-
18000 - 17901
18596 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weiss
addikt
Az infláció követő áremelés megengedése azt a problémát hivatott orvosolni, hogy előtte olyan szabályzás volt, ami bebetonozta a szolgáltatás árát, ha valaki nem váltott csomagot. A szolgáltató köteles volt díj emelés nélkül szolgáltatni, mert a határozatlan idejű szerződéses árat maximalizálta a szabályzás.
Pl. valaki 2010-ben 6000Ft-ért leszerződött 120-as net + TV + telefon csomagra, letelt a hűség, de nem váltott csomagot azóta sem.
Idővel válság, hazai politikai sajátosságok miatt a Forint elinflálódott. Veszteségesek lettek volna a szolgáltatók (némelyik, nem mind...), ha 5-6-7-8 évvel később is ugyannyit számlázhattak volna a régi beragadt szerződéseikre.
Én pl. 16 éve ilyen beragadt (2 év hűség + ügyfél megtartós spec) csomagban vagyok T-nél. Sok évig nem változott a havidíj. Aztán mióta bevezették az infláció követő emelést, azóta szép lassan már összesen kb. 50%-ot emeltek az évek során, de még így is több ezerrel kevesebbet fizetek, mintha a mai leg alapabb netre + TV-re fizetnék elő.Más.
One-nál, hogyan áraznak az egy év "hűség" lejárta után?
Emelnek 2000Ft-vel a "...határozott időtartamra tekintettel adott
havi díj kedvezmény..." megszűnése miatt és akkor annyi lesz a díj, amit utána már csak az inflációval emelhetnek?Tökéletesen értem az elgondolást, de nem az inflációhoz kellene kötni, hanem az átlagos szolgáltatási szint árnövekedéséhez. Tehát 2024-ben X volt az új belépők által fizetett ár az egész piacon, 2025-ben Y, akkor mindenkinek emelhetnek Y/X-szel.
-
trec12
addikt
Az infláció követő áremelés megengedése azt a problémát hivatott orvosolni, hogy előtte olyan szabályzás volt, ami bebetonozta a szolgáltatás árát, ha valaki nem váltott csomagot. A szolgáltató köteles volt díj emelés nélkül szolgáltatni, mert a határozatlan idejű szerződéses árat maximalizálta a szabályzás.
Pl. valaki 2010-ben 6000Ft-ért leszerződött 120-as net + TV + telefon csomagra, letelt a hűség, de nem váltott csomagot azóta sem.
Idővel válság, hazai politikai sajátosságok miatt a Forint elinflálódott. Veszteségesek lettek volna a szolgáltatók (némelyik, nem mind...), ha 5-6-7-8 évvel később is ugyannyit számlázhattak volna a régi beragadt szerződéseikre.
Én pl. 16 éve ilyen beragadt (2 év hűség + ügyfél megtartós spec) csomagban vagyok T-nél. Sok évig nem változott a havidíj. Aztán mióta bevezették az infláció követő emelést, azóta szép lassan már összesen kb. 50%-ot emeltek az évek során, de még így is több ezerrel kevesebbet fizetek, mintha a mai leg alapabb netre + TV-re fizetnék elő.Más.
havi díj kedvezmény..." megszűnése miatt és akkor annyi lesz a díj, amit utána már csak az inflációval emelhetnek?Az infláció követő áremelés megengedése azt a problémát hivatott orvosolni, hogy előtte olyan szabályzás volt, ami bebetonozta a szolgáltatás árát, ha valaki nem váltott csomagot.
A kettő között szerintem nincs bizonyított ok-okozati kapcsolat. Az inflációkövető emelés inkább arról szól, hogy a szolgáltatók bevétele kövesse az inflációt. Ennek az ára pedig az, hogy az infláció jelentős részét végső soron az előfizetők fizetik meg. Az inflációkövető emelés nem magyar sajátosság. Európában is van rá példa. Viszont korántsem egységes a megítélése több országban korlátozták vagy szigorították a feltételeit.
-
Bile Demon
őstag
havi díj kedvezmény..." megszűnése miatt és akkor annyi lesz a díj, amit utána már csak az inflációval emelhetnek? -
trec12
addikt
Én simán el tudom képzelni, h "elmaradt". Totál káosz amúgy is ezt a sok csomagot átlátni, lásd most nemrég az ÁSZF módosító szövegezését:
"pontjaiban adminisztrációs hibából kifolyólag tévesen szerepeltetett szolgáltatási csomagok havidíjai javításra kerülnek. A módosítások adminisztratív jellegűek és az Előfizetői Szerződésből eredő jogokat és kötelezettségeket érdemben nem módosítják, mivel az Előfizetői Szerződések eredetileg is a helyes tartalommal és helyes havidíjakkal kerültek megkötésre. Fenti módosítások célja az ÁSZF-ben szerepelő elírások javítása."
Valóban. Bár tételesen nem néztem át a pontokat szerintem a dokumentumokból nem az következik, hogy a 2019-es csomag kimarad. Az viszont jogos kritika, hogy ezt sikerült úgy kommunikálni és dokumentálni, hogy még itt a fórumon is többféle értelmezés alakult ki.
-
pjen
félisten
Nagy ötlet. A legközelebbi emelésbe simán bele kalkulálják, szét terítik az előfizetők között.
-
namenlos
tag
El lehet érni, hogy megbuntessek őket, persze abból nem te fogsz pénzt kapni, de mégis jó érzés. Nekem más témában már sikerült, hogy 100 és 350 ezres büntetést kapjanak. Viszont azok egyedi, egy elofizetőt erintő esetek voltak.
-
garga pista
Topikgazda
Én simán el tudom képzelni, h "elmaradt". Totál káosz amúgy is ezt a sok csomagot átlátni, lásd most nemrég az ÁSZF módosító szövegezését:
"pontjaiban adminisztrációs hibából kifolyólag tévesen szerepeltetett szolgáltatási csomagok havidíjai javításra kerülnek. A módosítások adminisztratív jellegűek és az Előfizetői Szerződésből eredő jogokat és kötelezettségeket érdemben nem módosítják, mivel az Előfizetői Szerződések eredetileg is a helyes tartalommal és helyes havidíjakkal kerültek megkötésre. Fenti módosítások célja az ÁSZF-ben szerepelő elírások javítása."
-
trec12
addikt
Magyarul ezzel, hogy egységesítik, megoldják az áremelést is.
Gondolom ez így rendben is van, nincs az a hatóság ami foglalkozna ezzel, na meg ebben az országban.
🙄
Legalább verseny lenne a szolgáltatók között, mert akkor most lehetne mozdulni, de ugye az sincs.
Ahogy írtad egy másik hozzászólásban, ezen a Yettel belépése sem fog nagyon változtatni.Most átugrottunk egy másik témára. Arról lehet vitatkozni, hogy az egységesítés csak marketinges csomagolása az áremelésnek de ez nem magyarázza meg, hogy miből következik, hogy a 2019-es csomagot nem érinti.
-
weiss
addikt
Hát a mostani sem nagyon siet az eltörlésével...

-
garga pista
Topikgazda
-
kisapa
őstag
Szerintem innen indul ki az egész dolog:
(ÁSZF 2B mellékletben)
"A Szolgáltató 2024. december 31-ig igényelhető kábeltelevíziós díjcsomagjai 2025. január 1. napjától a szolgáltatásokra alkalmazandó előfizetési díjak és azok elnevezései területi bontásban (A táblázat tartalmazza a 2025. január 1. napjától érvényes televíziós díjcsomagok megnevezéseit):"
Elméletben már megszűntették a 2019-es csomagokat, csak ugye a gyakorlatban mégsem, ugye vagytok itt a topikban is páran ebben. Szóval innentől lehet egy jó kis jogi vitát, huza-vonát indítani velük, akinek van erre ideje és ingerenciája
És azzal a jogi vitával mire mennének? Max felmondhatja a szolgáltatást.🙁
-
Dragon3000
nagyúr
Azért a "nincs benne, tehát nem érinti" következtetéshez több kellene annál, mint hogy nem találod a régi csomagnevet. A tájékoztató pont arról szól, hogy a jogelőd DIGI díjcsomagjainak elnevezését és díjszabását egységesítik és a táblázat az új elnevezéseket és díjakat mutatja. Ebből nekem nem az jön le amit te ennyire magabiztosan kijelentesz.

Az ászf-ben benne kell lennie mindennek, illetve ezzel előre kell tájékoztatni az előfizetőket. Ha nem említik meg, akkor nem is változtathatnának rajta, majd meglátjuk mi lesz, lehet, hogy a régi 2019-es csomagok megint kimaradnak, elvégre az már nem is létezik, így nem is változtathat rajta, viszont azzal élhetne a szolgáltató, hogy új csomagra kell szerződni vagy felmondja a szerződést.
-
garga pista
Topikgazda
Szerintem innen indul ki az egész dolog:
(ÁSZF 2B mellékletben)
"A Szolgáltató 2024. december 31-ig igényelhető kábeltelevíziós díjcsomagjai 2025. január 1. napjától a szolgáltatásokra alkalmazandó előfizetési díjak és azok elnevezései területi bontásban (A táblázat tartalmazza a 2025. január 1. napjától érvényes televíziós díjcsomagok megnevezéseit):"
Elméletben már megszűntették a 2019-es csomagokat, csak ugye a gyakorlatban mégsem, ugye vagytok itt a topikban is páran ebben. Szóval innentől lehet egy jó kis jogi vitát, huza-vonát indítani velük, akinek van erre ideje és ingerenciája
-
garga pista
Topikgazda
Erre senki. Nincs senki műholdas?
Olvass bele ide időnként, habár itt sokan saját boxban használják a kártyát.
Amúgy box áramtalanítás/újraindítás, menüben ha van akkor csatornafrissítést indíts. Ha konkrét csatornák hiányoznak, az is lehet jel gond van, mozgasd meg a boxnál a koax kábelt, legyen szorosan rátekerve a csatlakozó. Antenna előtt ha megnőttek a fák/bokrok az is jel csökkenést okoz, de a kültéren az LNB is meghibásodhat.Ha ilyen jelszint gondod van, jelentsd be hibára, szerelők gyorsan meg tudják mérni mi a gond. -
DS39
nagyúr
Gondolom ez így rendben is van, nincs az a hatóság ami foglalkozna ezzel, na meg ebben az országban.
🙄
Legalább verseny lenne a szolgáltatók között, mert akkor most lehetne mozdulni, de ugye az sincs.
Ahogy írtad egy másik hozzászólásban, ezen a Yettel belépése sem fog nagyon változtatni.A hatóságok vagyis az előző kormány teremtette meg a törvényi alapot az évi KSH inflációs emeléshez a szolgáltatóknak.
Amit Orbiék okosan kitoltak idén március 1 helyett július 1-re, a választások miatt.
A Telekom 4.4%-t is jelentett be, a Digi/One ennél nekem most kevesebbet emel. -
Akelaus
senior tag
Azért a "nincs benne, tehát nem érinti" következtetéshez több kellene annál, mint hogy nem találod a régi csomagnevet. A tájékoztató pont arról szól, hogy a jogelőd DIGI díjcsomagjainak elnevezését és díjszabását egységesítik és a táblázat az új elnevezéseket és díjakat mutatja. Ebből nekem nem az jön le amit te ennyire magabiztosan kijelentesz.

🙄
Ahogy írtad egy másik hozzászólásban, ezen a Yettel belépése sem fog nagyon változtatni. -
trec12
addikt

-
Winnie The P
őstag
Úgy látom csak én maradtam egyedül műholdon!
-
Dragon3000
nagyúr
Ki beszélt exvodás csomagokról? Exdigis csomagokról van szó és exdigisek kapták meg a tájékoztatót és nekik változott az ászf, amiben nem szerepel a 2019-es csomag és pl a 2023-as ftth esetében az 1000-res sincs megemlítve csak a 250-es és az 500-as.
-
cocka
veterán
Miért, az exvodás csomagok szerepelnek benne?
-
Lackooo84
nagyúr
Mert nincs benne az ÁSZF-ben...? Ez sztem elég érv...
Itt nem lehet azt játszani, amit te gondolsz, hogy "én így meg úgy gondolom". Le kell írni kerek-perec, hogy adott csomaggal mi lesz. A mi csomagunk nem szerepel benne, így nme érinti, és simán fogható. -
Lackooo84
nagyúr
Az oké, mindenki ezt kapta meg, de ez nem így működik. ÁSZF-ben a 2019-es csomagokról egy betű sincs, csak a 2022-esekről.
-
cocka
veterán
LOL vagy nem LOL én szeretek minden manuálisan utalni.
A csatolmány részt félre értettem. Azt hizzem az az alap hogy az exvodásoknak benne van a levélben ,ha pedig nincs kérni kell tegyék bele.
De egyébként szerintem mindegy ,mert mert ez már a szőrszál hasogatása kategória.
Akinek benne van örülhet,akinek nincs belép letölti , nettó 20mp az egész.A LOL konkrétan a 3 munkanapra vonatkozott, hogy nem sietik el, de a rendszer már óbégat, hogy kifizetetlen számla. Holott miattuk nincs kifizetve. És kb. ez az egy cég az, amelyik a saját maga által előírt határidőre nem képes leemelni a pénzt.
ha pedig nincs kérni kell tegyék bele.
Tudtunkkal nem opcionális, ettől még létezhet ilyen.

Akinek benne van örülhet,akinek nincs belép letölti , nettó 20mp az egész.
Max. annyiból lehet érdekes, ha a rendszerük éppen valamiért nem tölthető be, akkor legalább emailből is le lehetne tölteni.
-
boborján2
őstag
Majd én fizetek ,ha láttam a számlát ,hogy mi szerepel rajta.
De ez az esetek túlnyomó részében a csoportosnál is így van. Előbb küldik a számlát és aztán vonják le, One-nál jellemzően fizetési határidő után 3 munkanappal. LOL
Nincs számlám csak belépve, az email nem tartalmaz csatolmányt soha.
De hát erről beszélünk, hogy vodásoknak ez évek óta így megy, akkor miért kérje a számlát emailben csatolmányként is az ügyfélszolgálattól?

LOL vagy nem LOL én szeretek minden manuálisan utalni.
A csatolmány részt félre értettem. Azt hizzem az az alap hogy az exvodásoknak benne van a levélben ,ha pedig nincs kérni kell tegyék bele.
De egyébként szerintem mindegy ,mert mert ez már a szőrszál hasogatása kategória.
Akinek benne van örülhet,akinek nincs belép letölti , nettó 20mp az egész. -
Kami11
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ,
de a tv csomagom miatt nem működik, a tv médiumhoz nem jár.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Telefonon indítsd el a One applikációt (úgy kell belépni mint a számítógépen) és a tv szolgáltatáson belül a TV App fülnél töröld ki a felesleges eszközöket. -
Kami11
őstag
Online tv a family csomaghoz jár (haa már át vagy szerződve One-ra).
TV Medium van, most beszélek az üfsz-al, tanácstalan volt a kis hölgy,
segítséget kér, már várok vagy 10 perce. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Műholdas csatornákkal minden ok? Van egy pár üres csatorna (Kaon Hd) pl. 20., 26,.Erre senki. Nincs senki műholdas?
-
garga pista
Topikgazda
-
Kami11
őstag
Köszi az infót,
ezek szerint muszáj lesz telefonálni, nem úszom meg. -
cigam
titán
Ha jól tudom az online nézhetőség nem jár automatikusan, csomagfüggő. Ugyanakkor egy telefont megér, hátha csak adminisztrációs gond miatt nem enged be. Plusz ott megtudják mondani, hogy a Te csomagodhoz valóban jár-e.
-
Kami11
őstag
Erre valaki esetleg?
Vagy hívjam az üfsz.-t?
Mondjuk sok kedvem nincs hozzá, a fórumokon inkább kapok jobb supportot mint ott.
-
cocka
veterán
Sorry , magamból indultam ki. Nálam a csoportos beszedés intézménye nem létezik.
Majd én fizetek ,ha láttam a számlát ,hogy mi szerepel rajta.Mit intézzenek? Azt, ami az exvodásoknál évek óta így működik normálisan?
Exvodás vagyok. Nincs számlám csak belépve, az email nem tartalmaz csatolmányt soha.Majd én fizetek ,ha láttam a számlát ,hogy mi szerepel rajta.
De ez az esetek túlnyomó részében a csoportosnál is így van. Előbb küldik a számlát és aztán vonják le, One-nál jellemzően fizetési határidő után 3 munkanappal. LOL
Nincs számlám csak belépve, az email nem tartalmaz csatolmányt soha.
De hát erről beszélünk, hogy vodásoknak ez évek óta így megy, akkor miért kérje a számlát emailben csatolmányként is az ügyfélszolgálattól?

-
Dragon3000
nagyúr
Csak ezt mind részletezni kellene az ászf-ben, ez nem olyan, hogy mi úgy gondoltuk, hogy erre is vonatkozik, de elfelejtettük leírni...
-
trec12
addikt
Igen, én is így értelmezem. Az más kérdés, hogy a hozzá küldött ÁSZF-mellékletben a 2019-es csomagot nem találom nevesítve. Hogy ez miért van azt nem tudom de a kiküldött tájékoztató alapján szerintem egyértelműen az összes érintett csomag egységesítése a cél.
-
trec12
addikt
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Műholdas csatornákkal minden ok? Van egy pár üres csatorna (Kaon Hd) pl. 20., 26,. -
DS39
nagyúr
a kiküldött tájékoztatóban olyan táblázat szerepel, ahol a csomagok év nélkül szerepelnek, és a levél az egységesítésről szól.
tehát csak pl. így "D FIX NET 1000 FTTH" és mellette az összeg.
ebből én arra következtetek, hogy mindenkit érint, évjárattól függetlenül. -
Lackooo84
nagyúr
Ami nekem jött a mostani számlával táblázat ott írják melyik szolgáltatás ára emelkedik:
D FIX TV 2019
D FIX NET 1000 FTTH 2019
...stb.
Hol? Muti!
-
Lackooo84
nagyúr
-
RVR400
veterán
-
Dragon3000
nagyúr
-
Harbinger85
aktív tag
-
nicu71
addikt
Rettenetes , végre mas is észreveszi pontosan mintha ps-t néznék.Ennyire rossz minőségű foci vb közvetítés az életben nem volt még.
-
Harbinger85
aktív tag
Egerben sincs net (így gondolom TV se, koax) KB. 9 után láttam, hogy villog a modem. Érdemes jelenteni?
-
kisapa
őstag
-
trec12
addikt
Ami nekem jött a mostani számlával táblázat ott írják melyik szolgáltatás ára emelkedik:
D FIX TV 2019
D FIX NET 1000 FTTH 2019
...stb.
Kíváncsi leszek, hogy lesznek-e ügyfélmegtartó nem publikus ajánlatok. Közben elvileg július elején indul a Yettel vezetékes portfóliója is. Nem várok árháborút de ha a Yettel jól kombinálja a mobilos és vezetékes szolgáltatásokat akkor még okozhat meglepetést.
-
Pro Koryak
addikt
-
DS39
nagyúr
-
sirdond
őstag
X. ker exDigi hálózat, volt probléma, de kb 30 perce már jó.
-
garga pista
Topikgazda
-
kezo0
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán net telefon van, viszont tvn órák óta pride csíkokat lehet nézegetni...
Belenéztem a fociba vmelyik nap, te jézus mária milyen xar mosott a kép... Anno a diginél szinte látszottak a fűszálak, itt meg mintha ps1-es textúra lenne a gyep... Egy maszat az egész. -
Lackooo84
nagyúr
Sziasztok!
Én is megkaptam a csomagösszevonásról és áremelésről szóló PDF-et, jelenleg D FIX NET 1000 FTTH 2019 internetem van, tv-vel és telefonnal. Félrevezető a megfogalmazás, mert ez a csomag konkrétan nincs benne ebben az ÁSZF változásban, de lehet, hogy valamelyik korábbi ÁSZF-ben már egységesítették a megnevezést. Mindenesetre kivárok.Amitől viszont félek, hogy ha csomagot váltanék, akkor kapok egy másik modemet, ami a jelenlegi tv-s felállást borítja. Most ugye bejön az optika a ZTE ONT-be, abból kijön a koax kábel a lakás koax hálózatára, így minden szobában van DVB-C és analóg jel is (kövezzetek meg, de van még egy olyan LCD tv-nk, ami nem tud DVB-C-t, ezért az analóg jelet használja
). Bár az analóg jel megszűnése nem lenne akkora érvágás, azt nem szeretném, ha tv-nként kellene egy doboz plusz pénzért. Hogy néz ki ez az új modemmel?Biztos, hogy nem nevezték át, a one fiókomban is még 2019 néven szerepelnek a csomagok.

-
DS39
nagyúr
Budapesten sem jó.
Nem kapok WAN oldalon IP-t. -
SPF
senior tag
-
vlevi
nagyúr
Nyiregyházán másnál működik a szolgáltatás?
Se tv, se net.
A 1270 telefonszámon pedig mobilos adategyeztető van, ezert be se tudom jelenteni.
-
kezo0
addikt
Sorry , magamból indultam ki. Nálam a csoportos beszedés intézménye nem létezik.
Majd én fizetek ,ha láttam a számlát ,hogy mi szerepel rajta.Mit intézzenek? Azt, ami az exvodásoknál évek óta így működik normálisan?
Exvodás vagyok. Nincs számlám csak belépve, az email nem tartalmaz csatolmányt soha.Kb. 30 éve fizetem az összes közüzemi számlát csoportos beszedéssel. Onnan kezdve, hogy megjön egy számla, van kb. két hetem, hogy ha valami nem oké, megreklamáljam azt és/vagy letiltsam a banki utalást (ehhez elég csak az adott számla végösszegénél alacsonyabbra állítani ideiglenesen a limitet). Na most ilyen eset szökőévenként egyszer fordul elő...
De te tudod.
-
boborján2
őstag
Exvodás vagyok. Nincs számlám csak belépve, az email nem tartalmaz csatolmányt soha. -
namenlos
tag
Én nem kaptam táblázatot a számlamellékletben, csak annyit, hogy bizonyos csomagok árai változik (kb. a linkelt ÁSZF változás). Mivel a számlán 2019-es díjcsomagot számláznak ki, amiről nincs információ, hogy az esetleges egységesítés részét képezi-e, ezért mint fogyasztó, nem lettem tájékoztatva az esetleges augusztusi változásokról. Minden ilyen díjcsomag áthelyezés/átnevezés/egységesítés esetén egyértelműen közölni kell, hogy milyen elnevezésű csomagból milyen elnevezésű csomagba kerül a fogyasztó. Ráadásul az ÁFSZ változás évszám alapján hivatkozik bizonyos csomagokra, így joggal lehet feltételezni, hogy amelyik évszámú csomag nincs említve, azt nem érinti a változás. Ha tudsz olyan táblázatról, ami a 2019-es csomagokra is hivatkozik, légyszi linkeld be.
-
Sofian
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Úgy látom, sokaknak problémát okoz a szövegértés. Pirossal aláhúztam a lényeget, ennek fényében nézzétek az alatta lévő táblázatot.

-
Kami11
őstag
-
Sofian
őstag
2019-ek valóban nem szerepelnek, ez egy elég magas labda lesz...
-
namenlos
tag
one oldalon fent van a augusztusi ász: [https://multimedia.one.hu/pdf/one/aszf/20210630Utan/lakossagi/ertesitesek/2026/jogelod_DIGI_Szamlaleveles_ertesito_20260801_Vezetekes.pdf]
Nekem két előfizetési helyen három féle szolgáltatásom van, melyek sehol nem szerepelnek. Ha ezek után augusztusban árat emelnek, akkor az egy magas labda a fogyasztóvédelemnek.
D FIX TV 2019 és D FIX NET 1000 FTTH 2019 - 6600 HUF
D FIX NET 500 FTTB 2023 - 5310 HUF -
cocka
veterán
-
cocka
veterán
-
jack982
senior tag
ok
-
Gyurka6
őstag
-
azbest
félisten
az ingyenes nem, mert a közszolgálatiakat stratégiai okokból mindenképpen sugározni fogják és az a néhány szabadon fogható is elvan még így valsz.
Az előfizetős adásról van szó, annak forgalmazása állt le és kétes a jövője. -
jack982
senior tag
-
Voice24
őstag
-
garga pista
Topikgazda
-
boborján2
őstag
-
kezo0
addikt
Nem kéne belépnem, ha a mailhez csatoltan küldenék. Csoportos beszedéssel fizetek, ami ugye automatikus művelet, nem kellek hozzá. Csak azért lépek be, hogy letöltsem a számlát.
-
boborján2
őstag
Gondolom mindenképp belépsz ,hogy rendezd a számlát.
Innantól kezdve pedig lényegtelen,mert belépve megnézed-letöltöd. -
xy2003
tag
Most megnéztem és két helyen is meg lehet adni az email címet, az egyik az ügyfélkapu belépéshez van, a másik meg az emailes értesítésekhez, mindkét helyen megvan adva az email címed?
meg volt adva,de a belépéshez olyan volt ami már kb azóta nem működött amióta a digihez átjöttem csak ezt régen nem lehetett megváltoztatni,de gondolom nem erre akarták küldözgetni az elmúlt két évben a méleket.
Most azt nem tudom mi tévő legyek mert nem akarom felhívni magamra a figyelmüket,de augtól 15k-t sem akarok fizetni
-
Dragon3000
nagyúr
Én exdigis vagyok, nem szerződtem át, így ugyanúgy megkapom emailben a számlát is, ha esetleg Te one-os vagy, akkor ott elviekben csak értesítő email megy, ami nem tartalmazza a számlát, csak egy linket a one oldalához, ahol belépés esetében a számlához irányít. De xy2003 d ügyfélkapus kérdése alapján ő is exdigis.
-
kezo0
addikt
E-pack esetében a megadott email címre kiküldik a számlát és mellette a változásokról a pdf-et is. Ettől függetlenül én is belépek az oldalra és onnan fizetek, mivel a bátyám már kapott csaló emailt, ami eléggé hasonlított a szolgáltató által küldött emailre.
Sosem csatolják a számlát az értesítő mailhez, azt mindig az online fiókba belépve tudom csak letölteni, pedig van e-packom...
Úgy látszik, a One ebben is olyan következetes, mint az előfizetési díjak megállapításában. -
Dragon3000
nagyúr
Most megnéztem és két helyen is meg lehet adni az email címet, az egyik az ügyfélkapu belépéshez van, a másik meg az emailes értesítésekhez, mindkét helyen megvan adva az email címed?
-
xy2003
tag
Mondjuk én ott tartok,hogy emailt sem szoktam kapni .
Most kicsit agyaltam rajta amíg néztem vissza a fiókban és arra jöttem rá,hogy kb azóta nem jönnek amióta a digi megszüntette az email szolgáltatást és címeket
pedig az oldalon megadtam az újat. -
Dragon3000
nagyúr
-
boborján2
őstag
E-pack esetében a megadott email címre kiküldik a számlát és mellette a változásokról a pdf-et is. Ettől függetlenül én is belépek az oldalra és onnan fizetek, mivel a bátyám már kapott csaló emailt, ami eléggé hasonlított a szolgáltató által küldött emailre.
Nekem is epack van , elektronikusan fizetem.
Soha nincs csatolmány az emailben.
Csak egy szabvány levél , számla elkészült ,xy összeg , stb ... -
Dragon3000
nagyúr
-
xy2003
tag
-
Akelaus
senior tag
-
xy2003
tag
Nem hívnak a váltás miatt, a mostani számlával elvileg minden exDigis - én is - megkapta az aug.1-től életbe lépő áremelést, ami kb. 80%-os azaz finoman szólva is a jóbdskvjukat a tolvaj bandának ezért a fosh minőségért.
Aki digitális formában kapja a számlát az hol látja ezt?
nézem a https://d-ugyfelkapu.one.hu oldalon,de a számlán kívül semmit nem kaptam. -
kabelmania27
Topikgazda
Végre a mi településünkre (29-es körzet) is elér az optikai fejlesztés.
A jelenleg még ADSL van.
Az alábbi szolgáltatásokkal.
TV prémium 3090 Ft + 500 Ft 2. kártya.
Internet 12 Mbit/s 1000 Ft
Vezetékes telefon Szomszéd+ 1500 Ft
E-pack kedvezmény -600 FtSzerintetek mit lehetne kialkudni az alábbiakra? Mi számítana elfogadhatónak?
Telekom is van a településen.Nagyobb tv csomag összesen 2 db kártya
Internet 250 Mbit/s
Vezetékes telefon
E-packElőre is köszönöm az ötleteket
Szomszéd + csomag (normál, megfelező, este 6, 70+ ) nem biztos hogy elérhető marad mert ezek hagyományos telefonhálózaton elérhető díjcsomagok illetve az internet havidíj is lehet magasabb lesz mint a 12Mbites ADSL-es csomagé. Érdemes felhívni a 1270-es számot. One oldalon a lakcímet beírva nézd meg, hogy RFoG (ex Vodafone hálózat) vagy FTTH (ex Digi) szolgáltatásra tudsz előfizetni. RFoG-nél a lakásba érkező optikai kábel végére kerül egy mininode, amelynek áramra van szüksége, mert kijön belőle a koax kábel amit el kell osztani a két tévére és a kábelmodemre, FTTH esetében az optikai kábel végére egy ont kerül amelybe kell csatlakoztatni az utpkábelt, a telefonkábelt, illetve a kettes osztót bemenetét.
-
boborján2
őstag
Ez nem teljesen igaz.
Nálam az előző hűségvállalásnál mondtak x forintot a weben , one üzletben meg x-1990 forintot.Meg is jegyezte a csajszi ,hogy ne foglalkozzak semmivel ,menjek hozzá és tuti, hogy mindig mond jobbat a webesnél , ha szerződést módosítok vagy hosszabbítok.
-
pjen
félisten
Engedjük el, túl lett tolva így is a téma.
Azért még a szaggatáson gondolkodhatnál. Bármilyen ötletet szívesen kipróbálok.
-
garga pista
Topikgazda
-
pjen
félisten
Nyilván nem fog minden funkció menni, főleg ha nem is volt még olyan app 10 éve
Nem, a 2 giroszkópos nem teljesen kompatibilis egymással.
-
RVR400
veterán
A jelenleg még ADSL van.
E-pack kedvezmény -600 FtSzerintetek mit lehetne kialkudni az alábbiakra? Mi számítana elfogadhatónak?
Internet 250 Mbit/s
Vezetékes telefon
Kialkudni? Pont azt, amit egyébként a weboldalon ki tudsz Magadnak is kalkulálni, ahogy a Telekomnál is.
-
sa79
csendes tag
A jelenleg még ADSL van.
Internet 250 Mbit/s
Vezetékes telefon
-
garga pista
Topikgazda
-
pjen
félisten
Nem azon múlik, hogy buta vagy okos, a megközelítés rossz. Van-e infra vagy nincs benne. Ezek szerint neked a giroszkóposban egyáltalán nincs infra, azért nem viszi a régi tv-t.
Mindkét "giroszkópos" távban van infra, egy 10 éves Tv t simán ki-be kapcsolnak. Az alap funkciókat kezelik válltva, de nem mindent.
-
garga pista
Topikgazda
Az ONE teljes rendszerét kivette a TV ből. Zsír újat vett elő. Box, hdmi, táp, táv, minden cserélve. 3 különböző tv. HDMI bemenetek is válltogatva.
17894: Sajnos nem rosz példa. A fotón lévő két táv pont nem csereszabatos. Viszont az LG régi buta távja gond nélkül helyettesíti mindkettőt.Nem azon múlik, hogy buta vagy okos, a megközelítés rossz. Van-e infra vagy nincs benne. Ezek szerint neked a giroszkóposban egyáltalán nincs infra, azért nem viszi a régi tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
-
18000 - 17901
18596 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Bambu Lab X-Filter (HEPA 13 & Carbon Combo Filter) (ÚJ)
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA 400W
- 27% - GIGABYTE B760 GAMING X AX Alaplap
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11

Itt nem lehet azt játszani, amit te gondolsz, hogy "én így meg úgy gondolom". Le kell írni kerek-perec, hogy adott csomaggal mi lesz. A mi csomagunk nem szerepel benne, így nme érinti, és simán fogható.

de a tv csomagom miatt nem működik, a tv médiumhoz nem jár.

). Bár az analóg jel megszűnése nem lenne akkora érvágás, azt nem szeretném, ha tv-nként kellene egy doboz plusz pénzért. Hogy néz ki ez az új modemmel?

kabelmania27