-
17100 - 17001
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
Gyurka6
őstag
Sziasztok! Most költözünk családi házba, az előző tulaj Telekomra volt előfizetve, koaxos technológiával. A One oldala szerint viszont itt ők optikát adnak (Optika Gigabit Net (2026, FTTH)), így mi inkább hozzájuk mennénk.
Nagyon noobok vagyunk ebben, ilyenkor mire lehet számítani, miből áll a szerelés, kb. mennyi ideig tart?Hli!
Hol látod ezt a csomagot? Nem találom... -
dajj
csendes tag
Köszi az infókat, rendben vannak az értékek és a bejövő jelerősség, nem kell szakadástól tartanod. Ellenőrizd, hogy az F csatlakozók a toldásoknál és a modemnél nincsenek-e kilazulva. 1270-es számon internethiba menüpontban kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
Nagyon köszi a segítséget! Az ipv6 kikapcsolás lett a megoldás!!! Máris megvan a sebesség!!! Köszi még egyszer!
-
eris94
tag
Igényektől és előkészített csövezéstől , csatornázástól függ a telepítési idő.
Én előre becsöveztem mindent.
Telepítés nem volt egy óra.
Szerelő örült is neki.
Ő mesélte, hogy volt olyan helyen , ahol nem volt előkészítve semmi ...ráadásul ház egyik végébe kellett teni a szolga eszközt...másik végében a tv...stb.
Így a telepítéste 5 órájuk ment rá....Tehát jobban jársz ha előre kitalálod , hogy mit hová szeretnél.....csövezel vagy csatornázol....
Gyorsabban végeznek és minden ott lesz , ahová tervezted.Amire érdemes figyelni :
Az optikai kábelt nem lehet nagyon kicsi sugárban hajlítani ! Nagyobb sugarú ívben lehet csak vinni....nehogy törjön a kábel.Köszi szépen a részletes választ!
Majd ha túl vagyunk rajta, megírom mi volt, hátha érdekes valakinek
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok! Most költözünk családi házba, az előző tulaj Telekomra volt előfizetve, koaxos technológiával. A One oldala szerint viszont itt ők optikát adnak (Optika Gigabit Net (2026, FTTH)), így mi inkább hozzájuk mennénk.
Nagyon noobok vagyunk ebben, ilyenkor mire lehet számítani, miből áll a szerelés, kb. mennyi ideig tart?Igényektől és előkészített csövezéstől , csatornázástól függ a telepítési idő.
Én előre becsöveztem mindent.
Telepítés nem volt egy óra.
Szerelő örült is neki.
Ő mesélte, hogy volt olyan helyen , ahol nem volt előkészítve semmi ...ráadásul ház egyik végébe kellett teni a szolga eszközt...másik végében a tv...stb.
Így a telepítéste 5 órájuk ment rá....Tehát jobban jársz ha előre kitalálod , hogy mit hová szeretnél.....csövezel vagy csatornázol....
Gyorsabban végeznek és minden ott lesz , ahová tervezted.Amire érdemes figyelni :
Az optikai kábelt nem lehet nagyon kicsi sugárban hajlítani ! Nagyobb sugarú ívben lehet csak vinni....nehogy törjön a kábel. -
kisapa
őstag
-
eris94
tag
Nagyon noobok vagyunk ebben, ilyenkor mire lehet számítani, miből áll a szerelés, kb. mennyi ideig tart? -
Peter.70
addikt
-
Voice24
őstag
Sziasztok!
OPTICUM SMART HD 550 passzív szobaantenna utódját keresem, ami nagyon jó vételi képességűnek bizonyult. Azóta úgy tűnik, hogy megszűntek azok a belföldi antennás webshopok, ahol még elérhető volt.
Tudtok hasonló, esetleg még jobb beltéri szobaantennát ajánlani, ami szintén áramforrás nélkül működik és alkalmas a földfelszíni sugárzású TV (DVB-T/T2) szolgáltatás elérésére?
Esetleg itt is nézz körül: [link]
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
OPTICUM SMART HD 550 passzív szobaantenna utódját keresem, ami nagyon jó vételi képességűnek bizonyult. Azóta úgy tűnik, hogy megszűntek azok a belföldi antennás webshopok, ahol még elérhető volt.
Tudtok hasonló, esetleg még jobb beltéri szobaantennát ajánlani, ami szintén áramforrás nélkül működik és alkalmas a földfelszíni sugárzású TV (DVB-T/T2) szolgáltatás elérésére?
Passzívat nem igazán találsz, azok általában már csak ilyet egyszerű botantennák.
Én még ezt szoktam javasolni, de ez is erősítős. Ha van terasz, vagy olyan hely ahol fel lehet rakni, inkább egy passzív logper antennát javaslok, nagyon jó vételi tulajdonságai vannak. Ebből van kicsit is, ez 44x36 cm-es. A szobaantennákba általában egy bika erősítő van belerakva, azzal érik el a megfelelő jelszintet, de cserébe minden zavar is fel van erősítve, sokkal érzékenyebb mindenféle elektromágneses zajra (akár egy kínai tápegység, mikró indítás stb...) -
skroy
senior tag
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
4 hónap múlva az otthoni előfizetésre ( internet + tv ) lejár a hűségem.
Vajon ha most hoszabítok, azzal kivédem az infláció áremelést? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
-
Dragon3000
nagyúr
Abban a menüben, ahol a lemondás volt nem engedett tovább ügyfél azonosító nélkül, nem létezik és kérte újra, aztán beragadt ennél, többször is próbáltam és mindig megakadt ott ezen a részen. Simán benne van, hogy valamit elbasztak és azért volt ez a gond, de sehogy nem akart tovább engedni az automata.
-
pjen
félisten
Vagy csak egy rakás szar az ügyfélszolgálat, egy mobil előfizetést akartam lemondani, erre az automata nem engedett tovább, mert nem fogadta el az ügyfél azonosítómat és így nem engedett tovább, ezért személyesen be kellett mennem...
Ezt nem értem, nekem is volt már, hogy nem fogadta el. Akkor következtek a személyes adatok. Sőt legtöbbször már azzal kezdem.
-
Dragon3000
nagyúr
Vagy csak egy rakás szar az ügyfélszolgálat, egy mobil előfizetést akartam lemondani, erre az automata nem engedett tovább, mert nem fogadta el az ügyfél azonosítómat és így nem engedett tovább, ezért személyesen be kellett mennem...
-
pjen
félisten
Ügyfélszolgálatot nem lehet elérni
Ez pontosan mit is akarna jelenteni?Gondolom nem győzte kivárni , hogy felvegyék, pedig díjmentes hívás.
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
2. kerületben (pasarét), tegnap óta nincs se tv, se internet. Ügyfélszolgálatot nem lehet elérni, másnál is van probléma a szolgáltatással?
-
allein
addikt
-
Voice24
őstag
Nálam sincs a logóknál HD jel, de a csatornalista szerint HD.
-
kezo0
addikt
-
allein
addikt
Jó reggelt, hdr probléma megoldva. Megteszi valaki akinek ugyanilyen boxja van otthon, megnézi a HD TV csatornák logóját, hogy egyiknél sem jelenik meg a HD annak ellenére, hogy a csatornák HD-ban vannak. Lehet valami box sajátosság lesz vagy maga a rendszer.
-
kezo0
addikt
-
cocka
veterán
-
boborján2
őstag
Fel, persze! Aludni fogok.
-
cocka
veterán
-
trec12
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
levin70
tag
-
Zizzencs
csendes tag
Birdge/modem módban csak a LAN1 fog menni a szolga eszközön, ide kell kötni a sajátodat ami felépíti a PPPoe kapcsolatot, onnantól a te eszközödnek/eszközeidnek kell a teljes hálózatot megoldani. Tehát a B terv fog menni a leírásod alapján.
Ehh, szomorú, de köszi az infót! Lehet inkább veszek oda valami switchet. Aztán a LAN1--switch--Unifi működni fog + az Unifi--switch--AP is működhet.
-
garga pista
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
OneTV műsorvisszanézőről érdeklődnék, tapasztalt-e valaki lassulást az utóbbi 2 hétben? Számítógépen, Firefox böngészőből Win11 rendszeren nézve nálam május 2. óta a nap nagy részében lassabban megy a műsorokban való tekerés, gyakran lerontja a minőséget, homályosodik, összeesik a kép, egy adott műsoron belül, akár pár percenként, még nem HD csatorna esetén is, ami eléggé zavaró. Próbáltam mindenfélét állítani a rendszerben, lan kártya beállításaiban is, más böngészővel is próbáltam, más géppel, op.rendszerrel is próbáltam, kábeleket is cseréltem, koax elosztó nélkül is próbáltam, de nem tapasztaltam javulást.
Május 2-án napközben újraindult a modem, IP címet is váltott, mintha azóta lenne ez a probléma. Magasnak tűnnek a Speedtest-en mért ping és latency értékek is. A modem felületén a hálózat állapota alatt vannak Post RS hibák is, amik sok óra használat során felmennek akár 20 körüli értékre is. Meg a téma összefoglaló alapján a feltöltésnél a jelszint magasnak tűnik, 54 dBmV, ami a leírás szerint 50 alatti értékkel elfogadható.
10 éves Connect Box modemem van, 500mbit-es nettel. Azon is gondolkoztam, érdemes lenne a modemet kicseréltetni, meg gyorsabb netre váltani, mivel a Gigabit már több éve elérhető a városunkban.
Net csomag váltás vagy csomag összetételének változása esetén előfordulhat, hogy bekavarnak a OneTV hozzáférésbe? Mert még vannak eltéve rögzítésre műsorok, nem szeretném, ha eltűnnének. Volt ilyen tapasztalat? Ha igen, akkor megpróbáljuk rövid időn belül megnézni a fontosabbakat, és csak azután indítom el a csomag változtatást.Alább csatolom a képeket Speedtestről, Modem hálózat állapotáról.
[Speedtest kép 1] [Speedtest kép 2] [Letöltés kép 1] [Letöltés kép 2 ] [Feltöltés kép]1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
Meg kellene nézni, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító. Amennyiben meg tudnád nézni, hogy a padláson milyen osztó van bekötve ki tudnánk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
Hármas osztó esetén ha nem egyforma csillapításúak a kimenetek ellenőrizd, hogy az alacsonyabb csillapítású kimeneten legyen a modemes szoba. -
cocka
veterán
Ugye mindenki felkészült?

-
kabelmania27
Topikgazda
Még a UPCs idökböl maradt itt ez a modem. A leglassab hüség nélküli internetért fizetek 4600 ft ot de egyre használhatatlanabb. Lehet trükközni ha pl elinditok egy videostreminget vagy egy online játékot akkor van egy darabig kapcsolat. Változó hogy mennyi ideig. Majd megszakad, modem ujrainditás majd belogolás után figyelni köll hogy azonnal inditsak el valamit mielőtt elmenne a kapcsolat igy valameddig megy.... Ha nem figyelek akkor megint modem ki/be.
Nem nagyon értem mi itt a zavar. Évekkel ezelőtt is voltak hasonlo nehezebb időszakok de az ügyfélszolgálaton valo hibabejelentés időpazarlás.
Fontolgatom hogy lemondom ...most a telefonrol jön a net usb-n...
Nézd meg milyenek a letöltési és feltöltési jelszint értékek.
Amennyiben a modem oldalán nem érhető el az üzemmódváltás menüpont 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábele és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapít ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
garga pista
Topikgazda
ONE internet optikán, a vége a folyosón, ott van a szolgáltató HG8247H eszköze, ő csinálja a PPPoE-t. Az eszköz mind a 4 portjától hosszú, falban futó Cat6 kábelek vezetnek kb. a lakás 4 sarkába. Ezek közül kettőre dugvan van most 1-1 AP. Működik.
Szeretném ezt kicsit átalakítani. Az egyik sarokban lett egy Unifi Cloud Gateway Fiber, szeretném, ha ez csinálná a PPPoE-t. A kommentek alapján bridge módot kell kérni az ügyfélszolgálattól, de mielőtt ezt megtenném, az egy kérdés, hogy hogyan lesz kapcsolat az Unifi, és az AP-k között. Bridge módba kapcsolva a Huawei cuccot működik switch-ként/hub-ként? Átmegy rajta a PPPoE-n kívül bármi más, pl. a LAN hálózat csomagjai?
A B-terv, hogy kirakom az Unifi-t is a folyosóra, de ahhoz kellene vennem valami zárhatóbb dobozt azért, meg nem mellesleg elosztót kéne fabrikálnom az áramellátáshoz stb. - nem sok kedvem van hozzá, és szerintem a többi lakó se rajongana érte.
Tudtok erről valamit, vagy majd az ÜFSZ megmondja?
Birdge/modem módban csak a LAN1 fog menni a szolga eszközön, ide kell kötni a sajátodat ami felépíti a PPPoe kapcsolatot, onnantól a te eszközödnek/eszközeidnek kell a teljes hálózatot megoldani. Tehát a B terv fog menni a leírásod alapján.
-
Zizzencs
csendes tag
ONE internet optikán, a vége a folyosón, ott van a szolgáltató HG8247H eszköze, ő csinálja a PPPoE-t. Az eszköz mind a 4 portjától hosszú, falban futó Cat6 kábelek vezetnek kb. a lakás 4 sarkába. Ezek közül kettőre dugvan van most 1-1 AP. Működik.
Szeretném ezt kicsit átalakítani. Az egyik sarokban lett egy Unifi Cloud Gateway Fiber, szeretném, ha ez csinálná a PPPoE-t. A kommentek alapján bridge módot kell kérni az ügyfélszolgálattól, de mielőtt ezt megtenném, az egy kérdés, hogy hogyan lesz kapcsolat az Unifi, és az AP-k között. Bridge módba kapcsolva a Huawei cuccot működik switch-ként/hub-ként? Átmegy rajta a PPPoE-n kívül bármi más, pl. a LAN hálózat csomagjai?
A B-terv, hogy kirakom az Unifi-t is a folyosóra, de ahhoz kellene vennem valami zárhatóbb dobozt azért, meg nem mellesleg elosztót kéne fabrikálnom az áramellátáshoz stb. - nem sok kedvem van hozzá, és szerintem a többi lakó se rajongana érte.
Tudtok erről valamit, vagy majd az ÜFSZ megmondja?
-
lm83
őstag
Azért ilyen öreg megoldások esetében már a táp is cserés lehet, simán lehet, hogy egy másik táppal javul a helyzet, ha van otthon egy megfelelő, akkor megnézném azzal is.
Igen nálam is a táp halt be annak idején (lehet nekem is már 5 éve
). Aztán mikor bevittem, inkább adtak egy új csodás connect boxot... -
Dragon3000
nagyúr
Azért ilyen öreg megoldások esetében már a táp is cserés lehet, simán lehet, hogy egy másik táppal javul a helyzet, ha van otthon egy megfelelő, akkor megnézném azzal is.
-
allein
addikt
Sziasztok, adott egy one tv mini box. Kettő probléma megoldásában szeretnék segítséget kérni, nincs HD csatorna adás, lehet ebben az esetben az ügyfélszolgálat tud segíteni. A box ahogy elindul, a kép hdr módra vált, nem találok a box beállításaiban belül kép mód beállításokat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
5 év alatt majdnem még egyszer annyi idős lett az a modem mint akkor volt, szóval csak megérne egy újabb próbát. De elsőként azért fussunk egy kört a szokásos kérdésekkel! Modem jelszint értékek rendben vannak? Ezt érdemes lenne megnézni akkor is amikor épp működik net, és akkor is amikor nem.
-
floratm
senior tag
A jó öreg Ubee... Már 12 éve sem ez volt a technika csúcsa, amikor behozták.
de az ügyfélszolgálaton valo hibabejelentés időpazarlás
Ezt miből gondolod? Én azért nem hiszem, hogy lehetetlen lenne elérni egy ilyen monstrum cseréjét.Kb 5 éve is volt hasonlo probléma és az ügyfélszolgálatos erősen nézte a rendben lévő kapcsolatot. Még szerelő is volt aki a falakbol nem huzta ki a kábelt, minden mást átnézett....aztán egy idő után magátol normalizálódott, akkor.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Még a UPCs idökböl maradt itt ez a modem. A leglassab hüség nélküli internetért fizetek 4600 ft ot de egyre használhatatlanabb. Lehet trükközni ha pl elinditok egy videostreminget vagy egy online játékot akkor van egy darabig kapcsolat. Változó hogy mennyi ideig. Majd megszakad, modem ujrainditás majd belogolás után figyelni köll hogy azonnal inditsak el valamit mielőtt elmenne a kapcsolat igy valameddig megy.... Ha nem figyelek akkor megint modem ki/be.
Nem nagyon értem mi itt a zavar. Évekkel ezelőtt is voltak hasonlo nehezebb időszakok de az ügyfélszolgálaton valo hibabejelentés időpazarlás.
A jó öreg Ubee... Már 12 éve sem ez volt a technika csúcsa, amikor behozták.
de az ügyfélszolgálaton valo hibabejelentés időpazarlás
Ezt miből gondolod? Én azért nem hiszem, hogy lehetetlen lenne elérni egy ilyen monstrum cseréjét. -
floratm
senior tag
-
jeffo
tag
OneTV műsorvisszanézőről érdeklődnék, tapasztalt-e valaki lassulást az utóbbi 2 hétben? Számítógépen, Firefox böngészőből Win11 rendszeren nézve nálam május 2. óta a nap nagy részében lassabban megy a műsorokban való tekerés, gyakran lerontja a minőséget, homályosodik, összeesik a kép, egy adott műsoron belül, akár pár percenként, még nem HD csatorna esetén is, ami eléggé zavaró. Próbáltam mindenfélét állítani a rendszerben, lan kártya beállításaiban is, más böngészővel is próbáltam, más géppel, op.rendszerrel is próbáltam, kábeleket is cseréltem, koax elosztó nélkül is próbáltam, de nem tapasztaltam javulást.
Május 2-án napközben újraindult a modem, IP címet is váltott, mintha azóta lenne ez a probléma. Magasnak tűnnek a Speedtest-en mért ping és latency értékek is. A modem felületén a hálózat állapota alatt vannak Post RS hibák is, amik sok óra használat során felmennek akár 20 körüli értékre is. Meg a téma összefoglaló alapján a feltöltésnél a jelszint magasnak tűnik, 54 dBmV, ami a leírás szerint 50 alatti értékkel elfogadható.
10 éves Connect Box modemem van, 500mbit-es nettel. Azon is gondolkoztam, érdemes lenne a modemet kicseréltetni, meg gyorsabb netre váltani, mivel a Gigabit már több éve elérhető a városunkban.
Net csomag váltás vagy csomag összetételének változása esetén előfordulhat, hogy bekavarnak a OneTV hozzáférésbe? Mert még vannak eltéve rögzítésre műsorok, nem szeretném, ha eltűnnének. Volt ilyen tapasztalat? Ha igen, akkor megpróbáljuk rövid időn belül megnézni a fontosabbakat, és csak azután indítom el a csomag változtatást.Alább csatolom a képeket Speedtestről, Modem hálózat állapotáról.
[Speedtest kép 1] [Speedtest kép 2] [Letöltés kép 1] [Letöltés kép 2 ] [Feltöltés kép] -
jose999
senior tag
-
Voice24
őstag
-
kabelmania27
Topikgazda
Hali
Egy kissé idős de kitűnő Sharp tv-n (LC-60LE635E) szeretnék DVB-C adókat beállítani.
Az automatikus hangolás igen lassú, ezért a frekvenciánkénti kézi keresést preferálom inkább.
Ehhez nem találok csatorna kiosztást. (adott frekv. milyen adás található, Bp 13. ker.)
Az ügyf. szolg. sem tud segíteni.
A másik gondom, hogy a talált csatornákat nem a logikus 1-2-3-4 stb. sorrendbe rakja -ami utána rendezhető- hanem mindig 2-vel kezdi, és ki-ki hagyva a köv. számot kb. így: 12-14-15-17
Valakinek esetleg ötlete? Előre is köszönöm!Szia!
Ex digi területen 314-434Mhz között vannak a dvb-c csatornák, moduláció 256QAM, szimbólumsebesség 6900. -
garga pista
Topikgazda
Sziasztok!
Küzd még valaki azzal a problémával, hogy TCL tévén kockásodik a DIGI (ONE) adása?
A TV szerint a jelerősség és a jelminőség is 100%, mégis folyamatosan szétesik a kép, főleg a HD csatornáknál. Van a lakásban másik 3 TV is, ott semmilyen probléma nincs, minden csatorna hibátlan, tehát a jel elvileg rendben van.Amiket próbáltam, de nem segítettek:
Csatornák újrahangolása (UPC és Egyéb profillal is).
Ország átállítása Németországra.
Kábelcsere (bár a többi TV-vel jó, így nem ez a ludas).Azt gyanítom, hogy a TCL tunere túlérzékeny, és a 100%-os jelerősség nála már „túlvezérlésnek” számít, vagy valami szoftveres háttérfolyamat (LCN vagy auto-update) zavar be.
Kérdéseim:
Sikerült valakinek ezt jelcsillapítóval (attenuator) megoldania?
Van valahol a Google TV-s menüben rejtett opció az automatikus csatornafrissítés kikapcsolására?
Hátha valaki már megoldotta ezt a rejtélyt.
Az automatikus csatornafrissítés ezt nem oldja meg, csai hogy ne keverje össze a listát, ha átrendezed.
Állítható csillapító megoldhatja a gondt, de elég furcsa a dolog, főleg ha 4 felé van osztva a jel, ennyi csillapítás után nem kellene túl erős legyen. 1 helyen van 4 felé osztva, vagy több osztó van egymás után köztve? A problémás tv milyen messze van (kábel, osztás szempontból) az ONT vagy mininodehoz képest?
Illetve ha mutat a tv BER értéket (bit hibaarány), azt is írd meg. Optimálisan 0 közeli kellene legyen, de valszeg ugrál valami miatt. Tv-be menő koax dugót ellenőrizd le nem lötyög-e vagy nincs-e eltörve/megtörve. Ha van dagasztáp a kábel közelében tedd arrébb vagy húzd ki, az is okozhat zavart. -
satmen
tag
Hali
Egy kissé idős de kitűnő Sharp tv-n (LC-60LE635E) szeretnék DVB-C adókat beállítani.
Az automatikus hangolás igen lassú, ezért a frekvenciánkénti kézi keresést preferálom inkább.
Ehhez nem találok csatorna kiosztást. (adott frekv. milyen adás található, Bp 13. ker.)
Az ügyf. szolg. sem tud segíteni.
A másik gondom, hogy a talált csatornákat nem a logikus 1-2-3-4 stb. sorrendbe rakja -ami utána rendezhető- hanem mindig 2-vel kezdi, és ki-ki hagyva a köv. számot kb. így: 12-14-15-17
Valakinek esetleg ötlete? Előre is köszönöm! -
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Küzd még valaki azzal a problémával, hogy TCL tévén kockásodik a DIGI (ONE) adása?
A TV szerint a jelerősség és a jelminőség is 100%, mégis folyamatosan szétesik a kép, főleg a HD csatornáknál. Van a lakásban másik 3 TV is, ott semmilyen probléma nincs, minden csatorna hibátlan, tehát a jel elvileg rendben van.Amiket próbáltam, de nem segítettek:
Kábelcsere (bár a többi TV-vel jó, így nem ez a ludas).Azt gyanítom, hogy a TCL tunere túlérzékeny, és a 100%-os jelerősség nála már „túlvezérlésnek” számít, vagy valami szoftveres háttérfolyamat (LCN vagy auto-update) zavar be.
Kérdéseim:
Van valahol a Google TV-s menüben rejtett opció az automatikus csatornafrissítés kikapcsolására?
Szia!
Nézd meg, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és az osztónál nincsenek-e kilazulva az F csatlakozók.
Vannak tévék amelyeknél az auto jelszint szabályozás funkció bekapcsolása segíthet. -
Szabb33
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéseim:
-
cocka
veterán
Azért ez érdekes. Tegnap használni akartam az online tv t. Kiírta, hogy elértem a max bejelentkezést. Az ex Digi family felületen megnyitottam a self care felületet ahol két hozzáadott készülék van. Ott a + jel, hogy adhatok hozzá eszközt, de mint kiderült csak boxot, kártyát. A webes felület csak ex digi hálózaton működik. Azért ez érdekes.
#17042:Igen, pont erről írogatnak fb n.
Nem tudom mit csinálnak, de én a boxon kívül összesen 2 darab eszközön használom. Benéztem a Selfcare appba és azt látom, hogy 5-6 eszköz ott figyel. Mindet töröltem. Nem értem, hogy miért nem csak IP alapján jegyez meg új eszközöket.
-
Dragon3000
nagyúr
Ha így lenne, akkor szerintem már valami közlemény lett volna a cegtől, elvégre ilyenekről előre kell tájékoztatni a felhasználókat, így érdekes lenne, ha következő hónapban történne egy ilyen változás bármiféle tájékoztatás nélkül.
-
garga pista
Topikgazda
Ne feltétlen rémhír, de 2 ember baromi kevés mintavétel az előfizetői számból. Majd ha tömegesen jelzik a Digi csomagosok.
-
pjen
félisten
Ha ennyire okosak FB-n, kérjél forrást.
Még a régi Digis topikban is leírtuk ezt, hogy kódolva lesznek, semmi új nincs benne. Azt mondja meg vki, mikor
. Mindjárt nem lesz pontos dátum, mert ehhez jogilag minden exDigis szerződéssel rendelkezővel One-os szerződést kell kötni, vagy megszüntetni a csomagot és kötelezően átszerződtetni / egyoldalúan felmondani. Amíg ezek nincsenek meg, csak úgy önkényesen nem kódolhat. Ehhez minimum minden régi Digis előfizetőnek 1 db modult vagy boxot ki kéne adni, és UTÁNA lehet megkezdeni a kódolást.(Akinek volt a 2000-es években műholdas UPC vagy később Digi előfizetése, és cserélte a szolgáltató a kártyákat a régi feltört Cryptoworks és Nagra2 miatt, az is évekbe mérhető átállás volt, a logika-metódus ott is hasonló volt...)
Ketten is azt írták, hogy juniusban viszik hozzájuk a boxot vagy 1 kártyát. Persze lehet rémhír, azért is írtam ide, hátha tud valaki valami konkrétumot.
-
garga pista
Topikgazda
Azért ez érdekes. Tegnap használni akartam az online tv t. Kiírta, hogy elértem a max bejelentkezést. Az ex Digi family felületen megnyitottam a self care felületet ahol két hozzáadott készülék van. Ott a + jel, hogy adhatok hozzá eszközt, de mint kiderült csak boxot, kártyát. A webes felület csak ex digi hálózaton működik. Azért ez érdekes.
Ha ennyire okosak FB-n, kérjél forrást.
Még a régi Digis topikban is leírtuk ezt, hogy kódolva lesznek, semmi új nincs benne. Azt mondja meg vki, mikor
. Mindjárt nem lesz pontos dátum, mert ehhez jogilag minden exDigis szerződéssel rendelkezővel One-os szerződést kell kötni, vagy megszüntetni a csomagot és kötelezően átszerződtetni / egyoldalúan felmondani. Amíg ezek nincsenek meg, csak úgy önkényesen nem kódolhat. Ehhez minimum minden régi Digis előfizetőnek 1 db modult vagy boxot ki kéne adni, és UTÁNA lehet megkezdeni a kódolást.(Akinek volt a 2000-es években műholdas UPC vagy később Digi előfizetése, és cserélte a szolgáltató a kártyákat a régi feltört Cryptoworks és Nagra2 miatt, az is évekbe mérhető átállás volt, a logika-metódus ott is hasonló volt...)
-
pjen
félisten
-
kabelmania27
Topikgazda
Amennyiben több csatornát kódolnak valamilyen boxot illetve médiacardot adniuk kell az ex digi FTTx területen lévő előfizetőknek hogy lehessen nézni a csatornákat.
-
pjen
félisten
Szia!
Ex Digi (korábban Invitel) koax területen jelenleg a tv basic csatornák kódolatlanok, a family tv csomaghoz tartozó csatornák kódoltak, mivel inviteles időben a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden kódolt volt, az előfizetőknél van ca modul vagy box.
Ex digi FTTx területen csak a family tv-hez tartozó csatornák egy része kódolt.Ezt tudom , pont az ex digi optikai területről írják a kódolást. Például én átszerződtem, kaptam mini box prót, de az ex DIGI koaxon minden változatlan maradt.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Ex Digi (korábban Invitel) koax területen jelenleg a tv basic csatornák kódolatlanok, a family tv csomaghoz tartozó csatornák kódoltak, mivel inviteles időben a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden kódolt volt, az előfizetőknél van ca modul vagy box.
Ex digi FTTx területen csak a family tv-hez tartozó csatornák egy része kódolt. -
pjen
félisten
Szevasztok. Egyre többen írják FB n, hogy kódólni fogják az ex DIGI koaxos rendszerét. Szerintetek tud adni mindenkinek boxot a ONE? Esetleg kiszórja a mini box próra lecserélt boxokat?
-
Geth
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
Köszi az infókat, rendben vannak az értékek és a bejövő jelerősség, nem kell szakadástól tartanod. Ellenőrizd, hogy az F csatlakozók a toldásoknál és a modemnél nincsenek-e kilazulva. 1270-es számon internethiba menüpontban kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
-
dajj
csendes tag
Szia!
Indítsál el karbantartó programot ccleaner, wise registry cleaner, spyboot 1.6.2, böngészőből töröld ki a sütiket és az előzményeket, firefox esetén súgó menüpont, Több hibakeresési információ menüpontban kattints az indítási gyorsítótár törlésére.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Ha leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni hogy milyen a bejövő jelerősség. -
cocka
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
1000 megabites netem van, sima koaxos ex-upc hálózat!
Az mitől lehet hogy például wi-fin 330 megabitet mérek, de a szgépen ami kábelesen van összekötve a modemmel, csak 170 megabitet! És ez állandó jelleggel így van!
A feltöltési sebesség 40 megabit/s, a hálókártya a gépben gigabites, a modem típusa: Sagemcom Fast 3896Köszi előre is a segítséget!
Szia!
Indítsál el karbantartó programot ccleaner, wise registry cleaner, spyboot 1.6.2, böngészőből töröld ki a sütiket és az előzményeket, firefox esetén súgó menüpont, Több hibakeresési információ menüpontban kattints az indítási gyorsítótár törlésére.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Ha leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni hogy milyen a bejövő jelerősség. -
dajj
csendes tag
Sziasztok!
1000 megabites netem van, sima koaxos ex-upc hálózat!
Az mitől lehet hogy például wi-fin 330 megabitet mérek, de a szgépen ami kábelesen van összekötve a modemmel, csak 170 megabitet! És ez állandó jelleggel így van!
A feltöltési sebesség 40 megabit/s, a hálókártya a gépben gigabites, a modem típusa: Sagemcom Fast 3896Köszi előre is a segítséget!
-
kabelmania27
Topikgazda
Közben tovább próbáltam lépni, és a korábbi képen látható 0 Ft/hó, miatt egyik TV-be kellene még egy card. A lenti látható, jobbra csak egyik media card van sztornózva, a másik az nincs... Viszont a teljes havidíj mégis csökkenne - 775 Ft-al.
(két szolgáltatás hely már össze van vonva, egyben fizetem)
Amit szeretnék hogyha már ingyen adnák, akkor igényelném.Ránézésre, mintha adnának egy kártyát ingyen, plusz még csökkenne a havidíj is
Tud valaki erre magyarázatot adni?
Lehet a rendszer elsődleges eszköznek az egyik médiacardot tartja, előfizetésenként az első eszköz pedig ingyenes, a második és harmadikért kell fizetni.
Hívd fel munkanap a 1270-es számot és az ügyintézővel beszéld meg az eszköz módosítást. -
pjen
félisten
-
boborján2
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Közben tovább próbáltam lépni, és a korábbi képen látható 0 Ft/hó, miatt egyik TV-be kellene még egy card. A lenti látható, jobbra csak egyik media card van sztornózva, a másik az nincs... Viszont a teljes havidíj mégis csökkenne - 775 Ft-al.
Amit szeretnék hogyha már ingyen adnák, akkor igényelném.Ránézésre, mintha adnának egy kártyát ingyen, plusz még csökkenne a havidíj is
Azért milyen Durva már, kedvezmények nélkül az előfizetés 56 295 forint lenne.
NORMÁLIS???
-
Benhill
őstag
Szia!
Ex Vodafone vagy ex Digi területen van ez az előfizetés?Közben tovább próbáltam lépni, és a korábbi képen látható 0 Ft/hó, miatt egyik TV-be kellene még egy card. A lenti látható, jobbra csak egyik media card van sztornózva, a másik az nincs... Viszont a teljes havidíj mégis csökkenne - 775 Ft-al.
-
lm83
őstag
Igen. Ilyen dobozom van típus szerint. Compal CH7465.
Na hát szuper akkor.
Azt letudom kérdezni valahol amúgy, hogy mennyi ideje használom a jelenlegi IP címemet? -
Geth
veterán
Egyébként ami a One TV weboldalát illeti, a kereső ott is elég érdekesen működik.
Legalább már az pozitívum, hogy nem egyesével kell egy virtuális billentyűzeten a karaktereket pötyögni, mint a boxon.
Viszont igazán lehetne a keresőmező jobb oldalán egy checkbox, amivel ki-bekapcsolható az automatikus keresés, ugyanis a 4. karakter bevitele után rögvest (értsd 0.5 másodperc múlva) keresni kezd, ami azért gáz, mert akkor még a szó felét sem írtad be és fogalmazzunk úgy, hogy a kereső elég mohó.
Az meg már csak ilyen extra idegesítés, hogy amint elindul az automatikus keresés és megjelennek a találatok, a szövegmezőből rögtön elveszi a fókuszt. Tehát örökké vissza kell kattintgatnod a szövegmezőbe, ha tovább akarod írni a keresőszót. Onnantól kezdve minden további karakter gépelésekor automatikusan elveszi a fókuszt a szövegmezőből.
Ha lenne ott egy checkbox, amivel kikapcsolom hogy automatikusan keressen, akkor nem villámgyorsan kéne a teljes szót vagy legalább a releváns részét begépelni, hanem nyugodtan végig tudnám írni és csak utána kéne rányomni a nagyítóra vagy entert nyomni.
Ez is mutatja, hogy hogy lesz egy kényelmi funkcióból kényelmetlen funkció.Én több felületen használom a tv távirányítón a mikrofont (voice search), a gépelés elég fárasztó.
-
cocka
veterán
Egyébként ami a One TV weboldalát illeti, a kereső ott is elég érdekesen működik.
Legalább már az pozitívum, hogy nem egyesével kell egy virtuális billentyűzeten a karaktereket pötyögni, mint a boxon.
Viszont igazán lehetne a keresőmező jobb oldalán egy checkbox, amivel ki-bekapcsolható az automatikus keresés, ugyanis a 4. karakter bevitele után rögvest (értsd 0.5 másodperc múlva) keresni kezd, ami azért gáz, mert akkor még a szó felét sem írtad be és fogalmazzunk úgy, hogy a kereső elég mohó.
Az meg már csak ilyen extra idegesítés, hogy amint elindul az automatikus keresés és megjelennek a találatok, a szövegmezőből rögtön elveszi a fókuszt. Tehát örökké vissza kell kattintgatnod a szövegmezőbe, ha tovább akarod írni a keresőszót. Onnantól kezdve minden további karakter gépelésekor automatikusan elveszi a fókuszt a szövegmezőből.
Ha lenne ott egy checkbox, amivel kikapcsolom hogy automatikusan keressen, akkor nem villámgyorsan kéne a teljes szót vagy legalább a releváns részét begépelni, hanem nyugodtan végig tudnám írni és csak utána kéne rányomni a nagyítóra vagy entert nyomni.
Ez is mutatja, hogy hogy lesz egy kényelmi funkcióból kényelmetlen funkció. -
cocka
veterán
Azt a kis apróságot se felejtsük el megemlíteni, hogy a webes/appos One TV-ben a szerzői jogi blablák miatt egy rakás műsor nem is nézhető.
Ami ebből a szempontból különösen vicces az az, amikor a honlap még a műsor információit sem hajlandó ökörségekre hivatkozva megmutatni. Mondom na ehhez már pofa kell, hogy még az epizódleírást sem olvashatod el.
-
cocka
veterán
Tudtommal úgy 12 óra kb.
De lehet, hogy 6 óra is elég. Az tuti, hogy 2-3 óra nem elég.
Nekem ugyan nem Connect box van, de ha jól értem exUPC/Voda hálózaton vagy, ahol a dinamikusnak mondott IP elég ritkán változik. A Voda óta kb. 1-2 évente, de a UPC idejében még ritkábban volt csere.
-
cocka
veterán
Olvasd át az ÁSZF-et, amiben a CSOMAGOD leírása van. Jár hozzá online tv? Nem. Kérdés lezárva. Ha ennyire kell, szerződj át, de attól hogy naponta ide beírod a panaszod, nem lesz online tv-d. Ha meg ott a Telekom optika, szerződj ott új tv csomagra és lesz TvGo-d hozzá. A Onenál is ha ÚJ csomagra szerződsz, akkor jár csak online tv.
Vagy akkor ha exvodás csomagban maradtál.

-
lm83
őstag
Szervusztok,
Mennyi idő után kap új ip címet a connect box? Hány percre, órára kellene lenyomni ehhez?
-
Toth_Jani
őstag
Senki nem mondta hogy 1 évre hűséget kell kötni, lehet hűség nélkül is négyszeres áron.
Ráadásul az Online TV a legkisebb csomaghoz nem jár!!! -
woodworm
veterán
-
KROK640
félisten
-
garga pista
Topikgazda
-
boborján2
őstag
Most akkor jól értem,hogy Te a saját feltételeid alapján akarsz online tv szolgáltatáshoz jutni?
Csak mert úgy általában a világ nem így működik....
Te a vevő vagy , a feltételeket meg az eladó diktálja.Ha tetszik megveszed ,ha nem akkor viszlát.
+Tartsd szem előtt hogy az eladó mindig hasznot kell hogy termeljen ,különben semmi értelme a létezésének. -
makoss
veterán
Nem tudom, mit vársz most el konkrétan? Leírtuk többen, többször is a megoldást. Kifogtál egy hozzá nem értő üfszolgáltatost, ennyi. Lovagolsz a témán napok óta, előrelépni persze látszólag nem akarsz, akkor mi is a cél? (Attól, hogy te alanyi jogon elvárod az online tv-t, attól még nem jár.
)Mivel amúgy T-nél van a neted, a One (szerintem) hiába tud a T vezetékén netet és IPTV-t adni, nem hinném, hogy lehet egy bekötésen 2 féle kábeles előfizetésed (mert exVode/Digi kábel meg nincs ott).
Akkor ezt ne nekem mond, hanem az ügyfélszolgálatosnak Tiszaújvárosban. Hajrá!
-
makoss
veterán
Pont azt akarom elkerülni, hogy megint kössek x évre.
Itt a szerződés lett volna csak a lényeg, meg az, hogy ingyen nézzek online tévét mint a Telekomnál a TV GO-t -
garga pista
Topikgazda
Nem tudom, mit vársz most el konkrétan? Leírtuk többen, többször is a megoldást. Kifogtál egy hozzá nem értő üfszolgáltatost, ennyi. Lovagolsz a témán napok óta, előrelépni persze látszólag nem akarsz, akkor mi is a cél? (Attól, hogy te alanyi jogon elvárod az online tv-t, attól még nem jár.
)Mivel amúgy T-nél van a neted, a One (szerintem) hiába tud a T vezetékén netet és IPTV-t adni, nem hinném, hogy lehet egy bekötésen 2 féle kábeles előfizetésed (mert exVode/Digi kábel meg nincs ott).
-
Benhill
őstag
Szia!
Ex Vodafone vagy ex Digi területen van ez az előfizetés?Egyik itt, másik ott.
-
makoss
veterán
Olvasd át az ÁSZF-et, amiben a CSOMAGOD leírása van. Jár hozzá online tv? Nem. Kérdés lezárva. Ha ennyire kell, szerződj át, de attól hogy naponta ide beírod a panaszod, nem lesz online tv-d. Ha meg ott a Telekom optika, szerződj ott új tv csomagra és lesz TvGo-d hozzá. A Onenál is ha ÚJ csomagra szerződsz, akkor jár csak online tv.
Jó, csak akkor így kellett volna:
"Átszerződől az One-hoz, de akkor legalább egy csomagot kössél 1 évre"
Ez kimaradt.... -
Peter.70
addikt
-
makoss
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Ex Vodafone vagy ex Digi területen van ez az előfizetés? -
pjen
félisten
Épp ezt mondtam "kedves" ügyfélszolgálatosnak, hogy azt nézném, de előállt azzal, hogy fizessek elő valamelyik Tv csatornára
mondtam azt meg, hogy ha már van műholdas csomagom???
és otthagytam had érjen agyilag...
Amúgy nem lett volna kavarás a digivel sem ha nem szerencsétlenkedik a Telekom az optikával!
Ha elöbb jött volna az optika, és nem szűnteti meg a Telekom a műholdas tévét, akkor most nem lenne miről beszélniEgyszerű, előfizetsz például egy family csomagra és leaz mindened. A műholdast például lemondod, vagy meghagyod. Ahogy neked jobb.
-
garga pista
Topikgazda
Épp ezt mondtam "kedves" ügyfélszolgálatosnak, hogy azt nézném, de előállt azzal, hogy fizessek elő valamelyik Tv csatornára
Amúgy nem lett volna kavarás a digivel sem ha nem szerencsétlenkedik a Telekom az optikával!
Ha elöbb jött volna az optika, és nem szűnteti meg a Telekom a műholdas tévét, akkor most nem lenne miről beszélniOlvasd át az ÁSZF-et, amiben a CSOMAGOD leírása van. Jár hozzá online tv? Nem. Kérdés lezárva. Ha ennyire kell, szerződj át, de attól hogy naponta ide beírod a panaszod, nem lesz online tv-d. Ha meg ott a Telekom optika, szerződj ott új tv csomagra és lesz TvGo-d hozzá. A Onenál is ha ÚJ csomagra szerződsz, akkor jár csak online tv.
-
Peter.70
addikt
-
makoss
veterán
Például ezt?
Csak hogy legyen némi összehasonlítási alapod:
Műsorvisszanéző One-nál: 7 napra visszamenőleg vs.
Archív TV Trékomnál: 3 napraFelvételek tárhelyének mérete órában kifejezve:
One-nál 90 óra
Trékomnál 30 óra, amihez extra felárért vehetsz még 100 órát. Arról nem beszélve, hogy a Trékomnál a felvételért bizonyos csomagoknál külön kell fizetni, míg a One minden csomagja automatikusan tartalmazza ezt.Épp ezt mondtam "kedves" ügyfélszolgálatosnak, hogy azt nézném, de előállt azzal, hogy fizessek elő valamelyik Tv csatornára
Ha elöbb jött volna az optika, és nem szűnteti meg a Telekom a műholdas tévét, akkor most nem lenne miről beszélni -
Benhill
őstag
Sziasztok.
One TV + internet előfizetésnél, jelen pillanatban hány ingyenes eszköz jár?
Két előfizetési helyen vagyok náluk, de ahol csak egy box van, ott a További média eszköz hozzáadás gombra kattintva ez látszik:
(lehetséges hogy árkedvezmény miatt, tudok igényelni még egyet?)
-
boborján2
őstag
-
cocka
veterán
Például ezt?
Csak hogy legyen némi összehasonlítási alapod:
Műsorvisszanéző One-nál: 7 napra visszamenőleg vs.
Archív TV Trékomnál: 3 napraFelvételek tárhelyének mérete órában kifejezve:
One-nál 90 óra
Trékomnál 30 óra, amihez extra felárért vehetsz még 100 órát. Arról nem beszélve, hogy a Trékomnál a felvételért bizonyos csomagoknál külön kell fizetni, míg a One minden csomagja automatikusan tartalmazza ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
17100 - 17001
18609 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kompakt vízhűtés
- Windows Insider Program
- Home server / házi szerver építése
- Versenyjogi vizsgálatot érhet Mexikóban a Sony lemezektől való búcsúja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- 27% - ASUS GT1030 2GB GDDR5 Videokártya
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15ARP9 FHD Gamer notebook - R5 7235HS 24GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- 27% - Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel