-
17500 - 17401
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-17 19:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
-
so_ha
senior tag
"3. A csomaghoz jár Net4 streaming szolgáltatás. Ennek keretén belül lenne visszanézhető az Arena4, MAtch4 ? Vagy ez miben más a normál Net4+ előfizetéstől?"
Ez engedm is érdekelne.
Rohadék aréna nem adja a Superbike VB-t csak onlány. És mostanság az Eurosporton sem látom, hogy bármikor is éjszaka felvehető lenne. Videómegosztó oldalakon sincs fenn.
Ezért (talán) jól jönne a net4.
Nekem még a régi csomag van, amit még a UPC vezetékes szolgáltatásból hoztam, amihez semmilyen streaming előfizu nem jár. Ha csomagot váltanék, akkor lenne net4 streaming is hozzá, de az vajon ugyanaz, mint amit az Arena4 reklámoz Net4+ néven?
Mert, ha igen, akkor talán váltok, csak a Superbike VB miatt, de ha a Net4+ ezzel nem nézhető, akkor nem váltok.
Box nekem nem kell, mediacardos vagyok, tizensok éve."Rohadék aréna nem adja a Superbike VB-t csak onlány."
Aréna4 a verseny utáni héten megismétli, a most hétvégei futamokat szerdán (holnap):
-
cocka
veterán
"3. A csomaghoz jár Net4 streaming szolgáltatás. Ennek keretén belül lenne visszanézhető az Arena4, MAtch4 ? Vagy ez miben más a normál Net4+ előfizetéstől?"
Ez engedm is érdekelne.
Rohadék aréna nem adja a Superbike VB-t csak onlány. És mostanság az Eurosporton sem látom, hogy bármikor is éjszaka felvehető lenne. Videómegosztó oldalakon sincs fenn.
Nekem még a régi csomag van, amit még a UPC vezetékes szolgáltatásból hoztam, amihez semmilyen streaming előfizu nem jár. Ha csomagot váltanék, akkor lenne net4 streaming is hozzá, de az vajon ugyanaz, mint amit az Arena4 reklámoz Net4+ néven?
Mert, ha igen, akkor talán váltok, csak a Superbike VB miatt, de ha a Net4+ ezzel nem nézhető, akkor nem váltok.
Box nekem nem kell, mediacardos vagyok, tizensok éve.De jár. Az RTL+ Active tuti jár, más valóban nem. Az mondjuk vicces, hogy a Da Vincit az app jelentős átdolgozásával úgy változtatták meg, hogy már nem lehet nézni rajta semmit. Hiába küldtek kódot, azt egyszer sem fogadta el a voucher lap.

-
cocka
veterán
Nekem a táblázat szerint olcsóbb lesz a net havidíja és még az epack kedvezmény is több lesz.
De ha van mellette TV szolgáltatás is, akkor azt meg megemelik nyilván, tehát... valójában tök mindegy.
Ha csak neted van, akkor tárgytalan. -
cocka
veterán
Passz, én direkt az új Minibox Prot választottam az Interaktív TV box helyett, hogy lássam arra miket hoz. Alapból az Interaktív (á csessze meg: Voda TV marad már nekem akkor is!) TV boxot adja hozzá. Abból az első valóban 0 Ft.
-
boborján2
őstag
Megnéztem, ha hosszabbítom a meglévő Tv Family vario csomagomat, abban már felszámolja a 2 db minibox díját is, ami összesen plusz 4500 Ft. Ki a fene fog így hosszabbítani? Nemrég kérdeztem, ha nem bántom a jelenlegi tévécsomagot, marad a miniboxok 0 illetve 1000 forintos díja?
Ja, és az is egy visszás dolog részükről, hogy ha a hosszabbítás mellé még készüléket is vásárolok, mindenképpen 2 év hűséget iratnak alá, miközben egyetlen forint kedvezményt sem adnak a készülék listaárából. Azért ehhez már pofa kell...
Azért szerintem valahol az is egy kedvezmény ,hogy egy telefonhívásra ,hoz neked a futár egy akármit, kamatmentes részetre.
Legalábbis én így vettem a lányomnak telefont.Persze nyilván ez máshol is elérhető opció, csak az utcáról belépve bármélyik boltba , azért az nem 5 perces művelet. Bank/munkáltató papírok, elbírálás, stb ... Ja és persze oda kell menni személyesen, ami megint csak idő és energia + figyelni mikor lesz kamatmentes akció.
-
pjen
félisten
Megnéztem, ha hosszabbítom a meglévő Tv Family vario csomagomat, abban már felszámolja a 2 db minibox díját is, ami összesen plusz 4500 Ft. Ki a fene fog így hosszabbítani? Nemrég kérdeztem, ha nem bántom a jelenlegi tévécsomagot, marad a miniboxok 0 illetve 1000 forintos díja?
Ja, és az is egy visszás dolog részükről, hogy ha a hosszabbítás mellé még készüléket is vásárolok, mindenképpen 2 év hűséget iratnak alá, miközben egyetlen forint kedvezményt sem adnak a készülék listaárából. Azért ehhez már pofa kell...
Nem hogy nem adnak.kedvezményt sokszor drágább mint az árúkeresőn.
-
Voice24
őstag
-
vlevi
nagyúr
Élő műsort biztosan nem tudsz nézni vele. Nekem van előfizetésem, ìgy azt nem tudom, hogy visszanézésre lehet-e használni.
Köszi!
Közben kidobta a kugli is, mert rákérdeztem, mi a + a +ban?
Végülis az, amire nem is gondoltam. Igen, a 4-es az egy több csatornából álló csomag, sorozat4, galaxy4, story4, ésatöbbinégy, ami nekem be sincs hangolva a TV-n, ezért feledkeztem el róla.
És van az Aréna 4 ami engem kizárólagosan érdekel. Még a mancs4 se, mert focit se nézek.
És igen, ha jól olvasom az AI összefoglalót, a sportközvetítések azon vannak, az benne a plusz.
Így aztán tényleg értelmetlen csomagot váltanom. -
gurabli
őstag
Edddig volt Digis optikai + TV + vezetékes tel, hűség kedvezmény (ami már lejárt) + epack kedvezmény.
Kaptam au értesítést, hogy augusztus 1-jétől egységes áron lesz a tv és tel. Ha jól számolom, akkor 11 490 Ft lesz az új díjam.
Mit érdemes ezzel kezdeni? Vezetékes telefon nem kell, csak a kedvezmény miatt volt eddig is.
TV most DVB-C és nem szeretnék boxot vagy CI+ kártyát. Akkor inkább lemondom a TV-t.
A gigabites optikai net viszont kell. Sajna más optika (T csak koax) nincs.
Mi tévő legyek, hogy járok legjobban?
Az ONT bridge módban saját routerrel és nagyon fontos, hogy így is maradjon. -
Mikkamakka73
csendes tag
Ez engedm is érdekelne.
Box nekem nem kell, mediacardos vagyok, tizensok éve.Élő műsort biztosan nem tudsz nézni vele. Nekem van előfizetésem, ìgy azt nem tudom, hogy visszanézésre lehet-e használni.
-
konyandras
csendes tag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból valakinek van tapasztalata az új wifi6-os routerrel (Sagemcom F3896)?
Jelenleg a meglévő Arris D3.1 van itthon, csak amivel amúgy teljesen meg vagyunk elégedve. Érdemes cseréltetni ha egyáltalán lehet kérni cserét csak a wifi 6 miatt? -
vlevi
nagyúr
Sziasztok!
Volt UPC Direct műholdas csomagom van, arról szeretnék váltani a cégen belül Internet + Family Tv csomagra. Koax-on lesz elérhető nálunk a szolgáltatás
Az egyik fő szempont, hogy az alábbi csatornákat vissza tudjam nézni: Europort 1-2, Arena4, Match4, M4 Sport (bár ez utóbbit az AntikTV-n vissza tudom nézni).Tud valaki válaszolni az alábbi kérdésekre:
1. A felsorolt csatornák minden műsora visszanézhető? (főleg motogp, kerékpár)
2. Kapunk egy ONE TV Minibox pro boxot. A visszanézés csak ezen működne, vagy a ONE TV-s applikációban is?
3. A csomaghoz jár Net4 streaming szolgáltatás. Ennek keretén belül lenne visszanézhető az Arena4, MAtch4 ? Vagy ez miben más a normál Net4+ előfizetéstől?"3. A csomaghoz jár Net4 streaming szolgáltatás. Ennek keretén belül lenne visszanézhető az Arena4, MAtch4 ? Vagy ez miben más a normál Net4+ előfizetéstől?"
Ez engedm is érdekelne.
Box nekem nem kell, mediacardos vagyok, tizensok éve. -
boborján2
őstag
-
jack982
senior tag
Neked is csak net előfizetésed van? Amúgy 2023 ftth 1000-res net, aminek az alapdíja több volt, mint a 2022-esnek, viszont meghagytak egy kedvezményt, amivel ha jól rémlik olcsóbb lett az egész, mintha 2022-es csomagban lettem volna, illetve az elején fél évig még fele is volt az alapdíj, amire a kedvezmények ugyanúgy jártak...
igen, csak net van.
jó lenne, ha telekom is szolgáltatna optikán nálam, de most csak ez van, vagy yettel otthonnet, kb egy árban. -
Dragon3000
nagyúr
Neked is csak net előfizetésed van? Amúgy 2023 ftth 1000-res net, aminek az alapdíja több volt, mint a 2022-esnek, viszont meghagytak egy kedvezményt, amivel ha jól rémlik olcsóbb lett az egész, mintha 2022-es csomagban lettem volna, illetve az elején fél évig még fele is volt az alapdíj, amire a kedvezmények ugyanúgy jártak...
-
jack982
senior tag
Nekem a táblázat szerint olcsóbb lesz a net havidíja és még az epack kedvezmény is több lesz.
nekem 2022es csomag van, neked valszeg újabb, ami drágább.
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Van a topiknak One üzletkötő tagja?
-
Dragon3000
nagyúr
-
Voice24
őstag
Vajon csak az új előfizetőkkel fizettetnek már az első miniboxért is, vagy a korábbiak is erre a sorsra jutnak?
-
jack982
senior tag
megjött a júniusi számla. mellékletben az áremelés tájékoztatóval. aug.1-től emelnek. nekem ez 540ft többletet jelent. epack kedvezménnyel.

-
gduck
addikt
"A csuda vigye el! A nyavalya törje ki! Az ördög szánkázzon a hátán! A holló vájja ki a szemét! A lapos guta üsse meg! A gömbölyű guta üsse meg! Mindenféle guta üsse meg! A mennykő csapjon belé! Nyíljon meg alatta a föld! Verje el a jégeső! Vigye el az árvíz! Temesse be a hó! A hóhér vágja hátba! A tésztakészítő asszony cakkozza ki a fülét! Csináljanak gumipuskát a füléből, és lőjék ki a fejét! A sírásó legyen az utolsó barátja! A a a...."
Aki kitalálta azt a hülyeséget, hogy a két évente egyszer használatos ONE gombot a távkapcsoló KELLŐS KÖZEPÉRE teszi, a navigációs gomb és a PLAY/PAUSE gomb közé.

Ti nem szoktátok véletlenül megnyomnai, napot 100x ?

-
boborján2
őstag
-
pjen
félisten
Tovább keresgéltem és valóban azt írja a mini box pró az első vételi helyen 1750 ft. Akkor a tv előfizuban milyen interaktiv média eszköz van?
-
tszabi
tag
Telekomos területen a legegyszerűbb (és a legolcsóbb) szerintem a One vario csomagjaira váltás (ahogy más is írta). Ha a honlapon beírod a címed a szolgáltatás igényléséhez, ki fogja dobni az elérhető csomagokat. Én is telekomos optikás területen vagyok, a net és a tévé is One vario csomagok, a Telekomnál ugyanezek drágábban jönnének ki.
Köszi az infót.
Közben a címemre már azt dobja a One, hogy "Ezen a címen Otthoni szolgáltatást még nem szolgáltatunk.".
Valószínű frissítették az adatbázisukat, mert a 3 házzal kintebb lévő háznál még hoz szolgáltatást (és tényleg addig ér el a kábel). -
pjen
félisten
Nem tudom máshol milyen árak vannak, én most rákerestem egy pesti címre és a Tv előfzunál azt írta: interaktiv média eszköz a csomagban.
-
cocka
veterán
Nálunk nem vario, de a Miniboxokra ugyanezeket az árakat hozza. Nem úgy volt, hogy az első ingyenes? De ha csak egyet rakok a kosárba, az is 1750 Ft.
7250 Ft a semmire, az azért elég combos felár!

-
patrikcoc
senior tag
Az a Rec&Go az alap 30 órájával meg a háromnapos Archív TV elég semmi.
Ezeknek az óramennyiségeknek minimum a harmadát le kell csípni ahhoz, hogy megtudd a nettó felvehető adagot.
Vedd számítsba: ismétléseket is mindig felveszi, ha több van, akkor nagy valószínűséggel mindet. Eleje plusz 5-10 perc, vége plusz 5-10 perc, plusz reklámok.
A vodafOne 90 órája viszont már egész korrekt mennyiség.
Ahhoz meg már külön pofa kell, hogy még 100 órát felárért adjon.Jogos, bár én a Rec&Go-t csak a visszatekerés miatt raktam hozzá, felvenni soha nem szoktam. Mondjuk ez is lehetne már alap, mint itt.
-
cocka
veterán
Az a Rec&Go az alap 30 órájával meg a háromnapos Archív TV elég semmi.
Ezeknek az óramennyiségeknek minimum a harmadát le kell csípni ahhoz, hogy megtudd a nettó felvehető adagot.
Vedd számítsba: ismétléseket is mindig felveszi, ha több van, akkor nagy valószínűséggel mindet. Eleje plusz 5-10 perc, vége plusz 5-10 perc, plusz reklámok.
A vodafOne 90 órája viszont már egész korrekt mennyiség.
Ahhoz meg már külön pofa kell, hogy még 100 órát felárért adjon. -
patrikcoc
senior tag
Másnak is vicceskedik a címkereső a one.hu -n?
Környéken minden címre azt írja nem szolgáltatnak. Mint ha már nem is létezne a vario csomag.
Persze a sajátomra azt írja itt már van szolgaltatás , lépjek be , stb ....Ez bug vagy , ennyi volt midelénk a vario?
Furcsa előzménye ennek, hogy az utóbbi időben is már csak 250 volt a max rendelhető sebesség. (koax)
Persze ugyanez telekomnál max 1000/50.Én is a szomszéd címére tudtam csak megnézni az árakat, az enyémre azt írja itt nem szolgáltatnak (pedig pár éve volt Vario 1/1-es csomagom).
-
boborján2
őstag
-
carr
őstag
épp nézem az előfizetés 5k/hó/1 év. 6990 helyett. alap beltéri ingyenes. minden további +750 engem is érint csak azért.

-
carr
őstag
-
kabelmania27
Topikgazda
Környéken minden címre azt írja nem szolgáltatnak. Mint ha már nem is létezne a vario csomag.
Persze a sajátomra azt írja itt már van szolgaltatás , lépjek be , stb ....Ez bug vagy , ennyi volt midelénk a vario?
Furcsa előzménye ennek, hogy az utóbbi időben is már csak 250 volt a max rendelhető sebesség. (koax)
Persze ugyanez telekomnál max 1000/50.Egy ideje már ex Vodafone területe sem hozta a szolgáltatáskereső oldal az 500-as csomagot illetve ha jól emékszem Telekom koax területen varioban régebben sem volt ezres csomag.
-
boborján2
őstag
Persze ugyanez telekomnál max 1000/50. -
patrikcoc
senior tag
Telekomos területen a legegyszerűbb (és a legolcsóbb) szerintem a One vario csomagjaira váltás (ahogy más is írta). Ha a honlapon beírod a címed a szolgáltatás igényléséhez, ki fogja dobni az elérhető csomagokat. Én is telekomos optikás területen vagyok, a net és a tévé is One vario csomagok, a Telekomnál ugyanezek drágábban jönnének ki.
Nálam jóval drágábban jön ki a Vario csomag, pedig régen kicsivel olcsóbb volt, mint a Telekomos csomag.
6990 az 1000/1000-es net, T-nél most 5952, 3 TV box + Rec&Go 6420, Varioban 11250 (mindkettő mobillal számolva).
Mondjuk a boxok árazásán eléggé meglepődtem...
-
carr
őstag
telekom területen one optikát használok. sat tv van, de váltanám ip-re, bár tartok tőle, hogy a jelenleg rajta lévő 3 gigabites router +1 LAN asztali pc miatt sem fogja tudni adni, de ha mégis, hogyan oldom meg? köszi
-
Voice24
őstag
Igen, Telekom-os optikai netem van + One (volt UPC Direct) műholdas előfizetés.
A logikus döntés az lenne, hogy ha már Telekom net van, akkor Telekom-tól kérem a TV-t is.
Viszont én úgy olvastam a topikokban, hogy a One tv szolgáltatása jobb minőségű a Telekomhoz képest. Ezért is mentem be a One-hoz, hogy ha lehet akkor kössünk egy net+tv előfizetést.
Leginkább azért akartam váltani, hogy legyen online tv lehetőség is egy 2.tv-re (ha xiaomi mi box-ra lehet telepíteni az applikációt) + visszanézhető opció.Telekomos területen a legegyszerűbb (és a legolcsóbb) szerintem a One vario csomagjaira váltás (ahogy más is írta). Ha a honlapon beírod a címed a szolgáltatás igényléséhez, ki fogja dobni az elérhető csomagokat. Én is telekomos optikás területen vagyok, a net és a tévé is One vario csomagok, a Telekomnál ugyanezek drágábban jönnének ki.
-
tszabi
tag
Összegezve van egy Telekomos optikai neted és mellette műholdas előfizetés. Az utcában pedig nincs koax. Miért is szeretnél koaxot ? A Telekomos optika java átadós a One-nak főleg , ha nincs az utcában más lehetőség. A leírtak alapján pedig nincs. Ezt nem mondta a szerelő ? A másik viszont , ha nincs lehetőség se optikára se koaxra mire szeretnél Family csomagot ? A műholdas "interaktív" box okos funkciói közel se azok mint koaxon vagy optikán. Maradjunk annyiban , hogy semmirevalók. Aki műholdasra Family-t köt annak max az Rtl premium meg a One tv hozzáférés érheti meg nem a box.
Illetve a minibox se akkora biznisz már mint régen volt. Aki kapta marta
05.22-től a minibox pro 1. helyen 1750ft 2.-3. helyen 2750ft havonta Igen, Telekom-os optikai netem van + One (volt UPC Direct) műholdas előfizetés.
A logikus döntés az lenne, hogy ha már Telekom net van, akkor Telekom-tól kérem a TV-t is.
Viszont én úgy olvastam a topikokban, hogy a One tv szolgáltatása jobb minőségű a Telekomhoz képest. Ezért is mentem be a One-hoz, hogy ha lehet akkor kössünk egy net+tv előfizetést.
Leginkább azért akartam váltani, hogy legyen online tv lehetőség is egy 2.tv-re (ha xiaomi mi box-ra lehet telepíteni az applikációt) + visszanézhető opció. -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok! Egy furcsa kérdésem lenne. Internet előfizetés átmeneti hiánya miatt (régi előfizetés lemondása folyamatban, majd utána az új megkötése) a meglévő kábeltv előfizetésünk sem fog működni? Esetleg 5g képes internet modem (Yettel) használatával már igen? 2 tv van, medicard+a másik tvhez külön modem és egy kaon mediabox. Előre is köszi a segítséget.
A leírásod alapján most koaxos területen vagy ugye?
Akkor menni fog a tv, a mediacard biztosan, netet nem kell adni a tv-nek, teljesen független dolog amúgy is. Nyilván arra figyelj, ha le kell adnod a HGW-t/modemet, a tv fele menő koaxot ne kösd ki
Ha szerelő jön, akkor meg gondolom egyszerre viszi el a régi eszközt és hozza az újat/újakat. -
NyalokAA
senior tag
Sziasztok!
Van egy műholdas szolgáltatásom.
Ezt szerettem volna lecserélni egy Net 500 + TVFamily csomagra, koax területen.
Kijött a szerelő, és rögtön mondta, hogy nálam (az utcában) nincs kihúzva a koax, így törölte is az igényt.
A kérdésem az, hogy ha csak TV Familyt kérek, amihez Interaktív TV boxot adnak, akkor szükséges-e hozzá a koax csatlakozás? Vagy elég az UTP-n csatlakozik a meglévő routerre, és neten jön be az adás ? (Telekom optikai netem van)
Próbáltam visszakeresni, de a nem volt egyértelmű a válasz a hozzászólások alapján.Összegezve van egy Telekomos optikai neted és mellette műholdas előfizetés. Az utcában pedig nincs koax. Miért is szeretnél koaxot ? A Telekomos optika java átadós a One-nak főleg , ha nincs az utcában más lehetőség. A leírtak alapján pedig nincs. Ezt nem mondta a szerelő ? A másik viszont , ha nincs lehetőség se optikára se koaxra mire szeretnél Family csomagot ? A műholdas "interaktív" box okos funkciói közel se azok mint koaxon vagy optikán. Maradjunk annyiban , hogy semmirevalók. Aki műholdasra Family-t köt annak max az Rtl premium meg a One tv hozzáférés érheti meg nem a box.
Illetve a minibox se akkora biznisz már mint régen volt. Aki kapta marta
05.22-től a minibox pro 1. helyen 1750ft 2.-3. helyen 2750ft havonta -
garga pista
Topikgazda
Egyik irány se fog menni csak úgy "random mód".
A One szolgáltat a T hálózatán, ahol nincs saját kábelezése. Szóval @tszabi elvileg elő tud fizetni Vario csomagra, cím keresőben ezt fogja kiadni a One oldala. Viszont ebben az esetben nem lehet vegyesben a T és a One szolgáltatása nekem úgy rémlik, tehát 1 HGW/ONT lehet, azaz a One-tól kell a netet és a tv-t is kérni (vagy a T-től). És mivel ez nem saját hálózat, csakis IPTV van boxal.
-
Toth_Jani
őstag
-
tszabi
tag
-
pjen
félisten
Sziasztok!
Kijött a szerelő, és rögtön mondta, hogy nálam (az utcában) nincs kihúzva a koax, így törölte is az igényt.
A kérdésem az, hogy ha csak TV Familyt kérek, amihez Interaktív TV boxot adnak, akkor szükséges-e hozzá a koax csatlakozás? Vagy elég az UTP-n csatlakozik a meglévő routerre, és neten jön be az adás ? (Telekom optikai netem van)
Próbáltam visszakeresni, de a nem volt egyértelmű a válasz a hozzászólások alapján.Nem kell csak.net a.mini box hoz. Szerintem próbáld meg. 1270 és uj előfizetés menű.
-
iMaverick
addikt
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de a nem volt egyértelmű a válasz a hozzászólások alapján.A Telekom hálózatán Neked a One nem fog szolgáltatni...
-
tszabi
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de a nem volt egyértelmű a válasz a hozzászólások alapján. -
pjen
félisten
Üdv.Az lenne a kérdésem,hogy van e itt aki használ és bevált androidos media boxot amire fel lehet telepíteni az ONETV alkalmazást,mert akkor nem bérelnék második boxot, inkább vennék 1 et.Van itthon 1 de sajna feltelepítem és azt írja root olva van (pedig nincs)és nem indul el.
A 17445 hsz t neked szántam.
-
pjen
félisten
Sziasztok! Egy furcsa kérdésem lenne. Internet előfizetés átmeneti hiánya miatt (régi előfizetés lemondása folyamatban, majd utána az új megkötése) a meglévő kábeltv előfizetésünk sem fog működni? Esetleg 5g képes internet modem (Yettel) használatával már igen? 2 tv van, medicard+a másik tvhez külön modem és egy kaon mediabox. Előre is köszi a segítséget.
Szia. Az előző választ nem.neked szántam. A kaont nem ismerem, de a kártyás tv biztos fog működni. Ha a kaonba nem kell UTP akkor az is.
-
cigam
titán
Szerintem az eszközkezelés már jó ideje nem elérhető, már a márciusban(?) megszűnt mobilalkalmazásban sem működött a végén.
Reset gomb áram alatt nyomva tartva ~10 másodpercig?
Köszi!
-
Gyurka6
őstag
Szia!
Szerintem internet nélkül működnie kellene tovább a tv-(k)-nek (talán a visszanézés nem). -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
cigam
titán
Hová tűnt a Digi eszközkezelő oldala?

Hogyan tudom resetelni? -
kabelmania27
Topikgazda
Szia, a fenti kérdéshez jutottam a hétvégén. Talán az elmúlt 1 évben sikerült valami tapasztalatot szerezned a SAGEM modemmel.
Saját jobb minőségű routerrel használom az Arris TG3442-t, amit az utóbbi időben sűrűn újra kell indítani, mert elveszti a kapcsolatot a routerrel. Mi az általános tapasztalatod a SAGEM-ről. Jobb konstrukció az Arisnál érdemes cseréltetni, ha nincs szükségem Wifi6-ra?Szia!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek és milyen osztóval van elosztva a koax illetve van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség és lehet-e javítani az értékeken. -
pjen
félisten
Én egy A72 telóval néha használom CC vel, nálam hibátlan.
-
cocka
veterán
Telepíteni lehet, csak használni nem.

A kodis téma elég necces, le is írják az app indításakor, hogy ők semmilyen működésbeli anomáliáért vagy esetleges tiltásért nem vállalják a felelősséget, szóval annyira ezt nem reklámoznám.
-
cocka
veterán
Üdv.Az lenne a kérdésem,hogy van e itt aki használ és bevált androidos media boxot amire fel lehet telepíteni az ONETV alkalmazást,mert akkor nem bérelnék második boxot, inkább vennék 1 et.Van itthon 1 de sajna feltelepítem és azt írja root olva van (pedig nincs)és nem indul el.
Még szerencse, hogy e hét kedden volt erről szó:
-
MiZo1990
aktív tag
Nincs olyan box, amire jelenleg lehetne telepíteni és használni az app-ot.
Chromecast képes eszközre a képe kiküldhető, illetve Kodi-hoz van kiegészítő, amivel elérhetőek bizonyos funkciók. -
Balmadi66
csendes tag
-
torrente777
tag
-
fito
csendes tag
Szia, a fenti kérdéshez jutottam a hétvégén. Talán az elmúlt 1 évben sikerült valami tapasztalatot szerezned a SAGEM modemmel.
Saját jobb minőségű routerrel használom az Arris TG3442-t, amit az utóbbi időben sűrűn újra kell indítani, mert elveszti a kapcsolatot a routerrel. Mi az általános tapasztalatod a SAGEM-ről. Jobb konstrukció az Arisnál érdemes cseréltetni, ha nincs szükségem Wifi6-ra? -
JamesHun
addikt
kaptam ma egy emailt, hogy "Az Előfizetői Szerződéshez kapcsolódó szerződés összefoglalót és előzetes tájékoztatást az alábbi gombra kattintva tudja elérni a One online fiókjába történő regisztráció / bejelentkezés után."
Ez lehet az amit most itt is említetek és emailben kaptam meg, nem papíros verzióban?
One os profilomba csak a mobil előfizetésem van és ott nem látok semmilyen dokumentumot , ami friss lenne.Ha a D-ügyfélkapuba belépek ott meg semmilyen doksi tárat nem találok.
Most az exdigisként kéne egy One regisztrációt csinálnom az exdigis szerződésemre és ott láthatnék valamit amit küldtek? -
Pityu89
senior tag
[One Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételei a jogelőd AH Média Kereskedelmi Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság által nyújtott
Digitális földfelszíni kódolt műsorterjesztési szolgáltatásra
(Rövid név: Földfelszíni TV ÁSZF) Jelen ÁSZF hatályba lépésének időpontja:
2026. május 29. ]Megjelent az új ÁSZF, tegnap lépett hatályba. Új szerződést kötni már nem lehet.
Szeptember 30-án lelövik a MUX C-D-E-t (kódolt MindigTV-t). (Ezt nem hozza az ÁSZF, számlát érdemes figyelni)"A Szolgáltató a Nemzetgazdasági Minisztérium felhívására, önkéntes díjkönnyítési intézkedései keretében a 2026. évben, az ÁSZF 7.1.3. pontjában meghatározott díjkorrekciós mechanizmus alkalmazása kapcsán rögzített időponttól [tárgyév május hónap] eltérően, 2026. július 1. napjától számított 90 napon belül érvényesíti a 2025. év vonatkozásában az inflációkövető díjkorrekciót a műsorterjesztési szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői díjak tekintetében. "
Akkor az előző kérdésem tárgytalan. 😅
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
boborján2
őstag
[One Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételei a jogelőd AH Média Kereskedelmi Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság által nyújtott
2026. május 29. ]Megjelent az új ÁSZF, tegnap lépett hatályba. Új szerződést kötni már nem lehet.
Szeptember 30-án lelövik a MUX C-D-E-t (kódolt MindigTV-t). (Ezt nem hozza az ÁSZF, számlát érdemes figyelni)"A Szolgáltató a Nemzetgazdasági Minisztérium felhívására, önkéntes díjkönnyítési intézkedései keretében a 2026. évben, az ÁSZF 7.1.3. pontjában meghatározott díjkorrekciós mechanizmus alkalmazása kapcsán rögzített időponttól [tárgyév május hónap] eltérően, 2026. július 1. napjától számított 90 napon belül érvényesíti a 2025. év vonatkozásában az inflációkövető díjkorrekciót a műsorterjesztési szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői díjak tekintetében. "
Nem is tudtam hogy kukázzák a földfelszini tv sugárzást.
-
zzola
titán
-
levin70
tag
-
BandiHUN
veterán
Én azért mondok pozitívat is, ex-invitelesként pl. én jól jártam, mert itt csak 100/8 koax volt, és az új adókat nem dekódolta se a box, se a kártya. Csapdában voltam évekig 12 ezeré', itt a tkom hulladék volt csak, a maga kis panaszaival, gagyi box-ával, most +500-ért van 1/1 net+2 minibox pro, optika a telekomon át, de a problémák nélkül+ugye a kapott streamingek+tv app.
Sokan cumiztunk, sajnos.
3 hónap ingyen, +1 hátravan, se netgond, se minibox pro egy darab hiba nem volt eddig. Annyi, hogy első nap kivetettem magam a nat alól. A gépet se kell éjjel járatni seed miatt, az exitlag se kell, még usába is fele ping van, ott szeretek játszani, coop jellegű gémeket, más "kultúra".

Ez a másik véglet, valahol megértem a hőbörgőket is, de együttérezni nem tudok a 6k csomagosokkal. Sőt, máshol meg vdsl van, civilizált helyen.

-
so_ha
senior tag
D Fix Tel 250 (280Ft alapdíj): Belföldi vezetés 4Ft/perc; Mobil 6Ft/perc (ha jól rémlik)
Korábban hálózaton belül ingyenes volt, de ezt kiváltotta a One mobil "Zárt csoport hívás" így a vezetékes azóta csak lehetőség. A csomagban még FTTH1000-es net + az Ex-Digi Tv csomag a része (kódolt kártya és box mentesen, bármennyi tv-re). -
Bubaaa
senior tag
Nekem is olyan csomagom van. A volt digiseket, és inviteleseket ingyen hívom, és asszem most már a volt vodásokat is,bár ebben nem vagyok biztos.
-
4264adam
nagyúr
Szia!
Szerintem először helyeztesd át a szolgáltatást az új címre akkor minden marad a régiben, illetve később ha szeretnél átszerződhetsz One csomagra, elvileg kérhetsz médiacardot.Úgy is tudok áthelyezést kérni ha a házba az utca oszlopról még kérnem is kell az optika behúzását?
-
cocka
veterán
Ebben a 6880-as árban milyen vezetékes telefonos szolgáltatás van benne, ha szabad érdeklődnöm? Gondolom nem hívhatsz minden belföldi számot ingyen. (kivéve pár rövid hívószámot meg a 21-es körzetet)
-
so_ha
senior tag
Téves:
"Aki átszerződött, az most is kódoltan kapja, aki maradt ex-Digi-s az most sem."Helyes:
Aki átszerződött, az most is kódoltan kapja, a JELENLEG kódolt csatornákat és nézheti is, aki maradt ex-Digi-s az most sem tudja nézni a JELENLEG kódolt csatornákat.De ennek semmi köze a teljes DVB-C kódoláshoz. Ami a MiniBox esetében eleve nem releváns, mert IP alatt megy. Szóval messze-messze egy távoli galaxisban el fog tűnni a kódolt DVB-C is és csak IP lesz.

"egy távoli galaxisban el fog tűnni a kódolt DVB-C is és csak IP lesz."
Pár év mulva térjünk vissza rá, addig meg élvezem a triple play szolgáltatást kódolatlanul 6.880Ft-ért.
-
gduck
addikt
"Szóval ha volt Digis optikánál neked kódolják, akkor a szomszédnak is kódolt lesz!"
Aki átszerződött, az most is kódoltan kapja, aki maradt ex-Digi-s az most sem."Nem fog országosan egyszerre megtörténni a váltás, de mindenkire sor fog kerülni."
Ebben egyetértünk, de a kérdés "csak" annyi, hogy hány év múlva.
Téves:
"Aki átszerződött, az most is kódoltan kapja, aki maradt ex-Digi-s az most sem."Helyes:
Aki átszerződött, az most is kódoltan kapja, a JELENLEG kódolt csatornákat és nézheti is, aki maradt ex-Digi-s az most sem tudja nézni a JELENLEG kódolt csatornákat.De ennek semmi köze a teljes DVB-C kódoláshoz. Ami a MiniBox esetében eleve nem releváns, mert IP alatt megy. Szóval messze-messze egy távoli galaxisban el fog tűnni a kódolt DVB-C is és csak IP lesz.

-
pjen
félisten
Sziasztok!
Próbalom felvenni a fonalat mivel 3 hónapon belül költözés miatt a lakás Digi-t megszüntetem és a háznál új szerződés lesz. 4033 Debrecen a leendő cím. Úgy alakítottam ki a házat hogy koax kábelen akartam a TV-t (DVB-C) elkerülve a boxozást. Jól olvasom, hogy már nem lehet szerződni optikai gigabites ONT + 2db Koax tv kötésére mert kötelező lesz a box használat ?
Nem kötelező a box, kérhetsz kártyát, ha tudja kezelni a.Tv.d.
-
pjen
félisten
"Szóval ha volt Digis optikánál neked kódolják, akkor a szomszédnak is kódolt lesz!"
Aki átszerződött, az most is kódoltan kapja, aki maradt ex-Digi-s az most sem."Nem fog országosan egyszerre megtörténni a váltás, de mindenkire sor fog kerülni."
Ez níncs így.Aki átszerződött kap boxot és megkqpja a kódolt.csatornákhot a boxot és hozzáfér az i teraktív tartalmakhoz is. De, mellette megmaradnak az előző kódolatlan.csatornák is a koax kimeneten. Ezt lekapcsolják és mwg is van oldva. Aki kér eszközt az tévézik aki nem kér az nem.A következő lépés felmondják az ex digis szerződéseket.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Próbalom felvenni a fonalat mivel 3 hónapon belül költözés miatt a lakás Digi-t megszüntetem és a háznál új szerződés lesz. 4033 Debrecen a leendő cím. Úgy alakítottam ki a házat hogy koax kábelen akartam a TV-t (DVB-C) elkerülve a boxozást. Jól olvasom, hogy már nem lehet szerződni optikai gigabites ONT + 2db Koax tv kötésére mert kötelező lesz a box használat ?
Szia!
Szerintem először helyeztesd át a szolgáltatást az új címre akkor minden marad a régiben, illetve később ha szeretnél átszerződhetsz One csomagra, elvileg kérhetsz médiacardot. -
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
-
so_ha
senior tag
Én meg úgy látom tök nem érted miről van szó
Már bocsi 
NINCS One-os és DIGI-s előfizető ebből a szempontból! Hálózat típusok vannak!
Pl:
volt voda koax: már kódoltak a DVB-C csatik
volt Digis optika: kódolatlanok a DVB-C csatik.Szóval ha volt Digis optikánál neked kódolják, akkor a szomszédodnak is kódolt lesz!
Nem fog országosan egyszerre megtörténni a váltás, de mindenkire sor fog kerülni.
-
gduck
addikt
"Akkor magyarázd már el a te logikád szerint, hogy oldják meg, hogy a One-os előfizetők csak médiaeszközzel (kódoltan) érjék el a csatornákat, a szomszéd exdigis pedig ugyanúgy szabadon, ahogy eddig is."
Ezt úgy látom, hogy meg is válaszoltad magadnak.
Egyébként RoyBatty és dchard is leírta a lényeget.Én meg úgy látom tök nem érted miről van szó
Már bocsi 
NINCS One-os és DIGI-s előfizető ebből a szempontból! Hálózat típusok vannak!
Pl:
volt voda koax: már kódoltak a DVB-C csatik
volt Digis optika: kódolatlanok a DVB-C csatik.Szóval ha volt Digis optikánál neked kódolják, akkor a szomszédodnak is kódolt lesz!
Nem fog országosan egyszerre megtörténni a váltás, de mindenkire sor fog kerülni.
-
NoOne1976
őstag
Pont arról írtam, hogy az ex UPC/Vodafone területen a 2. és 3. tv használat pénzbe kerül, szerződéstől függően kb 1500 Ft a kettő. Ezt a pénzt lehetne behozniuk ex Digi területen, ha ott is meglépik a kódolást. Ott se csak egy tv-t használ mindenki.
-
so_ha
senior tag
"Akkor magyarázd már el a te logikád szerint, hogy oldják meg, hogy a One-os előfizetők csak médiaeszközzel (kódoltan) érjék el a csatornákat, a szomszéd exdigis pedig ugyanúgy szabadon, ahogy eddig is."
Ezt úgy látom, hogy meg is válaszoltad magadnak.
Egyébként RoyBatty és dchard is leírta a lényeget. -
pjen
félisten
-
TIT
veterán
Biztos, hogy a cél a kódolás és a szolgáltatói eszköz felé terelés. Egyszerűen ez a One érdeke. A régi Digis területeken mindenki szabadon tévézhet, ha van előfizetése, akár 3-4 végponton is. A régi Upc/Vodafone esetében ez nincs így, havonta fizetni kell a további vételi helyekért. És ez tiszta pénz. 10 éve vagyok előfizető a Upc vonalon, azóta csengetem havonta a plusz összegeket. Hányszor térült már meg annak a CI modulnak a beszerzési költsége? Ha mindenkit át tudnak terelni, az egy látható bevételnövekedéssel járhat.
Hát én nem fizettem anno a upcnek a boxért az tuti.
Eleve ők kényszerítik ergo ingyenes 1db. -
pjen
félisten
-
skroy
senior tag
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
-
Lackooo84
nagyúr
Hát az én csomagomnál tuti nem lenne olcsóbb... (6.8k)
-
Lackooo84
nagyúr
Ezek az 5Mbps sebesség növelések is még komolyak...
-
Lackooo84
nagyúr
-
boborján2
őstag
Sok sikert hozzá!
Ott is kötelező box van, mai napig xar bugos, és még csak nem is OTT ,hanem IPTV(multicast) -
skroy
senior tag
-
pjen
félisten
Csak megismételni tudom azt, amit korábban írtam: szelekítven FTTH-n nem tudják kódolni a DVB-C-t addig amíg akár csak egy darab érvényes kódolatlan csomagban maradt előfizető is van. Tehát nem elég az, hogy valaki FTTH-n már a One-nál van, és kapott is modult vagy boxot, az adás az utolsó át nem mirgált előfizetőig kódolatlan marad mindenkinek, mivel technológiailag nem megoldható máshogy. Ez egészen biztos. Hogy milyen ütemben fog az "átterelés" lezajlani, és ehhez lesz-e új szerződés, az műszaki szempontból részlet kérdés, persze ár szempontból meg nem. Nekem esezmben sincs átállni kódolt DVB-C-re, ha utána új szerződésre kényszerítenek ami ugye olcsóbb bizosan nem lesz
Ha nem állsz át felmondják a szerződést és passz. Nekem van átszerződött ex digim (optika) 2 boxal amik kiválóan mennekWIFI n. A koaxon ott maradt a kódolatlan DVB-C. Van ex voda (koax) előfizum is 3 box. 1 év hűség és 1K val olcsóbb lett.
-
dchard
veterán
Kérdés ha ez így van mibe kerül az eszköz. Továbbá az OTT tévéhez szerintem akkor One-os hozzáférésre is szükség lenne gondolom azzal menne a TV app is. Ezekhez meg One-os szerződés.
A másik, hogy szerintem sincsen szó exDigi csomagok megszűntetéséről így ez jelenleg csak One-os előfizetéseket érint. Szerintem.Csak megismételni tudom azt, amit korábban írtam: szelekítven FTTH-n nem tudják kódolni a DVB-C-t addig amíg akár csak egy darab érvényes kódolatlan csomagban maradt előfizető is van. Tehát nem elég az, hogy valaki FTTH-n már a One-nál van, és kapott is modult vagy boxot, az adás az utolsó át nem mirgált előfizetőig kódolatlan marad mindenkinek, mivel technológiailag nem megoldható máshogy. Ez egészen biztos. Hogy milyen ütemben fog az "átterelés" lezajlani, és ehhez lesz-e új szerződés, az műszaki szempontból részlet kérdés, persze ár szempontból meg nem. Nekem esezmben sincs átállni kódolt DVB-C-re, ha utána új szerződésre kényszerítenek ami ugye olcsóbb bizosan nem lesz
-
pjen
félisten
A.T nem biztos, hogy jó ötlet. Ott is box van, és az ONE a 3 boxal még sose írta ki, hogy sokan vagyunk.
-
RoyBatty
aktív tag
Biztos, hogy a teljes kódolás a cél, ebbe az irányba nyomják a műsorszolgáltatók is őket. "Szerencsére" elég heterogén a hálózatuk, évekbe fog telni mire mindenkit átterelnek. Mondjuk én aznap váltok Telekomra amint ez nálam is megtörténik
-
cocka
veterán
Csak, hogy valami más téma is legyen.
Da Vinci app az Interaktív TV médiaboxon. Egész eddig arról volt szó, hogy csak regisztrálni kell a leírtak szerint és továbbra is ingyenes lesz az egész. Hát nálam semmilyen videó nem indul és még előfizettetni is akar.
A voucher kódomat már az elején sem fogadta el, most meg már nem fogadja el. Tehát egy kalap szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
17500 - 17401
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 I i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Iris Xe I W11 I 6 hó gari
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (2UF95AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W

garga pista
Dr Bubo