- A Panther Lake a Blackwellel kel frigyre a System76 legújabb, linuxos noteszében
- Minden földi jóval ellátott OLED monitorpárral bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Újragondolja grafikus vezérlőpultját a Qualcomm
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- Itt a nagy hőmérsékletpara, ami a VGA-gyártókat is összezavarja
-
14100 - 14001
18609 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-17 19:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris.G
tag
hi. persze nekem is most zárták le és lekorrekciózták.
3,5 óra rendőrség
0,5 óra one
+ még egy kör one, mert elfelejtettek vmi adminisztrációt
láttam, h van DÁP megerősítés, de kell az isten f@szának, mert ott pláne megadod az összes adatodat, amivel úgyanúgy visszaélhetnek bármikor.
lásd: MAKTAJEK-et már azon küldik ki ügyfélkapura. szuper, aki regisztrált DÁP-ra
Voltam ma a rendőrségen, nekem 1 órát kellett ott töltenem, fél óra One. Kíváncsi leszek mikor reagálnak a rendőrségi jegyzőkönyvre!
-
pjen
félisten
-
jack982
senior tag
hi. persze nekem is most zárták le és lekorrekciózták.
3,5 óra rendőrség
0,5 óra one
láttam, h van DÁP megerősítés, de kell az isten f@szának, mert ott pláne megadod az összes adatodat, amivel úgyanúgy visszaélhetnek bármikor.
lásd: MAKTAJEK-et már azon küldik ki ügyfélkapura. szuper, aki regisztrált DÁP-ra
a police.hu-n is lehet feljelentést tenni, vagy telefonon is eligazítanak. mi a fene volt 3,5 óra a rendőrségen? a one adminisztráció bénázást elhiszem sajnos...
én exdigisként azonnal felmondom a szerződést, ha átterelnek a one-ra. -
chris0000
őstag
Sziasztok!
Van a nevemen internet+tv előfizetés. Tegnap reggel látom, hogy a szolgáltató küldött 2:40kor egy e-mailt, hogy 2x meg lett rendelve az előfizetésemre a Netflix. Na már most a telefonom egész este ki volt kapcsolva, csak én tudom a pin kódot. Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy 30 nap a kivizsgálás, meg azt, hogy ha van kedvem, menjek be a rendőrségre, mert visszaéltek az adataimmal. Valaki járt már így?hi. persze nekem is most zárták le és lekorrekciózták.
3,5 óra rendőrség
0,5 óra one
-
kisapa
őstag
Köszönöm a választ és MadMancs-nak is. Azért lehet, januárban megérdeklődöm, hogy egyáltalán nálam lehet-e.Esetleg a tv mögé elrejtve?
-
pjen
félisten
-
roger92
tag
Kedves @Kabelmania27!
Szia! / Sziasztok!
Továbbá, ez az üzenet azoknak is szól, akik a témában illetékesek.A jó jelszintek ellenrére már régóta vacakolt a netem, ezért egy modem üzemmódba helyezett, 3 éves, fökete compal modem cserére került, szintén egy totál ugyanolyanra.
Az internetprobléma teljesen megoldódott, helyette a telefon kezdett vacakolni.
Még korábban a legtöbb hívás egyből felépült, ritkán volt az, hogy tárcsászás során egyből foglaltat jelezzen. Most majdnem minden egyes alkalomkor ez van. Ezért legalább kétszer kell megpróbálni a tárcsászást.
Tovbbá. Több készüléken is kipróbálva, bármely számról érkező bejövő hívás esetén nem jeleníti meg a hívószámot. Azonban, amikor hívásban vagyunk, bármely készülékről, akkor bekopogás esetén mégis megjeleníti a hívó felet. Korábban, a régi modemmel ugyanarról a telefonkészülékekről ez hibátlanul működött.Az ügyfélszolgálatnak halvány lila dunsztja sincs az egészről.
Kértem, hogy nézzenek utána a CLIP szolgáltatásnak a SIP profilban rendszeroldalon. Elmondásuk szerint minden rendben.Visszajelzésük szerint holnap megint csere várható, szintén egy teljesen ugyanolyan típusú compal modemre...
Kértem, hogy szíveskedjenek egy másik HGW eszközt biztosítani, azt mondták, azt nem lehet, vagy ha mégis, akkor az feláras lenne.Ennek így mi értelme?
Mi lenne a további teendő?Köszööm a válaszokat előre is!
Üdv,
Tibor -
kisapa
őstag
-
MadMancs
veterán
-
pjen
félisten
Köszönöm!
Akkor marad az utp. Azzal jól megszórom a helyiségeket és kész. Lakáselosztóhoz(bejarati ajtó fölé)rakok egy gége csövet, hogy be tudják húzni az optikát, a lakáselosztó mellé egy konnektor kellene meg valami szerkezet a kütyünek. Azt tudom, hogy elrejteni a wifi6 ot nem ajánlott, szval valami látható polc, vagy nem tudom mi klellene.Nekem van még voda modem és WIFI 6 ont is. Mindkettőnél van lehetőség a falon 2 kampós szögre.akasztani. Kábelből a CAT 5 E bőven elég.
-
Mr.Peter
aktív tag
Havanna lakótelepen újítom fel a lakásom, és felmerült bennem egy kérdés.
A Digi vagyis a One optikán hozta a netet, tv-t az előző tulajnak, de csak egy tv volt, fenen tudja milyen rendszerrel. Most, hogy szét van verve a lakás és húzom a kábeleket, minden helyiségbe szeretnék vinni 2-2 Cat6 os kábelt, aljzattal. Érdemes koax kabelt is húznom a szobákban? Vagyis a one tud digit jelet küldeni ha kiépítem a hálózatot, vagy felesleges pénz kidobás az egész koax rendszer összerakasa?
Köszönöm!
Akkor marad az utp. Azzal jól megszórom a helyiségeket és kész. Lakáselosztóhoz(bejarati ajtó fölé)rakok egy gége csövet, hogy be tudják húzni az optikát, a lakáselosztó mellé egy konnektor kellene meg valami szerkezet a kütyünek. Azt tudom, hogy elrejteni a wifi6 ot nem ajánlott, szval valami látható polc, vagy nem tudom mi klellene. -
Nammarci
csendes tag
Üdv! (Remélem jó helyre írok, ez tűnt a legmegfelelőbbnek)
Az alábbi sztori alapján kihez forduljak? Fogyasztóvédelem, NMHH? Bárkivel történt valami hasonló?
(Röviden: a szolgáltató hibájából nem sikerült költöztetni egy szolgáltatást, ami azóta beragadt, nem él, nincs eszköz sem hozzá, nem lakik a címen senki de augusztus óta folyamatosan számláznak róla)Augusztus végén költöznöm kellett és így szerettem volna az új helyre átvinni a netet (Digi 1000es optikai - most már One alatt). Be is megyek, le is fixáltam a dátumot. Pár napra rá bementem megint mert új dátumot szerettem volna kérni mert tolódott a dolog, itt mondta az ügyintéző hogy jó is hogy jöttem mert az előző költöztetés sem sikerült volna mert valami gebasz volt a munkalappal (szólni nem kell róla....) Oké új dátum, megvan a munkalap is.
A költözés napján jön a szerelő hogy itt van és jönne beszerelni, hát természetesen rossz cím lett megadva így aznap sem sikerült beszerelni a netet...
Majd másnap hívtak hogy nem tudják törölni a rendszerben a beragadt költöztetést így az lesz a megoldás hogy új szolgáltatásként nyitják meg az új helyen (egyrészt újraindul a hűségidő, másrészt erről meg sem kérdeztek csak tájékoztattak..)
Oké, ez legalább sikerült, rendben is volt. Viszont azóta minden egyes hónapban kiszámlázzák azt a 7500Ft-ot ami a beragadt netre vonatkozik úgy hogy sem a személyes, sem a backoffice ügyfélszolgálat, számlázási osztály SENKI NEM LÁTJA A SZOLGÁLTATÁST mégis jön róla számla.
Azóta is kb minden hónapban egyeztettem velük, mindig mondják hogy csinálják, nem kell azzal a hátralékkal foglalkozni - közben persze jönnek a fenyegető sms-ek - de már lassan 40e Ft a hátralék, folyamatosan kiszámlázzák az E-pack nem teljesítés díját is a beragadt net miatt és most már a felszólítás költségét is kiszámlázták....
Eddig összesen egyszer írtak jóvá 10e Ft-ot, miközben a számlázási osztály szerint legalább másfél havi előre befizetett számlával jönnek nekünk (aug-szept) de azt csak az adminisztrációs folyamat befejezése után tudják elintézni. Ami augusztus közepe óta tart...
Ja és akkor ebben nincs benne a "fájdalomdíj" hogy többet beszélek az ügyfélszolgálattal telefonon mint a saját családommal. Legtöbbször segítőkészek az ügyfélszolgálaton, nem ez a baj de nem tudják megoldani a problémát. Már a két leadott hibajegyem is eltűnt, pedig hát a probléma azóta is adott, sőt egyre tovább nő
Bármilyen ötlet? Fenyegetni nem akarok, márciusban 100% hogy minden szolgáltatást átviszek a Telekomhoz, viszont ez már lassan fél év... -
Borisz76
nagyúr
A Digi vagyis a One optikán hozta a netet, tv-t az előző tulajnak, de csak egy tv volt, fenen tudja milyen rendszerrel. Most, hogy szét van verve a lakás és húzom a kábeleket, minden helyiségbe szeretnék vinni 2-2 Cat6 os kábelt, aljzattal. Érdemes koax kabelt is húznom a szobákban? Vagyis a one tud digit jelet küldeni ha kiépítem a hálózatot, vagy felesleges pénz kidobás az egész koax rendszer összerakasa?
Szia.
Nekem még a "régi Digis" optikai előfizetésem van és ott az ONT-ból 1 koax kimenet van.....de nálam ez szét van osztva 5 felé és 5 TV van rajta.
DE az új ONE előfizetéshez adott eszközökön - ha van is koax kimenet - nem üzemel ! Már utp alapon vagy wifi-n mennek a boxok.
Tehát vagy utp-t húzol....amit tervezel is....vagy az ont és a box wifi-vel kapcsolódik egymáshoz.
Ha jól vagyok értesülve az itteni olvasottak alapján. -
kisapa
őstag
Sziasztok! Esetleg az új boxon kikapcsolható a led az elején?
-
Mr.Peter
aktív tag
-
garga pista
Topikgazda
Valszeg bugos az oldal.
Én amikor próbálgattam a net-tv csomagokat mik vannak, úgy hogy be voltam lépve az oldalra (és a címemen van élő One-os net szerződés), sikerült még 1 net előzetést és 2 különálló tv elfizut is a kosárba rakni, ugyanarra a címre.
Persze lehet h ez már direkt van, még a tvt meg is értem, na de a netnek végképp nincs értelme. -
MadMancs
veterán
Nem egészen. Kiegészítő szolgáltatások megrendelése (hbo, filmbox, netflix, stb) 2 kattintás ügyfélkapuban, bármiféle extra azonositás nélkül.
Nekem inkább az fura hogy lett 2 netflix. Ugyanis ha az ember megrendeli, értelem szerűen inaktivvá válik a "megrendelem" gomb.
-
Toth_Jani
őstag
Valahogy bejutottak a One fiókodba és megrendelték.
Változtasd meg a One fiókod jelszavát és az ügyfélkódodat is.
Nekem idén tavasszal volt olyan, hogy valaki vett egy feltöltő kártyát azt a személyes adataimmal beregisztrálta és rögtön átváltotta a legdrágább előfizetéses csomagra. Azonnal jeleztem a One-nak akik felfüggesztették a számot, és az előfizetést csak úgy voltak hajlandóak megszüntetni, ha feljelentést teszek a rendőrségen, amit meg is tettem, jegyzőkönyvet bevittem a One ügyfélszolgálatra ők beszkennelték továbbították az illetékes osztálynak, pár nap múlva megszűnt a telefonszám, rendőrség zárta az ügyet szeptemberben, tettes persze nem lett meg.Pedig ezt nagyon nem egyszerű megcsinálni, hiszen minden igazolványod le kell fényképezni, adataidat megadni, és a végén még egy videós szelfit is készíteni kell.
Ugyanezt kell akkor is végig játszani, ha például e-simet helyezel át új telefonba!! -
Trailbreaker
tag
Sziasztok!
Van a nevemen internet+tv előfizetés. Tegnap reggel látom, hogy a szolgáltató küldött 2:40kor egy e-mailt, hogy 2x meg lett rendelve az előfizetésemre a Netflix. Na már most a telefonom egész este ki volt kapcsolva, csak én tudom a pin kódot. Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy 30 nap a kivizsgálás, meg azt, hogy ha van kedvem, menjek be a rendőrségre, mert visszaéltek az adataimmal. Valaki járt már így?Valahogy bejutottak a One fiókodba és megrendelték.
Változtasd meg a One fiókod jelszavát és az ügyfélkódodat is.
Nekem idén tavasszal volt olyan, hogy valaki vett egy feltöltő kártyát azt a személyes adataimmal beregisztrálta és rögtön átváltotta a legdrágább előfizetéses csomagra. Azonnal jeleztem a One-nak akik felfüggesztették a számot, és az előfizetést csak úgy voltak hajlandóak megszüntetni, ha feljelentést teszek a rendőrségen, amit meg is tettem, jegyzőkönyvet bevittem a One ügyfélszolgálatra ők beszkennelték továbbították az illetékes osztálynak, pár nap múlva megszűnt a telefonszám, rendőrség zárta az ügyet szeptemberben, tettes persze nem lett meg. -
Winnie The P
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Pedig elérhető a 80-as sorszám alatt, persze ha az eszközöd vagy TV-d nem teszi be az új csatornákat akkor nem látszik. (De lehet hogy ez csak exVoda területen igaz.)
-
CosworthF1
tag
Cat5E-nek 100 m-ig tudnia kell a gigabitet. Mi informatikai hálózatokban szinte csak ezt használjuk (több, mint száz helyen), sehol sincs gond a gigabites sebességgel. Persze nem a rezezett alu meg rezezett vas francokat, hanem normál rézkábelt

-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Van a nevemen internet+tv előfizetés. Tegnap reggel látom, hogy a szolgáltató küldött 2:40kor egy e-mailt, hogy 2x meg lett rendelve az előfizetésemre a Netflix. Na már most a telefonom egész este ki volt kapcsolva, csak én tudom a pin kódot. Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy 30 nap a kivizsgálás, meg azt, hogy ha van kedvem, menjek be a rendőrségre, mert visszaéltek az adataimmal. Valaki járt már így? -
bolic
őstag
Igenis van gigabit a WAN kábelen hivatalosan immár délelőtt óta és nincs többé 100 MBit!
-
chris0000
őstag
Ez vmi téves cucc, mert gigabithez CAT 5E elég bőven. Szolgáltató is azt ad, meg ha veszel egy gigabites routert is azt adnak.
A kérdező meg végképp nincs kisegítve, mert 15 m-es kell neki. -
Dragon3000
nagyúr
Az, hogy mi az ami működhet, meg mi az ami biztosan működni is fog, az két külön dolog. A digis szerelők a sima UTP két erére rákötötték a közel 100 Voltos csengetési feszültségű telefont is, de ettől még nem ajánlgatjuk ezt senkinek. Soha nem tudhatod, hogy ahol használni fogják ott majd milyen lesz zaj, hány méteren futnak párhuzamosan egymással, ne adj isten hosszabbítóval, és hogy azon milyen fogyasztók vannak. A szabvány nem véletlenül szigorú.
És ne tévesszen meg 10gigán az autónegó sem: attól hogy össze tud állni az elején, semmi garancia nincs hogy nem fogja elkezdeni szórni a csomagokat a legkisebb RF zajra, a link meg maradni fog 10gigán.
Ahol eddig is max cat5e volt, ott semmi gond nem lesz a cat5e-vel, annyira rá vannak egyesek erre izgulva, nálam megy mellette 230V-os kábel és más elektromos kábel is és semmi gond nem szokott lenni a hálózattal, pedig cat5e van csak használva.
Nem a linket néztem, ha nem a másolási sebességet, ahol szépen tartja a 10gigabites sebességet, de a gyártók is több helyen közölték már, hogy cat5e-n 30m-ig nincs gond a 10Gbps sebességgel, akkor pár méteren milyen gondjaid lennének? -
Trailbreaker
tag
Segítséget szeretnék kérni.
Az új One minibox saját listában letiltom azokat a csatornákat amiket a sorba nem szeretnék látni.
1/2-1 óra múlva törlődik a letiltás, és újra szerepel a sorba rendezett csatornák között az is amit letiltottam.
És ez folyamatosan ismétlődik.
A régi Boxon ez rendesen működött.
Tud Valaki segíteni????
Köszi!!!Ezt nekem is csinálja, a két MiniBox közül az egyik. Fura.
Megoldást nem találtam rá. -
pjen
félisten
Ez a.kábel minőség egy érdekes dolog. Köpenyezés előtt minden 10 km komplett.dobot különböző paraméterek.alapján vizsgáltunk a beldennél.A cat 5 nek minimum 100 Mhz ig a cat.6 nak 300 ig kellett menni. Ami érdekes pl a cat6 ra azt írta a mérő pad, hogy nem jó. Többször levágtunk belőle pár centit és egyszer csak jó lett.
-
törölt tag
Azért az 1-es mert azon megy a legtöbb frissítés a kártyára, a műholdas UPC-nél is így volt régen. Elérték a korukat a boxok valszeg, az oka ezeknek: elöregedett a tápegység, instabil azért fagy ki és akad meg, a kártyára is azért dob hibát , mert nem tud vele kommunikálni (vagy döglődik a kártya, esetleg kontatkhiba van).
Annyit tudsz megpróbálni, hogy kiveszed a kártyát és a chipet óvatosan alkoholos kendővel (pl szemüvegtörlő) megtisztítod, megvárod h elpárologjon és visszadugod; illetve áramtalanítva a boxot a kártyát ki-behúzod párszor, hátha csak kontatkos az érintkezője.Ezeket próbáltam, de nem segített.
Írtam hibabejelentőt újra, hozzáírtam a korábbi bejelentési számot is, most már gondolom küldenek szerelőt, mert látni fogják, hogy ez hardveres hiba, illetve a fagyásos az egyértelműen.
Volt olyan box korábban amibe ha bedugtam a kártyát, visszább kellett picit húzni és akkor működött. Kínai jól kimérte a millimétert.
Itt ez se segített. -
rongylábú
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Az új One minibox saját listában letiltom azokat a csatornákat amiket a sorba nem szeretnék látni.
1/2-1 óra múlva törlődik a letiltás, és újra szerepel a sorba rendezett csatornák között az is amit letiltottam.
És ez folyamatosan ismétlődik.
A régi Boxon ez rendesen működött.
Tud Valaki segíteni????
Köszi!!! -
dchard
veterán
Rövidtávon a cat5e-n még a 10Gbps is átmegy, mert a gép és a nasom közt jelenleg cat5e van és szépen megy a 10Gbps. De ugyanígy a cat5-ön is átmehet a gigabit, voltak olyan helyek, ahol annó a digis szerelők cat5 kábelt használtak a gigabites fttb előfizetőknél is.
Az, hogy mi az ami működhet, meg mi az ami biztosan működni is fog, az két külön dolog. A digis szerelők a sima UTP két erére rákötötték a közel 100 Voltos csengetési feszültségű telefont is, de ettől még nem ajánlgatjuk ezt senkinek. Soha nem tudhatod, hogy ahol használni fogják ott majd milyen lesz zaj, hány méteren futnak párhuzamosan egymással, ne adj isten hosszabbítóval, és hogy azon milyen fogyasztók vannak. A szabvány nem véletlenül szigorú.
És ne tévesszen meg 10gigán az autónegó sem: attól hogy össze tud állni az elején, semmi garancia nincs hogy nem fogja elkezdeni szórni a csomagokat a legkisebb RF zajra, a link meg maradni fog 10gigán.
-
Winnie The P
őstag
-
gduck
addikt
Rövidtávon a cat5e-n még a 10Gbps is átmegy, mert a gép és a nasom közt jelenleg cat5e van és szépen megy a 10Gbps. De ugyanígy a cat5-ön is átmehet a gigabit, voltak olyan helyek, ahol annó a digis szerelők cat5 kábelt használtak a gigabites fttb előfizetőknél is.
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a kákelek minősége nagyon változó! Nagyon sok gagyi kábel van és a kábelhosz is számít.

-
Dragon3000
nagyúr
-
Adams84
aktív tag
Nem tudom , a kozépső csomiban vagyunk, tehát elméletileg mennie kéne.
Áramtalanítás után sem változik a helyzet?
-
bolic
őstag
Most kötöttem át az ethernet UTP kábelt és megy az internet, ezer köszönet a közösségnek!
-
Winnie The P
őstag
-
Adams84
aktív tag
Akkor lehet, hogy a műholdas rész mégsem igaz ...?
-
Adams84
aktív tag
"A televíziózás szerelmesei számára a One kibővített csatornakínálattal készül: 2026. január 12-ig minden vezetékes és műholdas TV-előfizető díjmentesen nézheti a CANAL+ Action csatornát. A One TV Family csomaggal rendelkezők pedig még ennél is többet kapnak, számukra a teljes CANAL+ streamingkínálat is elérhetővé válik az ünnepi időszakban."
Rosszul tudják, vagy valóban csak addig lesz elérhető??
Az első mondat igaz, 2026.01.12-ig minden vezetékes és műholdas One előfizető ingyenesen (kódolatlanul) nézheti, utána minden bizonnyal lekódolják, és csak a jogosult TV díjcsomagokkal lesz nézhető a Canal+ Action.
A második mondat szerintem nem helytálló, mivel a Canal+ streaming a TV Family csomag része, így nem fogják "elvenni" az ünnepek után. -
Winnie The P
őstag
"A televíziózás szerelmesei számára a One kibővített csatornakínálattal készül: 2026. január 12-ig minden vezetékes és műholdas TV-előfizető díjmentesen nézheti a CANAL+ Action csatornát. A One TV Family csomaggal rendelkezők pedig még ennél is többet kapnak, számukra a teljes CANAL+ streamingkínálat is elérhetővé válik az ünnepi időszakban."
-
Toth_Jani
őstag
-
garga pista
Topikgazda
-
vg
veterán
Minek kellene ilyen a max gigabithez? Főleg, hogy ebből a 2m kerül annyiba, mint a cat5e-ből a 15m.
-
Dragon3000
nagyúr
Azért ennél van jobb is, Vention Cotton Braided Cat.8 SFTP Patch Cable
Minek kellene ilyen a max gigabithez? Főleg, hogy ebből a 2m kerül annyiba, mint a cat5e-ből a 15m.
-
garga pista
Topikgazda
Nem szeretem a krimpelést, mivel korábban többször takarította erőszakosan a régebbi routeremet a cigány nevelő apukám, ő egészen nem normális és nem érti hozzá az elektronikai világhoz való bánásmódot.
Azért jobb a készre szerelt, mert tartósabb és akár lógatva lehet használni a routert.
Hát, ha ennyi esze van h szétbarmolja a cuccokat, akkor fizethet.
Egyébként a bolti kábelt is krimpelik sztem, szóval totál lényegtelen hogy készül el. A szerelő is krimeli, ha kihívjátok. -
vg
veterán
Azért ennél van jobb is, Vention Cotton Braided Cat.8 SFTP Patch Cable
-
bolic
őstag
Krimpelő fogót lehet venni 3-4e-ért, a csatlakozó kb 100Ft és magadnak megcsinálod, mivel nem ipari szinten csinálnád, bőven jó egy ilyen olcsóbb fogó is.
Nem szeretem a krimpelést, mivel korábban többször takarította erőszakosan a régebbi routeremet a cigány nevelő apukám, ő egészen nem normális és nem érti hozzá az elektronikai világhoz való bánásmódot.
Azért jobb a készre szerelt, mert tartósabb és akár lógatva lehet használni a routert.
-
levin70
tag
[Gembird UTP patch kábel 30m CAT5.E] 1 884 Ft
-
Dragon3000
nagyúr
Krimpelő fogót lehet venni 3-4e-ért, a csatlakozó kb 100Ft és magadnak megcsinálod, mivel nem ipari szinten csinálnád, bőven jó egy ilyen olcsóbb fogó is.
-
bolic
őstag
Köszönöm máris beraktam az Alza kedvencei közé, habár a közelgő karácsonyi roham miatt nem biztos hogy időben érkezik meg, sokan panaszkodnak az Alza topikban.
-
blakey
titán
-
bolic
őstag
3 megoldást látok :
- Szolgáltatótól jön valaki és 10.000 Ft kiszállási díj + anyag lesz az ára annak, hogy nálad tölt 5-10 percet.
- Veszel egy krimpelőt és hozzá dugót , megcsinálod magadnak.
Árban olcsóbb és a "szerszámod"
is megmarad.- Veszel 15 méter új kábelt.
Ez árban drágább szerintem...
Viszont egyszerű és gyors a csere.( Az árakkal nem vagyok teljesen tisztában mert mostanában nem vettem sem krimpelő fogót sem LAN kábelt. )
Úgy döntöttem hogy inkább rendeltem meg Mediamarkt applikáción keresztül, akár holnap délelőtt átvehető a 15 méter hosszú készre szerelt patch cat5e UTP kábel.
Kb. 6200 Ft-ba fájt, valóban egyszerű feladat a kábel csere és ez biztos hosszú távon.
-
garga pista
Topikgazda
Te tudod, de ahogy Borisz76 írta, az lesz a legdrágabb hogy a Oneos szerelő csinálja meg. Szerintem lehet 20m-es kábelt is venni, na meg a legtöbb pc boltban, de akár villanyszerelésiben is m-re megcsinálják.
-
pjen
félisten
3 megoldást látok :
- Szolgáltatótól jön valaki és 10.000 Ft kiszállási díj + anyag lesz az ára annak, hogy nálad tölt 5-10 percet.
Viszont egyszerű és gyors a csere.( Az árakkal nem vagyok teljesen tisztában mert mostanában nem vettem sem krimpelő fogót sem LAN kábelt. )
Szerintem messze a legegyszerűbb és talán a legolcsóbb is egy kész kábel. Keresgéltem, 2-3 K ért lehet kapni.
-
Borisz76
nagyúr
3 megoldást látok :
-
bolic
őstag
Vagy vesztek jóval olcsóbban egy kész ethernet kábelt egy pc vagy műszaki boltban és kicseréltiek a kábelt teljesen. Nem egy űrtudomány,hogy ehhez szerelő kelljen, gondolom nem falon át megy.
Sajnos ehhez legalább 15 méter hosszú patch UTP kábelre lesz szükségünk.
De a krimpelés sokkal egyszerűbb feladat, nemde?
-
gduck
addikt
Nem értem... LAN kábel a hibás? Az szerintem nem szolgáltatói probléma, cseréljed ki!
Ráadásul ha szerelő megy ki, akkor még fizetős is lehet a kiszállás. -
kabelmania27
Topikgazda
A sógorom pár hete címváltozás miatt átrakatta a netjét. Az új címen ex-Digi optika is elérhető, erre a szerelő rákötötte az ex-Vodafone koaxra.
A 250 Mbit-es netről még csak annyit, hogy kb. 1.5 éve önmagában nem is lehetett előfizetni rá csak kábeltévé előfizetéssel együtt. Fejlődés NER módra.
Családi házas légkábeles övezetben előfordul hogy tele vannak az FTTH kötődobozok, mert vannak települések, ahol csak minden második oszlopon van kötődoboz ami vagy négy vagy nyolcportos, ilyenkor új előfizető esetében is koaxos bekötést létesítenek, illetve az áthelyezésnél nem változik az igénybe vett netcsomag.
-
kicsigee444
csendes tag
Nálunk is van párhuzamos ex-UP koax (amit ráadásul pár éve, éppen a voda akvizíció előtt) húztak be, meg ex-DIGI FTTH, és senkit nem kényzserítenek sehova, pont a múlt hónapban volt új bekötés, és megktötték koax-ra, mert az volt behúzva az ügyfélhez. Energia minimum elve
Pedig az ügyfél nem tiltakozott az optika ellen sem. Nyilván azt nem lehet tudni, hogy több éves távlatban mi lesz.A történet tanulsága az, hogy a saját fantáziánk szüleményét nem kell itt tényként előadni
A sógorom pár hete címváltozás miatt átrakatta a netjét. Az új címen ex-Digi optika is elérhető, erre a szerelő rákötötte az ex-Vodafone koaxra.
A 250 Mbit-es netről még csak annyit, hogy kb. 1.5 éve önmagában nem is lehetett előfizetni rá csak kábeltévé előfizetéssel együtt. Fejlődés NER módra.
-
garga pista
Topikgazda
Vagy vesztek jóval olcsóbban egy kész ethernet kábelt egy pc vagy műszaki boltban és kicseréltiek a kábelt teljesen. Nem egy űrtudomány,hogy ehhez szerelő kelljen, gondolom nem falon át megy.
-
bolic
őstag
Egyelőre megtaláltam az UTP kábel hiba forrását, azaz router felőli WAN csatlakozófej és vezeték között teljes mértékben meglazult.
Úgyhogy anyukám kénytelen lesz hívni holnap az One szerelőket, hogy újra kellett krimpelni egyik csatlakozó fejét.
Most mobilról írok.
-
gjoco1
addikt
-
kabelmania27
Topikgazda
Amúgy tényleg van, mert minket a hölgyike a héten át akart terelni exDigiről.
3 tévére box (vagy CAM? azt már nem is figyeltem) + ezres net + vez. tel.
Valami family tévé csomag, de erre sem figyeltem.
Mivel úgyis tudtam, hogy nem fogok váltani.
És így is lett.
Valami 12.500 körüli csomagot ígért. (most 10.900, szóval ez sem annyira olcsó már, pont kimaradtam a régi 6000-es csomagból, mert egyszer hűséget vállaltunk és ez lett az ára).
Aztán végül azt mondta, hogy tud ajánlani fél év féláron, így kb 6000 lett volna addig.
Ott majdnem azt mondtam, hogy gyerebe, de nem volt kedvem boxozni, meg CAM-ezni, meg ONT-t cseréltetni, így maradt minden.Family tv csomaggal a jelenleg kódolt csatornákat tudod nézni, az a legnagyobb alapcsomag, van a basic ami a legkisebb, ennek a csomagnak az adói ex digi területen kódolatlanul jönnek, és van a médium, amelyben nincsenek streaming szolgáltatások, internetnél viszont a digitől eltérően ezresen kívül átszerződésnél már ex digi ftth területen is van egy 500-as és egy 250-es csomag is, ahogy ex Vodafone területen is, ex digi fttb területen csak 100/100 van.
-
nfsu17
veterán
Amúgy tényleg van, mert minket a hölgyike a héten át akart terelni exDigiről.
3 tévére box (vagy CAM? azt már nem is figyeltem) + ezres net + vez. tel.
Valami family tévé csomag, de erre sem figyeltem.
Mivel úgyis tudtam, hogy nem fogok váltani.
És így is lett.
Valami 12.500 körüli csomagot ígért. (most 10.900, szóval ez sem annyira olcsó már, pont kimaradtam a régi 6000-es csomagból, mert egyszer hűséget vállaltunk és ez lett az ára).
Aztán végül azt mondta, hogy tud ajánlani fél év féláron, így kb 6000 lett volna addig.
Ott majdnem azt mondtam, hogy gyerebe, de nem volt kedvem boxozni, meg CAM-ezni, meg ONT-t cseréltetni, így maradt minden. -
kabelmania27
Topikgazda
-
levin70
tag
-
the.odzsy
senior tag
-
Dtk2
csendes újonc
Nekem még a Voda-tól áthozott megvan. Az új előfizetőkre nem tudom most mi érvényes.
-
Dictator^
veterán
FTTH digi övezetből van határidő ameddig kötelező átszerződni a Onehoz?
-
Varszegig
veterán
Sziasztok!
Bocs ha volt már, van valaki akinek sikerült már ipv6-ot összehoznia a digivel úgy hogy több vlanja van? Pl. pfsense-szel vagy opnsense-szel? Egy vlan-ra működik, de amikor a másodikra is megcsinálom akkor megáll az ipv6. Chat gpt szerint az a baj, hogy csak egyetlen /64-es címkészletet ad a one és nem pl egy /60-asat.Igaza van az AI-nak ez a gond. Leszarják, ilyen szar évek óta.
-
cocka
veterán
Van, érdeklődj telefonos üfszolgálaton, vagy személyesen. Weblapon nincs fent mint rendelhető szolgálatás, de az ÁSZF-ben benne van. Nem akarnak villogni vele milyen drága, az exDigis 300-600 Ft-os csomaghoz képest.

De még az exUPC-shez képest is.

-
garga pista
Topikgazda
Van, érdeklődj telefonos üfszolgálaton, vagy személyesen. Weblapon nincs fent mint rendelhető szolgálatás, de az ÁSZF-ben benne van. Nem akarnak villogni vele milyen drága, az exDigis 300-600 Ft-os csomaghoz képest.

-
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. lakossági előfizetők részére még létezik vezetékes telefon szolgáltatás a one-nál, vagy teljesen megszüntették? Előre is köszönöm szépen a segítséget
-
adika4444
veterán
Sziasztok!
Bocs ha volt már, van valaki akinek sikerült már ipv6-ot összehoznia a digivel úgy hogy több vlanja van? Pl. pfsense-szel vagy opnsense-szel? Egy vlan-ra működik, de amikor a másodikra is megcsinálom akkor megáll az ipv6. Chat gpt szerint az a baj, hogy csak egyetlen /64-es címkészletet ad a one és nem pl egy /60-asat.Jól mondja, sajnos tényleg ez a gond.
A megoldás a NAT-olás lehet, vagy van valami maping-nek nevezett megoldás, de ebbe nem ástam még bele magam. -
Sumi
aktív tag
Sziasztok!
Bocs ha volt már, van valaki akinek sikerült már ipv6-ot összehoznia a digivel úgy hogy több vlanja van? Pl. pfsense-szel vagy opnsense-szel? Egy vlan-ra működik, de amikor a másodikra is megcsinálom akkor megáll az ipv6. Chat gpt szerint az a baj, hogy csak egyetlen /64-es címkészletet ad a one és nem pl egy /60-asat. -
gduck
addikt
Igen, csak NET kell neki, az mindegy milyen. Tehát pl. wifin is működik.

-
pjen
félisten
Kérhetsz minibox pró t,elég neki a WICI is. Sokkal szebb lesz a kép és a koaxon megmarad a kódolatlan digi.
-
JamesHun
addikt
akkor ez sem igaz?
Simán kinyomom a netet , egy switch el elosztom és arra dugom az IPTV kütyüt és menni fog a TV? Mármint a One régebbi kütyüin, az új kütyün már tudom, hogy tuti menni fog, vagy kell egy OneTv profil. -
kabelmania27
Topikgazda
Koax kábelen lesz tv adás, azaz nem fogják letiltani az ont RF kimenetét, nem kötelező a box kérhetsz médiacardot, ami ex digi ftth területen a kódolt csatornák vételéhez szükséges, ami jelenleg kódolatlan azok a csatornák az átszerződés után is kódolatlanok maradnak.
-
Dictator^
veterán
Még nem váltottam Digiről One-ra.
FTTH övezetben lakom, egyelőre még Coaxról megy a TV, ha meglesz a teljes átállás akkor nem fog már menni Coaxról tovább így? -
CosworthF1
tag
Nálunk is van párhuzamos ex-UP koax (amit ráadásul pár éve, éppen a voda akvizíció előtt) húztak be, meg ex-DIGI FTTH, és senkit nem kényzserítenek sehova, pont a múlt hónapban volt új bekötés, és megktötték koax-ra, mert az volt behúzva az ügyfélhez. Energia minimum elve
Pedig az ügyfél nem tiltakozott az optika ellen sem. Nyilván azt nem lehet tudni, hogy több éves távlatban mi lesz.A történet tanulsága az, hogy a saját fantáziánk szüleményét nem kell itt tényként előadni
Én is írtam nemrég, hogy ugyanazon címre a két meglévő ex-Invitel optika mellé húztak be nemrég új vonalként egy ex-Vodafone koaxot, viszont az okát nem tudom, hogy mi miatt.
-
trec12
addikt
-
bolic
őstag
Nahh valóban kábel hiba és régi router hiba volt, kicseréltem a vadiúj TP-Link BE3600 routerre és felszólítottam a cigány nevelő apukámat hogy ne rángasson többé mindennap a kábeleket az ONT közelében, azóta stabil 1000 Mbit minden irányban.
-
garga pista
Topikgazda
Van olyan (én is), akinek többet ér a gyorsabb, stabilabb net mint a fillérek számolgatása, nem vagyunk egyformák. De nem is várom el, hogy alanyi jogon majd nagyobb sebességet kapjak. Ha One emelne optikán a mostani 1000/300-as csomagról simán váltanék feljebb. Nemrég cseréltem a saját routerem, aminek van 2,5 Gb/s WAN és ethernet portja, Wifi6/7-et is ismeri, így tárt karokkal várom a bővítést.
-
boborján2
őstag
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Régen volt olyan lehetőség, hogy csak TV előfizu+pár megás technikai net amit másra nem is lehetett használni. Van még ilyen lehetőség?
-
dchard
veterán
-
pjen
félisten
Nem én állítottam valamit, hanem te:
"mert az átszerződéskor úgy is átraknának optikára. És mivel mindenkit átraknának optikára felszabadulna kapacitás a HFC-n."
A válaszdoból pedig kiderül, hogy a fenti mondatra semmi bizonyíték nincs, ez csak tippelgetés.
Ha a régi olcsó csomagban akarsz maradni, az tök oké, csak akkor nem kell sírni, hogy még ehhez képest miért nem fog gyorsulni. Valamit valamiért. Olyan hülyeségeket meg hogy majd átkényszerítenek FTTH-ra, meg hogy a HFC-t nem bővítik csak azért mert vannak rövid párhuzamos szakaszok, nem kell állítani, mert semmi bizonyíték nincs rá.
Az US 100megát az RFoG területet kivéve mindenki meg fogja kapni D3.1 területen leginkább azért, mert nem jár a passzív hálózat semmilyen mértékű cseréjével (értsd: olcsó).
Azért erre az atszerződésre hósszú távon kiváncsi leszek. 1300 ház a telepen. A villanyoszlopokon ott sorakozik a T, az ex UPC koax és alatta ott az ex DIGI optikája.
-
dchard
veterán
Nem én állítottam valamit, hanem te:
"mert az átszerződéskor úgy is átraknának optikára. És mivel mindenkit átraknának optikára felszabadulna kapacitás a HFC-n."
A válaszdoból pedig kiderül, hogy a fenti mondatra semmi bizonyíték nincs, ez csak tippelgetés.
Ha a régi olcsó csomagban akarsz maradni, az tök oké, csak akkor nem kell sírni, hogy még ehhez képest miért nem fog gyorsulni. Valamit valamiért. Olyan hülyeségeket meg hogy majd átkényszerítenek FTTH-ra, meg hogy a HFC-t nem bővítik csak azért mert vannak rövid párhuzamos szakaszok, nem kell állítani, mert semmi bizonyíték nincs rá.
Az US 100megát az RFoG területet kivéve mindenki meg fogja kapni D3.1 területen leginkább azért, mert nem jár a passzív hálózat semmilyen mértékű cseréjével (értsd: olcsó).
-
garga pista
Topikgazda
Ez a része érthető, de attól még van aki szeretne előrelépni. Szóval értjük h neked a 250es koax mindenre is elég, de csak az ilyen régi óccó szerződés miatt nem fogják majd tartogatni a koaxot. Az exDiginél is amennyire lehetett, pakolták át új szerződésbe az előfizetőket, ahol volt koax kötötték át optikára (ez még a One név előtt). Sztem de azt meg végképp várhatod, hogy majd egy rég kivezett csomagban neked sebességet emelnek. Elhiszem h a UPC-nel 10 éve volt ilyen, na de h a One majd ilyet csinál, az eddigi tapasztalatok alapján kizárt.
De ha mégis bejön, megyek lottózni, annak is több esélyét látom. -
pjen
félisten
-
cocka
veterán
Most már tényleg kíváncsi vagyok rá miért ragaszkodik ennyire a kábeles nethez, főleg hogy lentebb azt írja hogy optika is van mellette neki
Reálisan azt tudom gondolni hogy valami nagyon olcsó régi szerződése van és azt nem akarja elbukni.Erről eszembe jut egy muhahaha sztori amit a napokban olvastam egy egybites ügyfélmegtartóról aki egy amerikai kábelszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán dolgozott. Az ügyfél (aki a sztorit leírta) betelefonált hogy le akarja mondani a kábelnetet mert elérhetővé vált a lakóhelyén az optika ami olcsóbb, stabilabb, gyorsabb etc (az amerikai kábelszolgáltatók amúgy is híresek az ügyfélellenes magatartásukról)
Az ügyintéző meg mivel semmi épkézláb érvet nem tudott felhozni a saját szolgáltatásuk mellett, azzal próbálta meg a betelefonálót lebeszélni az optikáról hogy az optikai kábel eltörhet és a benne lévő üveg veszélyes lehet a gyerekekre...
Reálisan azt tudom gondolni hogy valami nagyon olcsó régi szerződése van és azt nem akarja elbukni.
Fején találtad a szöget!

-
cocka
veterán
-
kisapa
őstag
-
cocka
veterán
Elég ha megnézem, hogy a lakhelyemen milyen internetet biztosítanának HFC helyett. FTTH-t. Akkor? Miért annyira biztos az, hogy marasztalnának a HFC-n egy esetleges átszerződéskor?
-
trec12
addikt
-
pdr755
aktív tag
Akkor írd le egzaktul amire gondolsz, amit előzőleg leírtál abból ez jött le nekem.
Ahol van koax+optika, már n+1szer le lett írva, ha van kapacitás akkor az optikát fogják ajánlani. Gazdaságilag biztos nem fogják majd annak a 'pár' efinek fejleszteni a koaxot aki azon maradt/ragadt. Totál irreális döntés, inkább bővítenek kapacitást optikán. Sokkalta drágább fenntartani a koaxot, ha pár meg fogy az előfizető rajta, az erősítőket, node-okat fenn kell tartani mert áramot fogyasztanak, még drágább az üzemeltetés csökkenő előfizető számmal...Most már tényleg kíváncsi vagyok rá miért ragaszkodik ennyire a kábeles nethez, főleg hogy lentebb azt írja hogy optika is van mellette neki
Reálisan azt tudom gondolni hogy valami nagyon olcsó régi szerződése van és azt nem akarja elbukni.Erről eszembe jut egy muhahaha sztori amit a napokban olvastam egy egybites ügyfélmegtartóról aki egy amerikai kábelszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán dolgozott. Az ügyfél (aki a sztorit leírta) betelefonált hogy le akarja mondani a kábelnetet mert elérhetővé vált a lakóhelyén az optika ami olcsóbb, stabilabb, gyorsabb etc (az amerikai kábelszolgáltatók amúgy is híresek az ügyfélellenes magatartásukról)
Az ügyintéző meg mivel semmi épkézláb érvet nem tudott felhozni a saját szolgáltatásuk mellett, azzal próbálta meg a betelefonálót lebeszélni az optikáról hogy az optikai kábel eltörhet és a benne lévő üveg veszélyes lehet a gyerekekre...
-
boborján2
őstag
Nem ezt vártam. Látom sikerült megérteni, amit írtam. Ugye az volt a dolog lényege, hogy HA már emelni akarnak a HFC területen, akkor azt tegyék ingyen és ne kelljen átszerződni, mert az átszerződéskor úgy is átraknának optikára. És mivel mindenkit átraknának optikára felszabadulna kapacitás a HFC-n.
Neked optika fóbiád van vagy mi? Inkább örülnél neki ha átraknak és lesz egy értelmesebb ,jobb,modernebb, végpontod.
Én lennék ilyen helyzetben gondolkodás nélkül írnám alá az új hüséget csak optika legyen.
-
mozesapo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
14100 - 14001
18609 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Foxpost
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 14700KF 32GB DDR5 500GB SSD RTX 5070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA

Most kötöttem át az ethernet UTP kábelt és megy az internet, ezer köszönet a közösségnek!
Kb. 6200 Ft-ba fájt, valóban egyszerű feladat a kábel csere és ez biztos hosszú távon.
Nyilván ezt nem tudtad. Ha nem így lenne már régen kipróbáltam volna.
kabelmania27
Dr Bubo