- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egy méregdrága vezérlőpad lett az OpenAI első hardvere
- AGP csatolós Radeon HD 3850 kártyák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
-
17400 - 17301
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
-
woodworm
veterán
MadMancs azt írta, hogy ex-Digi-ről már One-os szerződése volt/van, amikor megkapta levelet a médiaeszköz használatára. Tehát mint One-os ügyfélt értesítették/kötelezték, aminek már semmi köze ahhoz, hogy ex-Digi-s volt régen, ergo a jelenlegi ex-Digiseket semmilyen értlemben nem érinti (még) ez a kódolás, ezért nem is kapott még senki ilyen értesítést.
Akkor magyarázd már el a te logikád szerint, hogy oldják meg, hogy a One-os előfizetők csak médiaeszközzel (kódoltan) érjék el a csatornákat, a szomszéd exdigis pedig ugyanúgy szabadon, ahogy eddig is. Mert ugye szerinted őket mindez nem érinti.
-
trec12
addikt
A H.265-tel nem lenne probléma ez a bitráta de ehhez gyakorlatilag minden előfizetőnél H.265-kompatibilis box (vagy tv) kellene.
-
Calogero
addikt
-
garga pista
Topikgazda
Koax teljesen más tészta.
Exdigi FTTH hálózatról van szó. Ebből egy van, itt nem megoldható hogy egyik csomagot kódolják, másikat nem, pláne hogy fedik egymást (digi TV csomag teljes egészében része a family csomagnak) . Jelenleg Family csomag esetében azok kódoltak amik nem része a digiTV csomagnak.
Mivel Family kódolásra kerül, vele együtt kódolásra kerül a digiTV csomag is mivel family azt tartalmazza.Ha digitv csomagot nem kódolnák, nem érkezett volna a levél, mivel az jelenleg is kódolatlan.
Azt is el tudom képzelni, hogy 2 lépcsős lesz a dolog:
1. Először csak kiosztanak CI modolukat 1 tv-hez akinek még a Digis csomag van és nincs csomag váltás így. (És ha többre kell mint 1 akkor javasolják az átszerződést.)
2. Kivezetik szépen a régi csomgokat, ha már minden efinél van modul/box simán lehet pakolgatni/megszüntetni, mert a modul(/ box) csak bizonyos adókat fog dekódolni. -
trec12
addikt
Exdigi FTTH hálózatról van szó. Ebből egy van, itt nem megoldható hogy egyik csomagot kódolják, másikat nem, pláne hogy fedik egymást (digi TV csomag teljes egészében része a family csomagnak) . Jelenleg Family csomag esetében azok kódoltak amik nem része a digiTV csomagnak.
Mivel Family kódolásra kerül, vele együtt kódolásra kerül a digiTV csomag is mivel family azt tartalmazza.Ha digitv csomagot nem kódolnák, nem érkezett volna a levél, mivel az jelenleg is kódolatlan.
Logikus amit írsz. De én hiányolom az ezzel kapcsolatos publikus (pl. egy HWSW cikk...) és tömegesen az egyéni előfizetőknek szóló direkt információkat amit Te is kaptál. Bár ha szigorú vagyok hétfőig még mindenki megkaphatja pl. elektronikusan is amennyiben a logikád alapján minden terület és minden előfizető érintett.
-
trec12
addikt
Szerintem félreértetted amit írtam: a kódolást minden jel szerint be fogják vezetni, de hogy ez csomag módosítással is jár-e (értsd: az ex-Digis szerződésből One-os lesz), az nem derült ki, legalább is a papírban amit kaptál ennek nincs nyoma. Én azt olvasom ki belőle, hogy kell a modul vagy a box, azért menjen be az ügyél, ha akar TV-t nézni, és kész. Sem a szerződés tartalmáról, sem árváltozásról, sem tartalmi/kínálati változásról nincs benne szó.
Kérdés ha ez így van mibe kerül az eszköz. Továbbá az OTT tévéhez szerintem akkor One-os hozzáférésre is szükség lenne gondolom azzal menne a TV app is. Ezekhez meg One-os szerződés.
A másik, hogy szerintem sincsen szó exDigi csomagok megszűntetéséről így ez jelenleg csak One-os előfizetéseket érint. Szerintem. -
NoOne1976
őstag
Biztos, hogy a cél a kódolás és a szolgáltatói eszköz felé terelés. Egyszerűen ez a One érdeke. A régi Digis területeken mindenki szabadon tévézhet, ha van előfizetése, akár 3-4 végponton is. A régi Upc/Vodafone esetében ez nincs így, havonta fizetni kell a további vételi helyekért. És ez tiszta pénz. 10 éve vagyok előfizető a Upc vonalon, azóta csengetem havonta a plusz összegeket. Hányszor térült már meg annak a CI modulnak a beszerzési költsége? Ha mindenkit át tudnak terelni, az egy látható bevételnövekedéssel járhat.
-
MadMancs
veterán
Édesanyám Upc - Voda - One tv-s szolgáltatása "ezer éve" ugyan az, miközben az előfizetéses csomagja már a "holdban van" (régen megszűnt). Tehát a mai napig számtalan szolgáltatáscsomag elérhető azonos szolgáltatónál (pl. One), ezért nem érdemes logikával végiggondolni, hogy mikor lesz egységesítés, ha egyáltalán lesz olyan a különböző technológiai megoldások miatt is.
-
so_ha
senior tag
Édesanyám Upc - Voda - One tv-s szolgáltatása "ezer éve" ugyan az, miközben az előfizetéses csomagja már a "holdban van" (régen megszűnt). Tehát a mai napig számtalan szolgáltatáscsomag elérhető azonos szolgáltatónál (pl. One), ezért nem érdemes logikával végiggondolni, hogy mikor lesz egységesítés, ha egyáltalán lesz olyan a különböző technológiai megoldások miatt is.
-
MadMancs
veterán
Oké, de mivel pont ugyanazon az ftth hálózaton vagyok mint digi csomagosok, szerinted ha kódolják DVB-C t, hogy nézi bárki is kártya vagy box nélkül? Exdigi és one esetén annyi a különbség hogy más a csomagok neve, az infrastruktúra egy és ugyanaz.
-
so_ha
senior tag
A logika azt diktálja hogy váltásra kényszerítik őket, tekintve hogy exdigis szerződéseket már jó ideje nem lehet módosítani. Vagy vált és médiaeszköz, vagy nem lesz TV. Az megint másik kérdést vet fel hogy eleg TV vel váltani, net marad , vagy mindkettővel muszáj.
Ha addig nem ír valaki választ akkor jövő héten beugrok üzletbe cserélni azt rákérdezek."A logika azt diktálja hogy váltásra kényszerítik őket,"
Ez maximum a Te logikád ... A levél a One-os szerződésedre vonatkozik, a többit csak belelátod, ... ami persze nem zárja ki, hogy hosszútávon az egységes szolgáltatás jegyében mindenkinek kódolnak majd. -
so_ha
senior tag
Szerintem félreértetted amit írtam: a kódolást minden jel szerint be fogják vezetni, de hogy ez csomag módosítással is jár-e (értsd: az ex-Digis szerződésből One-os lesz), az nem derült ki, legalább is a papírban amit kaptál ennek nincs nyoma. Én azt olvasom ki belőle, hogy kell a modul vagy a box, azért menjen be az ügyél, ha akar TV-t nézni, és kész. Sem a szerződés tartalmáról, sem árváltozásról, sem tartalmi/kínálati változásról nincs benne szó.
MadMancs azt írta, hogy ex-Digi-ről már One-os szerződése volt/van, amikor megkapta levelet a médiaeszköz használatára. Tehát mint One-os ügyfélt értesítették/kötelezték, aminek már semmi köze ahhoz, hogy ex-Digi-s volt régen, ergo a jelenlegi ex-Digiseket semmilyen értlemben nem érinti (még) ez a kódolás, ezért nem is kapott még senki ilyen értesítést.
-
dchard
veterán
-
MadMancs
veterán
Mi még nem kaptunk semmit, megy a kódolatlan DVB-C, ex-Digi FTTH. Csomag módosításra szerintem csak akkor kényszeríthetnének, ha effektíve megszüntetik a korábbi csomagot tartalmilag, és újra kell szerződni, de ha jól látom akkor itt csak az van, hogy menni kell a boxért/media card-ért. De ezt a belinkelt dokumentum nem írja le.
Itt se érdekli őket hogy nem tudod tovább nézni, szerintem simán eljátszák digi csomagosokkal hogy vagy váltasz, vagy nem nézel TV-t.
-
MadMancs
veterán
A logika azt diktálja hogy váltásra kényszerítik őket, tekintve hogy exdigis szerződéseket már jó ideje nem lehet módosítani. Vagy vált és médiaeszköz, vagy nem lesz TV. Az megint másik kérdést vet fel hogy eleg TV vel váltani, net marad , vagy mindkettővel muszáj.
Ha addig nem ír valaki választ akkor jövő héten beugrok üzletbe cserélni azt rákérdezek. -
dchard
veterán
Mi még nem kaptunk semmit, megy a kódolatlan DVB-C, ex-Digi FTTH. Csomag módosításra szerintem csak akkor kényszeríthetnének, ha effektíve megszüntetik a korábbi csomagot tartalmilag, és újra kell szerződni, de ha jól látom akkor itt csak az van, hogy menni kell a boxért/media card-ért. De ezt a belinkelt dokumentum nem írja le.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
MadMancs
veterán
Teljesen jogos, samsung is teljesen jól végezte , míg Oneui 8.5 el nem szúrta. Már ezt is AI végzi, és láthatóan nem igazán megy neki

Nekem sincs vele bajom, soundbox és egy mediacard van. 1 dolog nem világos, most a modul cseréhez is technikus kell? Régen csak az ember kezébe adták azt dugja be otthon 😅
-
boborján2
őstag
Ha legközelebb ilyen van, kérlek használd a telefonon a dokumentum fotózást.
Meglepően jól végzi a dolgát ,legalábbis xiaomi telóval
ON
Szerintem ez teljesen oké, bőven időben értesítettek , + ott a kötbérmentes felmondás lehetősége. -
MadMancs
veterán
-
gduck
addikt
-
boborján2
őstag
Vario területen gondolom marad a nagy semmi, feltöltési sebesség emelés tekintetében!?
Bár most a napokban sok oszlopot megmászott két szaki és valamit babráltak a koaxon. De hogy kik voltak,kinek dolgoztak és mit csináltak az passz.
-
dchard
veterán
Üres vételi hely okozhat problémát ha bekapcsolnak a környéken egy 4g/5g mobil bázisállomást ezért üres kimenet esetén általában leírom, hogy érdemes megszüntetni a felesleges osztást független hogy jelenleg van-e vételi probléma. Ex digi ftth területen általában nincs jelszint probléma mert kb 80dB jön ki az ont-ből.
És tegyük hozzá, hogy az ilyen módon a hálózatba szivárgó zaj nem csak az érintett előfizető szolgáltatást teszi tönkre, de extrém esetben egy egész szegmenst is érinthet, mivel a HFC hálózat lefelé elosztó, felfelé viszont összegző: ez annyit jelent hogy a sok kis zaj az ONU-nál összeadódik. A lezáratlan üres porton a zaj mellett mikro-reflexió is keletkezik, ami pedig a kábeltv hálózat frekvencia menetét teszi tönkre, tehát az üres portok több módon is kárt csinálnak.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Sziasztok,
Ma érkezett postai levél (exdigi ftth) hogy június 1 től kódolnak. Vagy box vagy kártya kell. Viszont ha valakinek Irdeto (pl nekem is digis kártya nélküli irdeto modul van) azt is cseréltetni kell mert nem fognak működni.Levél alján ott van, mivel egyoldalú szerződés módosítás, 45 napon belül jogkövetketmény nélkül felmondható a szerződés.
Mi nem kaptunk még semmit.
-
dombila
őstag
Lakásfelújítás miatt pár hónapig egy ideiglenes lakásban Yettel Otthonnet-el oldottam meg az internet elérést. (Meglepően jól megy)
Nálam van a Minibox Pro is, ami technikailag tökéletesen működik a Yettel neten is, minden funkciója megy. De a One ÁSZF szerint a TV szolgáltatás helyhez kötött, így csak a szerződéses címen lehet jogilag használni.
Merjem használni a Yettel neten? Letilthatja a One?
Vagy használjak addig Sweet.tv-t? -
kabelmania27
Topikgazda
Üres vételi hely okozhat problémát ha bekapcsolnak a környéken egy 4g/5g mobil bázisállomást ezért üres kimenet esetén általában leírom, hogy érdemes megszüntetni a felesleges osztást független hogy jelenleg van-e vételi probléma. Ex digi ftth területen általában nincs jelszint probléma mert kb 80dB jön ki az ont-ből.
-
pjen
félisten
Nem tudom, de még mindíg eléggé külön fut a két rendszer. Szerintem egy darabig nem lesznek lényeges hatással egymáera. Nekem olyan nagy gpndom most sincs. Gond nélkül átszerződtem és megmaradtak a kódolatlan csatornák. A már meglévő ex vodás csomaggal nem történt semmi.
-
Borisz76
nagyúr
Ha kiveszed a felesleges osztást az üres kimenet a későbbiekben nem fog okozni vételi problémát. Szerintem várd ki, hogy mely csatornákat fogják kódolni, ex digi koaxterületen a tv basic csomag csatornái jelenleg kódolatlanok, a family csomaghoz tartozó csatornák vannak lekódolva.
Írtam valahol is , hogy vételi problémát okoz ?
Nem....mert nem okoz.
Amúgy igen, kivárok.... -
cocka
veterán
-
cocka
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
OFF
Nálam a családi házban Digi , Optika van. ( 1000/300 )
Net + TV + Telefon
9.070 Ft / hó
Hűség már lejárt.
A bérházi lakásomban Telekom Optika van. ( 1000/1000 )
Net + TV + Telefon
10.491 Ft / hó
+ 2 db Mobil Magenta előfizetés kb 9700 Ft/ hóEddig a Digi mellett szólt, hogy koax-on adja ki a TV adást.
Simán osztottam több felé és mindenki azt néz amit akar.
Jelenleg 5 felé osztva de 4 készülék üzemel.
Viszont ha ez idővel megszűnik és kötelező lesz a box vagy a kártya , akkor lehet jobban járnék a Telekom előfizuval.
Akkor a két T-s előfizu már valami sávos kedvezményt is adna.....
Gondolom....de ezt ki kellene matekozni
Ha kiveszed a felesleges osztást az üres kimenet a későbbiekben nem fog okozni vételi problémát. Szerintem várd ki, hogy mely csatornákat fogják kódolni, ex digi koaxterületen a tv basic csomag csatornái jelenleg kódolatlanok, a family csomaghoz tartozó csatornák vannak lekódolva.
-
Borisz76
nagyúr
OFF
Nálam a családi házban Digi , Optika van. ( 1000/300 )
Net + TV + Telefon
9.070 Ft / hó
Hűség már lejárt.
A bérházi lakásomban Telekom Optika van. ( 1000/1000 )
Net + TV + Telefon
10.491 Ft / hó
+ 2 db Mobil Magenta előfizetés kb 9700 Ft/ hóEddig a Digi mellett szólt, hogy koax-on adja ki a TV adást.
Simán osztottam több felé és mindenki azt néz amit akar.
Jelenleg 5 felé osztva de 4 készülék üzemel.
Viszont ha ez idővel megszűnik és kötelező lesz a box vagy a kártya , akkor lehet jobban járnék a Telekom előfizuval.
Akkor a két T-s előfizu már valami sávos kedvezményt is adna.....
Gondolom....de ezt ki kellene matekozni
-
pjen
félisten
-
Toth_Jani
őstag
-
pjen
félisten
-
cocka
veterán
Sziasztok,
Ma érkezett postai levél (exdigi ftth) hogy június 1 től kódolnak. Vagy box vagy kártya kell. Viszont ha valakinek Irdeto (pl nekem is digis kártya nélküli irdeto modul van) azt is cseréltetni kell mert nem fognak működni.Levél alján ott van, mivel egyoldalú szerződés módosítás, 45 napon belül jogkövetketmény nélkül felmondható a szerződés.
Tartok tőle, hogy a nagy lekódolással valahogy az exvodások is megszívják. Semmi nem szokott náluk zökkenőmentesen történni.
-
cocka
veterán
Koaxon 100 Mbit/s lesz júliustól a feltöltés.
Több reálisan jó ideig nem várható.
Az összes többi bőven elég otthoni használatra. Nagyobb igény esetén, meg sok-sok pénzért kapsz nagyobb, dedikált sávszélességet is. 
Az meg hogy telekomnál az előfizetők 99%-a - megfelelő eszközök hiányában - eleve ki sem tudja használni a ki tudja hány GB-s sávszélességet, meg minden elmond

De csak az 1000-es letöltéssel rendelkezőknek, ezt azért tegyük még hozzá. Nem mintha az alacsonyabb letöltési sebességgel rendelkezők ne tudnák kihasználni a gyorsabb feltöltést.
-
kisapa
őstag
Sziasztok,
Nem volt esetleg korábban egy figyelmeztető a számla végén? Ez így elég érdekes.
-
trec12
addikt
Ezért írtam, hogy valami itt nem kerek. De majd előbb-utóbb kiderül.
-
Pityu89
senior tag
Ki tudja? Lehet-e DVB-T előfizetéssel kedvezményes készüléket venni? A honlap erre nem ad fel opciót, csak kábeles opciót hoz fel.
-
Mr K
őstag
Ettől még simán lehet szabályos főleg ha 45 napig felmondható. Az elég hosszú határidő. Ráadásul a kódolatlan DVB-C vétel tudtommal nem volt garantált szerződéses elem.
Én nem kaptam még semmilyen értesítést. Meg az sem tűnik életszerűnek, hogy ilyen rövid idő alatt országosan bevezessenek egy ilyent.
Itt valami nem kerek....
Tehát az ügyfélnek hagytak másfél munkanapot, hogy elintézze a kártyacserét (vagy a boxot). Vagy akár 45 napig is gondolkozhat rajta, hogy akarja-e, igaz, közben tévét azt nem fog nézni (bár fizeti). Hát, izé.
-
boborján2
őstag
Nem is ezt gondoltam, hanem hogy nem pont így volt írva.
De látom már megírta mi a szitu. Az lehet, csak az a fejállomás érintett akkor, ahol ő lakok, mert családban se kapott senki még, pedig van több Digis tv előfizu.
Mondjuk érhető, hogy kivezetik az Irdeto-t, egyrészt a Kudelskivel szerződtek (aki a Nagravision kódrendszert szállítja) másrészt most 8 ECM PID van, mindenféle régi Digis rendszer is rajta van, mert Nagra2-3-Irdeto kártya/box is volt osztogatva. Gondolom macerás ennyi félét menedzselni, lesz egy fajta a végén.Szép lassan megszűnik a kódolatlanság.
Én azon is csodálkozom ,hogy ezt a diginél hagyták évekig ebben a formában... -
garga pista
Topikgazda
Nem is ezt gondoltam, hanem hogy nem pont így volt írva.
De látom már megírta mi a szitu. Az lehet, csak az a fejállomás érintett akkor, ahol ő lakok, mert családban se kapott senki még, pedig van több Digis tv előfizu.
Mondjuk érhető, hogy kivezetik az Irdeto-t, egyrészt a Kudelskivel szerződtek (aki a Nagravision kódrendszert szállítja) másrészt most 8 ECM PID van, mindenféle régi Digis rendszer is rajta van, mert Nagra2-3-Irdeto kártya/box is volt osztogatva. Gondolom macerás ennyi félét menedzselni, lesz egy fajta a végén. -
trec12
addikt
Ez inkább arról szól, hogy a te szerződésed jár le (vagy nincs már hűség) és felmondják/megszüntetik a szerződést, mintsem kódolnak.
De az lenne a legtisztább, ha bedobnád kivágva mit írtak.Nekem sincsen ezer éve hűségem - a régi 6880-as csomagban vagyok - semmi kódolásos info nem érkezett hozzám....
-
boborján2
őstag
Ez inkább arról szól, hogy a te szerződésed jár le (vagy nincs már hűség) és felmondják/megszüntetik a szerződést, mintsem kódolnak.
De az lenne a legtisztább, ha bedobnád kivágva mit írtak.Én azért feltételezem ,hogy MadMancs kolléga el tud egy levelet olvasni és értelmezni
-
MadMancs
veterán
Úton vagyok melóba. Este bedobom.
Az én szerződésem nem jár le, februarban hosszabbítottam. Már One-os vagyok. Másfél éve.Fekete fehéren leírják hogy box vagy kártya nélkül nem vehető igénybe június 1 től a televízió szolgaltatás. Illetve irdeto CI+ kártyával sem.
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok,
De az lenne a legtisztább, ha bedobnád kivágva mit írtak. -
trec12
addikt
Ettől még simán lehet szabályos főleg ha 45 napig felmondható. Az elég hosszú határidő. Ráadásul a kódolatlan DVB-C vétel tudtommal nem volt garantált szerződéses elem.
Én nem kaptam még semmilyen értesítést. Meg az sem tűnik életszerűnek, hogy ilyen rövid idő alatt országosan bevezessenek egy ilyent.
Itt valami nem kerek....
-
szaboi6512
addikt
Sziasztok,
Az úgy érdekes.
Mai napig erröl semmit nem kaptam.
Ex-Digi. -
trec12
addikt
Sziasztok,
Vagy box vagy kártya kell.
Gondolom ahhoz szerződni kell One-ra.
-
Lackooo84
nagyúr
Sziasztok,
Ez így sehogy sem ok, mivel 60 nappal előre kellene jelezniük az ilyesmit, nem egy héttel előtte...
-
MadMancs
veterán
Sziasztok,
-
dchard
veterán
Az összes többi bőven elég otthoni használatra. Nagyobb igény esetén, meg sok-sok pénzért kapsz nagyobb, dedikált sávszélességet is. 
Az meg hogy telekomnál az előfizetők 99%-a - megfelelő eszközök hiányában - eleve ki sem tudja használni a ki tudja hány GB-s sávszélességet, meg minden elmond

One-nál ne lepődj meg, ha idén itt-ott elindul az XGS-PON és ott lesznek nagyobb csomagok is. Koaxon meg a Telekom sem emelet ennél többet. Ami a One-nál érdekes, hogy mini-node-os területen sincs D3.1 visszirány, amire nehéz műszaki magyarázatot találni...
-
boborján2
őstag

Pedig már néhányan alig várják a 8G otthoni csomagot.
-
gduck
addikt

-
laed
senior tag
Hát ez topikot tévesztett; de lefele nekem még mindig az eredeti seb. megy.
Szerintem ha optikád van, idővel sorra kerülsz.... Vagy Neked ONE van? Akkor várhatod.. -
kabelmania27
Topikgazda
-
Peter.70
addikt
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni.
ONE tvben a Frekvencia Indítása - ide mit kell írni?
frekvencia leállitása
keresési lépés
Sajnos valamiért ma reggelre elszállt minden. Amúgy egy régi UPC kártya van a gépben ami eddig működött
Köszönöm a segítséget. -
bolic
őstag
Most telekomos optikai net sávszélességet mindkét irányban megduplázták majdnem mindenkinek. Akkor nálunk SMAFU?!
-
cocka
veterán
Nagyon nem így működik.
Nem tudom pontosan melyik adásról van szó, de a M csatornák 1080i50, azaz váltott képsoros, avagy 50 fél képkocka másodpercenként. Ezt lehet 50 egész képkockára feldolgozni úgy, hogy interpolálod a maradék felét, vagy 25-re egyszerűen osszefűzve a két felet, amik amúgy nem egy időben történtek (csökken a temporális felbontás). Ezen utóbbi átalakítás az oldal irányú kameramozgásra nagyon érzékeny, ennek kiküszöbölésére szokták a felbontást csökkenteni.
Aztán van mikor az 480i50/480p25/720p25 felvételt adják le 1080i50 alatt.Darabosnak majdnem mindig az látszik, amikor vagy rosszul van megoldva a konvertálás, vagy a szemed a szappanopera effekthez szokott (lokális megoldás a TV készüléken, motion plus és társai).
Nem érzékeli a szemed a képkocka duplázást, mondj csak egy modern készüléket ami 25Hzes kijelzővel szerelt... Ha 100Hzen nézed a 25p videót, máris a panel 4x ugyanazt adja le, őrület!
A váltást azt lehet érzékelni, ott eltérő a két tartalom, de az nem azt jelenti, hogy más 25Hzen a 25p tartalom , mint 50-100-200+ Hzen nézve...Én csak a tapasztalataimról írtam. Elnézést, hogy nem sikerült ilyen mélyreható szakmai elemzést prezentálnom.
-
boborján2
őstag
Nálam pl. a cc funkció teljesen bugos.
Ha néha olyanja van akkor épp elindul az adás, de 10perc után graantáltan kilép valami random hibával. -
atideath
tag
Ez egyértelmű, de pont nyaralásra akartam venni egy boxot, csak bedobom a táskába és kész működik bárhol ahol van HDMI. De így elég egy Chromecast-os Sticket venni és telóról átküldeni rá a jelet ezek alapján.
-
lionhearted
őstag
Ha már a TV műsoroknál tartunk. Bírom, hogy arra hivatkozik a többség, hogy 24 fpst már lát az emberi szem. De még a 25 fpses videok, adások, felvételek is darabosak.
Kedvencem, nem túl régi "felfedezés"... gondolom sokaknak ez már nem újdonság:TV műsor, M5-ön leadva: a felvétel valódi 50 fps
Letöltve a médiaklikkről ugyanaz: már csak 25 fps. Magyarul a webes verzióból minden 2. képkocka el lett dobálva és ezt érzékeli a szemed! Darabosabbnak látszik a kép.Vagy pl. sportműsor reklámokkal szabadalva: maga a műsor valódi 50-es, de a reklámok csak 25-ösek.
Azt is érzékeli a szemed, ha 50 fpsben veszed, de csak 25 fpst sugároznak, akkor ugye dupláz. Megint darabos lesz.Első mondatomat még annyival egészíteném ki: Az, hogy mi a minimum képkockamennyiség 1 másodperc alatt, amit a szemed már összefüggő mozgásnak lát, még egyáltalán nem garantálja, hogy az olyan szép folyamatos mozgásnak is tűnik.
A VHS nagyon szar minőség, de a mozgások folyamatossága szempontjából gyakorlatilag tökéletes.Nagyon nem így működik.
Nem tudom pontosan melyik adásról van szó, de a M csatornák 1080i50, azaz váltott képsoros, avagy 50 fél képkocka másodpercenként. Ezt lehet 50 egész képkockára feldolgozni úgy, hogy interpolálod a maradék felét, vagy 25-re egyszerűen osszefűzve a két felet, amik amúgy nem egy időben történtek (csökken a temporális felbontás). Ezen utóbbi átalakítás az oldal irányú kameramozgásra nagyon érzékeny, ennek kiküszöbölésére szokták a felbontást csökkenteni.
Aztán van mikor az 480i50/480p25/720p25 felvételt adják le 1080i50 alatt.Darabosnak majdnem mindig az látszik, amikor vagy rosszul van megoldva a konvertálás, vagy a szemed a szappanopera effekthez szokott (lokális megoldás a TV készüléken, motion plus és társai).
Nem érzékeli a szemed a képkocka duplázást, mondj csak egy modern készüléket ami 25Hzes kijelzővel szerelt... Ha 100Hzen nézed a 25p videót, máris a panel 4x ugyanazt adja le, őrület!
A váltást azt lehet érzékelni, ott eltérő a két tartalom, de az nem azt jelenti, hogy más 25Hzen a 25p tartalom , mint 50-100-200+ Hzen nézve... -
laed
senior tag
Ha már a TV műsoroknál tartunk. Bírom, hogy arra hivatkozik a többség, hogy 24 fpst már lát az emberi szem. De még a 25 fpses videok, adások, felvételek is darabosak.
Kedvencem, nem túl régi "felfedezés"... gondolom sokaknak ez már nem újdonság:TV műsor, M5-ön leadva: a felvétel valódi 50 fps
Letöltve a médiaklikkről ugyanaz: már csak 25 fps. Magyarul a webes verzióból minden 2. képkocka el lett dobálva és ezt érzékeli a szemed! Darabosabbnak látszik a kép.Vagy pl. sportműsor reklámokkal szabadalva: maga a műsor valódi 50-es, de a reklámok csak 25-ösek.
Azt is érzékeli a szemed, ha 50 fpsben veszed, de csak 25 fpst sugároznak, akkor ugye dupláz. Megint darabos lesz.Első mondatomat még annyival egészíteném ki: Az, hogy mi a minimum képkockamennyiség 1 másodperc alatt, amit a szemed már összefüggő mozgásnak lát, még egyáltalán nem garantálja, hogy az olyan szép folyamatos mozgásnak is tűnik.
A VHS nagyon szar minőség, de a mozgások folyamatossága szempontjából gyakorlatilag tökéletes.Magyarul a webes verzióból minden 2. képkocka el lett dobálva
Az oka egyszerű: spórolás.
-
Toth_Jani
őstag
Igen ez igy van nálam még exUPC modul van, ha kódolt csatornát veszek fel akkor, a második tuner csak kódolatlan adást enged nézni.
-
jovás
senior tag
Ugyanolyan mint nélküle most a DVB-C adás. Az csak kódolt adás dekódolását végzi, a tv átadja a teljes trasport streamet a modulnak az meg visszaköpi a tv-nek a kódolás nélkül.
Amúgy amikor bent van a tv-ben a CI modul, az összes csatorna esetén átmegy rajta a TS adatfolyam, a nem kódoltakon is, ezért lehet olyat tapasztalni régebbi tv-knél, hogy a kódolatlan csatornák is lassabban jönnek akár be. Persze ez függ attól milyen chip, CPU került a CI modulba, mekkora a sebessége. Ipari modulok (fejállomsokba) tudnak akár 10-15 adót egyszerre is dekódolni. De sima consumer verzióban vannak olyanok, amit 2 csatornát tudnak (2 tuneres, felvevős boxokhoz). Amit a One ad, abban úgy tudom szoftveresen tiltva van, hogy 2 csatornát dekódoljon (legalábbis exVodás modulról ezt olvastam)."Amit a One ad, abban úgy tudom szoftveresen tiltva van, hogy 2 csatornát dekódoljon (legalábbis exVodás modulról ezt olvastam)."
Sajnos így van.
-
garga pista
Topikgazda
Ugyanolyan mint nélküle most a DVB-C adás. Az csak kódolt adás dekódolását végzi, a tv átadja a teljes trasport streamet a modulnak az meg visszaköpi a tv-nek a kódolás nélkül.
Amúgy amikor bent van a tv-ben a CI modul, az összes csatorna esetén átmegy rajta a TS adatfolyam, a nem kódoltakon is, ezért lehet olyat tapasztalni régebbi tv-knél, hogy a kódolatlan csatornák is lassabban jönnek akár be. Persze ez függ attól milyen chip, CPU került a CI modulba, mekkora a sebessége. Ipari modulok (fejállomsokba) tudnak akár 10-15 adót egyszerre is dekódolni. De sima consumer verzióban vannak olyanok, amit 2 csatornát tudnak (2 tuneres, felvevős boxokhoz). Amit a One ad, abban úgy tudom szoftveresen tiltva van, hogy 2 csatornát dekódoljon (legalábbis exVodás modulról ezt olvastam). -
pjen
félisten
Akkor sajnos ez vakvágány.
Marad a mobiltelefon, de jobb lett volna egy dedikált box a TV-hez vagy stick amit ha kell csak bedugok és tudok TV-t nézni bárhol. Mert hát mobilon nem nagyon használom. Tudom van castolás, de azért az mégis csak kényelmetlenebb
TelekomGO is ugyanez a szitu?Dedikalt boxnak használhatsz akár egy közép kategóriás laptopot is. Legyen rajra HDMI. Én sokáig használtam egy kijelző hibás lapost win 10 alatt, böngészőből.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A felbontás HD, csak a bitráta olyan gyenge, hogy ez az eredmény.
Elvileg miniboxon jobb kicsit a kép, de jó lenne ha valaki hozzáértő tenne fel annak a bitrátájóról mérést (pl. megfelelő routerrel megoldható)És CI kártyával milyen a képminőség?
Ha oda kerül a sor, nem szeretnék külön boxot. -
garga pista
Topikgazda
Marad a mobiltelefon, de jobb lett volna egy dedikált box a TV-hez vagy stick amit ha kell csak bedugok és tudok TV-t nézni bárhol. Mert hát mobilon nem nagyon használom. Tudom van castolás, de azért az mégis csak kényelmetlenebb
TelekomGO is ugyanez a szitu?Ugyanez. Lásd a #17281-ben a kép alatti sort.
-
atideath
tag
TelekomGO is ugyanez a szitu? -
cocka
veterán
A VHS nagyon szar minőség, de a mozgások folyamatossága szempontjából gyakorlatilag tökéletes. -
cocka
veterán
Nem is kell érteni mindenkinek hozzá, de egy Hardveres, műszaki oldalon hadd nézegessük már ezeket az adatokat

Egyébként lehet vmi baromi jó video chip is mellé a Miniboxban. Nemrég néztem egy 4K Pana felvevőn az exDigi kábel képét és meglepően jobbnak/jónak tűnt (igaz ebben van 4K upscale hardver). De még nem dugtam rá a saját 55"-ös tvmre, össze tudom nézni másik boxal meg a tv saját tunerjével.Ja csak az upscalerekből is van nagyon "érdekes" minőségű is.
Amikor azt látod, hogy vektoros, festményszerű arcok lesznek meg minden olyan furcsa, rajzolt, az nem annyira jó. Sőt, természetellenes. Szóval van az a szint, amikor azt kívánod, bárcsak homályosabb lenne, hogy ne ilyen vektoros ceruzarajzra emlékeztessen az egész.
-
gduck
addikt
Igen tudjuk ,hogy a rosszul konfigurált encoder/decoder a világ összes bitrátájával is tud xar képet adni.
Ugyanakkor mégis kijelenthető , hogy bitráta már nagyon beszédes tud lenni,mert túlnyomó részben ezen múlik a minőség.
"Nem értem ennek mi jelentősége van"
Az baj ha nem érted , mert ezek szerint nem sokat foglalkoztál pl. ffmpeg H264,HEVC,AV1 tömörítéssel.Ez ugyanaz mint az FPS mánia. Sose fogom megérteni
-
cocka
veterán
Nekem family vario csomag van, interaktív (OTT) boxokkal.
Nekem is ugyanabban a módban működik a VTV box. Nekem nincs összehasonlítási alapom a Miniboxszal, de gondolom a VTV OTT meg a Minibox képe tök ugyanolyan.
-
garga pista
Topikgazda
Igen tudjuk ,hogy a rosszul konfigurált encoder/decoder a világ összes bitrátájával is tud xar képet adni.
Ugyanakkor mégis kijelenthető , hogy bitráta már nagyon beszédes tud lenni,mert túlnyomó részben ezen múlik a minőség.
Az baj ha nem érted , mert ezek szerint nem sokat foglalkoztál pl. ffmpeg H264,HEVC,AV1 tömörítéssel.Nem is kell érteni mindenkinek hozzá, de egy Hardveres, műszaki oldalon hadd nézegessük már ezeket az adatokat

Egyébként lehet vmi baromi jó video chip is mellé a Miniboxban. Nemrég néztem egy 4K Pana felvevőn az exDigi kábel képét és meglepően jobbnak/jónak tűnt (igaz ebben van 4K upscale hardver). De még nem dugtam rá a saját 55"-ös tvmre, össze tudom nézni másik boxal meg a tv saját tunerjével. -
boborján2
őstag
Az baj ha nem érted , mert ezek szerint nem sokat foglalkoztál pl. ffmpeg H264,HEVC,AV1 tömörítéssel. -
gduck
addikt
Nem értem ennek mi jelentősége van, a kép minősége messze nem csak azon múlik...

-
boborján2
őstag
Elvileg miniboxon jobb kicsit a kép, de jó lenne ha valaki hozzáértő tenne fel annak a bitrátájóról mérést (pl. megfelelő routerrel megoldható)Ehhez nem kell router sem.
Szerintem a böngészős verzió ugyanazt a streamet kapja mint a box OTT módban.
Ha pedig így van akkor a böngi fejlesztői eszközökben nézhető a bejövő adat mennyisége. -
boborján2
őstag
Nekem family vario csomag van, interaktív (OTT) boxokkal. 82cm FHD , 105cm FHD és 165cm középső polcos 4K tévén is szebb a kép, mint pl telekom IPTV-vek.
-
gduck
addikt
Elvileg miniboxon jobb kicsit a kép, de jó lenne ha valaki hozzáértő tenne fel annak a bitrátájóról mérést (pl. megfelelő routerrel megoldható)Kollégám 75-ös TV-n váltott Vodaboxról Miniboxra. Sokkal jobban tetszik neki a minibox képe. Saját tapasztalat alapján is jobb az IP-s adás.
-
pjen
félisten
Szerintem.ez egy vizuális műfaj. Le lehet írni mindenféle mérés eredményt, viszont a lényeg amit látsz. Nekem van mindkettő. A minibox képe szebb. Egyébként mért nem kérsz egy boxot, ingyen van az első.
-
garga pista
Topikgazda
Elvileg miniboxon jobb kicsit a kép, de jó lenne ha valaki hozzáértő tenne fel annak a bitrátájóról mérést (pl. megfelelő routerrel megoldható) -
Jocek1979
tag
-
pjen
félisten
Sajnos igen, talán ezért érdemes átszerződni egy miniboxra.
-
pjen
félisten
Az ONT-ken az RF port távolról tiltható természetesen, de úgy a kódolt DVB-C sem menne át, és ha jól értem, nem a DVB-C-t tervezik kivezetni, csak a kódolatlan DVB-C-t.
Illetve van még egy érdekes műszaki részlet: mivel a DVB-C jel minden fejállomáson (nevezhetjük OLT lokációnak is) egyetlen forrásból jön és több EDFA-n és WDM osztón keresztül jut el az egyes előfizetőket kiszolgáló portokig, így ameddig van akár csak egyetlen egy olyan előfizető akinek van érvényes szerződése kódolatlan DVB-C-re, a váltást az egész fejállomáson nem tudják elvégezni

Nem vagyok jogász, de írták, hogy bizonyos feltétellel fel lehet mondani a szerződést és már nincs is egy se.
-
Jocek1979
tag
Most vegig mentem a csatornakon szerintem a hd csatornak mar nem hd minoseguek inkabb egy jobb sd adasminosegenek felelnek meg regi digi/invitel iptv halozaton akinek ilyen szolgaltatasa vsn nala is ilyen lett a kepminoseg?
-
gduck
addikt
Az nem biztos, hogy jogilag megoldható, mert ha jól rémlik a szerződés a DVB-C szolgáltatásra szól, az analóg meg "csak úgy van". Már ahol van... Legalábbis eddig, mikor az analóg kivezetése ellen próbáltak itt szót emelni, ez volt a válasz. Mondom ezt, a tévedés jogát fenntartva.
Igen , én is így gondlom, de sose tudni. Az viszont biztos, hogy valamikor elkezdik az átállást és vége is lesz az kódolatlan digitális adásoknak. De ami most biztos, hogy egyelőre csak előfizetői riogatás szinten van a folog, mert ÁSZF-ben még semmi infó nincsen.
-
dchard
veterán
Az ONT-ken az RF port távolról tiltható természetesen, de úgy a kódolt DVB-C sem menne át, és ha jól értem, nem a DVB-C-t tervezik kivezetni, csak a kódolatlan DVB-C-t.
Illetve van még egy érdekes műszaki részlet: mivel a DVB-C jel minden fejállomáson (nevezhetjük OLT lokációnak is) egyetlen forrásból jön és több EDFA-n és WDM osztón keresztül jut el az egyes előfizetőket kiszolgáló portokig, így ameddig van akár csak egyetlen egy olyan előfizető akinek van érvényes szerződése kódolatlan DVB-C-re, a váltást az egész fejállomáson nem tudják elvégezni

-
Toth_Jani
őstag
Már nincs kb. semmiből sima .apk, csak .xapk van.
Ne tévesszen meg, hogy azt írja, működik, igen telepíthető, csak utána a rootoltság miatt nem hajlandó elindulni. Korábban amikor hajlandó volt elindulni, akkor pedig nem indultak a lejátszások, se visszanézhető cuccok, se felvételek, se élő adások, semmi.
Érdekes módon a KODI Android TV-n minden probléma nélkül elindítja az élő adást, és a visszanézést is, ha éppen sikerült letölteni az EPG-t.
-
Mr K
őstag
Nem vagyok jogász, de az ÁSZF szerint:
- a szolgáltató bármikor kezdeményezheti a szerződés kölcsönös megegyezéssel történő módosítását,
- és amennyiben azt az előfizető nem fogadja el, úgy 60 napos határidővel felmondhatja a szolgáltatást.
A hűségidő a szolgáltatót csak az egyoldalú szerződésmódosításban gátolja.
-
cocka
veterán
Már nincs kb. semmiből sima .apk, csak .xapk van.
Ne tévesszen meg, hogy azt írja, működik, igen telepíthető, csak utána a rootoltság miatt nem hajlandó elindulni. Korábban amikor hajlandó volt elindulni, akkor pedig nem indultak a lejátszások, se visszanézhető cuccok, se felvételek, se élő adások, semmi.
-
cocka
veterán
Hali. Valaki esetleg próbálta használni az One-TV-t Androidos boxon? Telefonon szuperül működik, de néha a telken jó lenne nézni TV-t de csak internet van ott. Gondoltam egy Xiaomi boxot veszek és feldobom rá a OneTV-t. Esetleg valakinek van ilyen irányú tapasztalata? Esetleg másik box amin probléma nélkül fut? Köszi

Az androidos boxok (mármint amiken nem Android TV van, hanem Android OS) nagyja gyárilag rootolt vagy legalábbis erősen módosított firmware-rel rendelkezik. A One TV azonnal óbégat emiatt és nem is hajlandó elindulni.
-
cocka
veterán
1,5 éve van ez az összevont One topik, érdemes lenne a panaszkodás (exDigisknél miért nincs lekódolva minden) mellett olvasni is kicsit, mert ez a téma is épp pár hete volt kitárgyalva, de rendszeresen szó volt róla.
De egy rövid spoiler: Nem, nem fogják egyesével személy szerint kódolni.Miféle panaszkodásról van szó?
Megkérdeztem, hogy nála ez hogy történt, ebben hol a panaszkodás szerinted?

-
Mr K
őstag
nem ezt írtam:
"aki nem szerződik át, az magára vessen,"hanem ezt:
"folyamatosan át fognak állítani mindenkit."
Pontosan ez garantálja azt, hogy a céldátumra mindenkinek legyen eszköze!
De azt sem tartom kizártnak, hogy július 1-től valóban lekódolják az összes olyan digitális csatornát, aminek van analóg verziója... Radikális lépés lenne, de végül is nézhető maradna minden csatorna... És egyből lenne átszerződő meg "menekülő" is.

De a "folyamatosan át fognak állítani mindenkit", az azt jelenti, hogy nem egyszerre történik, azaz teljesen reális az post, amiből ez az egész thread kiindult, nevezetesen, hogy valaki kapott egy levelet, hogy meg fog szűnni a szerződése július 1-től. Ugyanis a folyamatos átállítás azt jelenti, hogy folyamatosan mondják fel a létező digi-s szerződéseket, és kényszerítik rá az (adott fázisban kipécézett) ügyfeleket a váltásra.
Ez azt is jelenti, hogy hiába kommunikálnák, hogy X dátumra befejeződik országos szinten az átállás, azzal sem lennénk sokkal előbbre, mert nyilván mindenkit az érdekelne, hogy ő mikor kerül sorra, azt pedig nem lehet tudni. És nem csak azért, mert a négyig titkolja, hanem azért mert feltehetően ők sem tudják (mert függ attól, hogy van-e elég eszköz, van-e elég szerelői/ügyintézői kapacitás az adott térségben, hogy korábban már hány ügyfelet sikerült átszerződtetni (a rámenősebb üzletkötőknek), stb.)
Az OP-ből az is látszik(?), hogy vannak prioritások, jelen esetben a több eszközös háztartások, nem teljesen értem, hogy miért. (Rövidebb idő alatt több boxot lehet kiszórni, ami több bevételt generál? (Streaming, VOD, nem tudom, mit tudom én...))
-
pjen
félisten
Szerintem nem menne, szüleimnek is Digis csomagjuk van még, de már digitális és sok ismerősnek is, digitális csomagra szerződtek nem analógra, így meg szerződésszegés lenne ha lekódolják.
Az utolsó hűségidő lejartával kivezethetik a DVB- C t és mehet a kódolás. Csak gondolom.időben kell értesíteni az ügyfeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
17400 - 17301
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- PSti: Volt már problémád az új típusú videokártya extra tápegység csatlakozásával?
- Autós topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Bomba ár! HP ZBook 15 G2 I i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I Quadro K1100M 2GB I 15,6" FHD I W10 I 3 hó ga
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Intel Iris Xe FHD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia

Itt valami nem kerek.... 
Gubek-Einste