Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GT jo regen allitolag egy eleg meno/draga marka volt, ahogy tudom, de az altalam regebben latott beleposzintu GT-krol nekem annyi az emlekem, hogy a hegesztesek elegge 'durvak' (ennek valszeg nincs gyakorlati jelentosege), masreszt nehezek. Utobbinak reszben az lehet az oka, hogy ragaszkodnak a klasszikus GT dizajnhoz (a hatso haromszog nem a felsocso vegehez csatlakozik, hanem kicsit beljebb, aminek praktikus haszna nincs, viszont vastagabb csovekre meg hegesztesre van szukseg ahhoz, hogy eleg stabil/merev legyen).
Szoval ez volt a benyomasom kb. 3 GT alapjan (meg talan olvastam mindenfele rivjukat is anno, de nem emlekszem pontosan), ennel tudomanyosabb velemenyem nincs
Tenyleg azert mondtam a Treket, mert kb. pont ugyanilyen feltetelekkel kerestunk bringat par eve, es akkor vegigneztunk/vegigprobaltunk sokmindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest