-
17600 - 17501
18596 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim74
nagyúr
Soha sehol nem adnak kedvezményt meglévő ügyfeleknek.
Ez legtöbbször csak az új ügyfeleknek jár.
Amúgy ha be lépsz az One fiókodba, ott lesznek a lehetőségek.
Amikor lejárt a hűségem elkezdtek zaklatni telefonon meg e-mailban hogy váltsak másik csomagra. Nem váltottam mert több lett volna mint a mostani.
A mostani 500/20 net: [kép] Az aktuális ajánlat: [kép]Én is megkeptam, hogy augusztustól 11490 lesz, ami eddig 6880 volt. Szerintem tv és vezetékes telefon le lesz mondva.
-
Noxy
veterán
Soha sehol nem adnak kedvezményt meglévő ügyfeleknek.
Ez legtöbbször csak az új ügyfeleknek jár.
Amúgy ha be lépsz az One fiókodba, ott lesznek a lehetőségek.
Amikor lejárt a hűségem elkezdtek zaklatni telefonon meg e-mailban hogy váltsak másik csomagra. Nem váltottam mert több lett volna mint a mostani.
A mostani 500/20 net: [kép] Az aktuális ajánlat: [kép] -
pinnacle
nagyúr
11490-ra módosul az eddigi 10340-es havidíj? Nincs hűségünk. 13 kerületben ha hűséget vállalunk adnak jobb díjat?
-
iMaverick
addikt
-
cigam
titán
Teljesen kivezették a vezetékes telefont? A WEB oldalukon nincs ajánlat hozzá. Vagy az "egyyetemes szolgáltatás" néven fut 2490.-ért?
-
jack982
senior tag
-
boborján2
őstag
A f..... kivan már ezzel , hogy mindig van valami. Minden csatornán ez van
Lassan ott tartok , hogy megint trékom tv-t kell beköttetni.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Privát böngészőablakban sem (Crtl+Shift+N), vagy kikapcsolt reklámblokkoló(k)?
Én most néztem meg, van egy Digis előfizu is, simán be tudtam lépni (Chromeba mentett mailcím+jelszóval).Telón meg másik böngészővel is ezt csinálja. Érdekes.
-
Borisz76
nagyúr
-
kabelmania27
Topikgazda
[https://d-ugyfelkapu.one.hu/login]
Chrome és Edge böngészőkel működik.Firefox böngészővel is működik.
-
levin70
tag
[https://d-ugyfelkapu.one.hu/login]
Chrome és Edge böngészőkel működik. -
mzso
veterán
A kábel TV képminőség még rosszabb lett mint volt?
Elég szutyok mosott ganéjnak nézet ki az időmérőn. Vagy csak nem néztem mostanában közelről az F1-et? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én most néztem meg, van egy Digis előfizu is, simán be tudtam lépni (Chromeba mentett mailcím+jelszóval).Én is be tudtam lépni.
-
garga pista
Topikgazda
Én most néztem meg, van egy Digis előfizu is, simán be tudtam lépni (Chromeba mentett mailcím+jelszóval). -
Lackooo84
nagyúr
Be hát. Felváltva capcha-t- kér vagy szerinte nem jó a user pass (de jó). Tegnap óta nem tudok belépni.
-
garga pista
Topikgazda
-
cocka
veterán
csak a tv adásokból kivágott sorozatokon van.
Igen, akkor rosszul fogalmaztam. Azaz! De érdekes, hogy a Filmek résznél (is) van ilyen.
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki magyarázza mán' el, hol és milyen capchat kéne beírnom?
-
boborján2
őstag
Amúgy lehet rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy a Viasat2 bekerül a szűkebb kínálatú TV csomagokba is?
Már szerintem van az 2 hónapja is, hogy úgy mond "kinyitották", de most ránéztem a One TV webes verziójára és mutogatja az előfizetés gombot.
Ja a kedvencem, hogy a Filmek résznél találhatók olyan sorozatok, aminél ott a megnézem gomb, de közben az előfizetés is.
Hát ha ingyen is megnézheted, minek rá előfizetni? LOLGondolom a tripla ZS kategóriás filmeket ingyen adják.
Nálam meg telefonos appban se előfizetés se lejászás gomb a filmek menüben.
Utóbbi gomb csak a tv adásokból kivágott sorozatokon van. -
cocka
veterán
Amúgy lehet rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy a Viasat2 bekerül a szűkebb kínálatú TV csomagokba is?
Már szerintem van az 2 hónapja is, hogy úgy mond "kinyitották", de most ránéztem a One TV webes verziójára és mutogatja az előfizetés gombot.
Ja a kedvencem, hogy a Filmek résznél találhatók olyan sorozatok, aminél ott a megnézem gomb, de közben az előfizetés is.
Hát ha ingyen is megnézheted, minek rá előfizetni? LOL -
cocka
veterán
Ha pl speedtesten mindig megvan a sebesség, akkor mi a gond? A szelessav esetében lehet olyan szerveren ment a mérés, ami túlterhelt és azért kaptál ilyen sebességet.
Nekem is szarabb értékeket mér a szélessáv.net. Magyarul arra nem lehet alapozni.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
-
boborján2
őstag
Gondoltam szólok, hogy nagyon nem mindegy, hogy Mbit/s vagy MB/s, azért ha be kell telefonálni az elsőt mond.
Érdekes lenne ha bemondaná a hibajegyre ,hogy 1 gigás kapcsolaton 200 megabájt/mp -vel tud letölteni
-
Balmadi66
csendes tag
A szelessav.net oldalon 165 Mbit/sec ugyanez az érték.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Balmadi66
csendes tag
Most mértem sebességet a speedtesten, 934 Mbit/sec a mért érték.
-
Balmadi66
csendes tag
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni hogy rendben vannak-e az értékek. 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
Szia! Hogy tudom megnézni a modem jelszint értkeit?
-
Dragon3000
nagyúr
Gondoltam szólok, hogy nagyon nem mindegy, hogy Mbit/s vagy MB/s, azért ha be kell telefonálni az elsőt mond.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni hogy rendben vannak-e az értékek. 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
-
Balmadi66
csendes tag
Azért furcsa a dolog, mert az előd Fiber Power 500 netnél simán hozta a max. letöltési értékeket (500 MB/sec) docsis 3.0 hitron modemmel. Mi lehet az oka a változásnak? Sima koaxos terület, volt UPC, 2007-es bekötés
-
Balmadi66
csendes tag
-
skroy
senior tag
Szisztok! Ma délelőtt kötötték be hozzánk az új Gigabit Net 1000 HFC Rog internet előfizetést egy Fiber power bussines 500 net helyére. Sagemcom Fast 3896 modemet üzemeltek be. A feltöltési sebesség a max. 40 MB/sec, a letöltési viszont csak 205 MB/sec több mérés után is. Ebben az esetben mit lehet tennem? Mindensegítséget előre is köszönök szépen.
Milyen eszközön méred? Wifin? Kábelen? Milyen teszten?
-
Balmadi66
csendes tag
-
zzola
titán
Szisztok! Ma délelőtt kötötték be hozzánk az új Gigabit Net 1000 HFC Rog internet előfizetést egy Fiber power bussines 500 net helyére. Sagemcom Fast 3896 modemet üzemeltek be. A feltöltési sebesség a max. 40 MB/sec, a letöltési viszont csak 205 MB/sec több mérés után is. Ebben az esetben mit lehet tennem? Mindensegítséget előre is köszönök szépen.
Ha valóban ezek a sebességek, akkor tedd össze a két kezedet.
-
Balmadi66
csendes tag
-
zzola
titán
Yepp, elvileg szeptemberben lekapcsolják a kódolt T2 muxokat és csak az ingyenes DVB-T marad.
Azt "hallottam", a TV2-nek év végéig van csak szerződése, könnyen lehet, hogy kivonulnak a DVB-T-ről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazából bármi is lehet, kirúgják a haverok talpa alól a talajt - akár. -
zzola
titán
-
boborján2
őstag
-
garga pista
Topikgazda
-
cs-robert
csendes tag
Állítólag 2026. szeptember 30.-án megszűnik a fizetős DVB-T. Utána már csak az ingyenes tíz adó marad.
-
azbest
félisten
őőőőő tessék? A DVB-T kereskedelmi szolgáltatást kezdik leépíteni, megszűntetni?

Ami elég furcsa, hiszen a frekvenciák "2020. szeptember 6-ától 12 éven át" 2032-ig az övék
-
NoOne1976
őstag
Hol kellene látni az emelés mértékét? Ex UPC/Vodafone-os vagyok, régi csomaggal. Két napja jött a számla, de én abban semmit nem találok, nemhogy konkrét összeget.
-
kisapa
őstag
-
NyalokAA
senior tag
Ár érték arányban a legjobb volt míg nem vásárolták ki a hazai műholdas ügyfélbázist. Tavaly decemberig 4980Ft-ért kaptál 2 boxot , saton 119 csatornát + az online tv hozzáférést ,műsortárat és egy időben 2 streaming szálat DirectOne néven. Decemberben meg egy levelet , hogy üdv a one magyarországnál
Az online tv-t buktad jó szórakozást! Majd másnap már Canal+ néven előfizethettél rá 6990ft-ért . -
pjen
félisten
Szia. Az ONE azonosítóval beléptem a CANAL+ ORIGINÁLBA. Tv n is kiírja, hogy sikeres csatlakozás, aztán hibával kilép. Viszont telón müxik. CC n át lehet küldeni Tv re. Nem néztem végig, de elsőre ugyanaz mint.amit.a ONE.ad.
-
Toth_Jani
őstag
Ja mégsem az csak rendes előfizetőknek, csak kiakasztottam a rendszert, de megnézni a filmet nem engedte.
De ha itt elszálnak az árak egy jó internettel akár előfizetni is érdemes. -
boborján2
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Dehogy van
Mert akkor mi mit kapunk, az biztos hogy nem a teljeset??
Mondjuk igy már nem is rossz ahogy elsejétől változott úgy látom már az HBO filmjei is nézhetők. -
Mikkamakka73
csendes tag
-
boborján2
őstag
A TV Family csomag mellé megkapod a Canal+ Light verziót, és az RTL+ Activet is (ma még prémium).
Az elsőben külön díj nélkül nézhetők a Filmbox csatornák, és az ott lejátszott műsorok bármikor megnézhetők.
És még 2 egyéb gagyi Stream csatorna is jár hozzá valami sport meg egy ismeretterjesztő.Van canal+ light??
Illetve rtl+ -ból nem active lesz , hanem prémium reklámokkal , ami egy új csomag
-
gjoco1
addikt
Sajnos a hűségem Decemberig él . ( Ex Digi )
Szét kell nézni a " piacon ".
Lehet Én ülök fordítva a lovon , de nem úgy " illene " , hogy a hűségkedvezményt emelik nem csökkentik ,
-
gjoco1
addikt
-
gurabli
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
gjoco1
addikt
Karcolja a 30%-os emelést. 1300 ft-ot emelnek....
Már nem tudtam szerkeszteni.Ma Én is megkaptam a számla értesítőt . Gratulálok nekik 2 mátyással emelkedett a havidíjunk .
-
Toth_Jani
őstag
A TV Family csomag mellé megkapod a Canal+ Light verziót, és az RTL+ Activet is (ma még prémium).
Az elsőben külön díj nélkül nézhetők a Filmbox csatornák, és az ott lejátszott műsorok bármikor megnézhetők.
És még 2 egyéb gagyi Stream csatorna is jár hozzá valami sport meg egy ismeretterjesztő. -
pjen
félisten
Ezt csak Te tudhatod. Ha neked fontos amit a váltással +kapsz és ki tudod fizetni akkor érdemes.
-
Balmadi66
csendes tag
Szisztok! Szerintetek érdemes TV Premium + HBO max pack (2017) csomagról Tv family csomagra vàltani, úgy hogy csak a tv csomag változna, a hbo max pack pedig maradna? Jelenleg az előfizetés+mediacard+ kaon mediabox+ubee modem együtt 9805 ft.
-
garga pista
Topikgazda
Nincs internet előfizetésem náluk. Csak tévé.
Én értettem az elején is, már leírtad. Csak a megállapítás önmagában hibás, nem szűnik meg a kedvezmény ,csak akkor él ha van net előfizud is. Mert ilyen fél mondatokból keletkeznek a pletykák és itt a flame-ek

-
bazsimano
őstag
-
trec12
addikt
Semennyire. Nekem is ez van, egész jó áron van most ahogy elnézem....
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
One-al van netünk. Lakásról lenne szó, de egy két helyre nem ér el a compal wifi jele...
arra gondoltam, hogy beiktatok egy ilyen routert TP-Link Archer AX55 AX3000 Router..
mennyire nehéz beállítani?
-
gurabli
őstag
Hát, szerintem könnyes búcsút veszünk a TV-től. Ennyiért vicc, pocsék minőség, box vagy CI+ modul kell... Marad a net. Kíváncsi vagyok az ugyan mennyi lesz.
Ha nem változtatok semmit, akkor marad minden így ahogy van csak drágábban? -
szaboi6512
addikt
Nem szűnik meg, de csak internethez jár. Utolsó számla mellékletből:
"Az e-pack kedvezmény kizárólag vezetékes internetcsomagokra vehető igénybe."
Illetve:
"…díjcsomagok e-Pack kedvezményének mértéke 670 Ft-ról 1 000 Ft-ra módosul."Nincs internet előfizetésem náluk. Csak tévé.
-
garga pista
Topikgazda
Ha fiókodba belépsz, látni fogod az új árakat.
Nekem csak tv-m van az 5770 ft lesz július 31.-el meg megszüntetik az E pack és a Hűségkedvezményt!
A tévéért eddig 4470 ft-ot fizettem.
Hát ez szerintetek hány %-os emelés?
Mert nem 10 az tuti...Karcolja a 3-at...
Pedig ez még EX-DIGI.
Vannak benne kódoltak...
[kép]Nem szűnik meg, de csak internethez jár. Utolsó számla mellékletből:
"Az e-pack kedvezmény kizárólag vezetékes internetcsomagokra vehető igénybe."
Illetve:
"…díjcsomagok e-Pack kedvezményének mértéke 670 Ft-ról 1 000 Ft-ra módosul." -
garga pista
Topikgazda
Alapvetően cserélik, de én nem kértem mert úgyse használom az ő eszközüket.
Ha átszerződsz, 1 tv-hez kapsz CI modult/boxot (amit választasz, de ha nem akarsz boxot akkor legyél határozott mert inkább azt próbálják).
Valameddig marad a kódolatlan DVB-C, de le lesz kódolva és onnantól annyi tv-n lehet nézni, ahány CI modult/boxot fizetsz pluszban (most max 3-at adnak). -
szaboi6512
addikt
Nekem csak tv-m van az 5770 ft lesz július 31.-el meg megszüntetik az E pack és a Hűségkedvezményt!
Pedig ez még EX-DIGI.
Vannak benne kódoltak...
[kép]Karcolja a 30%-os emelést. 1300 ft-ot emelnek....
Már nem tudtam szerkeszteni. -
szaboi6512
addikt
Pedig ez még EX-DIGI.
Vannak benne kódoltak...
[kép] -
pjen
félisten
-
gurabli
őstag
Igen, ezt megteszem.
De mi a helyzet ilyenkor? Marad az eddigi ONT és a kódolatlan DVB-C? -
pjen
félisten
-
gurabli
őstag
Edddig volt Digis optikai + TV + vezetékes tel, hűség kedvezmény (ami már lejárt) + epack kedvezmény.
Kaptam au értesítést, hogy augusztus 1-jétől egységes áron lesz a tv és tel. Ha jól számolom, akkor 11 490 Ft lesz az új díjam.
Mit érdemes ezzel kezdeni? Vezetékes telefon nem kell, csak a kedvezmény miatt volt eddig is.
TV most DVB-C és nem szeretnék boxot vagy CI+ kártyát. Akkor inkább lemondom a TV-t.
A gigabites optikai net viszont kell. Sajna más optika (T csak koax) nincs.
Mi tévő legyek, hogy járok legjobban?
Az ONT bridge módban saját routerrel és nagyon fontos, hogy így is maradjon.Erre esetleg valaki valami okosat?
-
kisapa
őstag
-
boborján2
őstag
Jjjja, emlékezzetek rá, amikor az RTL hozzájutott a BL meccsek közvetítéséhez, ott is volt sírásrívást, hogy TV nem elérhető, hanem csak streamen.
Aztán még nagyobb anyázás, amikor nemhogy streamen, hanem csak az ilyenolyan fenesetudjamianeve plisz plusz fiszemfaszom külön előfizetéssel.
Na, az is egy okádék húzás volt, de én nem nézek olyan dolgokat, amik az ő felületükön fenn vannak, szóval nem tarottam magam érintettnek.One tv family mellé pont jár au rtl+ premium amivel minden meccs nézhető/visszanézhető
-
garga pista
Topikgazda
-
Balmadi66
csendes tag
Szia! Köszi szépen a választ. Bár, ahogy utána olvastam, még be kell majd ruháznom egy Samsung CI+ adapterbe, mivel az újabb Samsung TV-k nem tartalmaznak CI+ foglalatot.
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Van a családban egy ősrégi Cisco 8685Dvb mediabox (https://logout.hu/cikk/upc_digitalis_musorrogzites_2015-ben/a_cisco_8685dvb_mediabox.html), ami ma reggel elkezdett rakoncátlankodni:
-eltünt a hang
-a képminőség behuzant 640x480p minőségre (a full hd-ról)A készülékhez fizikailag nem lett hozzányúlva mióta, kábelje ugyanaz mint eddig. Elvégeztünk egy gyári alaphelyzetbe rakást, nem javult meg, frekvenciákat jól jelzi, diagnosztika nem dob semmilyen abnormális értéket.
Mi lehet a gond vajon?
Köszi előre is.Kiderült hogy a kábel volt a rossz, pedig minőségi DIGITUS hdmi kábel volt, érdekes mi baja lehetett hirtelen, mitől halt meg úgymond vagy csökkent le a jel átviteli minősége/sebessége.
-
skroy
senior tag
Jjjja, emlékezzetek rá, amikor az RTL hozzájutott a BL meccsek közvetítéséhez, ott is volt sírásrívást, hogy TV nem elérhető, hanem csak streamen.
Aztán még nagyobb anyázás, amikor nemhogy streamen, hanem csak az ilyenolyan fenesetudjamianeve plisz plusz fiszemfaszom külön előfizetéssel.
Na, az is egy okádék húzás volt, de én nem nézek olyan dolgokat, amik az ő felületükön fenn vannak, szóval nem tarottam magam érintettnek.Pár éve, amikor megjelent a digisport, aztán a spíler, a legjobb bajnokságokat ők közvetítették. Az ország komoly részén viszont nem volt elérhető jó sokáig, esély sem volt nézni, nem volt lehetőség előfizetni. Akkor azt mondta a jónép, hogy fizetne, ha lenne rá lehetőség, de nem volt. Most elérhető minden szerencsére, még ha fizetős is.
-
pjen
félisten
Na, az is egy okádék húzás volt, de én nem nézek olyan dolgokat, amik az ő felületükön fenn vannak, szóval nem tarottam magam érintettnek.A BL döntő pont.ingyenes volt.
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Van a családban egy ősrégi Cisco 8685Dvb mediabox (https://logout.hu/cikk/upc_digitalis_musorrogzites_2015-ben/a_cisco_8685dvb_mediabox.html), ami ma reggel elkezdett rakoncátlankodni:
-eltünt a hang
-a képminőség behuzant 640x480p minőségre (a full hd-ról)A készülékhez fizikailag nem lett hozzányúlva mióta, kábelje ugyanaz mint eddig. Elvégeztünk egy gyári alaphelyzetbe rakást, nem javult meg, frekvenciákat jól jelzi, diagnosztika nem dob semmilyen abnormális értéket.
Mi lehet a gond vajon?
Köszi előre is. -
vlevi
nagyúr
Na, az is egy okádék húzás volt, de én nem nézek olyan dolgokat, amik az ő felületükön fenn vannak, szóval nem tarottam magam érintettnek. -
Toth_Jani
őstag
Igen, tudod majd használni, de amikor átrakod várj türelemmel mert a hálózaton keresztül regisztrálja a kártyát a TV-hez ami 3-45 perc is lehet!!
-
kabelmania27
Topikgazda
Connect Box CH7465ONE modem kapcsán furcsa hibajelenséget tapasztalok. Naponta újra szoktam indítani, hogy mert különben belassulna a net, és egyre gyakrabban a 4 feltöltési csatorna helyett 1 feltöltési csatornát kap, ami a Hálózat állapota/Feltöltés alatt látható. Egyébként letöltési csatornáknál 15 van, és 500 Mbites netem van.
Ezenkívül már napközben is befagy, ami mostanában csak max. hetente vagy néhány naponta fordult elő, de tegnap háromszor szállt el, hogy nincs internet, nincs telefon, csak folyamatosan keresgéli a jelet, de nem találja meg. Újraindítás után pár percen belül megtalálja a jelet, van net, telefon. Egyébként mellette a kábeltévé boxszal folyamatosan működik, tehát nem hiszem, hogy elszállt volna a szolgáltatás és azért lett volna ez. Csak 2 számítógép volt rácsatlakozva LAN kábellel, és mindkettő éppen használta a netet, de nem a teljes sávot, csak töredékét.
A hálózati napló alapján - [kép] - úgy látszik, mintha karbantartási jelet kapott volna - Broadcast Maintenance Request -, és pont utána fagyott be. Tegnap így elszállt délelőtt 10-kor, délután 17 órakor és éjjel 3 órakor. 20 órakor értem haza munkából, akkor újraindítva épp megkapta a 4 feltöltési csatornát, de az éjjeli elszállás után megint csak 1 feltöltési csatorna volt a modem felületén jelezve. Előfordult az is, hogy ilyen esetben megnövekedtek a Post RS hibaértékek. Ez szerintem nem normális, gyanakszom rá, hogy valami hiba lehet a modemmel.Elképzelhető, hogy ráküldik a modemekre többször is a karbantartási jelet egy adott napon, vagy ha 1x nem fut le, akkor újra ráküldi a szolgáltató rendszere? Lehet kérni ügyfélszolgálaton, hogy ne küldjék rá a karbantartást? Hiszen régi a modem, nem hiszem, hogy lenne rá új firmware, vagy nem tudom, mit csinálnak ilyenkor.
Vagy a modemmel lehet valami probléma, érdemes lenne kicseréltetni?Táphibán is gondolkoztam. Érdemes lenne tápot kicserélni? Van itthon egy nem használt Cisco router tápegység, ami ugyanolyan +/- jelöléssel van, de 2.5A helyett 2A van feltüntetve rajta - PHIHONG PSA24R-120: [link]
Ez pedig az eredeti Connect Box tápegység: [link]Egyébként köszönöm a múltkori ötletet, kikapcsoltattam az IPv6-ot, azóta stabilabbnak tűnik a OneTV oldalon a műsorok nézése, ritkábban akadozgat a kép, de lehet, hogy azóta frissítettek az oldal rendszerében is, talán az is javított rajta.
Egy ismerősöm közben mondta, hogy hosszabb időre, legalább 1 percre húzzam ki a modem tápját az elosztóból, az talán segíthet, mert én eddig csak webes felületről indítottam újra, vagy fagyásnál a modemen lévő billenőkapcsolóval ki-bekapcsoltam, de az is lehetett legutóbb legalább 1 perc várakozási idővel.
Mivel gyakran kiesnek a feltöltési csatornák írd meg, hogy milyenek a modem jelszint értékek és milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség és lakáson belül lehet-e javítani az értékeken.
-
garga pista
Topikgazda
Használható, fogod és átdugod a másik tv-be
-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! Tv csere esetén (2012-es Samsung full hd tv helyett samsung neo qled tv 2025) használható-e az eddig használt upc mediacard, vagy másikat kell igényeljek. A tv előfizetés tv premium. Előre is köszi a segítséget.o
-
boborján2
őstag
Ezek szerint minden fordulóban lesz egy olyan meccs, amit torrent letöltésből néznek meg másnap az emberek.
-
RoyBatty
aktív tag
Most jutottunk el oda, hogy már nem elég egy fullos tv csomag a sportközvetítések miatt. Korábban ezzel lehetett szórakozni, hogy bizonyos csatornák csak a legdrágább csomagban voltak elérhetőek, de most már ez is kevés a streaming térnyerésével. Minden jogtulajdonos/jogot vásárló próbálja a profitot maximalizálni, ezért külön pénzt kér a termékéért. Attól felek, hogy lesz ez még rosszabb.
Igen, az UEFA már tervezi, hogy minden BL fordulóban lesz 1 olyan kiemelt meccs, amit csak egyetlen szerződött streaming platform adhat le egész Európában. Nincs már messze sajnos az állandósult "pay-per-view" világa.
-
jeffo
tag
Connect Box CH7465ONE modem kapcsán furcsa hibajelenséget tapasztalok. Naponta újra szoktam indítani, hogy mert különben belassulna a net, és egyre gyakrabban a 4 feltöltési csatorna helyett 1 feltöltési csatornát kap, ami a Hálózat állapota/Feltöltés alatt látható. Egyébként letöltési csatornáknál 15 van, és 500 Mbites netem van.
Ezenkívül már napközben is befagy, ami mostanában csak max. hetente vagy néhány naponta fordult elő, de tegnap háromszor szállt el, hogy nincs internet, nincs telefon, csak folyamatosan keresgéli a jelet, de nem találja meg. Újraindítás után pár percen belül megtalálja a jelet, van net, telefon. Egyébként mellette a kábeltévé boxszal folyamatosan működik, tehát nem hiszem, hogy elszállt volna a szolgáltatás és azért lett volna ez. Csak 2 számítógép volt rácsatlakozva LAN kábellel, és mindkettő éppen használta a netet, de nem a teljes sávot, csak töredékét.
A hálózati napló alapján - [kép] - úgy látszik, mintha karbantartási jelet kapott volna - Broadcast Maintenance Request -, és pont utána fagyott be. Tegnap így elszállt délelőtt 10-kor, délután 17 órakor és éjjel 3 órakor. 20 órakor értem haza munkából, akkor újraindítva épp megkapta a 4 feltöltési csatornát, de az éjjeli elszállás után megint csak 1 feltöltési csatorna volt a modem felületén jelezve. Előfordult az is, hogy ilyen esetben megnövekedtek a Post RS hibaértékek. Ez szerintem nem normális, gyanakszom rá, hogy valami hiba lehet a modemmel.Elképzelhető, hogy ráküldik a modemekre többször is a karbantartási jelet egy adott napon, vagy ha 1x nem fut le, akkor újra ráküldi a szolgáltató rendszere? Lehet kérni ügyfélszolgálaton, hogy ne küldjék rá a karbantartást? Hiszen régi a modem, nem hiszem, hogy lenne rá új firmware, vagy nem tudom, mit csinálnak ilyenkor.
Vagy a modemmel lehet valami probléma, érdemes lenne kicseréltetni?Táphibán is gondolkoztam. Érdemes lenne tápot kicserélni? Van itthon egy nem használt Cisco router tápegység, ami ugyanolyan +/- jelöléssel van, de 2.5A helyett 2A van feltüntetve rajta - PHIHONG PSA24R-120: [link]
Ez pedig az eredeti Connect Box tápegység: [link]Egyébként köszönöm a múltkori ötletet, kikapcsoltattam az IPv6-ot, azóta stabilabbnak tűnik a OneTV oldalon a műsorok nézése, ritkábban akadozgat a kép, de lehet, hogy azóta frissítettek az oldal rendszerében is, talán az is javított rajta.
Egy ismerősöm közben mondta, hogy hosszabb időre, legalább 1 percre húzzam ki a modem tápját az elosztóból, az talán segíthet, mert én eddig csak webes felületről indítottam újra, vagy fagyásnál a modemen lévő billenőkapcsolóval ki-bekapcsoltam, de az is lehetett legutóbb legalább 1 perc várakozási idővel.
-
NoOne1976
őstag
Csak 3000Ft. tudom.
De csak 1-2-3 ezer forint a YT prémium, a nyetflix nem tudom mennyi, meg az anyámíknja, a YT csatornatagságok, satöbbi, a többi havi párszáz forintos előfizetéses applikáció mind-mind apróság, fogjuk rá, aztán úgy tűnik el 60-80ezer forint a családi kasszából, hogy nem is érted mire ment el.
És ennek a rengetegféle előfizetésnek csak egy nagyon apró töredékét használod.
pl. navigációs app előfizetés "csak" tizenezer forint per év. Úgy, hogy évente talán 2x lenne rá szükségem, hogy a google térképnél komolyabb navira van szükség.Most jutottunk el oda, hogy már nem elég egy fullos tv csomag a sportközvetítések miatt. Korábban ezzel lehetett szórakozni, hogy bizonyos csatornák csak a legdrágább csomagban voltak elérhetőek, de most már ez is kevés a streaming térnyerésével. Minden jogtulajdonos/jogot vásárló próbálja a profitot maximalizálni, ezért külön pénzt kér a termékéért. Attól felek, hogy lesz ez még rosszabb.
-
vlevi
nagyúr
Csak 3000Ft. tudom.
De csak 1-2-3 ezer forint a YT prémium, a nyetflix nem tudom mennyi, meg az anyámíknja, a YT csatornatagságok, satöbbi, a többi havi párszáz forintos előfizetéses applikáció mind-mind apróság, fogjuk rá, aztán úgy tűnik el 60-80ezer forint a családi kasszából, hogy nem is érted mire ment el.
És ennek a rengetegféle előfizetésnek csak egy nagyon apró töredékét használod.
pl. navigációs app előfizetés "csak" tizenezer forint per év. Úgy, hogy évente talán 2x lenne rá szükségem, hogy a google térképnél komolyabb navira van szükség. -
Geth
veterán
Addigra már teljesen mindegy, mert addigra tudom, hogy Bulega nyert mindent.

Értem én, hogy egybe esik más Sport műsorokkal, de annyi szar összevagott matiné műsort adnak két közvetítés között, hogy oda bőven beférne.
Direkt rohadékságból nem adják, hogy fizessek elő 3000-ert a streamre, amin csak havonta 1-2 adás van, érdekelne.fizessek elő 3000-ert a streamre, amin csak havonta 1-2 adás van, érdekelne.
Hol láttam én már ezt? Mindenhol?
-
vlevi
nagyúr
-
so_ha
senior tag

Értem én, hogy egybe esik más Sport műsorokkal, de annyi szar összevagott matiné műsort adnak két közvetítés között, hogy oda bőven beférne.
Direkt rohadékságból nem adják, hogy fizessek elő 3000-ert a streamre, amin csak havonta 1-2 adás van, érdekelne."... addigra tudom, hogy Bulega nyert mindent."
"Köszi, hogy beírtad", eddig én direkt nem olvastam utána.
-
boborján2
őstag

Direkt rohadékságból nem adják, hogy fizessek elő 3000-ert a streamre, amin csak havonta 1-2 adás van, érdekelne.Gondolom nem olcsón vették meg a közvetítési jogokat, vakahogy vissza kell termelni az árát haszonnal.
Lásd, rtl+ BLEgyébként én is szoktam F1 versenyeket napokkal később nézni, simán megoldom ,hogy ne tudjam mi volt az eredmény.
Mondjuk sokat segít ebben ,hogy nem vagyok ráfagyva a facebookra,tiktokra , stb ... -
vlevi
nagyúr

Direkt rohadékságból nem adják, hogy fizessek elő 3000-ert a streamre, amin csak havonta 1-2 adás van, érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
17600 - 17501
18596 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1145G7 16 GB Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2019) Intel Core i7 2.6GHz / 16GB / 500GB SSD / Radeon Pro 5300M Megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G3 I i7-6500U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Valaki magyarázza mán' el, hol és milyen capchat kéne beírnom?

Az online tv-t buktad jó szórakozást! Majd másnap már Canal+ néven előfizethettél rá 6990ft-ért .
Pedig ez még EX-DIGI.