-
17900 - 17801
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-17 19:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
"kábelt"
Oké de melyiket cserélte a szerelő, mert ebből nem derül ki.
HDMI kábelt kicserélte/d? TV-n többi HDMI portot is kipróbáltad?Az ONE teljes rendszerét kivette a TV ből. Zsír újat vett elő. Box, hdmi, táp, táv, minden cserélve. 3 különböző tv. HDMI bemenetek is válltogatva.
17894: Sajnos nem rosz példa. A fotón lévő két táv pont nem csereszabatos. Viszont az LG régi buta távja gond nélkül helyettesíti mindkettőt. -
garga pista
Topikgazda
Igen, kint volt szerelő cserélte a boxot, kábelt, tapot, távot. Most vagy 3 napig nem csinálta és tegnap megint. Nem kapcsol ki a Tv, nem indul újra, nem megy el a kép, csak dadog. Áramtalanítom a boxot és a Tv t, újra indul és semmi baja. Két szoba egymás mellett ahol a hiba van a konnektorból megy tovább a delej a másik szobába és ott hibátlan. Elképzelhető esetleg valamilyen külső zavarás? Bocs, hosszú lett.
"kábelt"
Oké de melyiket cserélte a szerelő, mert ebből nem derül ki.
HDMI kábelt kicserélte/d? TV-n többi HDMI portot is kipróbáltad? -
pjen
félisten
HDMI kábelt is kicserélted?
Igen, kint volt szerelő cserélte a boxot, kábelt, tapot, távot. Most vagy 3 napig nem csinálta és tegnap megint. Nem kapcsol ki a Tv, nem indul újra, nem megy el a kép, csak dadog. Áramtalanítom a boxot és a Tv t, újra indul és semmi baja. Két szoba egymás mellett ahol a hiba van a konnektorból megy tovább a delej a másik szobába és ott hibátlan. Elképzelhető esetleg valamilyen külső zavarás? Bocs, hosszú lett.
-
pjen
félisten
-
garga pista
Topikgazda
-
Geth
veterán
-
garga pista
Topikgazda
Mondjuk az LG pont rossz példa, mert eddig nekem minden táv minden tv-t vitt, legyen az giroszkópos vagy infárs és smart vagy nem smart tv. Igaz, csak 6-7 félét próbáltad eddig
. De tv cserével továbbra is egy távot használok és akarok használni, nem lesz hirtelen 2 db az asztalon.
-
garga pista
Topikgazda
Üdv Úrak. Van ex digi optika és ex koax voda netem. Van 5 db ONE mini boxom 5 különböző Tv vel. Az 5 ből 4 hibátlan viszont egy a bekapcsolás után szaggat, megáll a kép és a hang. Egy áramtalanítas megoldja. Eddig cseréltem komplett boxot, netet kábel és WIFI. Áram forrást és 3 különböző Tv t. A hiba valtozatlanul random módon fennáll. Szerintetek mi lehet a hiba, mit kéne még megpróbálnom?
HDMI kábelt is kicserélted?
-
pjen
félisten
Üdv Úrak. Van ex digi optika és ex koax voda netem. Van 5 db ONE mini boxom 5 különböző Tv vel. Az 5 ből 4 hibátlan viszont egy a bekapcsolás után szaggat, megáll a kép és a hang. Egy áramtalanítas megoldja. Eddig cseréltem komplett boxot, netet kábel és WIFI. Áram forrást és 3 különböző Tv t. A hiba valtozatlanul random módon fennáll. Szerintetek mi lehet a hiba, mit kéne még megpróbálnom?
-
Jim74
nagyúr
Én is csak fogom nagy valószínűséggel megtartani. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz akkor a számla.
-
pjen
félisten
Sziasztok.
Nemrég lett cserélve a médiabox erre a típusra: 4iG DIW252V
Olyat tapasztalok, hogy valamikor nézhetetlen a tv adás, pufferel, vagy fekete képernyő lesz és kiírja hogy nincs internet (közben az eszközön a youtube meg rendesen megy). Kábelen kap hálózatot. A ONE alkalmazás restartja után általában megoldódik a probléma.Más találkozott már ilyennel? Az eszköz lehet rossz(vagy alapból ilyen gáz az alkalmazás)?
(Az internetem digi hálózaton lévő FTTH gigabites net. Bridge módban vagyok. Saját Mikrotik routerrel. Egyébként a nettel semmi gond sincs, nincs csomagveszés, minden működik.)
Próbáld.WIFI n, én ott használom.
-
groy80
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég lett cserélve a médiabox erre a típusra: 4iG DIW252V
Olyat tapasztalok, hogy valamikor nézhetetlen a tv adás, pufferel, vagy fekete képernyő lesz és kiírja hogy nincs internet (közben az eszközön a youtube meg rendesen megy). Kábelen kap hálózatot. A ONE alkalmazás restartja után általában megoldódik a probléma.Más találkozott már ilyennel? Az eszköz lehet rossz(vagy alapból ilyen gáz az alkalmazás)?
(Az internetem digi hálózaton lévő FTTH gigabites net. Bridge módban vagyok. Saját Mikrotik routerrel. Egyébként a nettel semmi gond sincs, nincs csomagveszés, minden működik.)
-
vlesi69
őstag
A páromnál van One az én nevemen az is, van hozzá egy korlátlan net sim kártya és így lejött 20 százalék és így a tévé, internet 10000 ft, és kártyát kértem a tévébe, és még adatk hozzá ingyen a Canalt és az Rtl + t, és tudjuk nézni akár nálam is a telken is meg nála is. Csak meg kéne kérdezni ha kérsz boxot vagy kártyát lehet ugrik a Digi mert akkor az új szerződés lesz vagy kell?
-
Akelaus
senior tag
Én eljutottam oda, hogy a jövő héten bemegyek egy One ügyfélszolgálatra ezzel a papírral. Majd kérem, hogy vezesse le nekem a matekot. Aztán ugyanezt ha szerződést kötök erre a Netflixes akcióra, majd ha csak az ezres netre.
Mindezt előtte én is megcsinálom magamnak egy másik papírra. 🤣
Mivel nekem csak net van, talán megéri a Netflixes csomag, úgyis lejár ebben a hónapban másik stream szolgáltatás.
Nem gondolom, hogy nem értem vagy értjük mi van leírva az ÁSzF-ben, vagy a tájékoztatóban, de akikkel beszéltem telefonon ők úgy tűnik nincsenek képben. 🙄 -
pjen
félisten
-
bagoly71.
tag
"D FIX NET 1000 – FTTH díjcsomag 8 760 Ft-ról 7 990 Ft-ra ..." felhívtam őket, és közli az ügyintéző, hogy: ez az ár már az 1000Ft-os kedvezménnyel ennyi.
Nézek ki a fejemből, kezemben az utolsó számla mellé adott matekpéldás táblázat, és kérdezem: akkor a tájékoztatóban miért úgy számol ezzel mintha teljes ár lenne?
"Ő nem tudja, de..."
Aztán jött azzal, ha most és gyorsan bemegyek egy ONE ügyfélszolgálatra, akkor "csak" 6100Ft lenne ez a csomag, ha újrakötöm a szerződést, de már ONE csomagra.Ez egyre jobb!
Én is a 6880 csomagban vagyok, TV-t meg a vezetékes telót elengedném és maradna a net.
Úgy értelmeztem ez egész irományt amit a számla mellé kaptam, hogy az internet csomag mellé lehet igénybe venni az e-pack kedvezményt. Hiszen úgy is említi! -
Geth
veterán
Kár, hogy a box nem tud mindent amit a TV-m, így ha nem a box az aktív forrás, gondolom nem váltja ki teljesen.
-
Lord255
csendes tag
ah. hello. epp most irtam, hogy minden jo lett, es igen, ez az egyik amit bekapcsoltam, de mondom, inkabb az segitett, hogy mit tovabbitson, es az arra volt teve, hogy csak azt amit az output device tud kezelni, gondoltam inkabb toljon mindent oda es majd vagy szol vagy nem, es voila, megszolalt a bar.

szoval koszi neked is!
-
Lord255
csendes tag
igen, en sem ertem. :|
a bar -on van hdmi, mert ugy dugom ossze a tv -vel is.
a problema ott van, hogy van egy mini pc is rakotve, ami meg nyilvan mukodik.
marmint azon megy egy kodi, az pedig siman kitolja a hangot a bar -ra.
szoval nem tehetem csak a boxra a bar -t, mert akkor meg bukom a tobbi eszkoz hangjat.
(de amugy en is gondoltam erre, mert tenyleg bosszanto, hogy ki - be kell kapcsolni.. :<)[link] : (#17861) arfer, az otlet jo, nekme is ez jutott eszembe, hogy ez olyan hangot ad amit a bar nem kezel le..
nagyjabol ez fordul elo nehany regebbi filmnel pl, mikor a hangsav vmi fosom, es a bar nem kezeli. nos. ez a legszivasabb.. marmint ha ez igy van.
de nem tudom, ezert is gondoltam ide bedobom es hatha van itt valami szakerto 
sikerult. az android -os hangbeallitasoknal atkapcsoltam a cuccot meg a tvnek is nyomkodtam az advanved sound settingsbe es voila. jo lett.
amugy valszeg az kellett hogy a tvbox ne irja felul / n csak azt a hangot tovabbitsa amit szerinte az output device visz, hanem mindent. nem tudom, biztos ez lehetett az oka.
de szoval muxik.
koszi aki segitett.
<5 -
kisapa
őstag
Állítólag hang alapú keresést a minibox is tud, bár még nem próbáltam.
-
pjen
félisten
-
Geth
veterán
Igazából tv nézéshez tud mindent a box távirányítója hiszen ott a tv csak megjelenítő eszköz. Ráadásul sok app van a boxon is( rtl+netflix, youtube stb). Eleinte én is hadakksztam a box ellen de ezzel a minibox proval egész kezelhető.Nyilván ha van olyan ami csak a tv-n van ahhoz kell a másik távkapcsoló.🙁
Akinek a TV-hez gyro-s távirányítója van, vagy tud hang alapú keresést (nem tudom van-e mikrofon a boxén), vagy pont jó helyen vannak azok a gombok amiket remap-pelt és megszokta (pl. netflix gomb -> jellyfin, philips gomb -> hdmi input pc/konzol), annak ez sovány vigasz.
-
kisapa
őstag
Igazából tv nézéshez tud mindent a box távirányítója hiszen ott a tv csak megjelenítő eszköz. Ráadásul sok app van a boxon is( rtl+netflix, youtube stb). Eleinte én is hadakksztam a box ellen de ezzel a minibox proval egész kezelhető.Nyilván ha van olyan ami csak a tv-n van ahhoz kell a másik távkapcsoló.🙁
-
Geth
veterán
Jah, inkább a box távja bizonyos dolgokat kezel a tv-n, de nem váltja ki a tv távot.
Volt egy olyan ézésem, hogy aki több inputot használna (beleértve magát a TV-t), annak a távirányító óhatatlanul többesszámba kerül box esetén.
-
pjen
félisten
-
vezse
tag
hello.
koszi a helpet.
nos. a regi felallas az volt hogy:
tv <- soundbar (hdmi4 (arc))
tv <- vodabox (hdmi1)
es mukodott.
az uj:
tv <- soundbar (hdmi4 (arc)
tv <- one box pro (hdmi1)
es ez igy nem mukodik. ugyebar a tv az ami leadja a hangot, nem pedig a box maga. a box kene vigye a tv fele, ami meg is tortenik, mert ha kinyomom a bar-t akkor ismet van hang, de ha a soundbar be van kapcsolva akkor a nagy csond van.
nem nagyon ertem a dolgot.Szia!
A One Box Pron engedélyezve van az HDMI-CEC?
Box Menü-Beállítások-Android beállítások-Kijelző és Hang-Kijelző-HDMI-HDMI-CEC -
Akelaus
senior tag
one oldalon fent van a augusztusi ász: [https://multimedia.one.hu/pdf/one/aszf/20210630Utan/lakossagi/ertesitesek/2026/jogelod_DIGI_Szamlaleveles_ertesito_20260801_Vezetekes.pdf]
"D FIX NET 1000 – FTTH díjcsomag 8 760 Ft-ról 7 990 Ft-ra ..." felhívtam őket, és közli az ügyintéző, hogy: ez az ár már az 1000Ft-os kedvezménnyel ennyi.
Nézek ki a fejemből, kezemben az utolsó számla mellé adott matekpéldás táblázat, és kérdezem: akkor a tájékoztatóban miért úgy számol ezzel mintha teljes ár lenne?
"Ő nem tudja, de..."
Aztán jött azzal, ha most és gyorsan bemegyek egy ONE ügyfélszolgálatra, akkor "csak" 6100Ft lenne ez a csomag, ha újrakötöm a szerződést, de már ONE csomagra. -
Voice24
őstag
-
garga pista
Topikgazda
-
Geth
veterán
-
pjen
félisten
-
garga pista
Topikgazda
-
MiZo1990
aktív tag
Hali!
Mivel már nem találok róla infót, meg tudná valaki mondani, hogy a sávos kedvezményhez mindenképpen három szolgáltatás szükséges, hogy együtt átlépjék a 15 ezres értéket? Nekem így rémlik, de nem vagyok benne biztos. Ha módosítanék egy mobil csomagot, az kiesne ebből a kedvezményből, és bár a tévé és a net eléri a 15 ezres határt (gigabit+netflix miatt), nem tudom, hogy továbbra is járna-e a kedvezmény.November óta nincs sávos kedvezmény.
Ez van helyette. -
levin70
tag
one oldalon fent van a augusztusi ász: [https://multimedia.one.hu/pdf/one/aszf/20210630Utan/lakossagi/ertesitesek/2026/jogelod_DIGI_Szamlaleveles_ertesito_20260801_Vezetekes.pdf]
-
Voice24
őstag
Hali!
Mivel már nem találok róla infót, meg tudná valaki mondani, hogy a sávos kedvezményhez mindenképpen három szolgáltatás szükséges, hogy együtt átlépjék a 15 ezres értéket? Nekem így rémlik, de nem vagyok benne biztos. Ha módosítanék egy mobil csomagot, az kiesne ebből a kedvezményből, és bár a tévé és a net eléri a 15 ezres határt (gigabit+netflix miatt), nem tudom, hogy továbbra is járna-e a kedvezmény. -
fbfro
tag
Ez ilyen. Ha új CI modult kapsz, azzal esetleg gyorsabb lesz (igazából a CI modulban lévő procin múlik, milyen gyorsan dekódol és dobja vissza a tv-nek a streamet).
Amúgy a legtöbb adó még kódolatlan exDigin, próbáld ki, hogy kiveszed és úgy kapcsolgatsz, a nélkül milyen a tv csatornaváltási sebessége.Köszi
Akkor gondolom csak box-szal lehetne ezt a lassulást megszüntetni. De a dupla távirányítóval meg nem akarok szarakodni.... -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
Nemrég TV csere volt nálunk. Egy ezeréves LG helyett lett Xiaomi TV A Pro 2026. A régit többek között azért cseréltük mert rohadt lassú volt. CI+ kàrtya volt és most is az van. Viszont ugyanolyan lassú maradt a csatornaváltás és egyebek is.Egy még Digi feliratos kb 3 éves kártyánk van most a TV-ben. Előfordulhat hogy a kártya a hibás? Vagy ez ilyen?
Köszi.
Ez ilyen. Ha új CI modult kapsz, azzal esetleg gyorsabb lesz (igazából a CI modulban lévő procin múlik, milyen gyorsan dekódol és dobja vissza a tv-nek a streamet).
Amúgy a legtöbb adó még kódolatlan exDigin, próbáld ki, hogy kiveszed és úgy kapcsolgatsz, a nélkül milyen a tv csatornaváltási sebessége. -
fbfro
tag
Sziasztok!
Nemrég TV csere volt nálunk. Egy ezeréves LG helyett lett Xiaomi TV A Pro 2026. A régit többek között azért cseréltük mert rohadt lassú volt. CI+ kàrtya volt és most is az van. Viszont ugyanolyan lassú maradt a csatornaváltás és egyebek is.Egy még Digi feliratos kb 3 éves kártyánk van most a TV-ben. Előfordulhat hogy a kártya a hibás? Vagy ez ilyen?
Köszi.
-
Lord255
csendes tag
igen, en sem ertem. :|
a bar -on van hdmi, mert ugy dugom ossze a tv -vel is.
a problema ott van, hogy van egy mini pc is rakotve, ami meg nyilvan mukodik.
marmint azon megy egy kodi, az pedig siman kitolja a hangot a bar -ra.
szoval nem tehetem csak a boxra a bar -t, mert akkor meg bukom a tobbi eszkoz hangjat.
(de amugy en is gondoltam erre, mert tenyleg bosszanto, hogy ki - be kell kapcsolni.. :<)[link] : (#17861) arfer, az otlet jo, nekme is ez jutott eszembe, hogy ez olyan hangot ad amit a bar nem kezel le..
nagyjabol ez fordul elo nehany regebbi filmnel pl, mikor a hangsav vmi fosom, es a bar nem kezeli. nos. ez a legszivasabb.. marmint ha ez igy van.
de nem tudom, ezert is gondoltam ide bedobom es hatha van itt valami szakerto 
-
arfer
senior tag
hello.
koszi a helpet.
tv <- vodabox (hdmi1)
es mukodott.
az uj:
es ez igy nem mukodik. ugyebar a tv az ami leadja a hangot, nem pedig a box maga. a box kene vigye a tv fele, ami meg is tortenik, mert ha kinyomom a bar-t akkor ismet van hang, de ha a soundbar be van kapcsolva akkor a nagy csond van.
nem nagyon ertem a dolgot.Esetleg az új Box valami olyan Dolby-t ad ki, amit a soundbar nem ért. A TV hangkimenetén kellene beállítani, hogy PCM, nem automata/passthrough, vagy valami ilyesmi... Vagy a box hangkimenetét PCM-re állítani.
-
Voice24
őstag
hello.
koszi a helpet.
tv <- vodabox (hdmi1)
es mukodott.
az uj:
nem nagyon ertem a dolgot.Nem tudom, mi lehet a gond, ugyanaz a felállás, mint korábban, mégsem szól. Esetleg próbáld meg a boxot a soundbarra dugni, ha van azon hdmi in bemenet.
-
skroy
senior tag
Sziasztok! Július végén jár le az 1 év hűség, vagy nevezzük akárminek. Jelenleg 12 490 Ft az előfizetésem TV Faily + Giganet. Ha hosszabbítom a szerződést ugyanezt 18 ezer párszáz Ft-ért kínálják. Például a második beltéri 1000 Ft-ról 3500 Ft-ra emelkedik, az RTL+ Prémium az reklámos lesz. Ez mi a franc? Mi van ha nem hosszabbítom a hűséget?
Nem kötelező hosszabbítani, a szolgáltatások hűség nélkül is mennek.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Július végén jár le az 1 év hűség, vagy nevezzük akárminek. Jelenleg 12 490 Ft az előfizetésem TV Faily + Giganet. Ha hosszabbítom a szerződést ugyanezt 18 ezer párszáz Ft-ért kínálják. Például a második beltéri 1000 Ft-ról 3500 Ft-ra emelkedik, az RTL+ Prémium az reklámos lesz. Ez mi a franc? Mi van ha nem hosszabbítom a hűséget?
-
Pro Koryak
addikt
Én is még ex Digis vagyok, még nem hívtak a váltás miatt, a csomagom optikai, 1000 net, tv, telefon de telefon sosem volt rákötve az csak talán 400 ft?, és fizetek 7120 ft-ot. Apukádnak is még az ex Digi számlát küldik, és mennyit fizet? Mert ha lemondaná lehet hogy rájönnek hogy még vannak ex Digisek és módosíthatják a One-ra ami 10000-12000 ft a havidíja. Bár a kollégámat már tavaly hívták hogy ex Digis és váltson One-ra, Ő elfogadta, de még azóta sem mentek, még mindig a Digi van bekötve a régi feltételekkel.
Nem hívnak a váltás miatt, a mostani számlával elvileg minden exDigis - én is - megkapta az aug.1-től életbe lépő áremelést, ami kb. 80%-os azaz finoman szólva is a jóbdskvjukat a tolvaj bandának ezért a fosh minőségért.
-
Lord255
csendes tag
hello.
koszi a helpet.
tv <- vodabox (hdmi1)
es mukodott.
az uj:
nem nagyon ertem a dolgot. -
garga pista
Topikgazda
Na egy kis update. Tovabbra sem mukodik a plex neki. Sikerult belepnem az eszkozuk feluletere (hg8147x6-10)
Beallitottam a 32400-as portot plexben is beallitottam a manualis port beallitast.
Viszont nem akar mukodni. Ujrainditja a gepet megnyitja a plexet ott meg zold majd par masodperc utan atvalt pirosra.
Barmilyen otlet mit cseszek el?
Nekem itthon sajat router van nincs gondom beallitom ugyanigy a portot es tokeletesen mukodik.
Fix IP is lett belső hálón állítva a plexet futtató gépnek? Kívülről valóban elérhető és nyitot a port, ellőrniztététek?
Kap publikus IP-t egyébként, nincs NAT-olva? (whatsmyip oldalon és ONT/modem WAN IP címe egyezik)? -
kabelmania27
Topikgazda
Na egy kis update. Tovabbra sem mukodik a plex neki. Sikerult belepnem az eszkozuk feluletere (hg8147x6-10)
Beallitottam a 32400-as portot plexben is beallitottam a manualis port beallitast.
Viszont nem akar mukodni. Ujrainditja a gepet megnyitja a plexet ott meg zold majd par masodperc utan atvalt pirosra.
Nekem itthon sajat router van nincs gondom beallitom ugyanigy a portot es tokeletesen mukodik.
Kapcsold ki vagy kapcsoltasd ki az ipv6-ot, ex Vodafone területen előfordul hogy kikapcsolás után javul a helyzet, ex Digi területen nem ds lite ipv6 van ettől független egy próbát szerintem megér.
-
eisento
addikt
-
pjen
félisten
Én is még ex Digis vagyok, még nem hívtak a váltás miatt, a csomagom optikai, 1000 net, tv, telefon de telefon sosem volt rákötve az csak talán 400 ft?, és fizetek 7120 ft-ot. Apukádnak is még az ex Digi számlát küldik, és mennyit fizet? Mert ha lemondaná lehet hogy rájönnek hogy még vannak ex Digisek és módosíthatják a One-ra ami 10000-12000 ft a havidíja. Bár a kollégámat már tavaly hívták hogy ex Digis és váltson One-ra, Ő elfogadta, de még azóta sem mentek, még mindig a Digi van bekötve a régi feltételekkel.
Bekötve valószínű az is marad, csak kap boxot vagy kártyát és tudja nézni a most kódolt.adókat.RTL+ stb. Ha mini boxot kér , igaz drágábbb, szebb lesz a kép.
-
vlesi69
őstag
(Exdigi) Az augusztus 1-i áremelés kapcsán, felmerült apámban, hogy a soha nem használt vezetékes telefont lemondaná. Igazából a FTTH1000-et se használják ki (anno még a digi cserélte le a lakásba jövő lan és koax-ot, teljesen ingyen, és automatikusan tették az egyetlen FTTH csomagba, változatlan áron).
A kérdéseim:
- le lehet-e mondani csak a vezetékes telefont,
- illetve lehet-e kisebb vezetékes internetre átállni exdigi hálózaton?Vagy ha bármit is próbál módosítani a szerződésen, akkor nem fogják hagyni, hogy ezzel is kényszerítsék egy új one csomagra átállásra (ami az igényeikhez természetesen rosszabb)?
-
.tnm
addikt
-
gduck
addikt
-
azbest
félisten
Nem hinném, hogy fenntartanának 5 muxot, hiszen annak is van költsége. Az ingyenes nem úgy ingyenes, hogy a cég jószándékból sugározza, hanem a közmédia és a szabadon fogható csatornák fizetik a díját.
Ha több csatorna szeretne szabadon fogható lenni, akkor ugye azoknak kéne fizetni a sugárzásért a díjat. Ez meg nem tudom mennyire reális manapság. Inkább fordítva szeretnék, hogy a csatornák tulajdonosai kapjanak pénzt, amiért fizetős csomagan felhasználják őket.
A másik lehetőség az lenne, hogy a felszabaduló muxokat mobil adatátvitelre használják, de nem tudom a mai telefonok mennyire támogatják ezeket a frekvenciákat. De parlagon meg biztosan nem hagyják. Az nmhh biztosan tudja mi a terv, mert ők illetékesek a frekik kiosztásában és parlagon valsz nem engedik hagyni.
-
Pityu89
senior tag
Ha már az előfizetéses DVB-T megszűnik, akkor az a kevés ingyenes SD lehetne HD. Helye lesz. Tudom sajna nem így megy.
-
Akelaus
senior tag
Azért nem mutat mást, mert augusztus 1-től változnak az árak.

Amúgy az ÁSZF is egy katyvasz, főleg ha felhívja őket az ember, mert az ügyintéző egy harmadik árat mondott mint amit én látok belépve, a levélben.
Úgy érzem, lesz még egy utam személyesen is az ügyfélszolgálatra a kinyomtatott papírokkal, hogy most akkor mit is fogok fizetni augusztus 1-től?!
-
cocka
veterán
Egyszerű, kiveszed a CI modult/kártyát. Ez akkor nem volt igaz egyedül, amikor analóg időben megpiszkálták a szinkron jelet bizonyos kódolásoknál (HBO, változó volt melyik táraság mit használt).
Most megnéztem, mely kódoltaknál van egyáltalán teletext, majd ha lesz időm később megnézem azt is, hogy ezek közül a Technistaron melyek jönnek be.
Ezekből is 3 kategória van.
1. ami betölt és tökéletesen működik,
2. a szolgáltatói box szerint van teletext, de nem tölt be semmit, még a főoldalt se,
3. betölti a főoldalt, de teljesen rapszodikusan működik, gyakorlatilag esélyed sincs máshova "lapozni".1. kategória
RTL (magyar)
TV2
TVE
ZDF
Sat1
ORF2
A német RTL-t nem tudom megnézni, az nálam már le van tiltva. (lehet a Technistaron majd bejön)2. kategória
AXN
Viasat Film
Viasat 2
Prime HD
TV5 Monde3. kategória
Hír TV -
Voice24
őstag
-
garga pista
Topikgazda
Nem értem, mit akartál ebből kihozni, vagy mi a kérdés?
(Egyébként sok helyen kint vannak az Inviteles boxok, mivel még a Digi felvásárolta és "tovább vitte". Volt DVB-C és IPTV is Invitel hálózaton)
-
zichie
senior tag
Alapjáraton 4 digi mobil volt a nevemen és ebből maradt egy, mert a többire nem volt már szükség, ezért is írtam, hogy szerintem külön a vezetékes telefont is le lehet mondani, elvégre átszerződés nélkül maradt 1 digi mobil a nevemen. Viszont a net módosítás biztos átszerződéshez van kötve, mert az már módosítás és nem lemondás.
Sajnos én is érintett vagyok, de a vezetékes telefont nem akarom lemondani, mert van, aki a családból használja és hálózaton belül akár több 200-300 percet is beszél havonta. A net lefelé módosításán én is gondolkoztam, de ha eleve nem lehet átszerződés nélkül, akkor marad a D FIX NET 1000 (FTTH). Ha lejjebb lehetett volna menni, akkor csak 1000 forinttal lenne a jövőben olcsóbb, azaz 11490 helyett 10490, ami így is drága a 6880-hoz képest.
Ami a netet illeti itt csak Telekomnak lenne még optikája, de az nem igazán alternatíva. Nekem eddig a Digi (One) volt a legjobb minőségű, legstabilabb otthoni netem. Fontos a távoli elérhetőség, ami itt teljesen korlátozás mentes. Itt nincs CF probléma, mint a Telekomnál. A Yettel jövőbeni vezetékes netjét még nem ismerem, nem is olvastam róla tapasztalatokat (a jövőből
) netes fórumokon, facebook csoportokban, így nem váltanám le a biztosat a bizonytalanra. Az exDigi tv minősége már határeset, mert ugye szinte minden agyon van tömörítve, de cserébe kényelmet és szabadságot ad, hogy a csatornák nagy része kódolatlan, de a maradék is "enyhén" kódolt. -
Dragon3000
nagyúr
Nekem is digi mobil volt a mostani 6880 forintos csomag mellé. A mobilt még lemondani sem kellett, mert átvittem a számom számhordozással a yettelhez. Az 50-es számomra szükségem volt, mert mindenki azt ismeri, mindenhol azt adtam meg.
Úgy tudom, hogy vezetékes telefon esetében is működik a számhordozás, azaz van esély arra, ha valaki meg akarja szüntetni (átszerződés nélkül) a vezetékes telefont, akkor számhordozással átviszi egy másik szolgáltatóhoz (ahol nincs hűség), majd ott le is mondja a szolgáltatást. Maximum egy hónapot fizet ki az másik szolgáltatónak.Alapjáraton 4 digi mobil volt a nevemen és ebből maradt egy, mert a többire nem volt már szükség, ezért is írtam, hogy szerintem külön a vezetékes telefont is le lehet mondani, elvégre átszerződés nélkül maradt 1 digi mobil a nevemen. Viszont a net módosítás biztos átszerződéshez van kötve, mert az már módosítás és nem lemondás.
-
Geth
veterán
-
Voice24
őstag
hello.
par napja csereltek nalam box -ot, a regebbi voda logos fekete lapos boxot csereltek az ujabb onebox pro -ra (nem a sound -os!), es igazabol van egy soundbar -om ami eddig ment - a regi box -al, viszont most meg nem.
esetleg talalkozott mar valaki ezzel? van valami otlet ra?
koszi elore is.Hogyan vannak összekötve a készülékek? (tévé-box-soundbar)
Nálam is Minibox Pro van, közvetlenül a soundbarra van kötve, gond nélkül működik. -
zichie
senior tag
Igaz digi mobil volt, abból tudtam úgy lemondani, hogy nem szeződtem át one-ra, ezért is írtam, hogy szerintem a telefont le lehet mondani, viszont a net módosítást nem hiszem, hogy engednék, ott már kell az átszerződés, amivel meg lehet nem lenne olcsóbb.
Nekem is digi mobil volt a mostani 6880 forintos csomag mellé. A mobilt még lemondani sem kellett, mert átvittem a számom számhordozással a yettelhez. Az 50-es számomra szükségem volt, mert mindenki azt ismeri, mindenhol azt adtam meg.
Úgy tudom, hogy vezetékes telefon esetében is működik a számhordozás, azaz van esély arra, ha valaki meg akarja szüntetni (átszerződés nélkül) a vezetékes telefont, akkor számhordozással átviszi egy másik szolgáltatóhoz (ahol nincs hűség), majd ott le is mondja a szolgáltatást. Maximum egy hónapot fizet ki az másik szolgáltatónak. -
Dragon3000
nagyúr
Igaz digi mobil volt, abból tudtam úgy lemondani, hogy nem szeződtem át one-ra, ezért is írtam, hogy szerintem a telefont le lehet mondani, viszont a net módosítást nem hiszem, hogy engednék, ott már kell az átszerződés, amivel meg lehet nem lenne olcsóbb.
-
Toth_Jani
őstag
Gondolom a kártyát a modulból nem cibáltad ki és eddig jó volt, igy lehet hogy a modul nem érintkezik rendesen. Vagy éppen megpróbálhatod megtörölni a kártya érintkezőit is.
Néha nálam is ír ilyet, de egy újraindítás után már jól működik, ez nálam a bekapcsológomb nyomva tartása 5 mp-ig. -
kabelmania27
Topikgazda
Az egy jófajta osztó. Ellenőrizd, hogy az osztó in bemenetére van-e kötve a lakásba bejövő kábel és nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
Nézd meg, hogy a modul megfelelően van-e behelyezve a tévébe illetve a modulban a kártya jó irányban van-e. -
Balmadi66
csendes tag
Szia!
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés. Amennyiben leírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek kitudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.Szia! Az osztó felírata ashendge tvc-1000-2wn 5-1000 Mhz -3,5 dB out. Csak a közszolgálati csatornák nézhetők a mediacarddal, a többi csatorna esetén hibaüzenet jelenik meg: CI+ modul nem található, az intelligens kártya rosszul van behelyezve.
-
cocka
veterán
Egyszerű, kiveszed a CI modult/kártyát. Ez akkor nem volt igaz egyedül, amikor analóg időben megpiszkálták a szinkron jelet bizonyos kódolásoknál (HBO, változó volt melyik táraság mit használt).
De nincs benne semmi. Se modul, se kártya. Tehát amit azon látok, az kizárólag a kódolatlan kínálat.
-
szaboi6512
addikt
-
.tnm
addikt
Szerintem a telefont engedik lemondani váltás nélkül is, viszont kisebb netet biztos nem fognak engedni átszerződés nélkül. De ez ügyben egyszerűbb megkérdezni a szolgáltatót.
Igazából tapasztalatra lennék kíváncsi, hogy valaki módosított-e exdigi szerződést, amióta beolvadt a one-ba.
-
garga pista
Topikgazda
-
cocka
veterán
Teletext se volt soha kódolt. Ahol (még) van, műholdon is mind olvasható, legyen az bármilyen kódolású.
Az fura, nekem Technistar K2-n nem jöttek be a kódoltakon a teletextek, csak a német csatornákon.
Bár most így hirtelen emlékezetből nem tudok olyan csatornát írni, ahol van teletext, nem német és a csatorna kódolt.
-
Lord255
csendes tag
hello.
par napja csereltek nalam box -ot, a regebbi voda logos fekete lapos boxot csereltek az ujabb onebox pro -ra (nem a sound -os!), es igazabol van egy soundbar -om ami eddig ment - a regi box -al, viszont most meg nem.
esetleg talalkozott mar valaki ezzel? van valami otlet ra?
koszi elore is. -
Dragon3000
nagyúr
(Exdigi) Az augusztus 1-i áremelés kapcsán, felmerült apámban, hogy a soha nem használt vezetékes telefont lemondaná. Igazából a FTTH1000-et se használják ki (anno még a digi cserélte le a lakásba jövő lan és koax-ot, teljesen ingyen, és automatikusan tették az egyetlen FTTH csomagba, változatlan áron).
A kérdéseim:
- illetve lehet-e kisebb vezetékes internetre átállni exdigi hálózaton?Vagy ha bármit is próbál módosítani a szerződésen, akkor nem fogják hagyni, hogy ezzel is kényszerítsék egy új one csomagra átállásra (ami az igényeikhez természetesen rosszabb)?
Szerintem a telefont engedik lemondani váltás nélkül is, viszont kisebb netet biztos nem fognak engedni átszerződés nélkül. De ez ügyben egyszerűbb megkérdezni a szolgáltatót.
-
.tnm
addikt
A kérdéseim:
-
garga pista
Topikgazda
Az EPG soha nincs kódolva. Az minden csatorna műsorát mutatja. Legszebb, hogy pl. egy-két német csatornán a teletext sincs kódolva, pedig elvileg annak is kódoltnak kéne lennie.
Az egy kódolatlan promócsatornát kihagytad. Ha jól láttam most éppen a History HD van "nyitva".
Ezelőtt közvetlenül meg a Viasat2 volt nyitva 3 hónapig.
Teletext se volt soha kódolt. Ahol (még) van, műholdon is mind olvasható, legyen az bármilyen kódolású.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok! A következő a problémám. TV csere után az eddigi, még upc mediacardom telepítettem az új samsung tévémen, de úgy tapasztaltam, hogy nem minden csatornát ismer fel. Csak Duna TV , M1, M2, M4sport, M5, a többi előfizetett csatornát pedig nem. TV premium előfizetéssel rendelkezem. A régi tv esetében nem volt ilyen gond. A műsorújságban viszont minden előfizetett csatorna szerepel. Előre is köszi a segítséget. Mindkét tv Samsung
Szia!
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés. Amennyiben leírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek kitudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
Toth_Jani
őstag
Sziasztok! A következő a problémám. TV csere után az eddigi, még upc mediacardom telepítettem az új samsung tévémen, de úgy tapasztaltam, hogy nem minden csatornát ismer fel. Csak Duna TV , M1, M2, M4sport, M5, a többi előfizetett csatornát pedig nem. TV premium előfizetéssel rendelkezem. A régi tv esetében nem volt ilyen gond. A műsorújságban viszont minden előfizetett csatorna szerepel. Előre is köszi a segítséget. Mindkét tv Samsung
Készülék csere után a kártya regisztrálja magát az új TV-hez, ezt nálam ki is írta.
Bekapcsolt állapotban várni kell 3-45 percet, de gondolom már nálad is rendbe jött. -
joergie
őstag
sziasztok.
one tv lejátszással kapcsolatban akadt problémám.
egy lg c4-es oled böngészőjéből faszán megy is. android telón appból is
de most van egy android 14es kivetítőre sehogy se tudom felvarázsolni. böngészőből appot akar installálni(desktop mode-ban is), appot nem engedi play storeból, mert nem alkalmas, a telót meg nem engedi rátükrözni.
Van erre megoldás?akkor kérdezem úgy, hogy van e olyan böngésző a playstore-ban, ami kellőképp elrejti a készülék identitását az adott honlap(one-tv.hu) elől.
-
cocka
veterán
Az EPG soha nincs kódolva. Az minden csatorna műsorát mutatja. Legszebb, hogy pl. egy-két német csatornán a teletext sincs kódolva, pedig elvileg annak is kódoltnak kéne lennie.
Az egy kódolatlan promócsatornát kihagytad. Ha jól láttam most éppen a History HD van "nyitva".
Ezelőtt közvetlenül meg a Viasat2 volt nyitva 3 hónapig.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Itt találsz segítséget:
Mediacard használati útmutató
Mediacard beüzemelés, hibaelhárítás -
Balmadi66
csendes tag
-
cocka
veterán
-
woodworm
veterán
Itt a legújabb szivatás. Volt direktes előfizetés.
Sportműsorokban jelenik meg véletlenszerűen, van, hogy riport közben .
-
bolic
őstag
Érdekességképpen kikapcsoltam francba az IPv6-ot a saját routeren, egyből máris azonnal kapcsolódik a wifit a mobiltelefonomon. Torrent enkóron és bithumen-en még mindig nem azonnal tudtam tölteni a torrenteket, elakadt letöltést mutatott eddig kb. 5 percig.

-
kezo0
addikt
-
nicu71
addikt
Ez amit felajánl a tv, sokszor a lent írt HDMI-CEC vezérlés lenne (Samsung Anynet+nak hívja, többi márkánál is van mindenféle fantázianév.)
Egyik ismerősömnél teljesen véletlenül foci vb nézése közben inviteles boxra , távirányítóra lettem figyelmes.Ez meg mi?Hogy lehetséges ez? Emberünk technikai analfabéta,de mit mondjak neki?
-
Bile Demon
őstag
Szia!
1270-es számon az ügyfélszolgálat tudja a modemet átállítani bridge módba, ezután a routered oldalán kell a PPPoE kapcsolatot beállítani, ehhez szükséged lesz az előfizetői szerződésen található felhasználónévre és jelszóra.Köszi szépen az infót! Lehet, hogy átrakatom Bridge módba.
Bridge módban a Huawei WiFi-je hogy viselkedik? (tiltódik, vagy elérhető azon is modem WebGUI-ja / lehet ott is PPPoE kapcsolódni?)Csak nem hagyott nyugodni.
Ezt az "Accessibility Mode"-ot OFF-ra téve és úgy bejelentkezve, visszaállt az eredeti felállás:
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Ma kötötték be az optikai netet. One, ex Digis terület.
Huawei HG8147X6-10 eszköz. Sebesség OK (930/325).
Saját routert szeretnék használni (vpn miatt).Megismerkedtem a Huawei menüjével, volt basic nézet, advanced nézet, elég jól nézett ki, tudott mindent, ami csak kell. Még kicsit rá is csodálkoztam, mennyi mindent lehet. Aki nem informatikus az biztos el tudná rontani az egészet...
Az volt a terv, hogy egyszerűen DMZ-be teszem a mögötte lévő saját eszköz IP címét. Előbb beállítottam a Mikrotik routert. Aztán amikor visszamentem a Huawei-be, hogy beállítsam, akkor már egész más nézet fogadott, nem lehet semmit állítani. System info/reset/WiFi settings van csak. Semmi DMZ, port forward stb. beállítás.
A Restore configra nem nyomtam rá. Lenne egyáltalán értelme? Utána ismét előjön az advanced nézet, vagy kár vele vesződni, mert úgyis felülírják a beállításaim?
Szia!
1270-es számon az ügyfélszolgálat tudja a modemet átállítani bridge módba, ezután a routered oldalán kell a PPPoE kapcsolatot beállítani, ehhez szükséged lesz az előfizetői szerződésen található felhasználónévre és jelszóra. -
Bile Demon
őstag
Sziasztok!
Ma kötötték be az optikai netet. One, ex Digis terület.
Huawei HG8147X6-10 eszköz. Sebesség OK (930/325).
Saját routert szeretnék használni (vpn miatt).Megismerkedtem a Huawei menüjével, volt basic nézet, advanced nézet, elég jól nézett ki, tudott mindent, ami csak kell. Még kicsit rá is csodálkoztam, mennyi mindent lehet. Aki nem informatikus az biztos el tudná rontani az egészet...
Az volt a terv, hogy egyszerűen DMZ-be teszem a mögötte lévő saját eszköz IP címét. Előbb beállítottam a Mikrotik routert. Aztán amikor visszamentem a Huawei-be, hogy beállítsam, akkor már egész más nézet fogadott, nem lehet semmit állítani. System info/reset/WiFi settings van csak. Semmi DMZ, port forward stb. beállítás.
A Restore configra nem nyomtam rá. Lenne egyáltalán értelme? Utána ismét előjön az advanced nézet, vagy kár vele vesződni, mert úgyis felülírják a beállításaim?
-
boborján2
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Én ONE, ex UPC előfizető vagyok és a Plex mindig működött, igaz pár hónapja Emby-re cseréltem, mert ha elmegy a net akkor a Plex leáll.
Például ma is 15-16 óra között nem volt internet miközben a TV a Koax kábelen gond nélkül működött. (vagyis a jel megvolt.) -
boborján2
őstag
Szolga eszköz lett cserélve? Vagy a meglévő resetelve?
Ha igen ,akkor nyilván konfogolni kellene.
Plex szervernek fix belső port,port nyitas ...stb... -
eisento
addikt
Sziasztok!
Ismerosom eddig digis ugyfel volt boldogan hasznalta a plex-et leszerzodott a one-al azota plex nem mukodik neki. Van valami megoldas ra? Huawei eszkoze van neki. Elore is koszonom.
-
joergie
őstag
sziasztok.
one tv lejátszással kapcsolatban akadt problémám.
egy lg c4-es oled böngészőjéből faszán megy is. android telón appból is
de most van egy android 14es kivetítőre sehogy se tudom felvarázsolni. böngészőből appot akar installálni(desktop mode-ban is), appot nem engedi play storeból, mert nem alkalmas, a telót meg nem engedi rátükrözni.
Van erre megoldás? -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
77 colos LG OLED evo AI C5 4K Smart TV-t vettem.
One tv előfizetésem van (korábban digi)
CI modullal megy
Olyan problémám van, hogy bekapcsolom valamelyik tv adást és kb 15 másodpercenként 1-1 másodpercre megáll a közvetítés és a hang is.
Csak tv adásnál akadozik. Youtube vagy netflix jómit rontottam el?
Vedd ki a CI modult és nézd meg úgy is akadnak a csatornák? Van jópár, ami jön a modul nélkül is. Ha így is akad, akkor a jelszint gond van, az is lehet a koax kábel megtört vagy a dugó nem érintkezik jól, mozgasd meg a kábelt-csatlakozót ami a tv-be megy óvatosan.
-
pjen
félisten
Sziasztok!
CI modullal megy
Olyan problémám van, hogy bekapcsolom valamelyik tv adást és kb 15 másodpercenként 1-1 másodpercre megáll a közvetítés és a hang is.
Nekem hasonló.hibaval most cseréltek egy 43" os qledet. Igaz áramtalanítás mindíg megoldotta. Nálam boxal csinálta.
-
kezo0
addikt
De a mediaklikken vissza tudod nézni
Lebutított minőségben...
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
CI modullal megy
-
Mr K
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
17900 - 17801
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
ötni, egyszerűen csak kiváncsi voltam.
3 db van nálam (meg nagy átlagban is annyi van mostanság az újakon), gyorsan elfogy ha van konzol, PC, stb.
(de amugy en is gondoltam erre, mert tenyleg bosszanto, hogy ki - be kell kapcsolni.. :<)

Dr Bubo