-
12100 - 12001
18609 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-17 19:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osy13
csendes tag
Van már tapasztalat az új box-ról? Chatgpt azt írta ez olyan mint a yetteles megoldás az meg elég gyenge minőségben adja a sporteseményeket sajnos.
-
Drughi
addikt
Valakinek van tapasztalata, hogy mennyire tartják be az ígért szállítási határidőt?
Rendeltem egy TV-t, 1-3 munkanapot írtak, ami kedden jár le.
Van rá esély, vagy inkább örüljek, ha megkapom péntekig?
Volt raktáron. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Este 19:30 körül volt egy 5 perces kimaradás, sebesség nagyjából ugyanaz mint nálad.
-
nubreed
nagyúr
Köszi a válaszokat, akkor úgy tűnik valamilyen központi gond van.
-
Miska0330
tag
Helló!
Csináltam speedtestet többet is és 280 - 340 között van a letöltés és 160-170 között a feltöltés. -
Azmodan88
csendes tag
Szia,
Nallam teljesen elment a net..
Egész nap katasztrófa volt de mostanra teljesen lehalt.
Fót -
nubreed
nagyúr
Ma este nem tapasztaltatok ex DIGI-s területen pest megyében szakadásokat az internet kapcsolatban illetve jelentős lassulásokat? Nálam 1000 Mbps helyett 170-200 között van a letöltés és kb 300 - 350 helyett 80-100 most a feltöltés.
-
cocka
veterán
Anyam ugy kezeli ezt a kedest, hogy akarhanyszor felhivjak valami ajanlattal, azt valaszolja a telefonba, hogy: na idefigyeljen, ne zaklassanak, torolje ki a szamomat, majd, ha EN akarok valamit bemegyek magukhoz az ugyfelszolgalatra. Viszont hallasra es leteszi, blokkolja a szamot a telefonjan es bejelenti spamnak.
Ahelyett, hogy a saját One fiókjában a nyilatkozatoknál letiltaná a zaklatást!

-
MadMancs
veterán
Olyan netflixet kérsz mellé amelyik szimpatikus. Én is FTTH 1000 + Netflix Premiumra váltottam. Mivel fél évig -3500 a kedvezmény, még a havidj is 2000Ft al keveseb lett mint netflix nélkül volt.
-
MiZo1990
aktív tag
Király, köszönöm

Akkor a One tv boxos ismertetője átverés.
Ez kicsit vicczes.
Most akkor ki is próbálom az összes színes Gézát,, izé, gombot.Ja és még valami :
Talán tegnap jött egy hírlevél, hogy új feature lesz, a vissza gomb ezután képes lesz 2 csatorna között váltogatni (előző, meg mostani). Ez jó lenne nagyon hiányoltam, de nálam nem működik.
Valakinél már megy?Az 1.22-es frissítés hozza ezt a funkciót.
Van aki már megkapta, kényszeríteni nem lehet, majd érkezik. -
Trailbreaker
tag
-
Szmtgp
tag
Király, köszönöm

Akkor a One tv boxos ismertetője átverés.
Ez kicsit vicczes.
Most akkor ki is próbálom az összes színes Gézát,, izé, gombot.Ja és még valami :
Talán tegnap jött egy hírlevél, hogy új feature lesz, a vissza gomb ezután képes lesz 2 csatorna között váltogatni (előző, meg mostani). Ez jó lenne nagyon hiányoltam, de nálam nem működik.
Valakinél már megy? -
Peter.70
addikt
Sziasztok, egy amatőr kérdés:
ha a one boxnál megy élőben egy tv adás, akkor melyik gombra jön elő a műsorújság ? A One szerint az OK gombra.
Nálam arra csak az adott műsorral kapcsolatos dolgok jönnek fel (megállítás, info, stb), ugyanígy a fel és le gomboknál.
A balra jobbra gomboknál, meg a körülötte lévő csatornák.
A vissza és a kilépés valamint a home gomboknál a home rész jön elő, a nagyító gombnál meg nyilván a keresés.
Párszáz távirányító volt a kezem között, de itt nem találok olyat, hogy műsorújság. Csak úgy tudom előhívni, hogy kilépek a főmenübe (home gomb) , és ott a tv-re gombra navigálok-
Ez tényleg ilyen, vagy hol rontom el ?
Eddig kártyám volt , de ha ez ilyen, akkor jön is vissza.
Köszönöm.Zöld gomb? Nálam az
-
Szmtgp
tag
Sziasztok, egy amatőr kérdés:
ha a one boxnál megy élőben egy tv adás, akkor melyik gombra jön elő a műsorújság ? A One szerint az OK gombra.
Nálam arra csak az adott műsorral kapcsolatos dolgok jönnek fel (megállítás, info, stb), ugyanígy a fel és le gomboknál.
A balra jobbra gomboknál, meg a körülötte lévő csatornák.
A vissza és a kilépés valamint a home gomboknál a home rész jön elő, a nagyító gombnál meg nyilván a keresés.
Párszáz távirányító volt a kezem között, de itt nem találok olyat, hogy műsorújság. Csak úgy tudom előhívni, hogy kilépek a főmenübe (home gomb) , és ott a tv-re gombra navigálok-
Ez tényleg ilyen, vagy hol rontom el ?
Eddig kártyám volt , de ha ez ilyen, akkor jön is vissza.
Köszönöm. -
törölt tag
-
tomp
félisten
Előfizetés megszüntetése miatt kialakult túlfizetés kifizetését lehet kérni online is vagy be kell menni?
-
the.odzsy
senior tag
Anyam ugy kezeli ezt a kedest, hogy akarhanyszor felhivjak valami ajanlattal, azt valaszolja a telefonba, hogy: na idefigyeljen, ne zaklassanak, torolje ki a szamomat, majd, ha EN akarok valamit bemegyek magukhoz az ugyfelszolgalatra. Viszont hallasra es leteszi, blokkolja a szamot a telefonjan es bejelenti spamnak.
Az előző akció (net+Netflix) október 31.-ével lejárt. Lehet már tudni esetleges új akcióról?
-
törölt tag
-
Blackmate
őstag
ex DIGIs FTTH kérdés: Megéri átszerződni ONE-ra és 1 db CI kártyát kérni? (ami igyenes) Ekkor igaz, hogy a koax-on továbbra is menni fog a TV-ken a DVB-C?
-
pjen
félisten
-
tomp
félisten
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Telekom vonalon működő One itthoni szolgáltatásom (net+tv) és olyan problémám van vele, hogy nem működik a VoWIFI szolgáltatás a Kaon PG2141N eszközön keresztül semmilyen mobil eszközzel. Ugyan azzal a mobil eszközzel (pl Samu A52s vagy A53) egy Asus routeren keresztül működik (igaz más helyszínen).
Azt gondolom, hogy valami beállítási probléma lehet a Kaon vodás eszközzel.
Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm! -
zoli62
addikt
-
pjen
félisten
-
Renwick
őstag
-
gduck
addikt
-
Trailbreaker
tag
Nekem inkább az a félelem, hogy ha ez egy androidos box, aminek mellesleg vannak beépített One TV funkciói is, akkor az "androidosság" nem megy majd a One TV-s funkciók rovására?
Gondolj bele, feltelepítesz valami appot, amitől csutkára fagy az egész, akkor TV-zni se fogsz tudni.
Ha az Android nélküli rendszer sem voltak képesek normálisan megcsinálni, akkor mi garantálja, hogy ezt majd igen?Yettel TV és Telekom TV Androidos boxaival van csak tapasztalatom.
Applikációk telepítése használata nem zavarta meg a lelki világukat.Inkább a szolgáltatói kliens optimalizáltságán múlik minden, talán ezen a két új vason és android környezetben könnyebben lehet, hogy sikerül nekik összehozni egy stabilabb rendszert.

Persze sokkal jobb lenne applikáció okos tv-re.
-
petesejt
aktív tag
-
cocka
veterán
most már sokkal jobb, mint a bevezetés idején.
Ez az, amit később már a Vodafone TV-ről se hittek el.

-
cocka
veterán
Arra mondjuk roppant kíváncsi lennék, hogy a koax bemenettel nem is rendelkező boxon hogy fog jönni a teletext.
Vajon a 16 giga tárhelyre kerül felvétel is vagy azokat továbbra is csak a felhőből lehet elérni? Vagy netán lementhetők a készülékre az eszköz beállításai, a csatornasorrend és társai?
Sehogy.
Felvétel továbbra is felhőbe megy, nem menthető le a készülékre.
A 16 GB tárhelyből az Android TV le vesz magának kb 4GB. A maradék helyre lehet telepíteni a Google Play áruházból letöltött alkalmazásokat.Nekem inkább az a félelem, hogy ha ez egy androidos box, aminek mellesleg vannak beépített One TV funkciói is, akkor az "androidosság" nem megy majd a One TV-s funkciók rovására?
Gondolj bele, feltelepítesz valami appot, amitől csutkára fagy az egész, akkor TV-zni se fogsz tudni.
Ha az Android nélküli rendszer sem voltak képesek normálisan megcsinálni, akkor mi garantálja, hogy ezt majd igen? -
tomp
félisten
2025-ben csilivili boxal villogni szerintem röhej...
TV app kell nem box... -
zoli62
addikt
Amennyibena zártságon azt értjük, hogy stb nélkül nem működik okos tévén, akkor igen, egyetértek.
-
chrno
csendes tag
-
MiZo1990
aktív tag
-
macikos
addikt
Ex Digis voltam. Nem találják a szolgáltatási hely azonosítóját. Mondom mi van?
Tehát nekem be van kötve minden, megy, fizetem a számlát, erre nem tudnak áttenni. Várják az azonosítót. Honnan? Van valami archivált digis adatbázis amiből egy ember egyenként kikeresi az "eltűnt" azonosítókat vagy mi? Vagy nekik nincs jogosultságuk belenézni? Érthetetlen. Érdeklődjek 1 hét múlva. Addig mi történik a háttérben? Most akkor mire is várunk? Ki és mit fog csinálni?
-
Debilon
addikt
csak márkaképviselet, ha jót akarsz, én is voltam így, partnernél hozzá sem tudtak szagolni, képviseletben meg 10 perc volt
(persze partnere válogatja, ahol én voltam ez volt a felállás) -
trec12
addikt
One Tv gen2 interaktív media box megy wifiről?
-
pjen
félisten
Nekem is ilyen előfizetésem van de eddig fel sem merült bennem ötletként sem.
Viszont igy hogy mondod, felraktam, majd inditás után kiadott egy kódot amit én PC-n böngészőben az alábbi oldalon "https://tv2play.hu/mtv-bejelentkezes" beírtam, ezután a TV automatikusan belépett.
Be lehet írni mobilon is böngészöben de ott is ezt a cimet kell beirni.
Itt van kattintható formában. [link]Idaig én.is.eljutok, aztán nem.történik semmi.
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a One üzletek (Partner vagy Márkaképviselet) között ügyintézés szempontjából? Át akarok szerződni, erre nem képesek elintézni, mert valami szolgáltatási hely azonosítót nem találnak. Azt mondják 1-3 hét... -
Toth_Jani
őstag
Szevasztok family előfizum van amihez jár a Tv 2 play prémium. Be reggeltem, letöltöttem az appot, ha megnyitom működik, a menűben írja, hogy aktív az előfizum. Tv n megnyitom egy QR kodot és egy sima kódot ad. Ha a QR kodot beolvasom a telóval vissza navigál a lejátszóra. A sima kódra azt írja nyissam meg az appot és írjam be. Viszont ha megnyitom a telón nincs ilyen lehezőség. A TV 2 vizsgálja, az ONE nem tud semmiről. Valami ötlet esetleg?
Nekem is ilyen előfizetésem van de eddig fel sem merült bennem ötletként sem.
Viszont igy hogy mondod, felraktam, majd inditás után kiadott egy kódot amit én PC-n böngészőben az alábbi oldalon "https://tv2play.hu/mtv-bejelentkezes" beírtam, ezután a TV automatikusan belépett.
Be lehet írni mobilon is böngészöben de ott is ezt a cimet kell beirni.
Itt van kattintható formában. [link] -
pjen
félisten
Szevasztok family előfizum van amihez jár a Tv 2 play prémium. Be reggeltem, letöltöttem az appot, ha megnyitom működik, a menűben írja, hogy aktív az előfizum. Tv n megnyitom egy QR kodot és egy sima kódot ad. Ha a QR kodot beolvasom a telóval vissza navigál a lejátszóra. A sima kódra azt írja nyissam meg az appot és írjam be. Viszont ha megnyitom a telón nincs ilyen lehezőség. A TV 2 vizsgálja, az ONE nem tud semmiről. Valami ötlet esetleg?
-
Renwick
őstag
Igen, de ettől még egy zártabb rendszer továbbra is, és úgy néz ki, ugyanilyen zárt lesz (vagyis marad) a OneTV is.
Egyébként egészen döbbenetes, hogy a Telekom androidos platformjának mennyi idő kellett ahhoz, hogy kiforrjon.
-
zoli62
addikt
A Yettel TV app a maga egyszerűségében és fapadosságában nem rossz. Csak annak akar látszani, ami, és nem akar több lenni. A Telekom Android TV-je most már sokkal jobb, mint a bevezetés idején.
-
gduck
addikt
-
Renwick
őstag
Ahogy elnézem ugyanaz kb. a koncepció, mint a Telekomnál. Lesz egy zárt, bedrótozott szolgáltatói launcher és app a boxon, amit a Yettel TV-vel ellentétben nem lehet letölteni a Play Store-ból. Hétfőn mondanak majd róla bővebbet a sajtónak.
-
Trailbreaker
tag
Van ott más is, ami kevés: 5 volt, 1.5 amper? Ne már!
Voda box 12 volt 2 amperrel megy.

Plusz integrált Android mellé gyenge táp, kevés ram... innen szép győzni.

Mondjuk az nem lenne hátrány, ha létezne egy hibrid megoldás, pl. az, hogy a user vesz magának saját pénzen S9xy-os Amlogic boxot, amire telepíthető lenne az appjuk.
Ezt se hiszem el, hogy mindig egy hordó fos a hardver és a szoftver próbálják rá optimalizálgatni a végtelenségig, aminek aztán mindig lassúság a vége.

Arra mondjuk roppant kíváncsi lennék, hogy a koax bemenettel nem is rendelkező boxon hogy fog jönni a teletext.
Vajon a 16 giga tárhelyre kerül felvétel is vagy azokat továbbra is csak a felhőből lehet elérni? Vagy netán lementhetők a készülékre az eszköz beállításai, a csatornasorrend és társai?
Sehogy.
Felvétel továbbra is felhőbe megy, nem menthető le a készülékre.
A 16 GB tárhelyből az Android TV le vesz magának kb 4GB. A maradék helyre lehet telepíteni a Google Play áruházból letöltött alkalmazásokat. -
zoli62
addikt
-
tomp
félisten
-
MiZo1990
aktív tag
Videó is került már ki a YouTube-ra, ebből kiederül ez-az.
A OneTV menürendszere -
tomp
félisten
-
Osy13
csendes tag
Ez a OneTV MiniBox Pro-n a TV adás olyan lehet mint a T-nél vagy csak annyi mint a yettelnél hogy az app van a boxon és arról megy az adás.
-
gduck
addikt
-
tomp
félisten
Azért az optimalizált linux erős túlzás...
Futott rajta...valahogyan... -
gduck
addikt
Voda boxban egy kőkorszaki SoC volt és izomból pörgött folyamatosan.
Ha nem fogyaszt sokat az SoC akkor minek a nagy táp? Illetve nem erre fogja az ember rádugni a külső HDD-t.
2GB RAM viszont tényleg kevés...Majd lesz rá CoreELEC aztán mehet rá a VanTV amivel jobb felületet lehet majd összehozni mint most a gyári táblagépes appal.

Igen, de azon optimalizált linux rendszer volt, erre meg a "hivatalos " Androidos appok fognak menni (mint bármi másra), amiknek a fejlesztésénél szerintem már nem igazán szempont a gyenge hardverre és a kevés RAM-ra való optimalizálás

De majd meglátjuk, ne temessük előre.

-
tomp
félisten

Mondjuk az nem lenne hátrány, ha létezne egy hibrid megoldás, pl. az, hogy a user vesz magának saját pénzen S9xy-os Amlogic boxot, amire telepíthető lenne az appjuk.
Ezt se hiszem el, hogy mindig egy hordó fos a hardver és a szoftver próbálják rá optimalizálgatni a végtelenségig, aminek aztán mindig lassúság a vége.

Voda boxban egy kőkorszaki SoC volt és izomból pörgött folyamatosan.
Ha nem fogyaszt sokat az SoC akkor minek a nagy táp? Illetve nem erre fogja az ember rádugni a külső HDD-t.
2GB RAM viszont tényleg kevés...Majd lesz rá CoreELEC aztán mehet rá a VanTV amivel jobb felületet lehet majd összehozni mint most a gyári táblagépes appal.

-
cocka
veterán

-
Pityke78
őstag
Szia!
Ha betelefonálsz az ügyfélszolgálatra, kérésre biztosan újraindítják neked. Amúgy meg olyan routerrel ami enged portot forwardolni a saját IP tartományán kívül eső címre is, megoldható a dolog. Régen amikor kábelnetem volt, nekem is volt külső portom forwardolva a modem 192.168.100.1-es IP címére, így elértem bárhonnan.
Köszi az infót, már meg is csinálták.
-
pjen
félisten
A mostani nekem sem a azivem csücske, de UPC s időkben mwglepően használhatók voltak. Persze mindenkinek más a fontos. Az app az.egy egészen más dolog. Sajnos most vagy kártya vagy box.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
gduck
addikt
A RAM elég kevésnek tűnik, viszont a proci elég lehet.
OneTV MiniBox Pro:
• Processzor: AMLOGIC X5M (Amlogic S905X5M/Mali-G310)
• RAM: 2 GB DDR4 -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Ha betelefonálsz az ügyfélszolgálatra, kérésre biztosan újraindítják neked. Amúgy meg olyan routerrel ami enged portot forwardolni a saját IP tartományán kívül eső címre is, megoldható a dolog. Régen amikor kábelnetem volt, nekem is volt külső portom forwardolva a modem 192.168.100.1-es IP címére, így elértem bárhonnan.
-
cocka
veterán
Köszönöm, megnézegetem.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
A One-nál távolról újra lehet valahogy indítani a D3.0 WiFi High modem-et?
Köszi
-
cocka
veterán
Gondolom, így próbálják elkerülni azt, hogy tömeges és ezáltal kezelhetetlen mennyiségű
eszközcsere (értsd: régi box-ról új box-ra váltás) igény érkezzen csak azért, mert ingyen van és kíváncsiak az emberek. A készletek hamar elfogynának, és minden bizonnyal a teljesen új előfizetőket sem tudnák kiszolgálni
Aki tényleg komolyan gondolja, az vagy kifizeti az egyszeri 10.000 Ft-os eszközcsere díjat vagy pedig megrendeli +1.000 Ft/hó összegért 2. vagy 3. eszközként.Talán fontos kiemelni, hogy az eszközcsere díjat csak az alábbi esetben alkalmazzák:
"Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató által biztosított Interaktív TV Mediabox (DCI365UHD) típusú médiaeszközt OneTV MiniBox Pro (DIW252V), vagy OneTV SoundBox (VSB3918) típusú berendezésre kívánja cserélni, úgy az eszközcseréhez kapcsolódóan eszközönként egyszeri adminisztrációs díj megfizetésére köteles.
Amennyiben az eszközcseréhez technikusi kiszállás is szükséges, úgy a kiszállásra vonatkozó díj(ak) az adminisztrációs díjon felül külön kerül(nek) kiszámlázásra."
Tehát elvileg ha valaki mediacard-ról vagy pl. ősrégi mediabox-ról váltana új típusú boxra, annak nem kell 10.000 Ft-os egyszeri díjat fizetnie.
Amúgy ahogy nézem, túl sok újdonságot nem kínál a OneTV MiniBox Pro (DIW252V), inkább annak lehet érdekes, aki a koax-ot nem tudja vagy nem szeretné elvinni az adott vételi helyre.
Mediabox (DCI365UHD) típusú médiaeszközt
Látom nem érdekli őket, hogy ilyen nem is volt soha. DCI362 UHD volt.
Amennyiben az eszközcseréhez technikusi kiszállás is szükséges, úgy a kiszállásra vonatkozó díj(ak) az adminisztrációs díjon felül külön kerül(nek) kiszámlázásra.
És ez mi az úristentől függ? Amikor MPL csomagokban szétszórták az országban a Voda TV boxokat, akkor technikusnak híre-hamva sem volt, mindent csinálj magad. Most a cég policy-n kívül mi az, ami miatt az előfizető ezt ne tudná egyedül megtenni?
-
tomp
félisten
Biztos, hogy le lesz tiltva?
"3. Ha kábel TV-vel lefedett területen fogod használni a szolgáltatást, úgy
csatlakoztatnod kell a koaxiális kábelt is a Set-Top-Box-hoz. Ha olyan területen
használod a szolgáltatást, ahol nincs kábel tv lefedés, úgy ezt a lépést hagyd ki!"Konkrétan azt mondták, hogy nem kell rákötni a koaxra mert nem azon menne.
-
Trailbreaker
tag
Biztos, hogy le lesz tiltva?
"3. Ha kábel TV-vel lefedett területen fogod használni a szolgáltatást, úgy
csatlakoztatnod kell a koaxiális kábelt is a Set-Top-Box-hoz. Ha olyan területen
használod a szolgáltatást, ahol nincs kábel tv lefedés, úgy ezt a lépést hagyd ki!" -
tomp
félisten
Soundboxon bár van koax bemenet de le van tiltva.
-
Trailbreaker
tag
-
pjen
félisten
-
cocka
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Deutsche Telekom-nál most vezetnek be Wifi 7-es xDSL eszközt.
Én biztos nem fogok box-szal kínlódni. Ha kötelezővé teszi a One, akkor inkább előfizetek a Sweet-re. Vagy a Yettel Tv-re.
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
tomp
félisten
-
pjen
félisten
Gondolom, így próbálják elkerülni azt, hogy tömeges és ezáltal kezelhetetlen mennyiségű
eszközcsere (értsd: régi box-ról új box-ra váltás) igény érkezzen csak azért, mert ingyen van és kíváncsiak az emberek. A készletek hamar elfogynának, és minden bizonnyal a teljesen új előfizetőket sem tudnák kiszolgálni
Aki tényleg komolyan gondolja, az vagy kifizeti az egyszeri 10.000 Ft-os eszközcsere díjat vagy pedig megrendeli +1.000 Ft/hó összegért 2. vagy 3. eszközként.Talán fontos kiemelni, hogy az eszközcsere díjat csak az alábbi esetben alkalmazzák:
"Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató által biztosított Interaktív TV Mediabox (DCI365UHD) típusú médiaeszközt OneTV MiniBox Pro (DIW252V), vagy OneTV SoundBox (VSB3918) típusú berendezésre kívánja cserélni, úgy az eszközcseréhez kapcsolódóan eszközönként egyszeri adminisztrációs díj megfizetésére köteles.
Amennyiben az eszközcseréhez technikusi kiszállás is szükséges, úgy a kiszállásra vonatkozó díj(ak) az adminisztrációs díjon felül külön kerül(nek) kiszámlázásra."
Tehát elvileg ha valaki mediacard-ról vagy pl. ősrégi mediabox-ról váltana új típusú boxra, annak nem kell 10.000 Ft-os egyszeri díjat fizetnie.
Amúgy ahogy nézem, túl sok újdonságot nem kínál a OneTV MiniBox Pro (DIW252V), inkább annak lehet érdekes, aki a koax-ot nem tudja vagy nem szeretné elvinni az adott vételi helyre.
Ha jól emlékszem egyszeri 11500 ft adminisztrációs díjat mondott.
-
Adams84
aktív tag
Első 2500 Ft / hó és a második 3500 Ft / hó, az a OneTv SoundBox ára, van olcsóbb OneTV MiniBox Pro első 0 Ft/ hó második 1000 Ft / hó.
A meglévő csere az meg más téma, de jó borsos árat kérnek érte.
-
pjen
félisten
Első 2500 Ft / hó és a második 3500 Ft / hó, az a OneTv SoundBox ára, van olcsóbb OneTV MiniBox Pro első 0 Ft/ hó második 1000 Ft / hó.
Nekem azt mondta ÜFSz amit leírtam. Azt is mondta hívjam megint 2-3 nap múlva, addigra kialakul minden.
-
Trailbreaker
tag
-
pjen
félisten
Hívtam ÜFSz t. 10000 Ft a mostani box csere ára és havi 2500Ft az első és 3500/db a többi. Ez inkább annak éri meg akinek buta Tv je van, vagy uj belépő és nincs lehetősége odavinni az UTP kábelt
-
gduck
addikt
Próbáltam megrendelni telefonon de hibára futott az ügyintézőnek. Majd egyszer visszahív ha a háttér csoport rendezi (kb 1 hónap
). Lol de ennél a cégnél ha én akarok rendelni, bármit, az mindig hibára fut.
Nem véletelenül jelenhetett most meg a weboldalon, szerintem November 1-től lesz elérhető.

-
Trailbreaker
tag
Próbáltam megrendelni telefonon de hibára futott az ügyintézőnek. Majd egyszer visszahív ha a háttér csoport rendezi (kb 1 hónap
). Lol de ennél a cégnél ha én akarok rendelni, bármit, az mindig hibára fut.
-
tomp
félisten
-
zoli62
addikt
Koax nélkül lesznek rajta interaktív funkciók, mint felvétel, műsorvisszanézés?
-
gduck
addikt
OneTV SoundBox: Sagemcom VSB3918
OneTV MiniBox Pro: Sagemcom DIW252V -
MadMancs
veterán
-
Peter.70
addikt
Magyarul fizessek azért, mert le cserélik a boxot?
Marad a régi akkor -
tomp
félisten
Mivel én már nem vagyok ügyfél így szimplán megadtam a címemet mint új előfizető.
Default MiniBox Pro-val adják a DVB-C előfizetést miközben a boxon nincs már koax bemenet.
-
Peter.70
addikt
-
tomp
félisten
-
MadMancs
veterán
-
Peter.70
addikt
-
pooty
tag
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy az ONE olyan IP címet oszt ki, hogy a streaming szolgáltató Kaliforniát érzékel? Frissíteni kellett a háztartásomat, Netflix, s a megtörténte után rögtön, új eszköz lépett be email jött s Kalifornia. ??? Telefonon igazoltam magam, s az ezközeimet, lehet, hogy az? De Tvn kérte a frissítést! Minden megy, de fura.E azért nem kis távolság.
Szia!
Amennyiben nem érhető el a modem oldalán a modem üzemmód 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
Peter.70
addikt
Milyet / melyiket érdemes venni?
Milyen routert vegyek topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
12100 - 12001
18609 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- Windows Insider Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G3 I i7-6500U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000 MB/s

garga pista
kabelmania27