Hirdetés
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
HI! Lenne még egy olyan kérdésem, hogy az optikák első részénél található gyűrű az mire szolgál? Tehát ami a sapka alatt van közvetlenül. Néztem a használatit, de nincs konkrét leírás. Igazából nem csinál semmit, a kép változatlan, hiába tekerem jobbra-balra. Bocsi a láma kérdésért. Köszi
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #751 üzenetére
Az a fokusz gyuru es csinal az csak atkell alitani vagy manual fokuszra vagy S-AF+MF esetleg C-AF+MF es maris mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #760 üzenetére
Nekem a benti monitoron fekete itthon jo, igazabol direkt lett ilyen.
Volt masik verzio is csak a nap nagyon rosszul sutott akkor.
-
2ning
tag
Szia!
Kérdésem lenne a virágos képpel kapcsolatban.
ISO: 100
ET:1/800
FN:5,6
EBV:-1,7
Flash: No
(gondolom) Kitobi 42mm-en
Gondolom az Raynox előtét is csak levesz valamennyi F-et.
Ezt hogy sikerült így? Atomvillanás alatt fényképezted vagy hogy?Tehát azt nem értem hogy az adott értékekkel hogy lehetett ilyen képet csinálni. Csak arra tudok gondolni hogy a virágot közvetlen közeről egy 150 W-os halogénnel világítottad? Vagy hogy?
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #768 üzenetére
Akkor megveszed 2,5k alku nelkul
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #770 üzenetére
Azert lett 40 mega mert TIF be mentetted, ha JPG kell akkor kapasbol ugykene menteni vagy kesobb masik foto szerkeszto progival menteni JPG-be, a kepilesztest bekapcsoltad jot tesz altalaban meg akkor is ha alvanyrol csinaltad.
Megmutatod majd nekunk a HDR kepet ,kivancsi vagyok.
Azert akarom eladni mert egesz mas obira gyurok, ehez ma jutottam hozza bekellett szamolnom a 4/200ba.
-
-
SpongyaBob
veterán
Üdv! Itt lenne az a bizonyos HDR. Sajnos csak két képből készült, kézből. Fogalmam nincsen, hogy a 3. kép miért nem kattant el. Utána pedig képtelen voltam lőni még egy sorozatot, fél óra után feladtam, mert akkora volt a "forgalom", majd legközelebb. A kép nem nagy szám, csak érdekesség.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #780 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Dejók ezek a makró képek Lehet Én is beújítok egy ilyen Raynox cuccra
Másik téma: A menüben nem lehet valahogy menteni, hogy az adott beállítások megmaradjanak a gépen? Pl a zajszűrés..Kikapcsolva szeretem használni, de mindig visszaáll normálra.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #782 üzenetére
E510 nel ugyhiszem 2-3 profilt is belehet alitani de fogalmam nincs hogy hogyan mert eddig meg nemgondoltam ra hogy ilyen funkciora szuksegem lehet.
Deha valaki leirja majd az jo
-
aldebaran
őstag
válasz SpongyaBob #782 üzenetére
A "P"-módban, illetve az A,S,M módokban minden beállítás marad. Ha az előre beállított sémákra mégy: portré, tájkép, stb, akkor ha beállítottál valamit, akkor kikapcsoláskor elvész.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
nesa
veterán
válasz supercow #788 üzenetére
Erdekes hangulatu kep, bar a szemely nem felismerheto icipicit tobb is latszodhatna az arcabol ugy utossebb lehetne szerintem.
Beujitottam ma egy hibatlan praktica PLC3 gepet, az obit atis tekertem az E-510 re
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Ma fogtam E520-at a kezemben és egy két percig nyomkodtam. Amikor a gyári AF-et használtam nagyon lassúnak tűnt. Ez csak egyedi vagy ez tényleg ilyen? Amúgy a fogása nagyon tetszett, a gombok is kézre estek, bár a menüje elsőre bonyolultnak tünt.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nesa
veterán
válasz Flashback #791 üzenetére
Szerintem a kitobi baromi gyorsan fokuszal szinte azonnal de PL a 40-150 em a fenyerossebb fajta az igen tohonya de meg mindig veri a kompaktokat (gondolom itt az azert is ilyen mert baromi hosszu utat jat be)
Szoval ha lassuvolt vagy nemvolt eleg feny a fokuszalashoz,esetleg nem S-AF re raktad hanem a temakoveto C-AF re, probald ki meg 1x a gepet es figyelj oda hogy S-AF legyen bealitva.
Itt 1 kep sajnos a fokusz elcsuszot mert ez ilyen rugos jatek kb f:1,8-on lehetett mar nem emlekszem
-
aldebaran
őstag
Nézegettem az E-520as gép setup menüjét, a használati utasítását és a pixinfo-s leírását, de nem értem a következőket:
"az automatikus élességállítás módja fáziskülönbség-érzékelésen alapuló, hibrid vagy a képérzékelő segítségével kontrasztérzékelésű lehet (akár arcfelismeréssel kombinálva)."
Ebben tudna valaki segíteni, hogy melyik mikor jó, vagy melyiket érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szólánc.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Macska topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest