-
16100 - 16001
18596 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-08 18:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontaku
tag
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
-
bagoly71.
tag
Ok. Azt nem tettem hozzá, hogy én még "régi Digis" vagyok, nem "új ONE-os".
Vagy is nálam még egy régi, pucok ZTE bohóckodik bridge módban, saját routerrel. -
mvkly
őstag
Jól gondolom, hogy akkor most nálatok sincs net (Bp.X)?
-
jovás
senior tag
-
jovás
senior tag
-
kontaku
tag
Kistarcsa is elesett. Helyi kis adók, és a külföldiek (CNN, TVE) viszont mennek.
-
nincsnév007
addikt
-
Gaborz1
senior tag
-
jovás
senior tag
-
codec
senior tag
-
codec
senior tag
Üdv!
Másnál is eltűnt az adók jelentős része? RTL, TV2, Film+ Mozi+ stb..
Ex-digi Veszprém megye.
Csak függőleges színes csíkok vannak ezen adók helyén. -
Lackooo84
nagyúr
Kb. 20 perce megint jó a műsor minden csatornán....

-
pjen
félisten
-
jovás
senior tag
Nincs box, kártya van, de mint látod nem csak nálam volt ez a probléma, de mostanra megoldódott.
Gondolom bealudt, akinek ez volt a feladata.
-
Geth
veterán
-
pjen
félisten
-
bagoly71.
tag
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem woodworm-nak igaza lesz (még nem szólt az ismerős, így nem tudom 100%-osan megerősíteni). Azóta találtam egy ilyen leírást. Vagyis a művelet után (hogy az ember megkéri őket, lőjék ki az IPv6-ot) meg kell, hogy jelenjen egy új menüpont (és az IP is megváltozik 192.168.0.1 → 192.168.100.1):
Modem mode
Enable Bridge Mode / Enable Router ModeVagyis nem ám csak úgy "boom" átvált "bridge mode"-ba (szerencsére ... remélem).
update (Compal CH7465LG-LC – bridge mode): a hétvégén sikerült összehozni a műveletet: új router beüzemelése, DDNS, VPN (mindez távolról
) beállítás.
A "router mode" → "bridge mode" váltás tényleg úgy történt, ahogy azt az előző hozzászólásomban írtam. Az IPv6 kikapcsolását követően (tényleg csak ennyit kellet kérni a szolgáltatótól) megjelent a Modem mode menüpont, ahol immáron lehet váltani a két mód között (más nincs is ott).
Egyelőre úgy tűnik, szépen működik minden (net van, és talán a TV is működik), de az igazi teszt, hogy a VPN-el is minden rendben van-e majd csak a hét második felében derül majd ki.
Woodworm-nak köszönöm még 1× a tippet!
-
woodworm
veterán
Adott D3.1 WiFi modem (kb 10 éves), és 2 db Interaktív TV Mediabox (szintén 10 éves kb)
Minden hibátlanul műxik gigás net, 940-et tud stabilan.
Le szerettem volna cserélni egy új Wifi 6 képes modemre, és az új mini box-ra.
Nem cserélik ki ügyfélszolgálat szerint.
Hivatkozásul , mert a modem hibátlan, újabb modell váltásra nincs lehetőség
Ez gagyi hozzáállás.
KB 20 éve vagyok UPC/Vodafone/One ügyfél.Modem csere csak akkor kérhető, ha "hiábás" a net. Ami nálam nem hibás.
Hogy lehet előre lépni ebből a helyzetből ?
Modem csere nélkül, a boxot nem akarom kicserélni, erre lenne lehetőség, de kihagyom.One fiokból sem engedi a D3.1 WiFi6 modem (SAGEMCOM F3896) modem cserét....
Nem telekomos tetületen vagy? Szerintem oda nem is mehet csak a telekom által jóváhagyott hgw. Amúgy szerintem az a 10 év erős túlzás. Se docsis 3.1, se interaktív box nincs ilyen régóta.
-
Geth
veterán
Tényleg bosszantó ez a hozzáállás!
Telekomos haveromnál azt sasoltam többször is, hogy hol ilyen eszköz, hol olyan eszköz....
Kérdezem, most ez hogy!? Azt mondja, hogy bizonyos időközönként fel van ajánlva az eszközök cseréje, mert tudják a trések, hogy mind sz@r...
Na, mi ezt a hozzáállást aztán várhatjuk!Én vettem anno egy jó saját router-t. A szolgáltató doboza szolgáltassa csak a netet

-
bagoly71.
tag
Adott D3.1 WiFi modem (kb 10 éves), és 2 db Interaktív TV Mediabox (szintén 10 éves kb)
Ez gagyi hozzáállás.
KB 20 éve vagyok UPC/Vodafone/One ügyfél.Modem csere csak akkor kérhető, ha "hiábás" a net. Ami nálam nem hibás.
Modem csere nélkül, a boxot nem akarom kicserélni, erre lenne lehetőség, de kihagyom.One fiokból sem engedi a D3.1 WiFi6 modem (SAGEMCOM F3896) modem cserét....
Tényleg bosszantó ez a hozzáállás!
Telekomos haveromnál azt sasoltam többször is, hogy hol ilyen eszköz, hol olyan eszköz....
Kérdezem, most ez hogy!? Azt mondja, hogy bizonyos időközönként fel van ajánlva az eszközök cseréje, mert tudják a trések, hogy mind sz@r...
Na, mi ezt a hozzáállást aztán várhatjuk! -
carr
őstag
Sziasztok. Digi/one telekomos optikán milyen hgw/ont adnak? Köszönöm
-
Ghostman78
őstag
Ez gagyi hozzáállás.
-
kezo0
addikt
XIII. ker., szintén ex-Voda, „interaktív box”. Van EPG.
Viszont este anyámnál voltam, ahol még Cisco box van, és azt vettem észre, hogy az éppen nézett műsor EPG-infóját nem írta ki. De a teljes képernyős, táblázatos EPG működött, azzal az aprócska különbséggel az eddigiekhez képest, hogy 6 nap helyett csak 5 napi műsort mutatott előre.
-
vlevi
nagyúr
-
pjen
félisten
-
-
pjen
félisten
-
jovás
senior tag
-
pjen
félisten
-
jovás
senior tag
ExVoda
Tegnap este óta nincs EPG, esetleg más is tapasztal ilyet?
-
Gyurka6
őstag
Majd írd meg, one volt nekünk is, de végül le iett mondva.
-
boborján2
őstag
Itt nincs 1G ,vario (telekom) terület.
Nem akarom csak a tv-t leadni. A net jó lenne ha tudna menni tovább ,mert 500as már nincs , és a másik címemen is elég nehezen ment az 500ra hosszabítás.
Majd azért felhívom őket és megkérdezem.
-
Gyurka6
őstag
-
pjen
félisten
Hát én picit többet fizetek, HBO max pakk+ cinemax. Ha lemondom a netet épp beesek a 20% kedvezmény limit alá.
-
boborján2
őstag
Közben kicsit benéztem a fiókomba.
Nekem úgy lenne logikus , hogy a netnél eltűnik az 1500ft kedvezmény , a tv oldalon meg kompletten az 5250Ft.5250-1500=3750ft -al kellene hogy bentebb legyek tv nélkül...
-
pjen
félisten
-
boborján2
őstag
Ha lejárt hűségidős otthoni net+familytv csomagból visszamondom a tv szolgáltatást, akkor a net maradhat változatlan árral hűség nélkül?
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
A mai nap vettük észre, hogy a mobileszközök nem tudnak csatlakozni wifin keresztül, mert nem tudják hitelesíteni a kapcsolatot.
Az ONT-ot újraindítottam kétszer is, vártam kb 1 percet, utána adtam neki áramot, de nem segített.
Kábeles internet van a PC-n.
Az ONT-ot nem tudom elérni 192.168.0.1-on címen, hogy szoftveresen indítsam újra, mert volt már ilyen, és akkor az segített.
Mit csináljak?
Nem állítottam semmit az utóbbi időben, tehát user error nem nagyon lehet.
Szerk:
Oh wait, 192.168.100.1-as címen jött be. Megpróbálom akkor így újraindítani.Nem csináltam semmit, csak járkáltam a menük között (keresve a manuális újraindítás menüt), és megjavult.
Nem értem én ezt. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
A mai nap vettük észre, hogy a mobileszközök nem tudnak csatlakozni wifin keresztül, mert nem tudják hitelesíteni a kapcsolatot.
Az ONT-ot újraindítottam kétszer is, vártam kb 1 percet, utána adtam neki áramot, de nem segített.
Kábeles internet van a PC-n.
Az ONT-ot nem tudom elérni 192.168.0.1-on címen, hogy szoftveresen indítsam újra, mert volt már ilyen, és akkor az segített.
Mit csináljak?
Nem állítottam semmit az utóbbi időben, tehát user error nem nagyon lehet.
Szerk:
Oh wait, 192.168.100.1-as címen jött be. Megpróbálom akkor így újraindítani. -
cocka
veterán
Amúgy nemcsak ott vannak kockásodások. Tegnap valami tök random filmes csatornán is ez ment. Hozzáteszem a régi Pace HD koaxos set-top boxon. Amíg a UPC volt, nem volt ilyen rendszeres kockásodás.
De gyakran történik az is, hogy odakapcsolsz valahova, kockásodik, elkapcsolsz és vissza, akkor megjavul. lol -
BÉCSÉ
tag
Ezt a lehetőséget nem sokkal a digionline lelövés után kikapcsolták emlékeim szerint, még amikor a régi digis telefonos app működött, a vége felé már onnan sem lehetett állítani az ONT-ot bridge és router között. Tavaly évközben volt egy beszélgetésem a helpdesk-kel, és akkor már említették, hogy ha saját routert használ az ember, ezentúl mindig a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül tudják az ONT-ot bridge-be kapcsolni.
Mondjuk az is "érdekes" volt, hogy mikor legutoljára cseréltek nálam ONT-ot, a szerelőnek én mutattam meg, hogy az Digis appból lehetett az ONT-ot kezelni. -
totron
addikt
számítógépen a webes Alkalmazásba való belépés kizárólag a Szolgáltató online ügyfélkapcsolati rendszerében regisztrált azonosítókkal lehetséges
Mi a pontos menete ennek? -
Istvan33
csendes tag
F1 alatt átnéztem a Sweet Tv-re, ott még durvábban akadt, szétesett...
-
Lackooo84
nagyúr
-
BÉCSÉ
tag
Tényleg qrva szégyen az, amit ma reggel az F1 alatt műveltek...korán felidegesítettek vele. Széteső kép, a jel is 2x elment.
-
pjen
félisten
-
Lackooo84
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Nem feltétlen az ő hibájuk. Van F1 tv előfizetésem, és az is hibát ír.
-
Lackooo84
nagyúr
Csessze már meg ez a nyomorult szolgáltató, hogy egy Formula 1 közvetítést sem lehet már megint normálisan megnézni... Arról nem beszélve, hogy 5. éve fekete kockák ugrálnak a közvetítések alatt állandóan...
-
Mozaart
aktív tag
Szép estét!
Valaki belefutott már abba hogy a MindigTVGo ra szeretne regisztrálni de kotelezőként várja a VSC kódot ami nem kotelezo a felulet szerint..Sajna egyelore nincs meg a kartya a koddal es lehet mar nem is aktiv az elofizetes.. Koszi!
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Pár hete elment a TV adás az egyik rokon lakásában. Előre szólok, nem vagyok kifejezetten otthon a TV adások és előfizetések világában, nagyjából 10 éve nem élek TV-s háztartásban. A setup a következő: bejön egy (f-type) koax kábel a lakásba, az belemegy a One-tól kapott modem "CATV" csatlakozójába. A modemből csak UTP kábelek jönnek ki nethez. Ezen felül valahonnan a mozdíthatatlan szekrénysor mögül érkezik a TV-hez egy antenna kábel, ami simán be van dugva a készülékbe. Nincs box, nincs CI(+) kártya modul semmi. Ezzel a setuppal évekig ment minden, most meg semmi. Szerencsétlenek már TV-t is cseréltek (mielőtt szóltak volna), én is beleraktam már egy pár órát, próbáltam a beérkező f-type-ot átalakítóval a TV-be kötni, régi TV-vel adást keresni, de semmi nem működik. Mi lehet a baj? Jelenleg azon gondolkozom, hogy bemegyek a one-hoz kártyamodulért, hátha
Van tippetek esetleg?
Szia!
Meg kellene nézni, hogy milyenek a modem jelszint értékek és milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító.
Utána kellene nézni, hogy milyen tipusú modem van bekötve és ex Digi/Aktiv-I kft vagy más felvásárolt területről van-e szó. 1270-es számot kellene felhívni és az ügyfélszám bediktálása után a heldesk ügyintéző meg tudja mondani, hogy mely frekvenciákon vannak az adások, illetve technikust is tudnak küldeni. Ex digi területen 256QAM, 6900 szimbólumsebesség esetén megtalálja a dvb-c csatornákat 314-434Mhz között. Mivel nem találtál CA modult esélyes, hogy ilyen területről van szó, amennyiben a régi tévében marad a kártya esélyes, hogy ex Vodafone területről van szó. -
MiZo1990
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete elment a TV adás az egyik rokon lakásában. Előre szólok, nem vagyok kifejezetten otthon a TV adások és előfizetések világában, nagyjából 10 éve nem élek TV-s háztartásban. A setup a következő: bejön egy (f-type) koax kábel a lakásba, az belemegy a One-tól kapott modem "CATV" csatlakozójába. A modemből csak UTP kábelek jönnek ki nethez. Ezen felül valahonnan a mozdíthatatlan szekrénysor mögül érkezik a TV-hez egy antenna kábel, ami simán be van dugva a készülékbe. Nincs box, nincs CI(+) kártya modul semmi. Ezzel a setuppal évekig ment minden, most meg semmi. Szerencsétlenek már TV-t is cseréltek (mielőtt szóltak volna), én is beleraktam már egy pár órát, próbáltam a beérkező f-type-ot átalakítóval a TV-be kötni, régi TV-vel adást keresni, de semmi nem működik. Mi lehet a baj? Jelenleg azon gondolkozom, hogy bemegyek a one-hoz kártyamodulért, hátha
Van tippetek esetleg?
Egyik verzió, hogy analóg kábel TV-t néztek és az megszűnt.
Másik verzió, hogy az ismeretlen koax kábel földfelszíni adást fogott és a TV rosszul lett beállítva..
Harmadik verzió, hogy az antenna kábel valahol sérült és ez okozza a hibát. -
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok!
Van tippetek esetleg?
-
Toth_Jani
őstag
Nagy kaland vagy nem. Nem tudom ezt miért írtad!?
Feltételeztem hogy az sms-ben leírtak szorosan összefügghet azzal,hogy másnál nem megy a mobilnet. Gondoltam talán "globálisan" van valami mókolás a háttérben,mivel ilyen üzenetet még az életben nem kaptam. A telefomszámom pedig nagyon sok éve változatlan ,mert hordozom folyamatosan.
Hát azért mert ez előfordulhat emberi mulasztás miatt is, de persze lehet sima rendszerhiba, a csaló SMS meg álltalában RCS üzenet.
Egyébként múltkor nekem is jött ilyen mert a mobil csomagban megnövelték a Roaming internet mennyiségét 3 gigával, aminek szerintem semmi köze a telefon újraindításához. -
boborján2
őstag
Nagy kaland vagy nem. Nem tudom ezt miért írtad!?
Feltételeztem hogy az sms-ben leírtak szorosan összefügghet azzal,hogy másnál nem megy a mobilnet. Gondoltam talán "globálisan" van valami mókolás a háttérben,mivel ilyen üzenetet még az életben nem kaptam. A telefomszámom pedig nagyon sok éve változatlan ,mert hordozom folyamatosan.
-
jovás
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
Csalássorozat a One-nál: több rendőrségi feljelentés született, a szolgáltató hárít, de már dolgozik a megoldáson [link]
"Az elmúlt hónapokban számos One-fiókot feltörtek, a csalók pedig a meglévőnél drágább csomagokra fizettek elő a felhasználók nevében. Az érintettek sokszor csak akkor realizálták ennek a tényét, amikor a szokásos összeg duplája szerepelt a számlájukon."
Mi az h hárít a q....a.... Eszem megáll.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
xDiESEL92
tag
nekem vagy az adás tűnik rosszabb minőségűnek, vagy annyira túlszaturálja a képet, hogy egyszerűen nem tudom a szememnek kellemesre beállítani.
És akkor egyesek szerint nekem vannak túl nagy elvárásaim, ha szeretném, hogy legyenek az "interaktív" boxon is képbeállítások. Felbontás, színkép, HDR vagy SDR stb...
Már nem azért, de a felbontás állíthatósága minden hasonló eszköznél: ALAP!
Nekem egy fullHD TV-m van.
Ha a boxon keresztül mondjuk indítok egy Netflixet vagy Spotify-t ott tök normálisan néz ki minden, de a TV adásnál valahogy ocsmány, túlélesített minden. Nem vagyok benne biztos, hogy a Box beállítás a vacak, vagy nem tudom

-
Toth_Jani
őstag
Nagy kaland, én is szoktam fizetési felszólítást kapni, mert 2 éve vettem E-SIM kártyát aminek a számát valaki leadta, de annyi esze nem volt hogy az ügyfélfiókban módosítsa a telefonszámát, igy már volt hogy kórházi kezelés ügyében is telefonáltak.
-
Jester01
veterán
Köszi! Toth_Jani neked is
De linuxon és/vagy firefox alatt megy valakinek?
Momentán firefox 143.0 van, a 148-al nem tudom kipróbálni mert okos One ezt már másik eszköznek veszi és törölni kellene. Egyébként annyit kinyomoztam, hogy a https://figp0hs7.anycast.nagra.com/FIGP0HS7/wvls/contentlicenseservice/v1/licenses dob 400-as hibát.148.0-val újra működik.
-
boborján2
őstag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
One mobilszolgáltatások topikja.
-
modflow
veterán
Nálatok megy az óne mobilnet?
Nekem alig tölt be valamit, ill telefonon is alig hallanak.
Van most valami általános hiba? -
cocka
veterán
Az egyik címen kell még több tv, ami most koaxon megy így főleg olcsóbb mintha újrakötnénk és boxok lennének, de az év végére már nem fog kelleni. Összehasonlítottam a One vs Telekom dolgot, meg egy kicsit beleolvastam a 2 topicba.
- Ár: kb egyforma 1000-es net és nagyobb tv csomag, mobil nélkül
- A One-nál az RTL streamingből a Prémiumot adják, a Telekomnál csak az Activeot
- A Telekomnál transzparens mennyibe kerül a vezékes telefon. Úgy emlékszem kb 900Ft és extrával megoldható az egymás közötti beszélgetés is.
- A One-nál mintha többen panaszkodnának itt az új boxokra (persze volt sok olyan akinek semmi gondja vele)
- A One-nál van CI kártya.
- A Telekomnál pedig a netnél a Cloudflare probléma jöhet elő.A mobilt egész biztosan nem vinném át a One-hoz, így idén valószínűleg átviszem a két címet a Telekomhoz. Kellett nekik variálni.
A One-nál az RTL streamingből a Prémiumot adják, a Telekomnál csak az Activeot
Viszont érdekes módon az Active-nál csomó, a prémiumos opció bevezetéséig lakat alatt őrzött tartalmat hirtelen megnyitottak. Szóval valamit ezügyben is léptek, mert korábban már az Active értelmét is megkérdőjeleztem, annyira kevés műsort lehetett nézni.
-
vilmose33
őstag
Csalássorozat a One-nál: több rendőrségi feljelentés született, a szolgáltató hárít, de már dolgozik a megoldáson [link]
"Az elmúlt hónapokban számos One-fiókot feltörtek, a csalók pedig a meglévőnél drágább csomagokra fizettek elő a felhasználók nevében. Az érintettek sokszor csak akkor realizálták ennek a tényét, amikor a szokásos összeg duplája szerepelt a számlájukon."
Köszönöm a cikket. Hol lehet limitet beállítani?
-
cocka
veterán
nekem vagy az adás tűnik rosszabb minőségűnek, vagy annyira túlszaturálja a képet, hogy egyszerűen nem tudom a szememnek kellemesre beállítani.
És akkor egyesek szerint nekem vannak túl nagy elvárásaim, ha szeretném, hogy legyenek az "interaktív" boxon is képbeállítások. Felbontás, színkép, HDR vagy SDR stb...
Már nem azért, de a felbontás állíthatósága minden hasonló eszköznél: ALAP! -
Gyurka6
őstag
Már januártól (netflix):
[link] -
boborján2
őstag
Legalább kötelező 2FA kellene.
Egyébként bármit módosítok a szerződésemen,arról azonnal jön email és talán sms is.
Feltételezem itt is idősekről lehet szó akiknek ezen üzenetek észlelése/megnyitása is nem egyszerű. -
Narxis
nagyúr
-
garga pista
Topikgazda
Egy jó ideje megszűnt az állítás lehetősége, sztem fél-3/4 éve. Tudom nem segít, de nekem már One-os a csomagom és ott sincs opció (One fiókban), jó lenne ezt megfejlesztenék. Mondjuk most még boxot se lehet rendelni, több sebből vérzik az oldal

-
adika4444
veterán
-
boborján2
őstag
Momentán firefox 143.0 van, a 148-al nem tudom kipróbálni mert okos One ezt már másik eszköznek veszi és törölni kellene. Egyébként annyit kinyomoztam, hogy a https://figp0hs7.anycast.nagra.com/FIGP0HS7/wvls/contentlicenseservice/v1/licenses dob 400-as hibát.Nem akkora nagy kaland eszközt törölni, próbát megér.
-
Lackooo84
nagyúr
Exdigis vagyok, és a d-ügyfélkapun az eszözöknél az ONT-nél azt írja, "ehhez az előfizetéshez nem tartozik FTTH szolgáltatás." WTF?!? Ez miatt nem tudom kapcsolgatni.
-
Jester01
veterán
Momentán firefox 143.0 van, a 148-al nem tudom kipróbálni mert okos One ezt már másik eszköznek veszi és törölni kellene. Egyébként annyit kinyomoztam, hogy a https://figp0hs7.anycast.nagra.com/FIGP0HS7/wvls/contentlicenseservice/v1/licenses dob 400-as hibát. -
dchard
veterán
-
Toth_Jani
őstag
-
petakpa1
őstag
30 perccel modem indítás után ennyi Post RS hiba soknak számít?
-
pinnacle
nagyúr
Te vagy más mit tudott elérni? Kíváncsi lennék, hogy mi a minimum, pláne ilyen Flipes területen.
Köszi zserrbo! Igen ez az, itt a legolcsóbb. Csak az STB ne lenne, nem is értem miért erőltetik. Érdekes, hogy nagyobb netet nem lehet kérni, ott ahol 4 Gigát is adnak.

-
the.odzsy
senior tag
Nézted mit ír a router log-ja?
Köszönöm sikerült! gargapista neked is!
-
boborján2
őstag
Történt valami változás a webes online tévével? Eddig működött, de most DRM error code 2003. Linux + firefox.
Most használtam W11 + Chrome , semmi baja.
Ellenben az android telefon egy határ xar.
Minden műsor elindul , de a visszanézés sokat karikázik , beletekerni sem lehet , mert sokszor ott is végtelen várakozás lesz belőle. -
Mozaart
aktív tag
Egy pozitivumot szeretnék kiemelni.
Sima otp rol átálltam revolut szamlaról befizetésre. A weboldalon allitottam be a kartyat. Es oramu pontossaggal levonta a beszedest. Míg korabban csoportos beszedesi megbizással cammogtam.
-
Jester01
veterán
Történt valami változás a webes online tévével? Eddig működött, de most DRM error code 2003. Linux + firefox.
-
garga pista
Topikgazda
Na ezt nem tudom, lehet kellett valahol (esetleg FTTB-nél?). Felénk ahol Digi optika volt, több helyen is állítottam be saját routert, de nem kellett Vlan ID.
-
zserrbo
aktív tag
Elérni, hogy lehet őket?
Most jutott eszembe, hogy a Vodát nem is én hívtam, hanem ők kerestek lejárt hűség után. Egyébként lehet nincs is már verseny a szolgáltatók között. Rájöttek jobb ha azonos áron adják, mintha egymással versenyeznének. Mi is volt annak a Telekomos cégnek a neve, amit a DIGI-s terülteken indítottak?
Ez a Tantusz összehasonlító oldal jó lenne, csak nem működik, nekem semmi találat nincs Vezetékes több az egyben-re.A Flipre gondolsz? Nem ismerem a hátterét, csak olvastam az is állítólag a Telekomé.
-
Lauda
titán
Elérni, hogy lehet őket?
Most jutott eszembe, hogy a Vodát nem is én hívtam, hanem ők kerestek lejárt hűség után. Egyébként lehet nincs is már verseny a szolgáltatók között. Rájöttek jobb ha azonos áron adják, mintha egymással versenyeznének. Mi is volt annak a Telekomos cégnek a neve, amit a DIGI-s terülteken indítottak?
Ez a Tantusz összehasonlító oldal jó lenne, csak nem működik, nekem semmi találat nincs Vezetékes több az egyben-re.Ahogy eddig. Ha megszüntetnéd az előfizetést, átkapcsolnak oda.
-
pinnacle
nagyúr
Elérni, hogy lehet őket?
Ez a Tantusz összehasonlító oldal jó lenne, csak nem működik, nekem semmi találat nincs Vezetékes több az egyben-re. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nézted mit ír a router log-ja?
-
the.odzsy
senior tag
Valószínű exDigis optikán vagy, nem kell VLAN ID-t megadni. Nézd meg a user és a jelszót, nincs-e benne 0 (nulla) / o (kis rövid ó), ezeket fel lehet cserélni, valamint a usernévben (amit a Digi adott még) volt egy kötőjel is.
Tavaly készült el a hálózat, ezt már a D-Infrastruktúra Kft. építette ki a ONE-nak. Az ex-digin régen volt 131-es a VLAN ID. A felhasználó név és a jelszó biztos jó, mivel windowsos gépen kiépül a kacsolat, csak az ubiquitin nem. Köszönöm a segítséget, próbálkozom.
-
garga pista
Topikgazda
Üdv!
Mai napon a ONE bekötötte az 1000-es optikai netet. A szerelő átrakatta az ont-t bridzs módba. Meg van a Pppoe felhasználónév és jelszó. Laptopon működik a kapcsolat, de ha beállítom az Ubiquiti gatewayen a netet, ott nem csatlakozik. Kell ott esetleg egy VLAN ID vagy egyéb beállítás?Valószínű exDigis optikán vagy, nem kell VLAN ID-t megadni. Nézd meg a user és a jelszót, nincs-e benne 0 (nulla) / o (kis rövid ó), ezeket fel lehet cserélni, valamint a usernévben (amit a Digi adott még) volt egy kötőjel is.
-
zserrbo
aktív tag
Az egyik címen kell még több tv, ami most koaxon megy így főleg olcsóbb mintha újrakötnénk és boxok lennének, de az év végére már nem fog kelleni. Összehasonlítottam a One vs Telekom dolgot, meg egy kicsit beleolvastam a 2 topicba.
- Ár: kb egyforma 1000-es net és nagyobb tv csomag, mobil nélkül
- A One-nál az RTL streamingből a Prémiumot adják, a Telekomnál csak az Activeot
- A Telekomnál transzparens mennyibe kerül a vezékes telefon. Úgy emlékszem kb 900Ft és extrával megoldható az egymás közötti beszélgetés is.
- A One-nál mintha többen panaszkodnának itt az új boxokra (persze volt sok olyan akinek semmi gondja vele)
- A One-nál van CI kártya.
- A Telekomnál pedig a netnél a Cloudflare probléma jöhet elő.A mobilt egész biztosan nem vinném át a One-hoz, így idén valószínűleg átviszem a két címet a Telekomhoz. Kellett nekik variálni.
-
Lauda
titán
Köszi Peter.70, TMhun!
Lehet tényleg nincs olcsóbb a DIGI-nél. Már hívtak a One-tól, de nem tudtak jobbat ajánlani. Egyébként nincs már ügyfélmegtartó csoport? Régebben mindig tudtak jobbat ajánlatot adni. Nem is kellett kamuzni, hogy el akarok menni, csak kértem, hogy újrakötés esetén legyen olcsóbb. Telekom is van nálunk, de drágább. 4 Gigás netről nem is hallottam. Egyáltalán mikor kell ekkora sebesség? Telekomot amúgy sem szeretem a box miatt. Nem is értem miért erőltetik. Nálunk simán csak a koax megy a TV-be.
Egyébként nincs már ügyfélmegtartó csoport?
Van most is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Köszi Peter.70, TMhun!
Lehet tényleg nincs olcsóbb a DIGI-nél. Már hívtak a One-tól, de nem tudtak jobbat ajánlani. Egyébként nincs már ügyfélmegtartó csoport? Régebben mindig tudtak jobbat ajánlatot adni. Nem is kellett kamuzni, hogy el akarok menni, csak kértem, hogy újrakötés esetén legyen olcsóbb. Telekom is van nálunk, de drágább. 4 Gigás netről nem is hallottam. Egyáltalán mikor kell ekkora sebesség? Telekomot amúgy sem szeretem a box miatt. Nem is értem miért erőltetik. Nálunk simán csak a koax megy a TV-be.
Régebben mindig tudtak jobbat ajánlatot adni. Nem is kellett kamuzni, hogy el akarok menni, csak kértem, hogy újrakötés esetén legyen olcsóbb.
Azok az idők elmúltak. Régebben éveken keresztül csökkenő tendenciát mutattak a telekommunikációs szolgáltatások díjai, de ez most megfordult, és mindenhol emelkedik, így nem fogsz ugyanazon szolgáltatások mellett olcsóbb ajánlatot kapni. Főleg nem a DIGI-s árakhoz képest.
-
Toth_Jani
őstag
Köszi Peter.70, TMhun!
Az szép 30 forint percenként belföldre, miközben feltöltő kártyás mobilon is van 19 forintos percdíj, és ott csak 190 forint a havidíj.
-
the.odzsy
senior tag
Üdv!
Mai napon a ONE bekötötte az 1000-es optikai netet. A szerelő átrakatta az ont-t bridzs módba. Meg van a Pppoe felhasználónév és jelszó. Laptopon működik a kapcsolat, de ha beállítom az Ubiquiti gatewayen a netet, ott nem csatlakozik. Kell ott esetleg egy VLAN ID vagy egyéb beállítás? -
FattyDove
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Köszi Peter.70, TMhun!
Azért 2026-ban elég fura ilyet látni: 5 Ft kapcsolási díj
Elmennek afenébeezek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
16100 - 16001
18596 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Bambu Lab X-Filter (HEPA 13 & Carbon Combo Filter) (ÚJ)
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Apple MacBook Pro 15 (2018/2019) Intel Core i7 2.6GHz / 16GB / 500GB SSD / Radeon Pro 560X Megkí
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen Threadripper 7960X + ASUS Pro WS TRX50-SAGE +128GB 6400MHz DDR5 garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i5-5G I 8GB I 180SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7430 I i7-1265U I 16GB I 512SSD I 14" 4K I Iris Xe I W11 I 6 hó gari

Gubek-Einste
Dr Bubo