-
17700 - 17601
18596 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
-
INGJOKE
veterán
Nah megjött nekem is a számlalevél. Én is full 2019-es csomagban vagyok.
-
INGJOKE
veterán
-
nfsu17
veterán
-
qqcqqc
őstag
-
Geth
veterán
-
nfsu17
veterán
Fizetnék az One app-ban, erre ez fogad: [kép]

Mi a próféta szakálláért kell uan azt a kártyát, évente megadni?
Ez mitől véd meg? Ha van Simple, akkor ott kell vele ugri bugrizni, vagy újra bepötyögni a k..adatokat.
Sztm senki sehol nem ad meg szívesen ilyen adatokat, ha nem kell.
Telekom app valahogy meg tudta ezt oldani. [kép]
2x katt, oszt fizetve.Évek óta Revoluttal fizetem weben, az exdigis one-s rendszer alatt is. Azt hiszem simple payre irányít át engem (vagyis én kérem így). Sose kellett újraregizni.
ha ez app, akkor nézd meg weben -
skroy
senior tag
-
INGJOKE
veterán
-
kisapa
őstag

Ez mitől véd meg? Ha van Simple, akkor ott kell vele ugri bugrizni, vagy újra bepötyögni a k..adatokat.
2x katt, oszt fizetve.Lehet az a baj, hogy revolut kártyát használsz. Érdekes nekem azóta sem kérte.
-
Bubaaa
senior tag
Webes felületen működik az apple pay. Én mindig úgy fizetem be.
-
Dragon3000
nagyúr

2x katt, oszt fizetve.Én simple-t használom, azon belül is ott az apple pay lehetőség.
-
Noxy
veterán

2x katt, oszt fizetve. -
Borisz76
nagyúr
-
skroy
senior tag
-
INGJOKE
veterán
-
zzola
titán
Sehol.
Árat emelnek és ennyi.
Nem tesznek exdigiseket ki az utcára, boxot se tolnak rájuk...Még!
Amiről megy a diskurzus, hogy bármikor át lehet menni one-s fiókba, de onnantól lesz box ésvagy CAM.
Meredek lenne, ha többtízezer üf lerohanná az üzleteket boxokért, vagy a szerelők szórnák ki őket házhoz. Ezt egy hónap alatt nem lehet végig vinniIdővel mindenkinek lesz/kell box/CAM. Vége lesz az egy előfizetési díjért 4 TV-n való tévézésnek.
-
nfsu17
veterán
Én is megkaptam az értesítést a változásokról. Jelenleg 6880 a számlám. D-fix 2019
Viszont lehet nekem kerülte el a figyelmem, de én sehol nem látom hogy írnák a tv mellé a kütyüt,vagy kártyát..Van egy ilyen mondat:
"A fent jelzett változásokon túl a korábbi szolgáltatását Ön változatlan feltételekkel veheti igénybe."És egy ilyen:
"Teendők
A fenti változások a megjelölt dátumtól kezdődően automatikusan életbe lépnek."Tehát nekem ebből az jön le, hogy küldik az emelt számlát, és ennyi. Hol írnak arról hogy a szolgáltatás igénybevételéhez kell a box?
Sehol.
Árat emelnek és ennyi.
Nem tesznek exdigiseket ki az utcára, boxot se tolnak rájuk...Még!
Amiről megy a diskurzus, hogy bármikor át lehet menni one-s fiókba, de onnantól lesz box ésvagy CAM.
Meredek lenne, ha többtízezer üf lerohanná az üzleteket boxokért, vagy a szerelők szórnák ki őket házhoz. Ezt egy hónap alatt nem lehet végig vinni -
Bubaaa
senior tag
Én is megkaptam az értesítést a változásokról. Jelenleg 6880 a számlám. D-fix 2019
Viszont lehet nekem kerülte el a figyelmem, de én sehol nem látom hogy írnák a tv mellé a kütyüt,vagy kártyát..Van egy ilyen mondat:
"A fent jelzett változásokon túl a korábbi szolgáltatását Ön változatlan feltételekkel veheti igénybe."És egy ilyen:
"Teendők
A fenti változások a megjelölt dátumtól kezdődően automatikusan életbe lépnek."Tehát nekem ebből az jön le, hogy küldik az emelt számlát, és ennyi. Hol írnak arról hogy a szolgáltatás igénybevételéhez kell a box?
-
NoOne1976
őstag
Ez az augusztusi emelés csak az exDigisekre vonatkozik? Vagy az exUpc/Vodafone ügyfelekre is. Mert ott is van mindenféle csomagár a múltból, főleg aki a Upc ideje óta nem váltott csomagot. (Akkor még az ügyfélszolgálaton is lehetett alkudozni.)
-
Sofian
őstag
A TV és a net 2019-es nálunk és nem jött még ilyen levél. Kíváncsi leszek...
-
garga pista
Topikgazda
Ugyanaz a jel jön be mint amit most kapsz. Csak a One előfizetésben több csatorna van (lásd a weblap csatorna listáját). A jövőben meg kódolni fogják az összeset majd.
-
INGJOKE
veterán
Itt se kell feltétlen box, kérhetsz kártyát is.
Az mondjuk jónak hangzik, bár az is 10 év visszalépés nekem a mostani képest. (Akkor volt utoljára ilyen kártyám a Tarr-tól) 🙂
-
Gyurka6
őstag
-
boborján2
őstag
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Ugyan nem engem kérdeztél, azonban nekem egy 2011-es van, egy üres sfp porttal.
Azzal ki tudnám váltani a szolga boxot, ami jelenleg csak optika/utp átalakítás miat fogyasztja az áramot. -
keki1977
csendes tag
Ugyanígy, csak kapsz CI modult vagy boxot (max 3at). Ha meg akarod tartani a jelenlegi felállást akkor CI modult kérj. Analógot folyamatosan kapcsolgatják le, ahhoz a tv-hez box fog kelleni.
Köszönöm!
Ha jól értem, a DVB-C-n kódolva jön a jel, ezért kell a tv-be bedugni egy CI modult, vagy kérni egy boxot. A CI modulnak nincs havidíja? A CI-re is vonatkozik a max. 3 db? -
Varszegig
veterán
Nekem a számlán D Fix Net 1000 - FTTH 2022 van, amiről csak annyi van az ÁSZF-ben, hogy: "D FIX NET 1000 – FTTH (korábban D FIX NET 1000 – FTTH 2022), (...) e-Pack kedvezményének mértéke 670 Ft-ról 1 000 Ft-ra módosul". Ami ugye azt is jelenthetné, hogy minden megy tovább csak több e-packal, de azért nem vagyok ilyen optimista. Ismerve a One káoszt, valamikor szerintük D FIX NET 1000 – FTTH lett belőle, csak a számlán nem sikerült ezt átjavítani. Viszont ennek ellentmond, hogy a számlán a netre 5840 Ft szerepel, ilyen díj meg nincs az ÁSZF-ben csak olyan hogy 8760 helyett 7990 lesz.
Nincsenek illúzióim, az eddigi összesen 9070 helyett 11500 lesz a számla, csak ezt is olyan one-osan sikerült megoldani. Amúgy meg akkor megy a levesbe a tv, meg a telefon, és ha a yettel ad valami jó vezetékes ajánlatot, akkor a net is. -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
Én is megkaptam a csomagösszevonásról és áremelésről szóló PDF-et, jelenleg D FIX NET 1000 FTTH 2019 internetem van, tv-vel és telefonnal. Félrevezető a megfogalmazás, mert ez a csomag konkrétan nincs benne ebben az ÁSZF változásban, de lehet, hogy valamelyik korábbi ÁSZF-ben már egységesítették a megnevezést. Mindenesetre kivárok.Amitől viszont félek, hogy ha csomagot váltanék, akkor kapok egy másik modemet, ami a jelenlegi tv-s felállást borítja. Most ugye bejön az optika a ZTE ONT-be, abból kijön a koax kábel a lakás koax hálózatára, így minden szobában van DVB-C és analóg jel is (kövezzetek meg, de van még egy olyan LCD tv-nk, ami nem tud DVB-C-t, ezért az analóg jelet használja
). Bár az analóg jel megszűnése nem lenne akkora érvágás, azt nem szeretném, ha tv-nként kellene egy doboz plusz pénzért. Hogy néz ki ez az új modemmel?Ugyanígy, csak kapsz CI modult vagy boxot (max 3at). Ha meg akarod tartani a jelenlegi felállást akkor CI modult kérj. Analógot folyamatosan kapcsolgatják le, ahhoz a tv-hez box fog kelleni.
-
keki1977
csendes tag
Sziasztok!
Én is megkaptam a csomagösszevonásról és áremelésről szóló PDF-et, jelenleg D FIX NET 1000 FTTH 2019 internetem van, tv-vel és telefonnal. Félrevezető a megfogalmazás, mert ez a csomag konkrétan nincs benne ebben az ÁSZF változásban, de lehet, hogy valamelyik korábbi ÁSZF-ben már egységesítették a megnevezést. Mindenesetre kivárok.Amitől viszont félek, hogy ha csomagot váltanék, akkor kapok egy másik modemet, ami a jelenlegi tv-s felállást borítja. Most ugye bejön az optika a ZTE ONT-be, abból kijön a koax kábel a lakás koax hálózatára, így minden szobában van DVB-C és analóg jel is (kövezzetek meg, de van még egy olyan LCD tv-nk, ami nem tud DVB-C-t, ezért az analóg jelet használja
). Bár az analóg jel megszűnése nem lenne akkora érvágás, azt nem szeretném, ha tv-nként kellene egy doboz plusz pénzért. Hogy néz ki ez az új modemmel? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
A net nekem is a 2019-es bár nem találtam a kukában sem számlát, ahol meg tudnám nézni, de 6880-at fizetek én is, akkor csak tv-t kell lecserélni? A vezetékes telefont csak az ár miatt raktuk be, sose volt készülékük se, nem is akarok vezetékes telefont látni elég a céges ip telefon.
Létezik olyan szolgáltató még, amihez nem kell semmilyen box, csak egy kábel a tv-hez, mint itt? Itt se kell feltétlen box, kérhetsz kártyát is.
-
INGJOKE
veterán
A net nekem is a 2019-es bár nem találtam a kukában sem számlát, ahol meg tudnám nézni, de 6880-at fizetek én is, akkor csak tv-t kell lecserélni? A vezetékes telefont csak az ár miatt raktuk be, sose volt készülékük se, nem is akarok vezetékes telefont látni elég a céges ip telefon.
Létezik olyan szolgáltató még, amihez nem kell semmilyen box, csak egy kábel a tv-hez, mint itt? -
trec12
addikt
-
pinnacle
nagyúr
Ha telefonon keresnének akkor kérd egyből az ügyfélmegtartót. Vagy te is hívhatod őket, azt hiszem témaösszefoglalóba is benne van hogy lehet, de a forumba visszakeresve biztosan.
Ha nincs rendes konkurencia a címeden akkor viszont nem biztos hogy megkaphatod jobb/korábbi áron még az ügyfélmegtartótól sem.
Köszi Noxy, Lacccca87!
Internet drága. Kellene valakit találni, akinek a Cserkészflottában van a száma, úgy be lehet lépni. Ők is a One-nál vannak. 4407Ft a korlátlan net az EU-ban is.
Persze SIM kártyás router is kell. Egyébként nem lenne jobb a cégeknek is ha mobilnetet adnának? Gondolom sokkal drágább a vezetékes net kiépítése. -
Jim74
nagyúr
Köszi
, nem az egész szerződést mondanám fel csak a har9m szolgáltatásból kettőt. -
Jim74
nagyúr
-
Calogero
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Továbbá, a One Magyarország 2026. augusztus 1-jét követően, az új szolgáltatását és annak a havi díját tartalmazó első számlája kézhezvételétől számított további 45 napot biztosít arra, hogy azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül felmondja
Előfizetői Szerződését. -
ferob
őstag
A D-Ügyfélkapu weboldalán való belépés után a Meglévő szolgáltatások menüpont alatt megtekinthető, hogy július 1-jétől melyik csomag mennyibe fog kerülni.
-
RoyBatty
aktív tag
Max 8 napot számlázhatnak a rendes felmondástól.
-
Jim74
nagyúr
Megvárom az agusztusra vonatkozó számlát és, ha nem tetszik beviharzok az ügyfélszolgálatra és mondom le a szolgáltatásokat.
Egyébként ha bemegyek lemondani, akkor mennyi az úgymond lemondási idő, tehát a nyilatkozattételtől még hány napot számláznak? -
RoyBatty
aktív tag
-
trec12
addikt
Valóban nem szerepel a mi 2019-es csomagunk sehol, viszont minden jel arra utal, hogy azt is bele kell érteni a változásba. Kitartunk a végsőkig.
Másnem augusztus 1-ig.
-
RoyBatty
aktív tag
-
Jim74
nagyúr
-
Geth
veterán
és egy mobilnet backupnak kell,
Egy B818 azért alap nem? Vagy valamilyen 5G-s asztali cucc.
Van felvétel, visszanézés
Igen, ahol hagyják. Aréna4 egyes műsorai jó példák arra, hogy milyen az, amikor egy csatornán felvehetsz, visszanézhetsz, újrakezdhetsz stb... miközben a legtöbb műsoruknál se felvétel, se visszanézés, se újrakezdés, csak élőben nézheted azt kész.
Mobilnet: ~13 év alatt talán volt 4x2 óra kiesés, elég volt a mobilt rápöttyinteni usb-re. Ha nagyon kellene be is fáradhatok, nem a világvége. Amíg ez a trend nem változik, addig erre felesleges extra kütyü.
-
garga pista
Topikgazda
Pontosan így, ahogy írtad. Nyilván nem minden user tudja felmérni magának, de azért ne nézzen hülyének az üfszolgálat mindenkit
-
RoyBatty
aktív tag
-
nfsu17
veterán
Minket egy nő egyszer át akart csábítani, mondogatta a netet, hogy marad a sebesség, marad a tévé, csak kártyák kellenek hozzá, stb stb. De mondom most van ám vez. telefon is, az gondolom nem lesz.
Erre azt mondta, de az is marad.
Szvsz nem lett volna annyival drágább, mint amit jósoltam első körben, de nem volt kedvem váltani, így még maradtunk -
cocka
veterán
22Mbites feltöltési sebesség ex Vodafone és ex Digi koaxterületen van, nálad ftth azaz optika van ott nem ezek a feltöltési sebességek vannak.
És akinél Digi is meg Vodafone is egyszerre volt jelen, egyik koaxon, másik optikán, az ex-mis? LOL
-
cocka
veterán
Modem ellen nem erőlködnének, ha valóban egy buta eszközt adnának, de abból nem egy hitvány alsópolcosat. A legtöbb érvem az hogy plusz áramfogyasztó és igen személy szerint zavar, hogy nem használhatok saját eszközt. Látom, hogy téged ez zavar, sajnálom deal with it
De hogy tovább fejtegessem: Ha csak egy buta modemet adnának, nem kellene végig menni azon a tortúrán, hogy ha hibajegyet adok le, visszakapcsoltatni router módba az ő eszközüket, átdugni oda legalább a PC-t, konstatálni hogy nem nálam van a hiba majd vissza az egész. (És anno ADSL-en is ki tudták mérni, hogy a modemig jó-e a vonal, gondolom nem atomfizika lenne ez optikán sem.). Főleg most, hogy meg van szüntetve az online felület még jobb, mert csak telefonon tudod kérni az átkapcsolást.visszakapcsoltatni router módba az ő eszközüket, átdugni oda legalább a PC-t
És számított ez érdemben valaha is valamit, hogy átdugdosol meg visszakapcsoltatsz? Gondolom a problémáid megoldása szempontjából semmit. De legalább feleslegesen dolgoztatott az ügyfélszolgálat.

-
garga pista
Topikgazda
-
boborján2
őstag
és egy mobilnet backupnak kell,
Igen, ahol hagyják. Aréna4 egyes műsorai jó példák arra, hogy milyen az, amikor egy csatornán felvehetsz, visszanézhetsz, újrakezdhetsz stb... miközben a legtöbb műsoruknál se felvétel, se visszanézés, se újrakezdés, csak élőben nézheted azt kész.
Attól függ ki mennyit áldoz erre.
Nálam a mobilnet úgy néz ki ,hogy bekapcsolom a teló a hotspotot és kész. Ettől több számomra nincs benne.
De ha egy nyakkendős vezető lennék, ahol megall a föld a forgásban ha megszakad egy video konferencia , akkor ettől combosabb megoldás kellene.
A sport közvetítéseket jellemzően nem lehet sem rögzüteni,sem visszanézni. Valszeg túl sok pénzük van benne ahhoz ,hogy ezt lazábbra engedjék.
Ha kell marad a szürke zóna házi barkács rögzítés. -
garga pista
Topikgazda
A lényeget (megint) sikerült megfogni. A netes, smart home cuccok vanak rákötve (ONT, router, switch, kamera, Zigbee,stb.). Nyilván nem a szünetmentesből megy hosszabbító mindenhova
-
cocka
veterán
A túlfesz védős elosztó az pont nem fog megvédeni a villámtól.
Viszont ha van ,akkor hogy van vezetékes neted? Mert tudtommal nincs olyan értelmezhető szolgáltató ,aki saját eszközt felenged a hálózatára modemként.
Ha otthoni munkára vagy berendezkedbe , akkor egy vonalas és egy mobilnet backupnak kell, ez a minimum.
Az hogy kell e szolgabox vagy nem ,az egyéni preferencia kérdése
Most azt kondom inkább legyen mint ne legyen.
Ha nálunk lenne one saját kaox-al , nem örülnék a letekert bitrátás kockás képnek. Boxal IP alapon egész kellemes a minőség. Van felvétel, visszanézés , ami gombnyomásra működik és nem nekem kell megoldani saját pénzből,saját eszközökkel.és egy mobilnet backupnak kell,
-
cocka
veterán
Nem is kell megérteni, nyilván nem kell mindent felengedni de megoldható lenne normális keretek között. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi a szolga eszközre, lényegtelen a PT mód, szolga tv boxot se használtam soha eddig és nincs tervben sem. Egyébként van egy 1-2 jó cikk az analóg betárcsázós modem időkből, vmi régi újságból majd beszkennelem és bedobom az egyik topikba, hasonló a témája.
A biztosítást hagyjuk, nem a topik témája, de nem segít rajtam ha napokig nincs net és dolgoznék. Azért is van saját lakásomban szünetmentesre kötve minden, szülőknél meg túlfesz védős elosztók.saját lakásomban szünetmentesre kötve minden
Biztos jó lehet azt kerülgetni, meg biztos kevés helyet foglal.

-
boborján2
őstag
Modem ellen nem erőlködnének, ha valóban egy buta eszközt adnának, de abból nem egy hitvány alsópolcosat. A legtöbb érvem az hogy plusz áramfogyasztó és igen személy szerint zavar, hogy nem használhatok saját eszközt. Látom, hogy téged ez zavar, sajnálom deal with it
De hogy tovább fejtegessem: Ha csak egy buta modemet adnának, nem kellene végig menni azon a tortúrán, hogy ha hibajegyet adok le, visszakapcsoltatni router módba az ő eszközüket, átdugni oda legalább a PC-t, konstatálni hogy nem nálam van a hiba majd vissza az egész. (És anno ADSL-en is ki tudták mérni, hogy a modemig jó-e a vonal, gondolom nem atomfizika lenne ez optikán sem.). Főleg most, hogy meg van szüntetve az online felület még jobb, mert csak telefonon tudod kérni az átkapcsolást.Mögé teszed a saját eszközöd és használod.
-
vpeti22
kezdő
Akinek elég a 250Mbit net és váltani szeretne, ott van még a Flip, mint lehetőség olcsón (Telekom területen).
-
INGJOKE
veterán
Kíváncsi leszek erre. Nálunk van ONE/telekom és ezeknek a cégek előfizetésit áruló kiscégek is. 11430 Ft-ot tuti nem fogok fizetni a netre és a tv-re. A t-nél több csatorna és több hd adóval (egyénként a net is jobb volt digi 600/400, T 800/600) 12.340, ha nem lehet még valamit okoskodni rajta. Még kell elméletben 1720 ft a 15%-os kedvezményhez, de akkor is kb ez az ár lesz, csak kapok még hozzá vmit. Most akkor újból nekiállok figyelni ezt a topicot is, kíváncsi leszek milyen megoldások lesznek. Van nekünk is 2 yettel elfizetésünk, meg céges ONE mobil (szerdától, eddig T volt.) 1000-es net kell és sok tv csatorna, nyilván minél több HD-ba, úgy hogy egyenlőre nem is tudni mi fogja adni az nb1-es bajnokságot. Hűségidőm már rég nincs a One-nál meg gondolom mivel megduplázzák önkényesen a díjat simán leléphetek, ha akarok.
-
zichie
senior tag
22Mbites feltöltési sebesség ex Vodafone és ex Digi koaxterületen van, nálad ftth azaz optika van ott nem ezek a feltöltési sebességek vannak.
Köszönöm az infót. Nekem elég lenne a 250/100 Mbit/s is, bár ez már tényleg a minimum, ez alá nem mennék, főleg upload terén.
-
kabelmania27
Topikgazda
Telekomnál gigaerős optika net 2000 és Telekom TV L
One-nál Optika Gigabit Net (2026, FTTH) és TV Family (2026, DVB-C,FTTx,D3)
Ami még lemaradt hogy lakáson belül mindenképp UTP-t szeretnék (modemig jöhet koax ami a bejárati ajtó fölött van) de onnantól csak UTP lett vezetve a kábelcsatornákba, tehát a TV-ig nem tudnám megoldani hogy koax menjen, csak UTP.Arrafelé van ex Vodafone és ex Digi hálózat is van ezért ha nem szeretnél fúrást 1270-es számon vagy ügyfélszolgálati irodába kérj koaxos bekötést 250/20 vagy 1000/50 csomagra van, utóbbi csomag feltöltési sebessége hamarosan több lesz.
Amennyiben ftth bekötés lesz (koax helyére általában belehet húzni) akkor optika fog bemenni a lakásba 1000/300 vagy 250/100-as csomagot tudsz kérni , az ont-nek van koaxkimenete amin kódolatlan adások vannak mert ott csak a family tv csomag csatornái vannak kódolva, amennyiben boxot kérsz eltudod kerülni a koaxot, ettől függetlenül a koaxon tudod nézni a kódolatlan csatornákat. -
kiskaloz
csendes tag
Szia!
Kikapcsolt IPV6 móddal és modem üzemmóddal általában rendben van a szolgáltatás.
Bekötés után ha megírod hogy milyenek a modem jelszint meg tudjuk írni hogy kell-e szakadástól tartani. Amennyiben leírod hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító bekötve ki tudjuk számolni hogy milyen a bejövő jelerősség. Nincs gond a koax szolgáltatással mert ex Vodafone nagyvárosi területen karbantartás keretében többször szegmentálták a hálózatot ezért kevesebb előfizető van egy optikai node-on (onu) mint 10 évvel ezelőtt és még zajtalanítást is végeztek. Melyik net és tv csomagra szeretnél előfizetni?Telekomnál gigaerős optika net 2000 és Telekom TV L
One-nál Optika Gigabit Net (2026, FTTH) és TV Family (2026, DVB-C,FTTx,D3)
Ami még lemaradt hogy lakáson belül mindenképp UTP-t szeretnék (modemig jöhet koax ami a bejárati ajtó fölött van) de onnantól csak UTP lett vezetve a kábelcsatornákba, tehát a TV-ig nem tudnám megoldani hogy koax menjen, csak UTP. -
kabelmania27
Topikgazda
22 MB/s sajnos nagyon karcsú, így akkor maradok a gigabites netnél, aminek a letöltési részének a töredékét használom, de az upload miatt kell.
Másik szolgáltató a telekom lenne, de ott nem tudom, hogy van-e publikus ipv6 vagy ipv4 cím a távolról elérhetőség miatt. A One (exDigi) esetében mindkettő publikus, ill. az ipv6-ból annyi cím van, ahány eszköz és mind publikus.
@garga pista [link] Nekem megfelelne a 100 MBit/s is, de ez a minimum.22Mbites feltöltési sebesség ex Vodafone és ex Digi koaxterületen van, nálad ftth azaz optika van ott nem ezek a feltöltési sebességek vannak.
-
zichie
senior tag
22 MB/s sajnos nagyon karcsú, így akkor maradok a gigabites netnél, aminek a letöltési részének a töredékét használom, de az upload miatt kell.
Másik szolgáltató a telekom lenne, de ott nem tudom, hogy van-e publikus ipv6 vagy ipv4 cím a távolról elérhetőség miatt. A One (exDigi) esetében mindkettő publikus, ill. az ipv6-ból annyi cím van, ahány eszköz és mind publikus.
@garga pista [link] Nekem megfelelne a 100 MBit/s is, de ez a minimum. -
garga pista
Topikgazda
De hogy tovább fejtegessem: Ha csak egy buta modemet adnának, nem kellene végig menni azon a tortúrán, hogy ha hibajegyet adok le, visszakapcsoltatni router módba az ő eszközüket, átdugni oda legalább a PC-t, konstatálni hogy nem nálam van a hiba majd vissza az egész. (És anno ADSL-en is ki tudták mérni, hogy a modemig jó-e a vonal, gondolom nem atomfizika lenne ez optikán sem.). Főleg most, hogy meg van szüntetve az online felület még jobb, mert csak telefonon tudod kérni az átkapcsolást. -
kabelmania27
Topikgazda
-
garga pista
Topikgazda
Csak akkor tudsz 500-as csomagra váltani ha átszerződsz One csomagra, lehet az a csomag már új előfizetőknek lezárt és csak 250Mbitet kérhetsz, 1270-es számon tudsz érdeklődni.
Szerintem nem engedik, mert ezek már lezárt, nem értékesített csomagok. Mindegy melyik szolgáltató, egyik lezártba se engednek már váltani, csak ami aktuális ÁSZF szerint értékesített/forgalmazott.
@zichie: One-os csomagok esetén a 250 Mbit/s letöltésű az "olcsóbb", de ennek csak 100 Mbit/s a feltöltése. Telekom optikán jobbak a feltöltési sebességek. -
kabelmania27
Topikgazda
zichie ex Digi ftth (optikai) területről ír ezért neki jelenleg 1000/300 van, 500/22-es csomag ex Vodafone és ex Digi koaxterületen érhető el.
-
zichie
senior tag
Csak akkor tudsz 500-as csomagra váltani ha átszerződsz One csomagra, lehet az a csomag már új előfizetőknek lezárt és csak 250Mbitet kérhetsz, 1270-es számon tudsz érdeklődni.
Az a bajom, hogy a One csomagok között nem látok vezetékes telefont, ami - ha nekem nem is, de más családtagnak - kell, így átszerződés nélkül váltanék, ha van rá mód.
-
Euroman
csendes tag
Én is megkaptam a számlával a PDF mellékleteket. Arra nem látok sehol lehetőséget, hogy pl. a D FIX NET 1000 (FTTH) internetes részt visszavetessem 500-asra. Persze ezzel csak 500 forinttal csökkenne a havi díj. Azt nem tudom, hogy az 500-as nethez mennyi a feltöltés, mert én leginkább azt használom ki. Pl. file feltöltés, küldés felhőbe, távolról elérni az otthoni hálózatot (VPN) vagy alkalmanként magasabb bitrátás műholdas jelet (10 és 50 Mbit/s között) stream-elni ismerősnek IP alapon. Most a gigabites nethez 200 MB/s feletti uploadot szoktam mérni, de rövid ideig volt 60 MBit/s is, amikor egy 42 MB/s jelet streamlve az ismerősömnek, ő jelezte, hogy akadozik, szaggat neki VLC-vel. Nekem belső hálózaton nem szaggatott, így az upload-om lehetett kevés.
Szia! Nekem még régi 500-as van, annak a feltöltése 22, azaz huszonkettő. jelenleg ilyen csomag már nincs, csak 250-es, meg 1000-es.
-
kabelmania27
Topikgazda
Én is megkaptam a számlával a PDF mellékleteket. Arra nem látok sehol lehetőséget, hogy pl. a D FIX NET 1000 (FTTH) internetes részt visszavetessem 500-asra. Persze ezzel csak 500 forinttal csökkenne a havi díj. Azt nem tudom, hogy az 500-as nethez mennyi a feltöltés, mert én leginkább azt használom ki. Pl. file feltöltés, küldés felhőbe, távolról elérni az otthoni hálózatot (VPN) vagy alkalmanként magasabb bitrátás műholdas jelet (10 és 50 Mbit/s között) stream-elni ismerősnek IP alapon. Most a gigabites nethez 200 MB/s feletti uploadot szoktam mérni, de rövid ideig volt 60 MBit/s is, amikor egy 42 MB/s jelet streamlve az ismerősömnek, ő jelezte, hogy akadozik, szaggat neki VLC-vel. Nekem belső hálózaton nem szaggatott, így az upload-om lehetett kevés.
-
zichie
senior tag
-
kabelmania27
Topikgazda
Igen, modem üzemmódban a modem szinkronizálás után első három vezetékes eszköz kap ipcímet, negyedik eszköz esetén újra kell indítani a modemet.
Üzemmódváltás előtt is ráteheted csak a saját eszköz ipcíme ne 192.168.0.1 legyen hanem 192.168.1.1 vagy 192.168.2.1, a 0.1-et érdemes kerülni mert ha fw frissítés miatt router módba kerül a compal akkor nem lesz ipcím ütközés. -
boborján2
őstag
Nem is írtam, h villámtól véd. De mivel többször van áramszünet és ezzel együtt lökések is a hálózatban, attól megvédi az eszközöket, ne durranjon el a tápjuk.
Mivel optika van mind a 2 előfizu ponton, így a szolga ONT van, modem módban. De ha egyszer eljutok oda, meg fogom próbálni kiváltani egy SFP+ porttal, exDigi topikban is volt aki meg tudta csinálni.
Van mobilnet, de nem egy álom használni (főleg ha épp behalt város szinten a vezetékes net -> totál bedugul a mobilnet is). A lényeg, a vezetékes előfizetésnél mivel optika van, a legtöbb most a szünetmentes+túlfesz védős elosztó, amivel védeni tudom. Ha bejön a villám, max a kihúzás véd meg (de az se 100%), de a másodlagos hatástól már tud védeni az elosztó.Miért érőlködsz ennyire a szolgáltatói modem ellen?
Légyszi ne az legyen az érv ,hogy "mert utálom" vagy "mert csak". Technikailag mi az amiben a végpontod kifejezetten hátrányt szenved? -
bazsimano
őstag
Szia!
Amennyiben a modem oldalán nincs üzemmódváltás menüpont 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot, utána már át tudod állítani az eszközt bridge módra, illetve a helpdesk ügyintéző is tud üzemmódot váltani de először az ipv6-ot kell kikapcsolni.
Modem üzemmódban 192.168.100.1 címen érhető el a modem oldala, router üzemmódban 192.168.0.1 illetve a másik cimen is belehet lépni.elvileg aktiv a lehetőség, hogy átrakjam modem üzemmódba...ergo csak ott át kell tenni...es utána már rá köthetem a saját routert....igaz?
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Amennyiben a modem oldalán nincs üzemmódváltás menüpont 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot, utána már át tudod állítani az eszközt bridge módra, illetve a helpdesk ügyintéző is tud üzemmódot váltani de először az ipv6-ot kell kikapcsolni.
Modem üzemmódban 192.168.100.1 címen érhető el a modem oldala, router üzemmódban 192.168.0.1 illetve a másik cimen is belehet lépni. -
bazsimano
őstag
Szia!
Kikapcsolt IPV6 móddal és modem üzemmóddal általában rendben van a szolgáltatás.
Bekötés után ha megírod hogy milyenek a modem jelszint meg tudjuk írni hogy kell-e szakadástól tartani. Amennyiben leírod hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító bekötve ki tudjuk számolni hogy milyen a bejövő jelerősség. Nincs gond a koax szolgáltatással mert ex Vodafone nagyvárosi területen karbantartás keretében többször szegmentálták a hálózatot ezért kevesebb előfizető van egy optikai node-on (onu) mint 10 évvel ezelőtt és még zajtalanítást is végeztek. Melyik net és tv csomagra szeretnél előfizetni?Szia!
Most szeretnék majd saját routert beiktatni a compal wifirouter utánra...
mik a teendk?
elegendő modem uzemmodba tenni és aztan kabelt átkötni? vagy van valami egyéb teendő?
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Budapesten 11. kerületben panelba szeretnék internet és TV szolgáltatás bekötni. Az internet szolgáltatás jóval fontosabb lenne, mert azt használom munka és hobbihoz. Valakinek van konkrétan tapasztalata ezen a környéken?
Telekomról rengeteg rosszat olvasok, hogy főképp délután nem töltenek be appok + weboldalak, packet loss, magas ping, lassú letöltés. Hiába van optika.
One-nál Coax lenne, ami szintén nem a legjobb de igazából nekem nem is letöltés számítana, gigabit bőven elég coaxon. Inkább az hogy stabilan betöltsön minden, ne legyen packet loss kábelen, ne legyen magas ping és delay.
Szia!
Bekötés után ha megírod hogy milyenek a modem jelszint meg tudjuk írni hogy kell-e szakadástól tartani. Amennyiben leírod hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító bekötve ki tudjuk számolni hogy milyen a bejövő jelerősség. Nincs gond a koax szolgáltatással mert ex Vodafone nagyvárosi területen karbantartás keretében többször szegmentálták a hálózatot ezért kevesebb előfizető van egy optikai node-on (onu) mint 10 évvel ezelőtt és még zajtalanítást is végeztek. Melyik net és tv csomagra szeretnél előfizetni? -
kiskaloz
csendes tag
Sziasztok!
Budapesten 11. kerületben panelba szeretnék internet és TV szolgáltatás bekötni. Az internet szolgáltatás jóval fontosabb lenne, mert azt használom munka és hobbihoz. Valakinek van konkrétan tapasztalata ezen a környéken?
Telekomról rengeteg rosszat olvasok, hogy főképp délután nem töltenek be appok + weboldalak, packet loss, magas ping, lassú letöltés. Hiába van optika.
One-nál Coax lenne, ami szintén nem a legjobb de igazából nekem nem is letöltés számítana, gigabit bőven elég coaxon. Inkább az hogy stabilan betöltsön minden, ne legyen packet loss kábelen, ne legyen magas ping és delay.
-
garga pista
Topikgazda
Hali!
Jól sejtem, hogy ha egy meglévő Mini (vagy mi a fene a neve) mobilcsomagot módosítok akármilyen másikra, onnantól ugrik a sávos kedvezményem? Jelenleg háromezerakárhányszáz forint a kedvezmény, de szólt a fiam, hogy a körülmények változása miatt kevés lett az eddigi mobilnet.
Számolgattam, lehet, hogy jobban jövök ki, ha vásárolok hozzá megújuló adatot.One mobilszolgáltatások ITT!
-
Voice24
őstag
Hali!
Jól sejtem, hogy ha egy meglévő Mini (vagy mi a fene a neve) mobilcsomagot módosítok akármilyen másikra, onnantól ugrik a sávos kedvezményem? Jelenleg háromezerakárhányszáz forint a kedvezmény, de szólt a fiam, hogy a körülmények változása miatt kevés lett az eddigi mobilnet.
Számolgattam, lehet, hogy jobban jövök ki, ha vásárolok hozzá megújuló adatot. -
garga pista
Topikgazda
A túlfesz védős elosztó az pont nem fog megvédeni a villámtól.
Viszont ha van ,akkor hogy van vezetékes neted? Mert tudtommal nincs olyan értelmezhető szolgáltató ,aki saját eszközt felenged a hálózatára modemként.
Ha otthoni munkára vagy berendezkedbe , akkor egy vonalas és egy mobilnet backupnak kell, ez a minimum.
Ha nálunk lenne one saját kaox-al , nem örülnék a letekert bitrátás kockás képnek. Boxal IP alapon egész kellemes a minőség. Van felvétel, visszanézés , ami gombnyomásra működik és nem nekem kell megoldani saját pénzből,saját eszközökkel.Nem is írtam, h villámtól véd. De mivel többször van áramszünet és ezzel együtt lökések is a hálózatban, attól megvédi az eszközöket, ne durranjon el a tápjuk.
Mivel optika van mind a 2 előfizu ponton, így a szolga ONT van, modem módban. De ha egyszer eljutok oda, meg fogom próbálni kiváltani egy SFP+ porttal, exDigi topikban is volt aki meg tudta csinálni.
Van mobilnet, de nem egy álom használni (főleg ha épp behalt város szinten a vezetékes net -> totál bedugul a mobilnet is). A lényeg, a vezetékes előfizetésnél mivel optika van, a legtöbb most a szünetmentes+túlfesz védős elosztó, amivel védeni tudom. Ha bejön a villám, max a kihúzás véd meg (de az se 100%), de a másodlagos hatástól már tud védeni az elosztó. -
ACE-
addikt
-
boborján2
őstag
Nem is kell megérteni, nyilván nem kell mindent felengedni de megoldható lenne normális keretek között. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi a szolga eszközre, lényegtelen a PT mód, szolga tv boxot se használtam soha eddig és nincs tervben sem. Egyébként van egy 1-2 jó cikk az analóg betárcsázós modem időkből, vmi régi újságból majd beszkennelem és bedobom az egyik topikba, hasonló a témája.
A biztosítást hagyjuk, nem a topik témája, de nem segít rajtam ha napokig nincs net és dolgoznék. Azért is van saját lakásomban szünetmentesre kötve minden, szülőknél meg túlfesz védős elosztók.A túlfesz védős elosztó az pont nem fog megvédeni a villámtól.
Ha nálunk lenne one saját kaox-al , nem örülnék a letekert bitrátás kockás képnek. Boxal IP alapon egész kellemes a minőség. Van felvétel, visszanézés , ami gombnyomásra működik és nem nekem kell megoldani saját pénzből,saját eszközökkel. -
trec12
addikt
Nálunk van a családban One otthoni szolgáltatás és van ott saját néven dolgozói flotta. Ezres kedvezményt jelent havonta. Igaz a szerződés még tavaly novemberben köttetett. Nem tudom ez él-e még most is. (fél év 0 Ft volt cakk-pakk a tv+ezres net, most a 2. fél év 11490-1000, promós kedvezmény volt új területre pár hétig, kizárólag üzletkötőknél)
-
Jim74
nagyúr
Négy számom náluk van, de dolgozói flottás csomagban, nem hiszem, hogy bármi kedvezményt kapnék még.
-
garga pista
Topikgazda
Nem értem ezt a nagy ráfagyást a témára ,hogy egyesek modemnek is saját eszközt akarnak.
Ott a pppoe-pt mód , ha meg nincs akkor DMZ, azt jónapot.Egyébként teljesen megértem ,hogy nem engednek fel random eszközöket a saját hálózatukra.
Sokkal nagyobb stabilitás és biztonság a szolgáltató oldaláról, ha csak az általa hitelesített és jóváhagyott eszközöket engedi fel.A villámot meg ki tudod védeni kétféle módon.
a, megfelelő biztosítás
b, 2db mediakonverter
c, mindkettő egyszerreNem is kell megérteni, nyilván nem kell mindent felengedni de megoldható lenne normális keretek között. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi a szolga eszközre, lényegtelen a PT mód, szolga tv boxot se használtam soha eddig és nincs tervben sem. Egyébként van egy 1-2 jó cikk az analóg betárcsázós modem időkből, vmi régi újságból majd beszkennelem és bedobom az egyik topikba, hasonló a témája.
A biztosítást hagyjuk, nem a topik témája, de nem segít rajtam ha napokig nincs net és dolgoznék. Azért is van saját lakásomban szünetmentesre kötve minden, szülőknél meg túlfesz védős elosztók. -
trec12
addikt
A Yettel szolgáltatására kíváncsi vagyok, de nincsenek nagy reményeim...
Valószínűleg a bundle kedvezményekre fognak menni, Yettel Full. Talán egy bevető akció lehet erősebb....
-
boborján2
őstag
Vagy épp a konkurenciának sincs sok sütnivalója. Épp tegnap kezdem számolni mi legyen a szülőknél az exDigivel, lehet majd hibrid előfizu lesz (több szolgáltatótól jönne a net és tv). Mert itt van Telekom optika és Tarr koax is. T drágább, de a netben jobb feltöltést tud.
A Tarr meg árra pont ugyanannyiért kínálja a legnagyobb tv+net csomagot, mint 08.31-től az exDigi kerülni fog
Csak épp a koaxos net nem vonz az optika után, az ergya feltöltéssel (max 30 Mbps). Mondjuk ha engednék a saját modememet felregisztrálni a CMTS-re vígan kötnénk szerződést, de ugye ez magyarországi telkók szerint az ördögtől való ötlet (pl. Szerbiában simán lehet...) De optikán nyugodtabb az ember a villámlással szemben (volt olyan h nyári viharnál egy egész utcában elgőzölt a réz a koax kábelből). Cserébe a Tarrnál jobb a DVB-C képminőség. Mondjuk a One alsópolcos bitárát nem nehéz lekörözni
Csinálgatok, próbálok vmi értelmes összehasonlító táblázatot csinálni, ha kisül vmi jó belőle majd megosztom itt, megy a pro-kontra, agyalás a konkurenciákkal.
Nem értem ezt a nagy ráfagyást a témára ,hogy egyesek modemnek is saját eszközt akarnak.
Ott a pppoe-pt mód , ha meg nincs akkor DMZ, azt jónapot.Egyébként teljesen megértem ,hogy nem engednek fel random eszközöket a saját hálózatukra.
Sokkal nagyobb stabilitás és biztonság a szolgáltató oldaláról, ha csak az általa hitelesített és jóváhagyott eszközöket engedi fel.A villámot meg ki tudod védeni kétféle módon.
a, megfelelő biztosítás
b, 2db mediakonverter
c, mindkettő egyszerre -
Jim74
nagyúr
Nem biztos, hogy sokan elmennek de arra számítok, hogy sok régi DIGI-s ügyfél lemondja a TV-t és a vezetékes telefont. Én biztosan.
Nekem is 6880-as csomagom van. Még. Az internet önmagában még versenyképes árú marad. (Nálam szerncsére van már Telekom is a régi ViDaNet - jelenleg Kalásznet - hálózatán. Mellette ezerrel optikáznak. Yettel 5G is adott és nemsokára ismert lesz a Yettel optikai ajánlata is.)Szerintem a 6880-asaok közül sokan le fogják mondani a tv-t. A Yettel szolgáltatására kíváncsi vagyok, de nincsenek nagy reményeim...
Igazából kb. egy ezressel fogok többet fizetni. -
garga pista
Topikgazda
Mondjuk ez nem hangzik rosszul, mobilos csomagom a Yettelnél van

-
garga pista
Topikgazda
Vagy épp a konkurenciának sincs sok sütnivalója. Épp tegnap kezdem számolni mi legyen a szülőknél az exDigivel, lehet majd hibrid előfizu lesz (több szolgáltatótól jönne a net és tv). Mert itt van Telekom optika és Tarr koax is. T drágább, de a netben jobb feltöltést tud.
A Tarr meg árra pont ugyanannyiért kínálja a legnagyobb tv+net csomagot, mint 08.31-től az exDigi kerülni fog
Csak épp a koaxos net nem vonz az optika után, az ergya feltöltéssel (max 30 Mbps). Mondjuk ha engednék a saját modememet felregisztrálni a CMTS-re vígan kötnénk szerződést, de ugye ez magyarországi telkók szerint az ördögtől való ötlet (pl. Szerbiában simán lehet...) De optikán nyugodtabb az ember a villámlással szemben (volt olyan h nyári viharnál egy egész utcában elgőzölt a réz a koax kábelből). Cserébe a Tarrnál jobb a DVB-C képminőség. Mondjuk a One alsópolcos bitárát nem nehéz lekörözni
Csinálgatok, próbálok vmi értelmes összehasonlító táblázatot csinálni, ha kisül vmi jó belőle majd megosztom itt, megy a pro-kontra, agyalás a konkurenciákkal.
-
pjen
félisten
Ha telefonon keresnének akkor kérd egyből az ügyfélmegtartót. Vagy te is hívhatod őket, azt hiszem témaösszefoglalóba is benne van hogy lehet, de a forumba visszakeresve biztosan.
Ha nincs rendes konkurencia a címeden akkor viszont nem biztos hogy megkaphatod jobb/korábbi áron még az ügyfélmegtartótól sem.
Lassan nem lesz konkurencia, a ONE felvásárol mindent, a T meg drágább.
-
trec12
addikt
Nem biztos, hogy sokan elmennek de arra számítok, hogy sok régi DIGI-s ügyfél lemondja a TV-t és a vezetékes telefont. Én biztosan.
Nekem is 6880-as csomagom van. Még. Az internet önmagában még versenyképes árú marad. (Nálam szerncsére van már Telekom is a régi ViDaNet - jelenleg Kalásznet - hálózatán. Mellette ezerrel optikáznak. Yettel 5G is adott és nemsokára ismert lesz a Yettel optikai ajánlata is.) -
Lacccca87
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
17700 - 17601
18596 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Bambu Lab X-Filter (HEPA 13 & Carbon Combo Filter) (ÚJ)
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, RX 9070XT 16GB OC,32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Ezüst Használt Felújított - 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s I i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync

ha ez app, akkor nézd meg weben
, nem az egész szerződést mondanám fel csak a har9m szolgáltatásból kettőt.
Gubek-Einste