkrétan egy random leírás amit találtam nem néztem milyen, de keresgélj mert pár éve pont állítottam be egy teljesen új 2 antennás Tp-Linket és benne volt már akkor a funkció. Ugyanez az szoftver fut kb. mindegyiken, a régebbiek ezzel zöld dizájnnal az újabbak meg a világoskékkel vanank.
De csak most, gugli második találat: [link] -
pjen
félisten
Nagyon egyszerű. Egy postás hozta MPL csomagként még 2021-ben, amikor elkezdték csesztetni a UPC-seket, hogy adják vissza a boxokat, mert így nem fognak működni meg úgy. Spoiler: valahogy azóta se akarnak tönkremenni.

Szerelő állítólag csak akkor jött, ha valaki kifejezetten kérte a VTV boxot. Aki nem kért semmit, de mondjuk olyan boxa volt, amin valamikor elérhető volt a műsorvisszanéző, azoknak automatikusan postán küldték a VTV boxot. Direkt jó széles dobozban, mert abba belefért a felvevős Cisco is.Tessék levél a múltból:
Tájékoztatás
Tisztelt, Ügyfelünk!
A Vodafone-nál elkötelezettek vagyunk a folyamatos hálózatfejlesztés iránt, annak érdekében, hogy Előfizetőink egyre magasabb színvonalú szolgáltatást vehessenek igénybe. A digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunk is megújul, aminek egyik fontos eleme az, hogy a közeljövőben a régi típusú médiaboxokon nem lesznek elérhetőek az interaktív funkciók, szolgáltatások (például Videóklub, Filmtár, Műsorvisszanéző - megállítható és visszatekerhető élő adás, TV Apps stb.).
Először a Pace 7111, Cisco 8684, Cisco 8485, Philips DCR8111 típusú médiaboxokon kerülnek megszüntetésre az interaktív tartalmak, több ütemben.
A korábban kommunikált 2021. szeptember 28. és október 14. közötti lekapcsolási időszakot, 2022. év elejére módosítjuk (a pontos megszüntetési dátumról, később közlünk tájékoztatást).
A Horizon médiaboxokon ugyanez, továbbra is 2022. februárjában várható.
Emiatt szükségessé válik a régi médiaboxok cseréje, egy újabb, modernebb, időtálóbb médiaeszközre, a Vodafone TV-re. Ügyfeleinknek a régi médiabox helyett egy új típusú Vodafone TV médiaboxot biztosítunk igény szerint, amin továbbra is élvezhetik az interaktív funkciókat.
A médiaeszközök cseréje kapcsán folyamatosan keressük ügyfeleinket telefonon. A leginkább érintettek előfizetőinknek, akiket nem tudunk telefonon elérni, postai úton küldünk egy Vodafone TV médiaboxot, amit a médiabox mellé kiküldött és az alábbi online beüzemelési segédlet segítségével könnyen be tudnak üzemelni: https://keszulektamogatas.vodafone.hu/vodafone/vodafonetv/
Azon ügyfeleinknek, akik nem rendelkeznek a médiabox mellé Vodafone Otthoni Internettel, a Vodafone TV médiabox mellé egy modemet is biztosítunk.
A médiabox váltás részleteiről a belföldről díjmentesen hívható 1270-es Vodafone ügyfélszolgálati telefonszámon bővebb tájékoztatással szolgálunk.
Köszönettel:
Vodafone MagyarországFun fact, minket nem kerestek telefonon. A másik amit elhallgattak, hogy a régi boxokat valójában nem volt kötelező leadni. Attól, hogy a régi boxokon megszüntették az interaktív szolgáltatásokat, az élő adás még működik rajtuk, tehát itt az ok-okozat sántít.
Nem tudom, nálam szerelő hozta, a régit postán küldtem vissza. A postán még szabvány doboz is volt
-
cocka
veterán
Nagyon egyszerű. Egy postás hozta MPL csomagként még 2021-ben, amikor elkezdték csesztetni a UPC-seket, hogy adják vissza a boxokat, mert így nem fognak működni meg úgy. Spoiler: valahogy azóta se akarnak tönkremenni.

Szerelő állítólag csak akkor jött, ha valaki kifejezetten kérte a VTV boxot. Aki nem kért semmit, de mondjuk olyan boxa volt, amin valamikor elérhető volt a műsorvisszanéző, azoknak automatikusan postán küldték a VTV boxot. Direkt jó széles dobozban, mert abba belefért a felvevős Cisco is.Tessék levél a múltból:
Tájékoztatás
Tisztelt, Ügyfelünk!
A Vodafone-nál elkötelezettek vagyunk a folyamatos hálózatfejlesztés iránt, annak érdekében, hogy Előfizetőink egyre magasabb színvonalú szolgáltatást vehessenek igénybe. A digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunk is megújul, aminek egyik fontos eleme az, hogy a közeljövőben a régi típusú médiaboxokon nem lesznek elérhetőek az interaktív funkciók, szolgáltatások (például Videóklub, Filmtár, Műsorvisszanéző - megállítható és visszatekerhető élő adás, TV Apps stb.).
Először a Pace 7111, Cisco 8684, Cisco 8485, Philips DCR8111 típusú médiaboxokon kerülnek megszüntetésre az interaktív tartalmak, több ütemben.
A korábban kommunikált 2021. szeptember 28. és október 14. közötti lekapcsolási időszakot, 2022. év elejére módosítjuk (a pontos megszüntetési dátumról, később közlünk tájékoztatást).
A Horizon médiaboxokon ugyanez, továbbra is 2022. februárjában várható.
Emiatt szükségessé válik a régi médiaboxok cseréje, egy újabb, modernebb, időtálóbb médiaeszközre, a Vodafone TV-re. Ügyfeleinknek a régi médiabox helyett egy új típusú Vodafone TV médiaboxot biztosítunk igény szerint, amin továbbra is élvezhetik az interaktív funkciókat.
A médiaeszközök cseréje kapcsán folyamatosan keressük ügyfeleinket telefonon. A leginkább érintettek előfizetőinknek, akiket nem tudunk telefonon elérni, postai úton küldünk egy Vodafone TV médiaboxot, amit a médiabox mellé kiküldött és az alábbi online beüzemelési segédlet segítségével könnyen be tudnak üzemelni: https://keszulektamogatas.vodafone.hu/vodafone/vodafonetv/
Azon ügyfeleinknek, akik nem rendelkeznek a médiabox mellé Vodafone Otthoni Internettel, a Vodafone TV médiabox mellé egy modemet is biztosítunk.
A médiabox váltás részleteiről a belföldről díjmentesen hívható 1270-es Vodafone ügyfélszolgálati telefonszámon bővebb tájékoztatással szolgálunk.
Köszönettel:
Vodafone MagyarországFun fact, minket nem kerestek telefonon. A másik amit elhallgattak, hogy a régi boxokat valójában nem volt kötelező leadni. Attól, hogy a régi boxokon megszüntették az interaktív szolgáltatásokat, az élő adás még működik rajtuk, tehát itt az ok-okozat sántít.
-
cocka
veterán
A WDS bridge más kicsit, ott több beállítás kell mint kliens módban, lehet azért nem ment.
Viszont nem általánosan írtam: Bármilyen routert nem lehet átkofigolni (régen nem is tudták ezt a funkciót), viszont az újabbakban alapból van egy üzemmód választó, amit ha átraksz egy varázsló segít beállítani, sőt a fő router IP beállításait is átveszi, lásd pl ez a leírás.
Régi eszközökön max OpenWRT telepítéssel lehet kliens módot elérni, na de az már mélyvíz inkább
Nálam mindig annyi történt, hogy felépült a kapcsolat, az elején jónak tűnt, aztán egy idő után hopp nincs net. Na nézzük mi van már megint. Lekapcsolódott a főrouterről.
Bármilyen routert nem lehet átkofigolni (régen nem is tudták ezt a funkciót)
Esetleg a Tp-linkek közül tudnál linkelni olyan routert, aminek elérhető a webes UI emulátora és kifejezetten ezt a funkciót tartalmazza?
Ja csak az a leírás pont egy olyan hordozható routerről szól, aminek vagy ötféle működési módja van. Én nem ilyen hordozható routerre gondoltam, hanem "asztalira".
-
garga pista
Topikgazda
Ha vissza olvasol sokat, látni fogod, hogy az első VTV boxokat be sem üzemelték UTP nélkül.
Itt? Biztos, hogy nem. Az első VTV boxokat valamikor 2020 végén és 2021 elején kezdték el terjeszteni, tehát erről max. a Vodafone topic-ban lehet infókat találni, ha még megvan.
de a szerelő húzótt egy UTP kábelt.
Már akinél volt szerelő! Csomó UPC-s box helyett automatikusan VTV boxokat küldtek postán. Ment az oldd meg magadnak kampány, szerelőnek nyoma se volt!
Minden régi lezárt topikot vissza lehet olvasni, keresőben megtalálható:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) -
pjen
félisten
Ha vissza olvasol sokat, látni fogod, hogy az első VTV boxokat be sem üzemelték UTP nélkül.
Itt? Biztos, hogy nem. Az első VTV boxokat valamikor 2020 végén és 2021 elején kezdték el terjeszteni, tehát erről max. a Vodafone topic-ban lehet infókat találni, ha még megvan.
Már akinél volt szerelő! Csomó UPC-s box helyett automatikusan VTV boxokat küldtek postán. Ment az oldd meg magadnak kampány, szerelőnek nyoma se volt!
Nem tudom Nálad, hogy volt, felénk szerelő hozta mindíg.
Más. Most mentek el a szerelők, volt ez a szaggatós hibám, múltkor kértem tanacsot. Szerintük az IPV6 miatt szaggatott. Most IPV4, meglátjuk. -
garga pista
Topikgazda
Anno C7-es routerrel próbáltam ezt, azon csak WDS bridging funkció volt e célra, de folyton eldobálta a kapcsolatot. Mondom jó, akkor direkt e célra veszek egy eszközt és érdekes, ez sose dobálja el a kapcsolatot és mindig működik.

Szóval nálam is az volt az alapvetés, hogy majd egy régi router megoldja, nálam ez nem nyert.Nem kell hozzá szerelő sem, de nyilván egy alap tudás kell egy ilyet beállítani.
Na ja, az meg a másik fele, hogy a routert sokkal nehezebb konfigolni e célra, mint az AP-t.
A WDS bridge más kicsit, ott több beállítás kell mint kliens módban, lehet azért nem ment.
Viszont nem általánosan írtam: Bármilyen routert nem lehet átkofigolni (régen nem is tudták ezt a funkciót), viszont az újabbakban alapból van egy üzemmód választó, amit ha átraksz egy varázsló segít beállítani, sőt a fő router IP beállításait is átveszi, lásd pl ez a leírás.
Régi eszközökön max OpenWRT telepítéssel lehet kliens módot elérni, na de az már mélyvíz inkább
-
cocka
veterán
Nem foglalkoztam vele.akkor, hogy mit lehet és mit nem. Ha vissza olvasol sokat, látni fogod, hogy az első VTV boxokat be sem üzemelték UTP nélkül. Akár ideiglenesen is, de a szerelő húzótt egy UTP kábelt. Volt lehetőségem, mire ide ért már volt mindenhol UTP. A WIFI s adaptert egy ideig adták, aztán már nem. Erről az USB s kütyüről nem ia hallottam eddig.
-
cocka
veterán
Az egy AP (access point) lett volna, kliens módban. A legtöbb rotuer szoftvere már alapból tudja ezt a módot, akár egy régit át lehet állítani és berakni, ahogy cocka is írta (vagy direkt venni erre egy AP-t) Nem kell hozzá szerelő sem, de nyilván egy alap tudás kell egy ilyet beállítani.
Egyébként meg célszerű a gyors begépelés után át is olvasni küldés előtt a hsz-t és akkor nem lesz tele elgépeléssel/elírással, vagy legalább van esély javítani.
Anno C7-es routerrel próbáltam ezt, azon csak WDS bridging funkció volt e célra, de folyton eldobálta a kapcsolatot. Mondom jó, akkor direkt e célra veszek egy eszközt és érdekes, ez sose dobálja el a kapcsolatot és mindig működik.

Szóval nálam is az volt az alapvetés, hogy majd egy régi router megoldja, nálam ez nem nyert.Nem kell hozzá szerelő sem, de nyilván egy alap tudás kell egy ilyet beállítani.
Na ja, az meg a másik fele, hogy a routert sokkal nehezebb konfigolni e célra, mint az AP-t.
-
pjen
félisten
A probléma közös, nem csak a sajátod:
1. mert egyrészt sokszor érhetetlen mire gondolt a költő,
2. másrészt tisztelet kérdése is, rászánod-e magad és megtiszteled a többi tagot.
De elengedem, sivatagba homokot esete ezek a magyarázatok sajnos.Van egy gomb az egéren lehet vele tekerni. Nem kell Neked mindenhez hozzá szólni. Tudod masok valahogy megértik amit írok. Még emlékszem a mért es miert hozzászólásodra. A kevesebb neha több.
-
garga pista
Topikgazda
A probléma közös, nem csak a sajátod:
1. mert egyrészt sokszor érhetetlen mire gondolt a költő,
2. másrészt tisztelet kérdése is, rászánod-e magad és megtiszteled a többi tagot.
De elengedem, sivatagba homokot esete ezek a magyarázatok sajnos. -
pjen
félisten
Nem neked szól, hogy te most azonnal menj és állíts be egy ilyet.
Inkább a hsz második felét kellene megfontolnod jobban.
De sokan vannak, akinek hasznos lehet ha idejön a topikba és megoldást keres a LAN kábel kiváltásra.
Ez a linkelt USB kütyü=USB Wifi adapter
Router/AP kliens módban = cocka és általam írt eszköz, ami LAN-kábelen ad netet
Powerline adapter=áramhálózaton, azonos fázison (230V) átvitt ethernetA hsz második része legyen az én problémám, Az első része a hényeg.
-
garga pista
Topikgazda
Nem foglalkoztam vele.akkor, hogy mit lehet és mit nem. Ha vissza olvasol sokat, látni fogod, hogy az első VTV boxokat be sem üzemelték UTP nélkül. Akár ideiglenesen is, de a szerelő húzótt egy UTP kábelt. Volt lehetőségem, mire ide ért már volt mindenhol UTP. A WIFI s adaptert egy ideig adták, aztán már nem. Erről az USB s kütyüről nem ia hallottam eddig.
Nem neked szól, hogy te most azonnal menj és állíts be egy ilyet.
De sokan vannak, akinek hasznos lehet ha idejön a topikba és megoldást keres a LAN kábel kiváltásra.
Ez a linkelt USB kütyü=USB Wifi adapter
Router/AP kliens módban = cocka és általam írt eszköz, ami LAN-kábelen ad netet
Powerline adapter=áramhálózaton, azonos fázison (230V) átvitt ethernet -
pjen
félisten
Az egy AP (access point) lett volna, kliens módban. A legtöbb rotuer szoftvere már alapból tudja ezt a módot, akár egy régit át lehet állítani és berakni, ahogy cocka is írta (vagy direkt venni erre egy AP-t) Nem kell hozzá szerelő sem, de nyilván egy alap tudás kell egy ilyet beállítani.
Egyébként meg célszerű a gyors begépelés után át is olvasni küldés előtt a hsz-t és akkor nem lesz tele elgépeléssel/elírással, vagy legalább van esély javítani.
-
NoOne1976
őstag
Ez adható most a vtv mediaboxhoz . Technikus munkatársak el is szoktak a kábelezéstől olyan jó a Minibox wifin . Ráépült az egész téli-tavaszi kampány majd májusban sikeresen megtorpedózták a projektet
Most új előfizetőként akár 3 vtv-hez is lehet kérni adaptert díjmentesen ( sovány vigasz.. ) meglévőknek nem tudom jár e + költséggel. Miniboxból áremelés óta nem sok pörgött ki 1.-nek se kérik 1750Ft-ért nem , hogy 2.-3. vételi helyre 2750Ft/db/hó áron. A Minibox Pro-ért most már fizetni kell első helyen is? Azért az komoly. Mennyibe kerülhet egy ilyen eszköz legyártása nagy tételben?
Nem hiába cél az exDigjsek kódolása, eszköz felé terelése, abban van a nagy pénz. Egyszeri beruházás, ami folyamatosan termel. -
garga pista
Topikgazda
-
pjen
félisten
-
garga pista
Topikgazda
Akkor jól emlékeztem ,hogy van ilyen modul.
Kérdés az ,hogy beszerezhető egyénileg ? Vagy egy valami only one cucc?
Úgy néz ki ősszel nekem is kell majd egy + tv előfizetés. Agyalok mi legyen.
Ha nem lesz sagemcom boxuk ,akkor ez kuka.A második droid box árazása is a pofátlanság netovábbja, és az első 1750ft/hó áron ezt már csak megkoronázza.
Nem vagyok meglepődve ,hogy a kutyának sem kell.Hozzáteszem ,amikor telefonon bejelentettem ,hogy a jelenlegi előfizut visszamondanám ,rögtön 1év rabszolgasággal két droidosat akart rámsózni ingyen,hogy azzal nekem nagyon jó dolgom lesz. (az ajánlat 30 napig élt)
99% semmi különleges nincs benne, vmi egyszerű kínai tömeg USB Wifi adapter. Egyetlen egy dolog számít, hogy milyen chipset van benne, mert annak a drivere van valószínűleg (csak) belerakva a box szoftverébe, így azt az egyet ismeri csak fel. Ha vki bedugja Win/linux PC-be meg lehet nézni milyen chipset van benne, így simán lehet keresni.
-
kisapa
őstag
-
trec12
addikt
-
boborján2
őstag
-
cocka
veterán
Akkor jól emlékeztem ,hogy van ilyen modul.
Ha nem lesz sagemcom boxuk ,akkor ez kuka.A második droid box árazása is a pofátlanság netovábbja, és az első 1750ft/hó áron ezt már csak megkoronázza.
Nem vagyok meglepődve ,hogy a kutyának sem kell.Hozzáteszem ,amikor telefonon bejelentettem ,hogy a jelenlegi előfizut visszamondanám ,rögtön 1év rabszolgasággal két droidosat akart rámsózni ingyen,hogy azzal nekem nagyon jó dolgom lesz. (az ajánlat 30 napig élt)
az első 1750ft/hó áron ezt már csak megkoronázza.
Főleg, hogy ez csak vagy 2 hónapja ennyi, azelőtt 0 Ft volt az első minibox pro.
-
cocka
veterán
Ez adható most a vtv mediaboxhoz . Technikus munkatársak el is szoktak a kábelezéstől olyan jó a Minibox wifin . Ráépült az egész téli-tavaszi kampány majd májusban sikeresen megtorpedózták a projektet
Most új előfizetőként akár 3 vtv-hez is lehet kérni adaptert díjmentesen ( sovány vigasz.. ) meglévőknek nem tudom jár e + költséggel. Miniboxból áremelés óta nem sok pörgött ki 1.-nek se kérik 1750Ft-ért nem , hogy 2.-3. vételi helyre 2750Ft/db/hó áron. Az adható, de ennek viszont több értelme van:
Jobb wifi nem is kell bele, mivel a box LAN portja úgy is csak 100-as.
Egyébként én is ezt használom a v2-es verzió a legfrissebb firmware-rel.
-
cocka
veterán
-
boborján2
őstag
Most új előfizetőként akár 3 vtv-hez is lehet kérni adaptert díjmentesen ( sovány vigasz.. ) meglévőknek nem tudom jár e + költséggel. Miniboxból áremelés óta nem sok pörgött ki 1.-nek se kérik 1750Ft-ért nem , hogy 2.-3. vételi helyre 2750Ft/db/hó áron. Akkor jól emlékeztem ,hogy van ilyen modul.
-
Lackooo84
nagyúr
-
NyalokAA
senior tag
Most új előfizetőként akár 3 vtv-hez is lehet kérni adaptert díjmentesen ( sovány vigasz.. ) meglévőknek nem tudom jár e + költséggel. Miniboxból áremelés óta nem sok pörgött ki 1.-nek se kérik 1750Ft-ért nem , hogy 2.-3. vételi helyre 2750Ft/db/hó áron. -
cigam
titán
Az is egy mód, hogy hálózatot vigyél boxnak. laktop kérdése erre vonatkozott, és a válaszok is, hogy hogyan lehet net-et adni neki.
-
boborján2
őstag
-
cigam
titán
-
boborján2
őstag
-
pjen
félisten
Lehet, én egy power point szerű dologról hallottam, de önnállóan nincs benne WIFI.
-
boborján2
őstag
-
woodworm
veterán
Nem, mert a kártya párosítva van a boxal. Egyébként a logika jó lenne, UPC Directnek volt nem párosított kártyája ami saját boxban/CI modulban ment.
Nekem is ilyen van, a one egyelőre békén hagyta.
-
garga pista
Topikgazda
Saját routerre is kötheted (sőt, optikán csak 1 db LAN port megy modem/bridge módban, így nem is működne azon keresztül).
-
Moonline.
aktív tag
Sziasztok! Hátha valaki többet tud..
24órája nincs net szolgáltatás /2.ker/, az app-ban ma hajnal 3:18ra igérik, hogy végeznek, az ügyfélszolg meg felmondja amit én is látok az alkalmazásban..
Ennél kicsit többet várnék 2026ban..
Mik a lehetőségeim a várakozáson kivül természetesen?
Salgótarjánban sincs 1,5 napja

-
pjen
félisten
Mindkettőhöz kell net, de WIFI t csak a mini box.pró tud. Kapcsolódhat a modemhez, de a routerhez is. Beállítás kerdése. A mini pró akár egy mobil netről is megy.
-
laktop
tag
Sziasztok! A "OneTV MiniBox Pro" és az "Interaktív TV Médiabox"-hoz is szükséges internetkapcsolat. Vezetékkel, vagy Wifi-n keresztül tudnak ezek kapcsolódni a hálózathoz? Ha saját routerem van (lesz), akkor a modemhez, vagy a routeremhez kell majd kapcsolódniuk?
-
garga pista
Topikgazda
Nem, mert a kártya párosítva van a boxal. Egyébként a logika jó lenne, UPC Directnek volt nem párosított kártyája ami saját boxban/CI modulban ment.
-
garga pista
Topikgazda
-
garga pista
Topikgazda
-
user01
senior tag
Szerintem ehhez lehet át kell lépjünk majd a One-hoz. De van időnk jó egy hónap addig még lehet bármi, főleg, hogy indul a Yettel. Kiváncsi vagyok hogy csomagolják össze a vezetékes és mobil portfóliót - valószínűleg a Yettel Full kedvezmény rendszerbe - mert szerintem az lesz az érdekes.
De van időnk jó egy hónap...
Ha nincs hűség, akkor több is...!
-
pjen
félisten
A TIÉD szűnik meg ezek szerint, vagyis az a csomag amiben TE vagy. De ne írjunk már ilyen általánosítást /totál tévesen/ h csak úgy megszűnik a dolgozói flotta. Én is abban vagyok, semmi ilyennel nem kerestek meg.
Nem gond, nem vitázom, ha nem dolvozói, akkor nem. Nekem állandóan azt mondja az ügyintező.
-
pjen
félisten
Őszinte leszek tényleg nem emlékszem. Elmentem a Yettelhez, hogy elő fizetek. Kaptam egy nyomtatványt amit.ki kellett töltenem és meg kellett várnom, hogy engwdélyt kapjak a bépésre. Ez évekkel ezelőtt volt. Nem egész 4K t fizetek 285 perc beszedért és 7 giga netért. Már többször hivtak, hogy a dolgozói flotta megszűnik és milyen ǰó lenne ha atmennék a yettel startba. Nekem mindegy, hogy hívják a hívó mindíg dolgozóiról beszélt.
-
trec12
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
Pontosan a One optikán/koaxon fognak szolgáltatni, HWSW cikkben írták.
No majd meglássuk a bitrátát.
-
trec12
addikt
A TIÉD szűnik meg ezek szerint, vagyis az a csomag amiben TE vagy. De ne írjunk már ilyen általánosítást /totál tévesen/ h csak úgy megszűnik a dolgozói flotta. Én is abban vagyok, semmi ilyennel nem kerestek meg.
Ha egyáltalán megszűnik neki....Lehet csak publikusba akarják áthúzni. Amúgy lehet még ATR téma is de ugye azt nem írta miben van.
Ha a nevén van akkor nyilván nem ATR. -
garga pista
Topikgazda
-
trec12
addikt
-
pjen
félisten
-
trec12
addikt
-
draco31
veterán
CI modul a neve (Common Interface) és nincs, jópár éve rövid ideig lehetett kérni a Digis időkben, de sokan nem tudták használni (a tv nem fogja beállítani automatatán a csatornalistát stb.) és ki is vezették, aki akkor kért az megtarthatta. Ha lenne egy kis eszük, a One is adhatna CI modulos opciót (hisz a kábeltvn is van, Mindigtv-n is volt), de egyenlőre nincs hír erről.
Igen, ilyesmit hallottam én is régen.
Akkor gondolom az sem játszik, hogy én veszek egy ilyen modult, és beszólok nekik, hogy ez lenne, engedélyezzék a kártyának, hogy azzal működjön. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Dolgozó flotta mellé most sincs kedvezmény ezt pontosan tudom. Ha abból indulok ki, hogy a Full-ba most sem vonható be a flotta előfizetés, akkor jó eséllyel vezetékesnél sem fog számítani a meglévő mobil flotta előfizetés.
Emellett OtthonNet-et sem tudtál kedvezményesen mellé tenni így vezetékesben is ez várható. A mobil előfizetés fog számítani, de a Fullba csak a publikus Prime csomagok mennek be.
-
Jim74
nagyúr
Ó, köszönöm
, ezt nem tudtam. Akkor még az is lehet, hogy átszerződöm a Yettelhez, ha műszakilag rendben lesz és nem lesz sokkal drágább. -
Jim74
nagyúr
Dolgozó flotta mellé most sincs kedvezmény ezt pontosan tudom. Ha abból indulok ki, hogy a Full-ba most sem vonható be a flotta előfizetés, akkor jó eséllyel vezetékesnél sem fog számítani a meglévő mobil flotta előfizetés.
Emellett OtthonNet-et sem tudtál kedvezményesen mellé tenni így vezetékesben is ez várható. Akkor nem variálok, marad a csupasz one-os net és kész.
-
trec12
addikt
-
pjen
félisten
Emellett OtthonNet-et sem tudtál kedvezményesen mellé tenni így vezetékesben is ez várható. Kerhetente.hív a yettel , hogy megszűnik a dolgozól flotta.
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok. Sok év óta digis 1000/300-as netem van. Időnként jönnek email-ek, hogy át lehet szerződni az one-hoz. Viszont ahogy nézem nem látok 1000/300-as csomagot, a Gigabites csomagokban is felfelé max 40Mbit-et látok. Rosszul néztem, vagy valóban komoly visszalépés lenne? Nekem számít a felfelé menő sávszél is, inkább 1000/1000-re váltanék ha lenne olyan csomag. Itt (Bp. XX. Kossuthfalva) a T-nek van még koaxos hálózata, de az gondolom jóval lassúbb mint az optika. Van valakinek tapasztalata, esetleg valaki aki "átszerződött" ?
Rosszul nézed, az koxos csomag, neked meg optika van. Add meg a címed a csomag választó oldalon (vagy a 1-2 házszámmal arrébb a szomszédot, ha kiírja, hogy már van szolgáltatás) és akkor látni fogod a nálad elérhető csomagot. Ha most is optikán vagy, akkor azon maradsz csak másik ONT-t hoznak.
-
garga pista
Topikgazda
-
ekkold
őstag
Sziasztok. Sok év óta digis 1000/300-as netem van. Időnként jönnek email-ek, hogy át lehet szerződni az one-hoz. Viszont ahogy nézem nem látok 1000/300-as csomagot, a Gigabites csomagokban is felfelé max 40Mbit-et látok. Rosszul néztem, vagy valóban komoly visszalépés lenne? Nekem számít a felfelé menő sávszél is, inkább 1000/1000-re váltanék ha lenne olyan csomag. Itt (Bp. XX. Kossuthfalva) a T-nek van még koaxos hálózata, de az gondolom jóval lassúbb mint az optika. Van valakinek tapasztalata, esetleg valaki aki "átszerződött" ?
-
trec12
addikt
Emellett OtthonNet-et sem tudtál kedvezményesen mellé tenni így vezetékesben is ez várható. -
Jim74
nagyúr
Szerintem ehhez lehet át kell lépjünk majd a One-hoz. De van időnk jó egy hónap addig még lehet bármi, főleg, hogy indul a Yettel. Kiváncsi vagyok hogy csomagolják össze a vezetékes és mobil portfóliót - valószínűleg a Yettel Full kedvezmény rendszerbe - mert szerintem az lesz az érdekes.
Ha a Yettel dolgozói flotta mellé tesznek egy jó vezetékes net ajánlatot, akkor lehet megyek át oda, bár nincs kedvem újra vezetékezni és gondolom nem a one optikára fognak rákötni...
-
Jim74
nagyúr
Ha máshogy nem, akkor az egeszet felmondom és újraszerződöm csak netre. Sajnos nálunk nincs másik szolgáltató (UPC volt, de már az is one...).
-
trec12
addikt
-
bagoly71.
tag
"Nekem is ez a tervem. Szerintem 6990 lesz az 1000/300-as net önállóan az e-pack kedvezménnyel."
Erre gyúrok én is. Remélem ezt így, ebben a formában el lehet intézni. -
trec12
addikt
-
cigam
titán
-
garga pista
Topikgazda
CI modul a neve (Common Interface) és nincs, jópár éve rövid ideig lehetett kérni a Digis időkben, de sokan nem tudták használni (a tv nem fogja beállítani automatatán a csatornalistát stb.) és ki is vezették, aki akkor kért az megtarthatta. Ha lenne egy kis eszük, a One is adhatna CI modulos opciót (hisz a kábeltvn is van, Mindigtv-n is volt), de egyenlőre nincs hír erről.
-
trec12
addikt
Nekem is ez a tervem. Szerintem 6990 lesz az 1000/300-as net önállóan az e-pack
kedvezménnyel. Mellé meg ott a sweet tv ami nekem most is van.
Ugyan ott leszek kb. árban.
-
Jim74
nagyúr
Nem a hit kérdése, hogy mi lesz a díjakkal. Itt azért néz ki durván a dolog mert egy évekig érintetlenül hagyott pl. 2019-es csomagot most egy lépésben húznak fel a mai árszintre. Lehet azt mondani, hogy ez nem ügyfélbarát de attól még szerintem nem automatikusan jogellenes. Sajnos engem is érint.
Engem is érint sajnos. Azt kell, hogy mondjam, hogy eddig volt szerencsénk, hogy kimaradtunk az emelésekből...
Személy szerint lemondom a telefont, meg a tv-t és úgy csak kb. egy ezressel lesz drágább, mint jelenleg az egész. Neten kívül nem igazán használunk mást. -
draco31
veterán
Hello!
Korábbi Digi műholdas vagyok, kezd már nagyon elegem lenni a vacak beltériből, pár havonta cserélik.
Van már náluk CL+ cucc?
Bár gondolom csak szerződés módosítással lehetne arra cserélni az egyik beltérit. -
NoOne1976
őstag
Nem a hit kérdése, hogy mi lesz a díjakkal. Itt azért néz ki durván a dolog mert egy évekig érintetlenül hagyott pl. 2019-es csomagot most egy lépésben húznak fel a mai árszintre. Lehet azt mondani, hogy ez nem ügyfélbarát de attól még szerintem nem automatikusan jogellenes. Sajnos engem is érint.
Ugyanez megtörtént exVodafone esetében is. Nekem még a Upc idejében kialkudott kedvező csomagom volt, a Vodafone-nal hűséget már nem kötöttem. Évekig maradt is minden ennek megfelelően. Aztán emeltek egyszer-kétszer. Másfélszeres lett az ár a korábbihoz képest.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
trec12
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
Azért nem hiszem el, hogy jogilag rendben van egy egyszerre közel 100%os emelés.
-
kezo0
addikt
Vasárnap hajnalra írták.. 06.21. 3:18
Amúgy azóta se változott a helyzet, nem frissült semmi.. Minek is tájékoztatni a jónépet..
Ja, hogy ez már akkor is múlt idő volt, amikor írtad… értem.
Akkor viszont hívni kell a 1270-et, és a műszaki segítségnyújtás (azt hiszem, így hívják) menüpontban rákérdezni. Többet nem tudsz tenni… -
Space marine
aktív tag
Vasárnap hajnalra írták.. 06.21. 3:18
Amúgy azóta se változott a helyzet, nem frissült semmi.. Minek is tájékoztatni a jónépet..
-
kezo0
addikt
24órája nincs net szolgáltatás /2.ker/, az app-ban ma hajnal 3:18ra igérik, hogy végeznek, az ügyfélszolg meg felmondja amit én is látok az alkalmazásban..
Most 03:23 van, öt perccel túl vagyunk a határidőn. Megoldották?
(De egyébként még mit vártál volna? Tudtak a hibáról, dolgoztak rajta, kaptál egy nagyon konkrét határidőt a javítás befejezésére...) -
boborján2
őstag
Igen ,sajnos volt egy rendszer ami úgy működött ahogy működött.
A miértekről 100 oldalt is tele lehetne írni. De ettől még mindig nem fog változni a helyzet. A digials áraknak kuka. Vagy el kell fogadni vagy átszerződni máshova ,ahol majd ugyanennyi lesz,vagy több.
-
Toth_Jani
őstag
-
boborján2
őstag
El kell fogadni ,hogy a digi a múlt. Nincs többé és az árai sem. Ez már akkor eldőlt amikor az eredeti tulajdonos kivonult a magyar piacról.
-
Space marine
aktív tag
-
pjen
félisten
Sínház, alvás, kocsma atb.
-
Space marine
aktív tag
-
Akelaus
senior tag
Én itt nem a 4,4%-os emelésre gondoltam.
Arra amit csinál most a One a volt Digi-s csomagokkal, hogy egységesíti a portfóliót, és ezzel emel is egyet az árakon.Azt a 4,4%-ot megkaptam már én is a Yettelnél.
-
Akelaus
senior tag
Vagy érinti, mert olyan ügyesen sikerült nekik megcsinálni az ÁSZF-et, és a kísérő levélben a táblázatot.
Ez tényleg akkor derül ki, ha eljön a következő számlázás, és már az augusztusban érvényes díjakat tartalmazza.
Nekem nem az van, szóval ha nem érinti, nem zavar.
Ne dögöljön meg a szomszéd tehene is. 🤗 -
namenlos
tag
Egyrészt ha mindenki mindent elnéz nekik, és csak itt a fórumon forrong, akkor legközelebb még patkányabbak lesznek. Másrészt a büntetés mellett mindig kötelezik valamire, jelen esetben akár a díjkülönbözet visszatérítésére.
-
kisapa
őstag
Már bocs de nekem attól miért lenne jobb, hogy megbüntetik a szolgáltatót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
18100 - 18001
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7410 2in1 i7-10610, 32Gb ram, 512Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Huawei Watch Gt3 pro,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS GA-Z270X-Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel

Most új előfizetőként akár 3 vtv-hez is lehet kérni adaptert díjmentesen ( sovány vigasz.. ) meglévőknek nem tudom jár e + költséggel. Miniboxból áremelés óta nem sok pörgött ki 1.-nek se kérik 1750Ft-ért nem , hogy 2.-3. vételi helyre 2750Ft/db/hó áron.
Ha a nevén van akkor nyilván nem ATR.
Gubek-Einste
kabelmania27