- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
-
16500 - 16401
18609 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
-
pjen
félisten
A Tv t lehet a box távjával vezérelni. Legalábbis én a magic remótéval és a legújjabb Lg okos távval sem tudtam. Ha lesz boxod az tud mindent ami kell a Tv csak megjelenítő lesz.
-
dombila
őstag
-
dombila
őstag
-
pjen
félisten
Yettel mobillal biztos működik, kipróbáltam.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ez Ex Vodafone, Ex Digi, jelenelg One... Tavaly tönkre is ment a padlástérben található elosztó egység, azt cserélték egy újra, ott is voltam a muksó mellett de sokat nem tudok az eszközről (bár felesleges is, én nem piszkálhatom gondolom).
"Amennyiben problémát tapasztalsz az oldalak betöltésével 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot."
Hohó, ahogy beköltöztem ide tapasztaltam a problémát, leírhatatlanul sz@r volt! Azonnal az asztalt, egy héten belül átállították IPv4-re, aztán később suttyomban IPv6-ra visszakapcsolták, megint balhéztam (mivel azonnal jelentkezett a probléma). Azóta (talán) békén hagynak. Most rácsekkoltam whatismyipaddress-szel és az nem lát IPv6 címet, így gondolom maradtam IPv4-en.
Amikor ideköltöztem és megrendeltem a szolgáltatást, már abban a pillanatban bridge módba rakattam (amúgy programozó vagyok). Két Gigabites routerem van a saját hálózatomon, abból az egyik a DHCP szerver.
A One-os routerhez (amin amúgy vodafone: Vodafone TG3442DE) kértem és kaptam hozzáférést. Én ott a DOCSIS állapotnál 5 feltöltési csatornát is látok, az egyik OFDMA típusú. (A letöltés bár nem érdekes, ott 25 csatorna van, az egyik OFDM a többi SC-QAM.)
One területen belül meg kell különböztetni ex Vodafone és ex Digi területet, ezeken belül is van további pontás mert más technológia érthet el, jelenleg csak ex Vodafone területen van ezres netcsomag ez érvényes HFC koax és RFoG optikai területekre is, ex digi koaxterületen (ami ex Aktiv-I és ex Invitel területekből áll, az ex Invitel korábban ex Fibernet területének kétharmada) 250/20 a max ami elérhető, ex digi és ex invitel ftth az 1000/300 a max, de még van ex invitel dsl terület ahol a szerencsésebbek VDSL, kevésbé szerencsések ADSL-en vannak, ex Vodafone területen belül is van pár helyen ftth és fttb, ex digi területen belül is vannak fttb-s társasházak, 29-es körzetben bizonyos településeken van RFoG hálózat amit még a jogelőd UPC épített ki, ott ugyanazok a kábelnetes csomagok vannak mint a többi ex Vodafone koaxterületen. A korábban említett ex Fibernet terület egyharmada 2011-ben került át a UPC-hez, 2012-ben Rubicom területek kerültek át a UPC-hez, illetve azóta pár kisebb társaság területe került át a jelenlegi ex Vodafone hfc területekhez.
Technikusok jófajta elosztót használnak, ettől még előfordul, hogy a modemet át kell kötni alacsonyabb csillapítású kimenetbe ha nem egyforma csillapítású kimenetei vannak a modemnek, ritkán régi bekötésnél előfordul, hogy nem a bejövő kábel van az in-be, ilyenkor gyorsabb ha az ember házon belül megoldja a problémát, van aki a kábelmodemet áthelyezi másik szobába vagy új tv vételi helyet létesít.
Az a lényeg, hogy legalább háromszoros árnyékolású koax kerüljön beépítésre az osztó pedig 5-1000Mhz CE vagy 5-1218Mhz CE feliratú legyen. Olyan is előfordul, hogy valaki kisebbre cseréli az osztót mert megszűnt az egyik tv vételi hely vagy üres kimenet van az osztón és akad az internet mert 50 felett vannak a feltöltési értékek.
Ha megírod, hogy milyen tipusú osztóval van elosztv a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító osztónál vagy modemnél akkor ki tudjuk számolni a bejövő jelerősséget.
Tavaly év végén kapcsoltak fel ofdma feltöltési csatornákat, ex Vodafone területen.
Általában 24 docsis3-as és egy OFDM (d3.1)-es letöltési csatorna érhető el. -
Dyingsoul
veterán
Ex digi ftth rendszer fejlesztése nem olyan egyszerű mint egy új ház koaxhálózatra történő rákötése. Amennyiben problémát tapasztalsz az oldalak betöltésével 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Docsis rendszernél az elméleti feltöltési korlátot laborkörülmények között lehet elérni, 200Mbites feltöltéshez docsis3.1-es rendszer szükséges, ezres csomag ex Vodafone területen csak ott érhető el ahol a helyi fejállomáson lévő cmts-ben van d3.1-es kártya.
Ha a vezeték nélküli kapcsolattal van gond az ITT leírtak alapján javulni fog a helyzet. Amennyiben veszel gigabites routert modem üzemmódban tudod használni a szolgáltatói eszközt.Ez Ex Vodafone, Ex Digi, jelenelg One... Tavaly tönkre is ment a padlástérben található elosztó egység, azt cserélték egy újra, ott is voltam a muksó mellett de sokat nem tudok az eszközről (bár felesleges is, én nem piszkálhatom gondolom).
"Amennyiben problémát tapasztalsz az oldalak betöltésével 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot."
Hohó, ahogy beköltöztem ide tapasztaltam a problémát, leírhatatlanul sz@r volt! Azonnal az asztalt, egy héten belül átállították IPv4-re, aztán később suttyomban IPv6-ra visszakapcsolták, megint balhéztam (mivel azonnal jelentkezett a probléma). Azóta (talán) békén hagynak. Most rácsekkoltam whatismyipaddress-szel és az nem lát IPv6 címet, így gondolom maradtam IPv4-en.
Amikor ideköltöztem és megrendeltem a szolgáltatást, már abban a pillanatban bridge módba rakattam (amúgy programozó vagyok). Két Gigabites routerem van a saját hálózatomon, abból az egyik a DHCP szerver.
A One-os routerhez (amin amúgy vodafone: Vodafone TG3442DE) kértem és kaptam hozzáférést. Én ott a DOCSIS állapotnál 5 feltöltési csatornát is látok, az egyik OFDMA típusú. (A letöltés bár nem érdekes, ott 25 csatorna van, az egyik OFDM a többi SC-QAM.)
-
dombila
őstag
A Minibox Pro csak One internettel működik vagy bármilyen interneten megy, pl Yettel mobilnet?
Lakásfelújítás miatt pár hónapra el kell költöznünk és esetleg vinném a boxot magunkkal. De vajon müködik-e? Használat helyére (más kerület) érzékeny valahogy? -
Pro Koryak
addikt
26-án előfizettem a 4 naposra, mondom kipróbálom a motogp+többi edzés miatt. Na ment is minden 29-e este 22ó-ig motogp kezdődne "Bad Gateway" net4+ oldalán/pc+böngészőben. Hát anjátokat!
Ez ilyen egész évben? Mert k. jó lehet az éves előfizuval ilyeneket beszopni havonta, hetente.
-
kabelmania27
Topikgazda
Értem, köszönöm!

Wikipédiát csaptam fel hirtelen és mivel van IPv6 is ezen a szolgáltatáson (és gigabites internet kapcsolat), ezért gondolnám, hogy legalább Docsis 3.0 van itt, annak meg 200 Mbit/s az elméleti feltöltési korlátja. De ez csak a specifikáció, persze még olvasgatok utána bár ezek alapján felesleges.
Már kértem a szolgáltatót, hogy fejlesszenek optikára, itt van mellettünk az oszlop, a társasház oldalában de nem képesek behúzni a szálat ebbe a házba. A szomszédban meg optika van bekötve... Szívás, megpróbálkoztam a Telekomnál is, hátha ők fejlesztenének de eléggé kicsi az esélye.Ex digi ftth rendszer fejlesztése nem olyan egyszerű mint egy új ház koaxhálózatra történő rákötése. Amennyiben problémát tapasztalsz az oldalak betöltésével 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Docsis rendszernél az elméleti feltöltési korlátot laborkörülmények között lehet elérni, 200Mbites feltöltéshez docsis3.1-es rendszer szükséges, ezres csomag ex Vodafone területen csak ott érhető el ahol a helyi fejállomáson lévő cmts-ben van d3.1-es kártya.
Ha a vezeték nélküli kapcsolattal van gond az ITT leírtak alapján javulni fog a helyzet. Amennyiben veszel gigabites routert modem üzemmódban tudod használni a szolgáltatói eszközt. -
cocka
veterán
Értem, köszönöm!

Wikipédiát csaptam fel hirtelen és mivel van IPv6 is ezen a szolgáltatáson (és gigabites internet kapcsolat), ezért gondolnám, hogy legalább Docsis 3.0 van itt, annak meg 200 Mbit/s az elméleti feltöltési korlátja. De ez csak a specifikáció, persze még olvasgatok utána bár ezek alapján felesleges.
Már kértem a szolgáltatót, hogy fejlesszenek optikára, itt van mellettünk az oszlop, a társasház oldalában de nem képesek behúzni a szálat ebbe a házba. A szomszédban meg optika van bekötve... Szívás, megpróbálkoztam a Telekomnál is, hátha ők fejlesztenének de eléggé kicsi az esélye.De még a negyedét se adják meg a gyakorlatban, tehát egyértelműen szándékosan korlátozzák.
Emlékszem, hogy ezt a 40 megabitet is baromi nehezen vezették be. Tavaly novemberben még azt a kamut nyomták, hogy januártól 100 megabitre emelik a 40 megabitesek netjét. Gondolom ebből se lett semmi.
A DOCSIS 3-as modemem papíron 110 megabit/s feltöltést tud. Ha csak a fele lenne meg, már annak is örülnék. -
cocka
veterán
Sajnos ilyen a technológia, a szolgáltatás amit nyújtani lehet rajra, erősen aszimmetrikus. Ez nem úgy van, hogy van összesen 1000Mbps egy végponton, és azt úgy osztod el ahogy akarod. Ha engedne is ilyet a szolgáltató, a technológia akkor is határokat szabna. Bár elvétve vannak területek ahol adnak koaxon is talán 200Mbps-t felfelé, de ez nem terjedt el, mivel a megvalósítása nagyon drága.
Azért egy 60-at már minden koaxosnak illene adni!
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy lehetne elérni azt, hogy a sávszélességen úgy állítsanak ha mondjuk 1 Gigabites kapcsolatom van olyan csomagban, hogy Letöltés: 1000Mbit/s Feltöltés: 40Mbit/s akkor ehelyett legyen 800 Mbit/s a Letöltés és 240Mbit/s a feltöltés?
Ügyfélszolgálaton próbálkoztam személyesen és telefonon is de eddig nem sikerült elérni. A 40Mbit/s baromi kevés nekem feltöltésre. Más lakcímen másik szolgáltatónál ez egy kattintás volt, itt nem értem miért okoz ez gondot. De gondolom valami mód csak van erre de még nem sikerült megtalálnom a megfelelő ügyfélszolgálatost aki megértené mit akarok, pedig magyarul mondom el.Én mobilnettel szoktam megoldani, de ott is csak 55 a max. feltöltés.
De hát ugye ehhez csomagot kell vennem, ami drága, szóval hacsak nincs nagy feltöltendő mennyiség, maradok 10 megabites csordogálásnál.
-
Dyingsoul
veterán
Docsis esetén feltöltésre 25-65Mhz közötti tartomány használható így korlátozott a feltöltési csatornák száma, docsis3.1 visszirány fejlesztésével lehet jelentősen emelni a feltöltési sebességet, lefelé könnyebb a helyzet mert az analóg tv adások lekapcsolásával felszabadult helyen fel lehet kapcsolni új letöltési csatornákat.
Értem, köszönöm!

Már kértem a szolgáltatót, hogy fejlesszenek optikára, itt van mellettünk az oszlop, a társasház oldalában de nem képesek behúzni a szálat ebbe a házba. A szomszédban meg optika van bekötve... Szívás, megpróbálkoztam a Telekomnál is, hátha ők fejlesztenének de eléggé kicsi az esélye. -
kabelmania27
Topikgazda
Docsis esetén feltöltésre 25-65Mhz közötti tartomány használható így korlátozott a feltöltési csatornák száma, docsis3.1 visszirány fejlesztésével lehet jelentősen emelni a feltöltési sebességet, lefelé könnyebb a helyzet mert az analóg tv adások lekapcsolásával felszabadult helyen fel lehet kapcsolni új letöltési csatornákat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sajnos ilyen a technológia, a szolgáltatás amit nyújtani lehet rajra, erősen aszimmetrikus. Ez nem úgy van, hogy van összesen 1000Mbps egy végponton, és azt úgy osztod el ahogy akarod. Ha engedne is ilyet a szolgáltató, a technológia akkor is határokat szabna. Bár elvétve vannak területek ahol adnak koaxon is talán 200Mbps-t felfelé, de ez nem terjedt el, mivel a megvalósítása nagyon drága.
-
trec12
addikt
Mélyedj el egy kicsit a HFC hálózatok rejtelmeiben és meg fogod érteni.

-
Dyingsoul
veterán
Gondolom a másik címen optikai hálózat van, ezen meg koax. Utóbbin nincs 300mbps feltöltés.
Jól gondolod, így van ahogy mondod. Ok, akkor nem 300Mbit fel, de kicsit sem lehet több, mint 40Mbit? Mondjuk ennek miértjét nem értem. Nem többet akarok, mint a Gbit, csak a fel/le töltés arányát akarnám módosítani.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy lehetne elérni azt, hogy a sávszélességen úgy állítsanak ha mondjuk 1 Gigabites kapcsolatom van olyan csomagban, hogy Letöltés: 1000Mbit/s Feltöltés: 40Mbit/s akkor ehelyett legyen 800 Mbit/s a Letöltés és 240Mbit/s a feltöltés?
Ügyfélszolgálaton próbálkoztam személyesen és telefonon is de eddig nem sikerült elérni. A 40Mbit/s baromi kevés nekem feltöltésre. Más lakcímen másik szolgáltatónál ez egy kattintás volt, itt nem értem miért okoz ez gondot. De gondolom valami mód csak van erre de még nem sikerült megtalálnom a megfelelő ügyfélszolgálatost aki megértené mit akarok, pedig magyarul mondom el.Gondolom a másik címen optikai hálózat van, ezen meg koax. Utóbbin nincs 300mbps feltöltés.
-
Dyingsoul
veterán
-
pjen
félisten
Sziasztok!
Ügyfélszolgálaton próbálkoztam személyesen és telefonon is de eddig nem sikerült elérni. A 40Mbit/s baromi kevés nekem feltöltésre. Más lakcímen másik szolgáltatónál ez egy kattintás volt, itt nem értem miért okoz ez gondot. De gondolom valami mód csak van erre de még nem sikerült megtalálnom a megfelelő ügyfélszolgálatost aki megértené mit akarok, pedig magyarul mondom el.Nem fog menni.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Ügyfélszolgálaton próbálkoztam személyesen és telefonon is de eddig nem sikerült elérni. A 40Mbit/s baromi kevés nekem feltöltésre. Más lakcímen másik szolgáltatónál ez egy kattintás volt, itt nem értem miért okoz ez gondot. De gondolom valami mód csak van erre de még nem sikerült megtalálnom a megfelelő ügyfélszolgálatost aki megértené mit akarok, pedig magyarul mondom el. -
cocka
veterán
Valójában kb. azóta rossz, mióta a Vodafone TV box szoftverét lecserélték One-osra és talán a 2. one-os update után úgy mond "rendbe tették" hangot is. Akkor ugyanazon hangerőszinten nemcsak hangosabb lett, hanem torzabb is. (legalábbis nálam)
VTV szoftverében maxon hagyva sem volt zavaróan hangos vagy torz.
Hogy aztán ez a Miniboxon hogy érvényesül, azt sajnos nem tudom.

-
akaido
addikt
Érvénytelen bejegyzés, ez a TV frissítése nem a One boxé, így közhírré tettem a hülyeségemet.
-
g_g_g
őstag
Nézd meg a hangsávot nem állítottad-e el a boxon. Bizonyos csatornákon van 2. hangsáv 64 kb/s (Sokol rádió) hangminőségben. Pl. a gagyi Technika tv rendszeresen átáll erre és borzasztó hangja lesz neki. Lehet elnyomtátok véletlen.
Köszi, megnéztem, dej ól van beállítva.
Majd tesztelem más forással, a beszéd ami feltűnően vékony és rossz minőségű lett. -
akaido
addikt
Piros képetnyő fogad, új szoftver 3.33-ra frissülne a Box, nyomják az OK-ra. Rányomtam, aztán semmi, háttérben hallom a Tv adás hangját, és a kép így marad.
Mi a teendő? Köszönöm.
-
garga pista
Topikgazda
Nézd meg a hangsávot nem állítottad-e el a boxon. Bizonyos csatornákon van 2. hangsáv 64 kb/s (Sokol rádió) hangminőségben. Pl. a gagyi Technika tv rendszeresen átáll erre és borzasztó hangja lesz neki. Lehet elnyomtátok véletlen.
-
g_g_g
őstag
Azt tapasztalom, hogy pár hete mintha rosszabb lenne a hang minősége.
Elképzelhető, hogy ez is rosszabb minőségben jön?
ExVoda, XIII kerület, Minibox pro.LGC2 oled tv, HDMI eARC-on összekötve egy Sonos Beam gen.2 soundbarral.
-
boborján2
őstag
Újabban a frissítésről sem értesít, csak ha sokáig nem volt áram alatt, aztán egyszer csak áram alá helyezed, akkor a bekapcsolás előtt se szó, se beszéd lefrissül. LOL
A minimum egy értesítő üzenet lenne, de azt csak akkor kapsz, ha épp akkor jön a frissítés, amikor már túl vagy a bekapcsoláson.
Ha üzenetet küldene a képernyőre ,akkor tuti az lenne a bajod, mert megzavarná a filmedet/sorozatodat.
De egy a lényeg ennyi ügyfélnek nem lehet az igényeit kielégíteni. Ha frissítés van le kell frissíteni központilag ,kérdezés nélkül, azt csókolom.
-
cocka
veterán
Nekem még nem jött 1.24 verzió. Hogyan lehet frissíteni, vagy ez teljesen központi irányítású?
Újabban a frissítésről sem értesít, csak ha sokáig nem volt áram alatt, aztán egyszer csak áram alá helyezed, akkor a bekapcsolás előtt se szó, se beszéd lefrissül. LOL
A minimum egy értesítő üzenet lenne, de azt csak akkor kapsz, ha épp akkor jön a frissítés, amikor már túl vagy a bekapcsoláson.
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok.
Szerintetek egy kormányváltás esetén mi lesz a ONE-al és a szolgáltatásaival?
Kérdezem ezt azért mert lassan lejár a hűség...mi várható?
Itt egy a biztos a Telekom kb...de ha lesz kormányváltás megint lesz cécó egy esetleges felvásárlás miatt?
Már lehet hallani hogy a 4IG is menekíti a pénzt.Passz, ezt senki nem fogja tudni megmondani. 99% a szolgálgattatás megy tovább ugyanúgy.
-
Raga
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek egy kormányváltás esetén mi lesz a ONE-al és a szolgáltatásaival?
Kérdezem ezt azért mert lassan lejár a hűség...mi várható?
Itt egy a biztos a Telekom kb...de ha lesz kormányváltás megint lesz cécó egy esetleges felvásárlás miatt?
Már lehet hallani hogy a 4IG is menekíti a pénzt. -
boborján2
őstag
+1 hasznos dolgott hozott az 1.24.0.0
(legalábbis az interaktív /sagem/ boxon.A csatornákat váltogatva kiírja a teljsen nevét a műsornak és a hosszabb nevűeket nem vágja le ,mint eddig.
Összességében pozitív ,hogy reszelgetik a szolgáltatást es nem az van hogy működik valahogy azt jóvanazúgy.
Androidra kellene még egy jó kis update ami az alap bugokat orvosolja. Műsorvisszanézésnél végtelen karikázás , beletekerésnél szintén. Képernyő fordításnál fekete kép és csak hang van.
-
Tcsabi7811
csendes tag
Nekem még nem jött 1.24 verzió. Hogyan lehet frissíteni, vagy ez teljesen központi irányítású?
-
garga pista
Topikgazda
-
cocka
veterán
Hosszabbító, a hibaelhárítást megnyitva írja az egyik pontban.
Minimum 50 centi lenne az, ez így vicc.

-
garga pista
Topikgazda
Na írok még pár gondolatot ehhez az Interaktív TV boxhoz:
Ha jól rémlik a 18-as vagy 19-es csatornán van egy állókép, ami mutat egy QR-kódot és ennyi.
Az konkrétan ide vezet: https://keszulektamogatas.one.hu/sagemcom/interaktiv-tv/hasznalat
Ezt a wifi adaptert használta már valaki hozzá?
Az a rövid kábel csak egy hosszabbító akar lenni?
Hosszabbító, a hibaelhárítást megnyitva írja az egyik pontban.
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok,
Külföldön élek és van online elérhetőségem a OneTv app-ra mobilon keresztül.
Viszont néha jó lenne, ha tv-n keresztül is nézhetném a műsorokat.
Screen mirroring nem működik, applikációt nem tudom feltenni a Chromecast-ra.
Milyen lehetőségeim vannak azon kívül, hogy laptopon keresztül kidobjam a tv-re?
Előre is köszönöm a segítséget!Sajnos tv-n nem tudod máshogy nézni...
-
cocka
veterán
Na írok még pár gondolatot ehhez az Interaktív TV boxhoz:
Ha jól rémlik a 18-as vagy 19-es csatornán van egy állókép, ami mutat egy QR-kódot és ennyi.
Az konkrétan ide vezet: https://keszulektamogatas.one.hu/sagemcom/interaktiv-tv/hasznalat
Ezt a wifi adaptert használta már valaki hozzá?
Az a rövid kábel csak egy hosszabbító akar lenni?
-
kezo0
addikt
Ez nekem is tegnap tűnt fel, miután megjött az 1.24, akartam is kérdezni, hogy eddig volt-e ilyen a menüben, mert nem rémlik, hogy lett volna.
(Viszont ha újdonság, miért nem írták a beharangozóban?) -
cocka
veterán
Interaktív (Vodafone) TV médiaboxnál amit egyszer megjavítottak, most megint elcseszték. Ha egy felvett sorozatrészből a vissza gombbal kilépsz, akkor képtelen visszaugrani pont abba a menübe, ahonnan a felvételt elindítottad.
Eleve ha a Felvételekből indítottad, az adott sorozat részeinek listájából, akkor a Felvételekhez kéne visszaugrania, nem a Programokhoz.
Nem értem, hogy miért van az, hogy egyet javítanak, kettőt rontanak a működésén?
Nem tudom, hogy az 1.24-essel-e, de megjelent egy Feliratméret menüpont is: kicsi, közepes, nagy, extra nagy opciókkal.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia, köszönöm a választ!
ipv6 ki van kapcsoltatva, modem bridge módban van, egy Asus RT-AX5400 van utána kötve. Megnéztem délelőtt, nem volt különbség router nélkül, ugyanígy többtízezer error volt másodpercenként. A jelerősséggel nincsen baj, 37-38dB lefelé és 46-47dB felfelé. Az elosztó egy Teleste 3DSS2, alig pár hetes. Arra gondolok lehet valahol meg van törve a kábel vagy kivannak a csatlakozók. Nem mai a házban a hálózat.
Lefelé a 37-38dB az SNR érték, ami elfogadható az előtte lévő oszlopban van a letöltési jelerősséget meg kellene nézni, 46-47-es feltöltési érték rendben van.
Ellenőrizd, hogy a lakásba bejövő kábel az in-ben van és nem lazultak-e ki az f csatlakozók. -
kgymac
őstag
Én is így tippeltem, csak a szolgáltató szerint minden rendben van, bár az ügyfélszolgálat túlterhelt,.de legalább nem akarták reset-eltetni a routerem, mint rózsaszínék.
Sajna nehezítés, hogy nem az előttünk lévő oszlopról jön az optika, 6 vagy 7 oszlopon át hozták be a kábelt. -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok,
Érdekelne, hogy van-e Érd Parkvárosban, a Shell kút környékén problémája másnak is az one internet és kábeltv szolgáltatással? Nálunk optikai (FTTH) net van, a kábeltv-t is arról szolgáltatja az one (lánykori nevén digi), a szolgáltató szerint nincs probléma. A ZTE optikai egységen csak a power és a GE világít (zöld,folyamatosan) és a LOS villog (pirosan).
Köszönöm.Ha a LOS villog , akkor gyenge vagy nincs is optikai jel.
Nagy eséllyel nem nálad lesz a hiba. -
kgymac
őstag
Sziasztok,
Érdekelne, hogy van-e Érd Parkvárosban, a Shell kút környékén problémája másnak is az one internet és kábeltv szolgáltatással? Nálunk optikai (FTTH) net van, a kábeltv-t is arról szolgáltatja az one (lánykori nevén digi), a szolgáltató szerint nincs probléma. A ZTE optikai egységen csak a power és a GE világít (zöld,folyamatosan) és a LOS villog (pirosan).
Köszönöm. -
cocka
veterán
Interaktív (Vodafone) TV médiaboxnál amit egyszer megjavítottak, most megint elcseszték. Ha egy felvett sorozatrészből a vissza gombbal kilépsz, akkor képtelen visszaugrani pont abba a menübe, ahonnan a felvételt elindítottad.
Eleve ha a Felvételekből indítottad, az adott sorozat részeinek listájából, akkor a Felvételekhez kéne visszaugrania, nem a Programokhoz.
Nem értem, hogy miért van az, hogy egyet javítanak, kettőt rontanak a működésén?
-
Bucy
aktív tag
Net4Plus csak nekem szakadozik percekre a MotoGP kezdés óta (22h)?
Addig jó volt. -
Onderon
senior tag
Amennyiben a modem oldalán nem találod az üzemmód lehetőséget 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Ha router módban használod a compal modemet ezt érdemes megcsinálni, azt tudod csinálni, hogy megnézed modem üzemmódban stabilabb-e a kapcsolat, ilyenkor a modem értékeket a 192.168.100.1 címen éred el és a modem szinkronizálása után első három vezetékes eszköz kap ipcímet, negyedik esetén újra kell indítani a modemet, amennyiben modem üzemmódban stabilabb és szükséged van vezeték nélküli kapcsolatra érdemes venni gigabites routert.
Letöltési értékeknél húzd el a gördítősávot, hogy a jelerősség értékek is láthatók legyenek.
Milyenek a feltöltési értékek? Ha megírod, hogy a koaxkábelen milyen elosztó van bekötve és van-e csillapító a modemnél ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.Szia, köszönöm a választ!
ipv6 ki van kapcsoltatva, modem bridge módban van, egy Asus RT-AX5400 van utána kötve. Megnéztem délelőtt, nem volt különbség router nélkül, ugyanígy többtízezer error volt másodpercenként. A jelerősséggel nincsen baj, 37-38dB lefelé és 46-47dB felfelé. Az elosztó egy Teleste 3DSS2, alig pár hetes. Arra gondolok lehet valahol meg van törve a kábel vagy kivannak a csatlakozók. Nem mai a házban a hálózat.
-
dchard
veterán
A szerelő 3 hete volt itt, elosztót cserélt, közben dumáltunk és mikor megemlítettem neki, hogy kb könyörögnöm kellett, hogy kiküldjék akkor nevetett és mondta ne foglalkozzak a telefonos ügyfélszolgálattal, fogalmuk sincsen mi történik, mondjam nincsen net, újraindítás után sem és akkor kiküldik és megnézi.
Kétlem teljesen normális, hogy majdnem 9 óra uptime után 1milliárd felett van a Pre RS Errors. Főleg, hogy a szerelő után alig párszázasával növekedett. Most meg több tízezer másodpercenként.
Örülök, hogy TI már kitárgyaltátok ezt.
De dchard köszönöm a "segítséget"!
Valaki más esetleg?
"Alapvetően jól megy a net"
Ezt írtad. Most akkor jó vagy nem jó? El kéne dönteni. Ha nem jó, mi a hibakép? Ugye ezt nem sikerült leírnod eddig. Pre RS hibára nem fognak hibajegyet felvenni, egyáltalán érted hogy a Pre RS hiba az micsoda?
-
überpingvin
csendes tag
Sziasztok,
Külföldön élek és van online elérhetőségem a OneTv app-ra mobilon keresztül.
Viszont néha jó lenne, ha tv-n keresztül is nézhetném a műsorokat.
Screen mirroring nem működik, applikációt nem tudom feltenni a Chromecast-ra.
Milyen lehetőségeim vannak azon kívül, hogy laptopon keresztül kidobjam a tv-re?
Előre is köszönöm a segítséget! -
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok, ezek a hibaszámok 30 perccel a modem újraindítása után lévő értékek. Tudok ezzel valamit kezdeni én itthon? Azon kívül, hogy amennyire tudom külön tartom a vezetékeket meg a kábeleket. El tudom érni, hogy a One-nál ezzel foglalkozzanak?
Alapvetően jól megy a net, volt most 2 napja egy kis akadozás, az ügyfélszolgálat azt mondta rendszerhiba volt, kaptam emailt pár óra múlva hogy megoldódott, azóta szerintem jól megy. Viszont 30 perc alatt 61millió hiba minden csatornán azért nem kevés. A dB értékekkel nincsen gond, 37-38dB minden csatornán. Nem feltétlenül akarok kamuzni, hogy nincsen internet, küldjenek szerelőt, de ha másképpen nem megy, akkor meglépem
Amennyiben a modem oldalán nem találod az üzemmód lehetőséget 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Ha router módban használod a compal modemet ezt érdemes megcsinálni, azt tudod csinálni, hogy megnézed modem üzemmódban stabilabb-e a kapcsolat, ilyenkor a modem értékeket a 192.168.100.1 címen éred el és a modem szinkronizálása után első három vezetékes eszköz kap ipcímet, negyedik esetén újra kell indítani a modemet, amennyiben modem üzemmódban stabilabb és szükséged van vezeték nélküli kapcsolatra érdemes venni gigabites routert.
Letöltési értékeknél húzd el a gördítősávot, hogy a jelerősség értékek is láthatók legyenek.
Milyenek a feltöltési értékek? Ha megírod, hogy a koaxkábelen milyen elosztó van bekötve és van-e csillapító a modemnél ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
Onderon
senior tag
A szerelő 3 hete volt itt, elosztót cserélt, közben dumáltunk és mikor megemlítettem neki, hogy kb könyörögnöm kellett, hogy kiküldjék akkor nevetett és mondta ne foglalkozzak a telefonos ügyfélszolgálattal, fogalmuk sincsen mi történik, mondjam nincsen net, újraindítás után sem és akkor kiküldik és megnézi.
Kétlem teljesen normális, hogy majdnem 9 óra uptime után 1milliárd felett van a Pre RS Errors. Főleg, hogy a szerelő után alig párszázasával növekedett. Most meg több tízezer másodpercenként.
Örülök, hogy TI már kitárgyaltátok ezt.
De dchard köszönöm a "segítséget"!
Valaki más esetleg?
-
VGYke
addikt
Áramtalanítás teljesen megvolt (mindent, konnektorból is kihúzva)?
Illetve próbálj ki esetleg másik HDMI kábelt.Ezeken túlvagyok. Áram alá helyezési sorrenden is, hogy először a TV.
Tény, hogy egyszer vagy 2 hétre áramtalanítva lett a TV-STB és ezután szűnt meg a működés (nem valószínű hogy emiatt fizikailag "elromlott" a HDMI kábel).
A Sagemcom linuxos STB-t is próbáltam resetelni, aztán ez vagy sikerült, vagy nem. -
pjen
félisten
Sziasztok! TV - STB:
Járt már valaki úgy, hogy megszakadt a TV és STB közötti HDMI-CEC kapcsolat? Az a funció amikor a STB távirányítója ki/bekapcsolja a TV-t is (Samsunk=Anynet+, LG=SimpLink, stb).
Ha igen, hogyan tudta helyre hozni? Én próbáltam már sok mindent, eredménytelenül.
2 távirányítóval bűvészkedni meg roppant idegesítő.Ha mini box. Beállítasok, google,kijelző és han, HDMI, HDMI- CEC engedélyezés.
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok! TV - STB:
Járt már valaki úgy, hogy megszakadt a TV és STB közötti HDMI-CEC kapcsolat? Az a funció amikor a STB távirányítója ki/bekapcsolja a TV-t is (Samsunk=Anynet+, LG=SimpLink, stb).
Ha igen, hogyan tudta helyre hozni? Én próbáltam már sok mindent, eredménytelenül.
2 távirányítóval bűvészkedni meg roppant idegesítő.Áramtalanítás teljesen megvolt (mindent, konnektorból is kihúzva)?
Illetve próbálj ki esetleg másik HDMI kábelt. -
VGYke
addikt
Sziasztok! TV - STB:
2 távirányítóval bűvészkedni meg roppant idegesítő. -
jovás
senior tag
-
cocka
veterán
-
Toth_Jani
őstag
Én is azt hittem hogy beégett a LED, de aztán megnéztem az ONE TV alkalmazásban a csatornát és azon is ott volt, mobilon is, és visszajátszáskor is.
-
jovás
senior tag
Nem tudom, lehet, én csak az M4 Sporton szoktam észrevenni, mindenesetre nagyon bosszantó!
-
Lackooo84
nagyúr
Mostanában egyre több csatornán látok ilyen fekete pacákat, amik így mozgásra kicsit elmosódnak, először azt hittem, hogy valami bogár, utána, hogy a tvmen haldokolnak a ledek, de nem...
-
dchard
veterán
Sziasztok, ezek a hibaszámok 30 perccel a modem újraindítása után lévő értékek. Tudok ezzel valamit kezdeni én itthon? Azon kívül, hogy amennyire tudom külön tartom a vezetékeket meg a kábeleket. El tudom érni, hogy a One-nál ezzel foglalkozzanak?
Alapvetően jól megy a net, volt most 2 napja egy kis akadozás, az ügyfélszolgálat azt mondta rendszerhiba volt, kaptam emailt pár óra múlva hogy megoldódott, azóta szerintem jól megy. Viszont 30 perc alatt 61millió hiba minden csatornán azért nem kevés. A dB értékekkel nincsen gond, 37-38dB minden csatornán. Nem feltétlenül akarok kamuzni, hogy nincsen internet, küldjenek szerelőt, de ha másképpen nem megy, akkor meglépem
Kitárgyaltuk már ezt. Kamuzni nem tudsz az ÜFSZ-nek, mert látják a modemet, meg az értékeket is. Teljesen normálisak ezek a számok, és egyébként is a post RS hibaszám az érdekes, ami alacsony. Ha nomrálisan megy a net, ugyan mire vetetnél fel hibát?
-
Onderon
senior tag
-
jovás
senior tag
Azért hihetetlen ez a királyi TV (M4 Sport)!
Már megint egy "vízjel" van a képen tegnap este óta az M4 logó közelében!
Reggel a Forma-1 alatt még nem volt, de az esti meccsen már ott volt.
-
kabelmania27
Topikgazda
igaz, Baja
Valószínűleg központi probléma volt ex digi koaxterületen mert a ds/us led folyamatosan világított, viszont az online led nem és a modem oldalán docsis dhcp résznél in progress bejegyzés szerepelt.
-
dchard
veterán
Na várjunk egy kicsit, az a mondás hogy nem az öszes CF végpont érhető el a BIX-es CF lábon át? Akkor simán lehet, hogy a CF-nél hostolt Ncore tényleg lassú, csak nem névfeloldás miatt, hanem sima forgalmi okból... Jó tudni, ennyire nem néztem meg, hogy őszint elegyek fel sem merült, hogy szelektív a CF peering a BIX-en. Mondjuk elnézve a BIX lábat, azért csúcsban látható torlódás közeli állapot, és ezek átlagolt értékek...
-
kisapa
őstag
Szeretném visszamondani az egyik boxot de mindig csak hibát ír. Ezt csak személyesen lehet?
-
szabacsik
őstag
Egyik napról a másikra jött elő.
Beszéltem ügyfélszolgálattal. Távolról ránézett és azt mondta, hogy valami jelszint (?) gondja van ha jól emlékszek. Holnap reggel jön a szaki aki megnézi. Mindenesetre köszi a segítséget mindenkinek
(#16427garga pista amúgy ez a tv box a bibis) -
garga pista
Topikgazda
Ebben a viharos időjárásban észrevettem egy kis anomáliát a Minibox-szal kapcsolatban. Be van rajta kapcsolva a CEC, így a box bekapcsolásával bekapcsol a tévé és a soundbar is. Kikapcsolásnál ugyanez, vagyis lényegében a box távirányítója elég a három eszközhöz.
Viszont most a viharos szélben több áramszünetünk is volt, és azt látom, hogy amikor visszajön az áram, a box szépen bekapcsolja a tévét és a soundbart is. Mégpedig olyankor is, amikor mindhárom eszköz készenléti módban volt az áramszünet előtt. Tehát mondjuk az éjszaka közepén egy rövid áramszünet után akár ébredhetünk arra is, hogy megy a box, a tévé és a soundbar is.
A box beállításaiban a hdmi/CEC beállításokban csak az automatikus kikapcsolást és a hangerőszabályozást lehet törölni.Ezt egy jobb eszközön be lehet(ne) állítani, mi történjen ha áram alá kerül -> menjen egyből standbyba. Asztali PC-ken is a Biosban már vagy 20-30 éve lehet állítani ezt, nem lehetetlen.
-
cocka
veterán
Ebben a viharos időjárásban észrevettem egy kis anomáliát a Minibox-szal kapcsolatban. Be van rajta kapcsolva a CEC, így a box bekapcsolásával bekapcsol a tévé és a soundbar is. Kikapcsolásnál ugyanez, vagyis lényegében a box távirányítója elég a három eszközhöz.
Viszont most a viharos szélben több áramszünetünk is volt, és azt látom, hogy amikor visszajön az áram, a box szépen bekapcsolja a tévét és a soundbart is. Mégpedig olyankor is, amikor mindhárom eszköz készenléti módban volt az áramszünet előtt. Tehát mondjuk az éjszaka közepén egy rövid áramszünet után akár ébredhetünk arra is, hogy megy a box, a tévé és a soundbar is.
A box beállításaiban a hdmi/CEC beállításokban csak az automatikus kikapcsolást és a hangerőszabályozást lehet törölni.Ugye milyen szerencse, hogy még egy ki-bekapcsoló gomb sincs ezeken a boxokon?

Ja bocs, látom a Miniboxon van. Na legalább az. De ezek szerint nem ér semmit, ha magától bekapcsol.
-
Voice24
őstag
A box beállításaiban a hdmi/CEC beállításokban csak az automatikus kikapcsolást és a hangerőszabályozást lehet törölni. -
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Qbit nálam jelentősen visszafogta a felépülő kapcsolatok számát, azóta is utorrentet használok. Bár igazából baromi ritkán töltök le bármit is.
-
garga pista
Topikgazda
-
szabacsik
őstag
Ez inkább tv meghibásodásnak tűnik. De a szokásos dolgokat érdemes megtenni: tv, modem, ONT és minden eszköz áramtalanítása, újraindítása valamint a koax csatlakozók átnézése, szorosak legyenek sehol ne lötyögjön.
De ha a menü is eltűnik-visszajön, szerintem a tv márkának a topikjában érdeklődj, esetleg egy rövid videót vagy 1-2 képet is csinálj, a könnyebb értelmezéshez.Volt közben reset a boxon. Átdugtam másik monitorra. A hiba ugyan az sajnos.
-
Lackooo84
nagyúr
-
adika4444
veterán
A free plan-es végpontok valóban sok esetben lassulnak este.
Az 1.1.1.1 és a párja az nem ilyen cím, oda közvetlen BIX-en át megy a forgalom.
-
garga pista
Topikgazda
Valaki találkozott olyannal, hogy a tv-adás képe nem jön be. Hang igen. Menü látszik. Egyik csatorna képe se. Próbáltam volna visszaállítani alapbeállásra de fogalmam sincs mi volt a pin kód.
Sőt most feltűnt, hogy kb 30mp-enként azt csinálja, hogy 4mp-re megszűnik a 'hang - kép' majd visszajön a menü képe
Ez inkább tv meghibásodásnak tűnik. De a szokásos dolgokat érdemes megtenni: tv, modem, ONT és minden eszköz áramtalanítása, újraindítása valamint a koax csatlakozók átnézése, szorosak legyenek sehol ne lötyögjön.
De ha a menü is eltűnik-visszajön, szerintem a tv márkának a topikjában érdeklődj, esetleg egy rövid videót vagy 1-2 képet is csinálj, a könnyebb értelmezéshez. -
boborján2
őstag
-
szabacsik
őstag
Ez okozhat ilyet, hogy látszik a menü a léptetéskor, hogy melyik csatornát nézem csak maga a tv adás mögötte nem?
-
bolic
őstag
Nálam nincs semmi ilyesmi érdekes módon. A torrent működéséhez nem kell a névfeloldás, a peer listát IP alapon szedi össze a kliens. Az nCore mint tracker szokott ám rosszalkodni csúcsidőben: lassan jön meg a peer lista, a tracker timeout.ol, ilyet én is látok héba-hóba, de ez nem névfeloldási probléma.
Most próbáltam ki a REMUX verzió letöltésemet, egészen jó lett, csak kb. 15 mp tartott az elakadt státusz voltam.
-
woodworm
veterán
Van statisztikám, két hétre visszamenőleg két alkalommal volt elérhetetlen a szerver.
-
dchard
veterán
Nálam nincs semmi ilyesmi érdekes módon. A torrent működéséhez nem kell a névfeloldás, a peer listát IP alapon szedi össze a kliens. Az nCore mint tracker szokott ám rosszalkodni csúcsidőben: lassan jön meg a peer lista, a tracker timeout.ol, ilyet én is látok héba-hóba, de ez nem névfeloldási probléma.
-
bolic
őstag
Nálam a DNS feloldás kb. 100 szorosára emelkedett, túl sokáig tartott. Volt hogy az nCore letöltés kezdete óta elakadt-nak minősítette le a qbit, kb. 5 percig tartott az elakadt letöltéseim voltak.
-
dchard
veterán
-
bolic
őstag
Sajnos minket is elért a CF belassulás a telekom után.
-
cocka
veterán
Valaki találkozott olyannal, hogy a tv-adás képe nem jön be. Hang igen. Menü látszik. Egyik csatorna képe se. Próbáltam volna visszaállítani alapbeállásra de fogalmam sincs mi volt a pin kód.
Sőt most feltűnt, hogy kb 30mp-enként azt csinálja, hogy 4mp-re megszűnik a 'hang - kép' majd visszajön a menü képe
Ez inkább HDCP mizériára utal. Vagy esetleg HDMI kábelhibára. Haver mondta, hogy ezek a HDMI kábelek olyan hiperérzékeny vackok, hogy egy kis mozgatásra vagy erősebb nyomásra, már se kép, se hang, aztán visszajön.
-
TeeJay
félisten
Budapest IV. kerület, egész társasházban tegnap 19:30 óta nincs internet és tv. Ügyfélszolgálat még délután se tudta megmondani, hogy mikorra várható a javítás...
Akkor jó, az a meglepő hogy a telepen 6400 lakás van és a helyi facebook csoportban nem jajveszékelnek minden második előfizető hogy nincs net

Szóval valami egyéni hiba lehet mert most megjavult és bejönnek az oldalak
nem csak belföldi hanem külföldi is
-
Sweet Lou 6
addikt
Budapest IV. kerület, egész társasházban tegnap 19:30 óta nincs internet és tv. Ügyfélszolgálat még délután se tudta megmondani, hogy mikorra várható a javítás...
-
szabacsik
őstag
-
TeeJay
félisten
BP 18. ker reggel 7:41 óta nem volt netem
Hazaértem most, ONT és Asus BE58U áramtalanítás
kapok WAN IP címet de szinte semmi weboldalt nem érek el
google DNS-t kikapcsoltam, most a szolgáltatói DNS van, csiga lassan bejön pár belföldi weblap de külföldi aligMás is tapasztal ilyet?
-
Toth_Jani
őstag
-
cocka
veterán
Úristen milyen vitát generáltam itt akaratlanul is!

-
skroy
senior tag
DTS!!
-
kezo0
addikt
Javaslom elolvasni a 16378 és 16379 hozzászólásokat, ott esik szó a kép- és hangbeállításokról, mégpedig a droidos box vonatkozásában. A te 16380-as hozzászólásodban egyetlen szó sem esik ezekről, bár valóban erre a hozzászólásra IS válaszolt a fórumtárs.
Amúgy a Minibox esetében van jelentősége a DTS-nek, én pl. az arra telepített Kodival nézek hálózatról filmeket, és megszólalnak a DTS hangsávok is.De én NEM azokra a hsz-okra reagáltam, hanem csakis az én boxomra érkező frissítésről írtam! Erre kaptam egy választ, amiben felvetődött a DTS. És erre reagáltam, és csakis erre, nem más szálak más hozzászólásaira. Nem tudok mit tenni, ha nem érthető, valójaban nem is értem, mit kell itt nekem magyarázkodni, szóval részemről ezt itt és most befejeztem…
-
Voice24
őstag
Javaslom elolvasni a 16378 és 16379 hozzászólásokat, ott esik szó a kép- és hangbeállításokról, mégpedig a droidos box vonatkozásában. A te 16380-as hozzászólásodban egyetlen szó sem esik ezekről, bár valóban erre a hozzászólásra IS válaszolt a fórumtárs.
Amúgy a Minibox esetében van jelentősége a DTS-nek, én pl. az arra telepített Kodival nézek hálózatról filmeket, és megszólalnak a DTS hangsávok is. -
kezo0
addikt
Nem, az egész szál onnan indult (én indítottam, hadd tudjam már
), hogy frissítés érkezik a linuxos boxokra ( #16380 ), erre reagált cocka kolléga ( #16383 ), ő dobta be a DTS hangot. Ebben a szálban szó sem volt az új droidos boxokról. -
Geth
veterán
-
boborján2
őstag
Kb. az egész streaming vs. DTS vita fölösleges, mert ha esetleg van is ilyen ,de nem tudja a lejátszó ,akkor nem abban fogja megszólalni.
-
Geth
veterán
Az "előfordulhat" mögött pont annyira nincs semmilyen konkrét bizonyíték, mint amikor én kijelentem, hogy én nem találkoztam vele, tehát nincs.
--> Amíg nem ír valaki konkrét címet, ami streamingen elérhető, és DTS hangsávja van, addig változatlanul élek a feltételezéssel, hogy szerintem nincs ilyen.
Amúgy meg valójában nem is számít túlzottan, hogy van-e, mert ha lenne is, akkor is ritka lehet, mint a fehér holló, szóval a szolgáltatói boxra csak emiatt tök felesleges lenne tenni egy manuális DTS-hangsáv kapcsolási lehetőséget. Ez a mondandóm lényege.
És mindvégig a linuxos boxról (azaz ex-Vodafone TV boxról) volt szó.Tanulság: ha "abszolút nem követed ezt a box dolgot", akkor máskor nem kell hozzászólni, mikor egyértelműen egy konkrét boxról beszélgetünk...
Én beírtam gugliba, Disney+-on van. Arról volt szó, hogy van-e vagy nincs. Van.
Nem a box-hoz szóltam hozzá, hanem a DTS-hez, így a többi tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
16500 - 16401
18609 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX 24GB // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 17 Pro Max 256GB - Új Bontatlan
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB W11

Dr Bubo