- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A humanoid robotokat célozza az új Jetson Thor modulokkal az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Ismét drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
-
16200 - 16101
18596 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
senior tag
-
vlesi69
őstag
Sziasztok !
Az imént kaptam egy Emailt a ONE tól :
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy a One digitális TV előfizetésed részeként mostantól díjmentesen hozzáférhetsz a Da Vinci streaming szolgáltatáshoz. *Mellékelve egy aktiváló kód stb . . .
Viszont valahol olvastam , hogy adathalász üzenet is lehet akár ,( mivel kér az aktiváláshoz Email t és jelszó megadását ) .
Létező és valós az aktiválási lehetőség ?
Köszi !
Én is kaptam de még csak elolvastam. Így van a többi ingyenes stream csatorna Canal + meg az Rtl +.
-
Geth
veterán
-
garga pista
Topikgazda
Láttam én is ilyet, 15+ éve. Manapság azért elég nehéz egy gmail-es vagy szolgáltatói címmel ilyet kivitelezni. Ha meg is trükközik valahogy, akkor egy karakter el van írva a nevében. Ha megnéz vki 1-1 spam levelet, látszik a mailcímen, hogy full kamu. Nemrég pl. ilyet kaptam (más kérdés h nem vagyok KH-s
):
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a valid oneos mailcím. Ha megnézes erről jön a számla, stb. értesítő is.
Az sem jelent semmit. Nekem anno olyan spamek jöttek, hogy a saját email címem volt a feladó...
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Hűségidőn belül egy kifizetett készülék mellé lehet másikat vásárolni? Ha nem akkor, hogyan oldható meg, TV csomag mellé esetleg?
-
cocka
veterán
Köszi, ezt én is csak most vettem észre.
De ugye ez alapból járt anno, most már tényleg bejelentkezést kér, ha a Da Vinci appot megnyitom.
Szóval az eddig magától bejelentkező és azonnal használható appot újra használhatóvá teszik, csak regisztrálj.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok !
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy a One digitális TV előfizetésed részeként mostantól díjmentesen hozzáférhetsz a Da Vinci streaming szolgáltatáshoz. *Mellékelve egy aktiváló kód stb . . .
Viszont valahol olvastam , hogy adathalász üzenet is lehet akár ,( mivel kér az aktiváláshoz Email t és jelszó megadását ) .
Köszi !
Nekem is jött.
-
gjoco1
addikt
Köszi szépen srácok !

OneTV n kód nélkül is dobja .
-
Toth_Jani
őstag
-
garga pista
Topikgazda
-
gjoco1
addikt
Nézd meg ki a valós feladója a mailnek.
De amúgy lehet valós, főleg ha kódot is kaptal, mert valóban jár bizonyos csomagokhoz. Meg linket is érdemes megnézni hova vezet (kattintás nélkül is kiírja a böngésző)
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok !
Kedves Ügyfelünk!
Köszi !
Nézd meg ki a valós feladója a mailnek.
De amúgy lehet valós, főleg ha kódot is kaptal, mert valóban jár bizonyos csomagokhoz. Meg linket is érdemes megnézni hova vezet (kattintás nélkül is kiírja a böngésző) -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Kedves Ügyfelünk!
Köszi !
-
Lackooo84
nagyúr
Egy a forrás, nemde?
-
gulyasa
őstag
Utoljára otthon, One(exDigi) kábelen találkoztam lmbtq képernyővel.
Most az otthonomtól távol, Sweet.tv-vel nézem/nézném - épp a Viasat History-t. Na tegnap óta itt is időnként, 5-10 percenként "szinesedik" pár másodpercre...
Tudom, ez nem az a topik, csak érdekességként írtam... -
pjen
félisten
-
überpingvin
csendes tag
Sziasztok,
Külföldön élek és van online elérhetőségem a OneTv app-ra mobilon keresztül.
Viszont néha jó lenne, ha tv-n keresztül is nézhetném a műsorokat.
Screen mirroring nem működik, applikációt nem tudom feltenni a Chromecast-ra.
Milyen lehetőségeim vannak azon kívül, hogy laptopon keresztül kidobjam a tv-re?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! Gigabites nethez (HFC) lehet pontosan tudni, hogy milyen márkájú modemet adnak?
-
pjen
félisten
Holnap ez lesz. Ma is próbáltam de fél óra után feladtam.
olyan bömgészővel is próbáltam amiben még soha nem léptem be, és telefonon sem engedi. csak vicc hogy ugyanazzal a névvel jelszóba a "másik" one-ba be tudok lépni ahol van címem és mobilom stb csak éppen az az one nem ez az one és nem látja az egyik szolgáltatásomat.Pedig most, vagy még később kéne próbálni.
-
mexel
veterán
Holnap ez lesz. Ma is próbáltam de fél óra után feladtam.
olyan bömgészővel is próbáltam amiben még soha nem léptem be, és telefonon sem engedi. csak vicc hogy ugyanazzal a névvel jelszóba a "másik" one-ba be tudok lépni ahol van címem és mobilom stb csak éppen az az one nem ez az one és nem látja az egyik szolgáltatásomat. -
garga pista
Topikgazda
Bármit csinálok nem engedi. Tudom a mailcímet, a jelszavakat, de nem tudom mi lehet a felhasználónév? Az kell neki. Az emailt nem fogadja el a digis felhasználónevet szintén. A sima jelszócseréhez is kér felhasználónevet, hol azt írja nem jó token, hol azt hogy nem jó név, összevissza működik.
Nyiss egy privát böngészőablakot, és próbáld úgy. Chrome alatt Ctrl+Shift+N kombóval megy. Lehet a sütikben vagy mentett jelszavakban vmi összekeveredett.
-
pjen
félisten
Bármit csinálok nem engedi. Tudom a mailcímet, a jelszavakat, de nem tudom mi lehet a felhasználónév? Az kell neki. Az emailt nem fogadja el a digis felhasználónevet szintén. A sima jelszócseréhez is kér felhasználónevet, hol azt írja nem jó token, hol azt hogy nem jó név, összevissza működik.
1270? Hátha segít.
-
mexel
veterán
-
pjen
félisten
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia! Köszi szépen a választ. A település Balatonalmádi, 2007 óta van jelen a One a településen HFC hálózaton. Még egy kérdésem lenne: arra van lehetőség hogy az üzleti internet előfizetés lemondása és a lakossági internet előfizetés megkötése egy időben történjen? A lakossági internet előfizetés egy meglévő lakossági TV előfizetés mellé lenne kötve szolgáltatás bővítésként ugyanarra a címre. Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Elvileg meg lehet csinálni, mert ex Vodafone területen azonos címen egy lakossági és egy üzleti internet előfizetést engednek. -
nicu71
addikt
-
egykori
őstag
Köszi! Megnézem.
Még valami. Hogy a vak@vannyukba lehet belépni? A mobilomat látom ha belépek az ONE-ba. De az istennek se tudok belépni és jelszóemlékeztetőt és semmit kérni ahhoz hogy lássam az internetelőfiztetésemet és ki tudjam fizatni a szmlám. Kér nevet és mailcímet a jelszóemlékeztetőhöz? Minden nebvet megadtam ami csak lehetett, de semmi sem jó. Miért nem elég 1 bejelentkezés miért nincs egy felületre hozva ha már kellett ez is nekik? Idegbajt kapok hogy havonta el kell játszanom a bejelentkezési cirkuszt mert soha nem enged bePróbáltad ezen a linken a belépést?
https://d-ugyfelkapu.one.hu/loginNekem is csak internet előfizetés van, de még digis, és itt működik a felhasználónév/jelszó.
-
Moonwolf
senior tag
Nálunk a TV-n felül az internetkapcsolat is rettenetes (gigabit FTTH, XV). Instabil, hibás felhasználó/jelszó, nem kapcsolódik, ha mégis, akkor is korlátozza magát 100Mbps-re 24 órából 17-18 erejéig.
Bármikor panaszt teszek, távolról újrakonfigurálják ONT-t és közlik, hogy az ő oldalukon nem találtak hibát, ellenőrizzem saját eszközeim működését.
Tekintettel arra, hogy direktben mérve is hibás, majd "újrakonfigurálást" követően átmenetileg megjavul – miközben országszerte több platformon is panaszkodnak az ügyfelek optikai, koax és műholdas jelre is miközben telefonjuk ki se cseng–, azt állítani hogy ő oldalukról minden rendben és még képesek uszítani, hogy a hiba az én készülékeimben keresendő az egyenesen felháborító.
Rendesen be kellene állítani a bekötődobozt hogy az ottani jelszintek is jók legyenek. Egy új bekötésnél csak felpattintják a dolgokat és nem méricskélnek hogy mennyire jó a jel. Majd ha az előfizetőnek nem tetszik akkor majd jelzi és kimegy újra egy műszaki munkatárs.
Beszéltem olyannal ahol az intézménynek be lett állítva rendesen, ott a sebesség is jó és rendesen használható így az internet. -
MiZo1990
aktív tag
Köszi! Megnézem.
Még valami. Hogy a vak@vannyukba lehet belépni? A mobilomat látom ha belépek az ONE-ba. De az istennek se tudok belépni és jelszóemlékeztetőt és semmit kérni ahhoz hogy lássam az internetelőfiztetésemet és ki tudjam fizatni a szmlám. Kér nevet és mailcímet a jelszóemlékeztetőhöz? Minden nebvet megadtam ami csak lehetett, de semmi sem jó. Miért nem elég 1 bejelentkezés miért nincs egy felületre hozva ha már kellett ez is nekik? Idegbajt kapok hogy havonta el kell játszanom a bejelentkezési cirkuszt mert soha nem enged beOne-ra kell átszerződni és a TV Family csomagra előfizetni egyébként nincs ingyen online TV.
-
Balmadi66
csendes tag
RFOG-nél üvegszál jön be a házba, amit egy node alakít koaxra, így max a modemet cserélik.
Szia! Köszi szépen a választ. A település Balatonalmádi, 2007 óta van jelen a One a településen HFC hálózaton. Még egy kérdésem lenne: arra van lehetőség hogy az üzleti internet előfizetés lemondása és a lakossági internet előfizetés megkötése egy időben történjen? A lakossági internet előfizetés egy meglévő lakossági TV előfizetés mellé lenne kötve szolgáltatás bővítésként ugyanarra a címre. Előre is köszi a segítséget.
-
mexel
veterán
Köszi! Megnézem.
Még valami. Hogy a vak@vannyukba lehet belépni? A mobilomat látom ha belépek az ONE-ba. De az istennek se tudok belépni és jelszóemlékeztetőt és semmit kérni ahhoz hogy lássam az internetelőfiztetésemet és ki tudjam fizatni a szmlám. Kér nevet és mailcímet a jelszóemlékeztetőhöz? Minden nebvet megadtam ami csak lehetett, de semmi sem jó. Miért nem elég 1 bejelentkezés miért nincs egy felületre hozva ha már kellett ez is nekik? Idegbajt kapok hogy havonta el kell játszanom a bejelentkezési cirkuszt mert soha nem enged be -
pjen
félisten
Sziasztok. Anno digis voltam, de már a digi alatt lemondtam a tv előfizumat és csak a net maradt meg az One-nál + a mobilom.
Így nem tudom hogy mi történt a digi online tv szolgáltatással? Van valami hasonló az ONE-nál is most? Azaz ha valakinek van tv és net előfizuja akkor jár valami iptv szolgáltatás? Vagy ez megsűnt már? A honlapon én nem találom de talán azért mert nekem nem jár a csak netes előfizu miatt.A family csomaghoz jár online Tv.
-
kisapa
őstag
Sziasztok. Anno digis voltam, de már a digi alatt lemondtam a tv előfizumat és csak a net maradt meg az One-nál + a mobilom.
Így nem tudom hogy mi történt a digi online tv szolgáltatással? Van valami hasonló az ONE-nál is most? Azaz ha valakinek van tv és net előfizuja akkor jár valami iptv szolgáltatás? Vagy ez megsűnt már? A honlapon én nem találom de talán azért mert nekem nem jár a csak netes előfizu miatt.One tv néven van mobil alkalmazás és böngészővel is elérhető.
-
mexel
veterán
Így nem tudom hogy mi történt a digi online tv szolgáltatással? Van valami hasonló az ONE-nál is most? Azaz ha valakinek van tv és net előfizuja akkor jár valami iptv szolgáltatás? Vagy ez megsűnt már? A honlapon én nem találom de talán azért mert nekem nem jár a csak netes előfizu miatt. -
woodworm
veterán
RFOG-nél üvegszál jön be a házba, amit egy node alakít koaxra, így max a modemet cserélik.
De ugye ez csak a csomag neve. A gyakorlat dönti el, hogy ténylegesen milyen területen van, koax vagy rfog. Technológiaváltás tényleg nem történik, a kábel vége marad.
-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Egy Fiber Power 500 MB üzleti internet lemondása után szeretnék kötni egy lakossági 1000 MB internet előfizetést, ahol HFC Rfog technológiát ír. Ebben az esetben csak a meglévő Kaon modemet cserélik majd le, vagy a bejövő koax kábelt is? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de az RFog technológiára rákeresve nekem úgy tűnik.
-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Egy Fiber Power 500 MB üzleti internet lemondása után szeretnék kötni egy lakossági 1000 MB internet előfizetést, ahol HFC Rfog technológiát ír. Ebben az esetben csak a meglévő Kaon modemet cserélik majd le, vagy a bejövő koax kábelt is? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de az RFog technológiára rákeresve nekem úgy tűnik.
-
Tharkoul
tag
Nálunk a TV-n felül az internetkapcsolat is rettenetes (gigabit FTTH, XV). Instabil, hibás felhasználó/jelszó, nem kapcsolódik, ha mégis, akkor is korlátozza magát 100Mbps-re 24 órából 17-18 erejéig.
Bármikor panaszt teszek, távolról újrakonfigurálják ONT-t és közlik, hogy az ő oldalukon nem találtak hibát, ellenőrizzem saját eszközeim működését.
Tekintettel arra, hogy direktben mérve is hibás, majd "újrakonfigurálást" követően átmenetileg megjavul – miközben országszerte több platformon is panaszkodnak az ügyfelek optikai, koax és műholdas jelre is miközben telefonjuk ki se cseng–, azt állítani hogy ő oldalukról minden rendben és még képesek uszítani, hogy a hiba az én készülékeimben keresendő az egyenesen felháborító.
-
vlesi69
őstag
-
pjen
félisten
-
vlesi69
őstag
Vagy az egyik tévébe kártyát kérsz mert a másik boxért fizetni kell bérlést. A tesóméknál anyukám tévéjén box van a tesóm tévéjébe kártya és nem kell neki fizetni semmit. / vagy új bekötés és ez akció volt? /
-
kisapa
őstag
-
Peter.70
addikt
Szerelő hozza, egyenlőre nincs "szereled magad" opció, ha személyesen mégy be, akkor sem adják a kezedbe. Valami képernyőt addig vigyél oda, legyen min beüzemelni.
Értem
-
garga pista
Topikgazda
-
Peter.70
addikt
-
pjen
félisten
-
carr
őstag
Sziasztok.
One milyen ont-t ad szolgáltatáshoz optikán? -
Walter_White
senior tag
Köszönöm

-
garga pista
Topikgazda
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, a One szolgáltato modeméről lenne szó, van a hátulján egy darab USB port, valaki elárulja ez csak egy szervízport, vagy külön kell kérni az engedélyezését, firmware szinten? Mert külső HDD-hez használtam volna, egyszerü hálózati meghajtóként, úgy mint egy normális router usb portját, de 192.168.0.1-es beállításokban még azt sem jelzi hogy egyáltalán lenne rajta USB port....
(Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki kipróbálta ezt a lehetőséget)Engedd el, nem működik a legtöbb esetben, vagy ha esetleg elindul akkor nem lesz benne köszönet. Ha ilyet akarsz, akkor egy NAS kell, vagy saját router és a szolga eszköz modem módba rakatni.
-
pjen
félisten
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, a One szolgáltato modeméről lenne szó, van a hátulján egy darab USB port, valaki elárulja ez csak egy szervízport, vagy külön kell kérni az engedélyezését, firmware szinten? Mert külső HDD-hez használtam volna, egyszerü hálózati meghajtóként, úgy mint egy normális router usb portját, de 192.168.0.1-es beállításokban még azt sem jelzi hogy egyáltalán lenne rajta USB port....
(Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki kipróbálta ezt a lehetőséget)Max egy telót.tudsz róla.tölteni. Viszont az uj boxon müködik az USB , lehet rá például vinyót dugni és lejatsza ami rajta van.
-
Walter_White
senior tag
(Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki kipróbálta ezt a lehetőséget) -
pjen
félisten
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!
Hajnali 1-kor hívtam őket, kb. rögtön felvették, azt mondták semmi akadálya, de hívjam őket reggel, akkor meg lehet beszélni a részleteket.
15 perce zenélnek...Az új előfizetésf kell.kérni.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Sok éves, de eredeti japán buta tévém van. Nem cserélném le csak ha tönkremegy, viszont gondolkozom, hogy a mostani Vodafone médiaboxot, egy MiniBox Pro -ra cserélném.
Szerintetek érdemes lecserélni? Elég stabil a működése, és érezhető a javulás a vodofonoshoz képest?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteketKöszönöm szépen mindenkinek a segítségét!
Hajnali 1-kor hívtam őket, kb. rögtön felvették, azt mondták semmi akadálya, de hívjam őket reggel, akkor meg lehet beszélni a részleteket.
15 perce zenélnek... -
pjen
félisten
-
Peter.70
addikt
-
pjen
félisten
-
Peter.70
addikt
-
pjen
félisten
-
Peter.70
addikt
-
pjen
félisten
-
kisapa
őstag
-
Peter.70
addikt
De ha azt mondom, hogy régi box mellé kérem másodikként, akkor tudják, hogy van koax. Vagy mondjam azt, hogy másik szobába kell?
-
pjen
félisten
-
Peter.70
addikt
-
pjen
félisten
Sziasztok!
Sok éves, de eredeti japán buta tévém van. Nem cserélném le csak ha tönkremegy, viszont gondolkozom, hogy a mostani Vodafone médiaboxot, egy MiniBox Pro -ra cserélném.
Szerintetek érdemes lecserélni? Elég stabil a működése, és érezhető a javulás a vodofonoshoz képest?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteketNe cseréltesd az 10K, rendelj mégegyet és a régit kövi hónapban mond vissza.
-
kisapa
őstag
Nálam az interaktív boxnál volt hanghiba. Valamivel több mint egy hete használom a minibox pro-t és eddig minden rendben.
-
xDiESEL92
tag
Sziasztok!
Előre is köszönöm szépen a segítségeteketÖssze nem lehet vetni a kettőt. Az androidos alapu sokkal gyorsabb, bar nalam 1-2-3 naponta elofordult, hogy a hang 2-3 percenkent benemul 1mp-re. Ilyenkor aramtalanitas utan jo megint. Gondolom majd javitjak
-
Lackooo84
nagyúr
-
kezo0
addikt
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket -
carr
őstag
-
cocka
veterán
Ex Digi (FTTx és koax) területen egy alap tv csomag érhető el, amire új előfizetést már nem lehet kötni, tehát ez lezárt csomag, a dvb-c csatornák többsége kódolatlan, a kódoltakhoz One tv medium vagy family csomagra kell váltani, egy előfizetéshez max három kártya (diginél médiacard helyett CA modul néven futott) vagy box kérhető, viszont a többi készüléken is sok csatorna nézhető.
Ex Vodafone/UPC területen két alapcsomag basic és family (médium ugyanaz mint a family csak nincs benne streaming szolgáltatás) közül lehet választani, korábban comfort és prémium, UPC időben bronze és gold néven voltak, ezeken a területeken a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt, így médiacard vagy box szükséges, előfizetésenként szintén három eszköz kérhető. Ex digi területen belül a volt inviteles koaxterületeken is egy alap tv csomag volt, kódolás ügyileg az ex Vodafone területhez hasonló rendszer működött, azaz a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden kódolt volt, kb egy éve a tv basic csomagba tartozó csatornák nyitva vannak, a többi kódolt. Ex digi területeken belül a volt inviteles iptv területeken pedig boxos szolgáltatás van, ezek a területek általában eredetileg inviteles primer körzetben található DSL-es vagy FTTH-s területek, illetve régen T-com primer körzetben is elő lehetett fizetni invitel adsl és iptv szolgáltatásra, hasonló logika szerint mint a mostani One vario csomagoknál, ez a lehetőség 2024.12.31-előtt jogelőld Vodafone társaságnál is megvolt. Ex digi koaxterületen belül volt inviteles területek mellett van ex Aktív-I kft terület ami korábban külön volt, ezt a társaságot az invitel után vásárolta meg a jogelőd Digi.
Ex Vodafone/UPC terület eredetileg Kábeltel és Kábelkom területekből áll, később felvásárolták a Fibernet egyharmadát, majd a Rubicom területeit, utána pár kisebb társaságot. A Fibernet területeinek kétharmada 2011-ben az Invitelhez került.két alapcsomag basic és family (médium ugyanaz mint a family csak nincs benne streaming szolgáltatás) közül lehet választani, korábban comfort és prémium,
Azt néztem volt még közben még két fázis.
Valami Alap és Családi rémlik meg előtte valami Basic, Plus meg Max. Szóval a Comfort és Prémium kb. a hárommal ezelőtti.ezeken a területeken a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt,
Időnként bedobnak egy vagy két kereskedelmit kódolatlanul, csak hogy érezze az előfizető a törődést, most pl. a Viasat2 van terítéken.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Melyik csatornákról van szó és melyik díjcsomagban?
Ex Digi (FTTx és koax) területen egy alap tv csomag érhető el, amire új előfizetést már nem lehet kötni, tehát ez lezárt csomag, a dvb-c csatornák többsége kódolatlan, a kódoltakhoz One tv medium vagy family csomagra kell váltani, egy előfizetéshez max három kártya (diginél médiacard helyett CA modul néven futott) vagy box kérhető, viszont a többi készüléken is sok csatorna nézhető.
Ex Vodafone/UPC területen két alapcsomag basic és family (médium ugyanaz mint a family csak nincs benne streaming szolgáltatás) közül lehet választani, korábban comfort és prémium, UPC időben bronze és gold néven voltak, ezeken a területeken a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden adás kódolt, így médiacard vagy box szükséges, előfizetésenként szintén három eszköz kérhető. Ex digi területen belül a volt inviteles koaxterületeken is egy alap tv csomag volt, kódolás ügyileg az ex Vodafone területhez hasonló rendszer működött, azaz a közszolgálati és helyi csatornák kivételével minden kódolt volt, kb egy éve a tv basic csomagba tartozó csatornák nyitva vannak, a többi kódolt. Ex digi területeken belül a volt inviteles iptv területeken pedig boxos szolgáltatás van, ezek a területek általában eredetileg inviteles primer körzetben található DSL-es vagy FTTH-s területek, illetve régen T-com primer körzetben is elő lehetett fizetni invitel adsl és iptv szolgáltatásra, hasonló logika szerint mint a mostani One vario csomagoknál, ez a lehetőség 2024.12.31-előtt jogelőld Vodafone társaságnál is megvolt. Ex digi koaxterületen belül volt inviteles területek mellett van ex Aktív-I kft terület ami korábban külön volt, ezt a társaságot az invitel után vásárolta meg a jogelőd Digi.
Ex Vodafone/UPC terület eredetileg Kábeltel és Kábelkom területekből áll, később felvásárolták a Fibernet egyharmadát, majd a Rubicom területeit, utána pár kisebb társaságot. A Fibernet területeinek kétharmada 2011-ben az Invitelhez került. -
pjen
félisten
Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Melyik csatornákról van szó és melyik díjcsomagban?
Mondegyikről. Az.ex digi kódolatlan, sőt a kódolatlanság akkor is megmarad, ha átszerződsz. Jön a ONE kósolva, de jön a.kódolatlan ex digi is. Hacsak el nem vagják a koaxot.
-
Zorro(hun)
tag
-
kezo0
addikt
Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a One-Tv (online stream) miért is nem jár az exdigis előfizetőknek?
Mondjuk az ex-Vodások pedig azt kérdezhetnék, hogy nekik miért kódolt egy csomó csatorna, ami az ex-Digiseknek még mindig kódolatlanul fogható...?
-
Zorro(hun)
tag
-
tomp
félisten
-
Narxis
nagyúr
Ajaj, úgy néz ki ma estére marad a könyv olvasás...
-
trec12
addikt
-
vlesi69
őstag
-
Matrox1995
tag
-
iker62
csendes tag
https://downdetector.hu/
-
Fire/SOUL/CD
félisten
...egyes területeken...
EX-Direct One, szóval tányéros TV (műholdas) van és nálam is pont ez a gebasz van, mint amiről írtok(egyes csatornák mennek, mások freeze), szóval az egyes területet úgy kell értelmezni, hogy mindenhol, amit a műhód eddig betakart (Romániától Luxemburgig ezek szerint)...
-
tomp
félisten
-
mvkly
őstag
-
cocka
veterán
-
hcs57
addikt
-
cocka
veterán
Adott D3.1 WiFi modem (kb 10 éves), és 2 db Interaktív TV Mediabox (szintén 10 éves kb)
Minden hibátlanul műxik gigás net, 940-et tud stabilan.
Le szerettem volna cserélni egy új Wifi 6 képes modemre, és az új mini box-ra.
Nem cserélik ki ügyfélszolgálat szerint.
Hivatkozásul , mert a modem hibátlan, újabb modell váltásra nincs lehetőség
Ez gagyi hozzáállás.
KB 20 éve vagyok UPC/Vodafone/One ügyfél.Modem csere csak akkor kérhető, ha "hiábás" a net. Ami nálam nem hibás.
Hogy lehet előre lépni ebből a helyzetből ?
Modem csere nélkül, a boxot nem akarom kicserélni, erre lenne lehetőség, de kihagyom.One fiokból sem engedi a D3.1 WiFi6 modem (SAGEMCOM F3896) modem cserét....
2 db Interaktív TV Mediabox (szintén 10 éves kb)
Interaktív TV médiabox = Vodafone TV box, 2020-2021 óta osztogatnak ilyet. Hogy a túróba lehet akkor a tiéd 10 éves? Legfeljebb 5, de inkább kevesebb, mert a nagy terjesztés 2021-ben volt inkább.
-
jovás
senior tag
-
sfefe
addikt
-
Beldar
tag
Igen, nálunk is csak szivárványos adás van
(és be sincs fóliázva törvénysértő módon
) -
kezo0
addikt
Mindenki nyugodjon meg.
-
Vigyorka
aktív tag
Budapest IX. kerület TV behalt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
16200 - 16101
18596 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Futás, futópályák
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tűnik, a HMD nem viccel a lemeríthetetlen Nokiával
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1145G7 16 GB Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! HP 15-FD1001NH FHD üzleti notebook - Ultra 5 125H 16GB DDR5 512GB SSD Intel Arc IGP W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:96%
):

Gubek-Einste
Dr Bubo