Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Én is 23k felett vagyok kicsivel.
Viszont valószinűleg még 1-2 ezer gyorsan fog "belemenni", mert ismertkedek a géppel, meg próbálgatok mindent rajta.
A későbbiekben valószinűleg "finomabban" fogok vele bánni.Nézegettem obikat a masinériámhoz, hogy legyen megint mire gyűjtögetnem.

Íbéjen 50-60 körül találkoztam 14-54 -es f2,8-3.5 obival.
Igazából be kell vallanom magamnak, hogy kicsit hiányzik a nagy zoom a TZ-1 után, de a zoomobik vagy nagyon drágák, vagy kevésbé fényerősek...
Esetleg valami konverter, és másik obi?
Megéri ezen gondolkodni, vagy inkább a géphez tervezettet válasszam?
Például EZ milyen szerintetek? Vagy ez? -
asthring
tag
jaja, én a canonos időkben olyan 2005 környékén írtam a canon supportnak, hogy mennyi expót bír majd a 350D, az a hivatalos válasz jott, hogy függ a használat körülményeitől, látott olyat hogy 20000 expo után kuka volt a tükör, de látott olyat is, hogy benne volt 95000 és vígan működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is 23k felett vagyok kicsivel.
Viszont valószinűleg még 1-2 ezer gyorsan fog "belemenni", mert ismertkedek a géppel, meg próbálgatok mindent rajta.

Megéri ezen gondolkodni, vagy inkább a géphez tervezettet válasszam?